Nu blev allt bara jobbigt..

Mitt partyhumör bara försvann...men vafan ska man göra ikväll? orkar inte sitta hemma och ruttna.
Sen är jag nog inte på humör för att sitta hos någon heller, jag behöver alkohol, jag behöver dansa och bara få njuta av bra musik och glada människor...


Bury the Lies

Lyssnar på Takida, musiken är bäst såhär på morgonen!
Älskar låten Handlake Village :)

http://www.youtube.com/watch?v=wYjf1Cx-6Tc





Annars är jag på Uppvaket idag och efter det ska jag träffa Sandra F :) ska bli kul!
Skönt med fredag! fast jag jobbar hela helgen sen...

vilken dag!

Affärer som brinner i Södertälje, löning, träning, min farmor som blev påkörd av en buss, betala räkning, jobba på Lugnet, kolla efter en bil och sist men inte minst så börjar min mens idag :(

 Någon som också haft en intressant dag?

Kramar


Va tokigt det kan bli!

Jag tänkte att jag skulle bli helt vuxen idag, men jäkla swedbank kan inte ens fixa så att man har internetbetalning när man väl har internetkonto! Eller vad vet jag om det, jo inget alls!
Jag ska för första gången betala en räkning via internet. Den ska vara betald senast den 1/3! men det går ju inte när jag inte kan betala den via nätet....men som tur är så kunde pappa fixa så jag ska bara ge honom pengarna så ordnar han det.......nu får jag vänta några dagar till innan jag blir fullvuxen och kan betala fler räkningar. Great!

 Det vart inte heller nå vidare lön denna månad..det känns lite trist.

Annars då?

kram


Sömnlösa nätter

Jag vet inte riktigt vad det beror på men jag kan inte sova! Så fort jag känner mig trött och ögonen börjar slås igen så drömmer jag sjuka grejer..eller det är inte ens drömmar utan nå slags ventilation av allt jag har gjort under dagen...just då kommer jag på saker som jag har glömt, saker som jag har gjort fel eller att något händer när jag väl gör nått! Stressade som en tok igår på Uppvaket så det kan ju vara en anledning att ja inte kunde slappna på kvällen men nu har det varit så i 2 veckor! Jag behöver kanske en minisemester eller nått för att ladda upp kroppen och släppa massa funderingar..

Det är toppen att jag har mycket jobb nu, men man ska väl inte behöva förstöra sömnen för det? som sen leder till ännu mer stress och taskigt humör! Sömnpiller nästa? skönt att bara slockna!

Men men, idag jobbar jag ett kort pass på Lugnet mellan 8-13, rätt skönt!

Kramar

Jag kan redan känna sommarvindarna mot ansiktet :)

Jag var dum som kollade vad jag får i lön! men jag ska nog beställa bikinin och sen klänningen :)
Bikinin är perfekt för beach 09!

Allt kommer från H&M!




Tiptopp med lite snor!

Jag gav 110% idag på UVA (uppvaket) det var riktigt mycket att göra! Jag har sprungit, hämtat grejer, satt katetrar, sprungit ännu mer, tagit kontroller, gjort prover, tömt vätskepåsar och 10000 fler saker!
Jag har inte ens hunnit att bli törstig eller kissnödig utan när jag väl slutade vid 18.30 kom jag på att ja inte gått på toa sen imorse! då är det illa :P

Nu väntar jag på pizza, det förtjänar ja efter en sånhär dag...(svullot snackar) och sen ska jag kolla på "Den rätte för Rosing!" måste ju kolla när man vet vem en av snubbarna är! spännande!

Lyssnar just nu på Robyn - With every heartbeat -   en mycket fin låt!

kramar

3års firande!

Den 14 mars firar jag och Micke 3 år tillsammans! :D men saken är den att jag har ingen aning om vad man kan göra, har kollat kryssningar men där är jag för ung för att åka ensam med honom, har kollat upp nå konsert i norrköping men den var rätt dyr :( vad kan man göra för en billig peng men som ändå är nått annat än bio och middag? 

Hatar att planera sånt här! :P det mysigaste vore att ta in på nått hotell och bara umgås, men det blir rätt dyrt det oxå...hmm måste fundera vidare! Några tips nån?



Morgonen vart helt förstörd av en jäkla traktor!

Visst det är snö ute och det måste man ta bort, men vafan halv 7 på morgonen måste man väl inte komma och föra massa oväsen! Hela huset skakade när traktorn körde vid vägen utanför! Försökte somna om men den kom ju igen efter 15 min eller nått...så det var ju bara att gå upp och äta frukost. Varje morgon är det även tjafs om Länstidningen, så imorse när jag vaknade så tidigt fick jag läsa den i lugn och ro..det kändes lite bättre efter det.

Annars har jag ont i handleden och ska jobba på IVA ikväll..det blir kul!

