1:a advent 2013

Det har varit en väldigt lugn helg och det behövde jag efter kalashelgen sist och jag har mest varit hemma och julpyntat lite och bara haft det skönt. I fredags vart det bio, filmen va usel men det var trevligt sällskap.  Igår gick jag ner på stan och försökte få lite inspiration till julpyntet och jag hittade två klänningar till vinterns fester och lite småsaker. Har nån julklapp kvar men om jag känner mig själv rätt så står jag där sista dagen och panikletar efter något bra och det är samma sak varje år. Det får bli en tur till Norrköping isåfall och ta det sista.
 
Idag tog jag en lång sovmorgon, har handlat, städat, lagat mat, pyntat lite och sist tog jag ett skönt bad så nu kan jag med gott samvete sitta i soffan resten av kvällen. Det är mysigt med tända ljus, jag har ätit gröt med en massa kanel och skumtomtarna är så goda så jag har det väldigt bra just nu.  
 
Sen blir det en vecka med jobb och på torsdag ska jag till käkkirurgen i Eskilstuna så de får kolla på min käke och se vad som har hänt. Nu känns det bra och jag kan tugga somvanligt men vågar inte gäspa eller gapa än. 
 
Nu ska jag bädda ner mig i soffan och vänta på solsidan. 
Hoppas ni har haft en mysig dag.
Kram
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0