Dagens låt! Mando Diao - Go Out Tonight

http://www.youtube.com/watch?v=MOITz7c2VTA

Jag blir lite arg när jag inte kan få in youtubeklipp här men kolla länken iatället :)


kramar



Kan det inte bli vår nu?!

Det snöar och jag som trodde att vintern släppt sitt kalla grepp om Sverige! Jag vill ha vår, få på mig mina fina tygskor och hitta  tussilago på gräsmattan..dessutom börjar jag bli snorig och allmänt hängig. Inge vidare!
Men men, idag blir det Lugnet och jag hoppas det blir en lugn kväll, resten av veckan blir det IVA och då ska jag gå introducering på uppvaket! Det kan bli spännande, alla ligger med morfinrus i kroppen efter operation och då ska jag hålla koll på dem :P  Veckan blir nog rolig!

Nu ska jag klä på mig och sen gå ut i snöstormen.
Ha det bra! :)

Kramar

snart så!


En rolig kväll :)

Den blev lite kort pga för mycket vin :P huvudet började dunka redan efter det 2:a glaset så då var det bara att traska hem.
Men det var verkligen kul att träffa tjejerna igen :) Fick med mig smörgåstårta som jag kan äta till frukost imorgon, det är så gott!
Grattis igen Mari :) och häftigt med lägenheten och förlovningen! :)

Nu ska jag kolla in E.M.D på melodifestivalen ^^

kramar

Underbart att få sova!

Idag fick jag vakna utan larm eller annat skrammel som min lillebror kan föra under vardagarna! Så skönt att vakna och ligga och dra sig 10-15 min :) inge stress utan bara lugn och ro! Sen när solen äntligen börjar komma fram så blir hela morgonen underbar ^^ Just nu lyssnar jag på Håkan Hellström och det är perfekt när man är på mysmorgon humör! Det enda som fattas nu är min älskling, det hade varit pricken över i:et, att vakna och bara krama om honom!
Men Håkan får hålla mig sällskap idag :)  Härligt att vara på bra humör!

Senare idag ska jag fira Mari som fyller 20! Grattis Gratis! :)
Dagen kommer bli toppenbra!


Jag måste städa!

Mitt rum är äckligt! jag brukar vara rätt duktig på att städa och hålla det fräscht omkring mig men nu i veckan så har jag varken haft tid eller lust att ha det fint! jag kommer knappt innanför dörren och sen har jag slarvat bort papper och nycklar i allt skräp :P     jag orkar inte göra nått speciellt ikväll utan ska somsagt städa och sen ligga i min säng och kolla på tv, typiskt att det ska vara så dåliga program på fredagar...

men nu ska ja äta! :) kramar

Lite uppdatering kanske? :)

Sitter just nu i min morgonrock och gnuggar sömnen ur ögonen, har ätit frukost med äggmacka och té :)
Dagarna hos Micke var tobbenbra! vi var i Norrköping i fredags och där köpte jag min första plattång :P efter besöket hos frisören så kände jag att jag var tvungen att skaffa en! annars kommer mitt hår att bli förbli en festlig 60-tals frilla..

I lördags var det Alla Hjärtans Dag och det var också en rolig dag/kväll..ville att Micke skulle fixa frukost på sängen men han va inte lika pigg på idén :P Men vi var iaf på stan och fikade med Jesper och Jennifer och bestämde planerna för kvällen! Det vart film och sen utgång med kareoke :) kvällen blev en succé, kul att våga sjunga lite ^^
Söndagen blev till att vila och sen sitta hos Simon och kolla på Gossip Girl, rätt mysigt.

Den här veckan bjuder på jobb tis-tors, sen ledig fredag, lördag och söndag :) På fredag vill jag träffa tjejerna från OP3 och sen på lördag ska vi fira Mari som fyller 20 :) Det blir en partyhelg!   Får försöka ha en billig partyhelg då pengarna börja ta slut! :P Men det ordnar sig alltid..

Ja juste! jag försöker få ihop en Rhodos resa med min mormor och min kusin, men jäklar va svårt det är att bestämma hotell..ska kolla upp lite idag!

kramar


Det va fint ett tag :P




Hey! solen är ju framme =)

Idag börjar min lediga vecka! Visst jag kunde säkert tagit nån dag till på IVA eller lugnet men om man inte får nå tider så kan man ju lata sig :) åker till Katrineholm på torsdag och stannar till måndagen, det blir kanske en tripp till Norrköping och sen en mysig alla <3 dag. Innan torsdagen ska jag klippa mig,  träna och ta hand om hunden. Solen är ju framme så det är bara att springa ut och försöka fånga nå solstråle :)
Längtar till våren när jag kan ta på mig mina fina tygskor :)

Jag har blivit vädligt intresserad av kinesiska tatueringar! Det är så fint med blommor och fina mönster :) Vore häftigt att ha en fin blomma på ryggen eller skulderbladet :)

Ha en bra dag :) kram





Snart blir det IVA

Sitter just nu och borstar tänderna, ska ta 05.48 bussen in mot Södertälje och sen till IVA, jobbar idag och sen är jag ledig fram till nästa tisdag :) eller ledig och ledig, jag har inge jobb under veckan :P Men det tror jag kan vara skönt. Åker till Katrineholm på torsdag och jag hoppas att det blir en bra helg med alla <3 dag och allt.

Igår tränade jag och det gick bra! körde på maskiner och sprang på både  löpband och crosstrainer tror jag det heter, som när man åker skidor..så härligt att känna mjölksyran i benen!  synd bara att man inte vågar sig ner till alla tyngder och hantlar :P där står ju alla biffar och spänner sig! sen ser de sådär farliga ut med hantlarna i högsta hugg...läste föresten att det finns 2 kriminella gäng i Södertälje, och jag tror att hälften av alla medlemmar tränar på sydpoolen ^^
Inge idé att vara tuff där inte!

haha men nu ska jag snart kila, ha en bra måndag :)

stackars krake!


Äntligen en ledig fredag :)

Det var evigheter sen jag var ledig på en fredag! Skönt att kunna fundera på vad man kan göra ikväll och hur man fyller en fredag på bästa sätt :P  Jag ska börja med att gå ut med hunden, det är nästan snöstorm här så det känns inge vidare men stackarn måste väl bajsa som alla andra!
Sen åker jag in till Södertälje och till Sydpoolen där jag ska köra mitt första träningspass med instruktör och allt, hoppas det går bra :) skönt att börja med lite träning!

Har 3 olika mål med träningen, först att bli stark nog till att jobba inom vården för det tar på kroppen att lyfta och slita med tunga patienter, sen för att känna mig nyttig och till sist för att  kunna köpa en snygg bikini!  min mormor ska troligtvis bjuda mig och min kusin till Rhodos! :D nångång i april / maj så jag måste ligga i för att få en fin strandkropp!

Bara tanken på sol och värme gör så att jag nästan glömmer snöstormen utanför ^^
Ha en bra dag allesammans :)

kram







Eclipse

http://www.youtube.com/watch?v=k50jj_dp0NQ

Härliga Robyn såhär på morgonen! 

Jag kan inte lägga upp youtubeklipp! :( Säg hur jag ska göra!



Dags att planera sommaren 2009!

Jag måste redan nu börja planera för vad jag vill göra under sommaren som kommer. Bossen på Lugnet kom till mig igår och började snacka lite om sommarjobb,  jag blev erbjuden en fast tjänst under några veckor som skulle sitta rätt bra! Men sen måste jag kolla med IVA om de kan erbjuda mig nått vikariat. Jag är hellre på IVA än Lugnet men om jag får mer tider på Lugnet än IVA så väger ändå Lugnet tyngst. 

Imorgon jobbar jag på IVA och ska kolla upp med personalchefen där hur det blir för sommaren, februari är ju den månad då folk börjar kolla hur de ska jobba och hur de ska ta ut semester under sommaren och då måste jag följa med vågen och visa att jag vill jobba!

Förra sommaren var jag på Arvikafestivalen men pga olika grejer så lovade jag mig själv att inte åka dit nu 2009, så jag måste komma på nått annat kul!


En utlandstrip under vintern kanske? om jag jobbar under sommaren så kommer jag nog ha råd med 2 veckor i Turkiet eller Egypten! Det vore inte helt fel!

kram


Man kan ju undra vad jag gör uppe så tidigt..

Det är extremt jobbigt när man inte kan sova! När man ligger och tänker på 1000 saker som under dagen inte har nå större betydelse. Jag börjar kl 07.00 på Lugnet och det brukar jag orka om jag får sova..men inatt har jag bara rullat runt i sängen och vaknat av alla ljud och funderingar. Va tillochmed uppe för att duka runt 4tiden :(

Slutar kl 16.00 och då kommer jag att springa hem för att dö på soffan eller nått av trötthet!

Kul morgon! Hoppas de på Lugnet är pigga och glada..som om det nångång händer? ^^

kram


Imorgon ska jag köpa mitt gymkort!

japp! nu har jag bestämt mig! jag måste komma igång..känner mig rätt sunkig och behöver fräschas upp! Sen när jag har kommit igång ordentligt ska jag börja shoppa kläder :P det hör lite ihop, det är lite dumt att köpa nya fina kläder när man känner sig som en bulldeg...då kan jag sen peppa mig själv till att träna!
Det låter lite fåfängt, men jag behöver det här nu...skönt om det går bra. Bli fin till sommaren sen :) jag vill verkligen fixa det här nu!

Övrigt är det mesta lugnt nu, sitter på IVA och ska snart fika lite..kvällen verkar bli lugn.


RSS 2.0