Idag blir det kalas! :)

Är i Nykvarn nu hos mamma & pappa, vi ska fira mamma med en massa god mat och sen till dessert en smarrig jordgubbstårta. Det är skönt att bli lite uppassad när man är här, lillbrorsan får städa men jag slipper eftersom jag är ju gäst idag fram tills på tisdag :)

Kvällen igår vart precis lagom! Vi satt ett gäng hemma hos mig och Micke , kollade youtubeklipp och bara softade. Vid 23 gick vi ner till SanMarino där jag och Ida körde främling på kareoke :)
Vi började bli sega rätt tidigt så halv 1 gick vi somvanligt till donken fast det var bara jag som va döhungrig! Det vart 2 cheesburgare och en liten pommes, donken smakar som bäst efter en utekväll!
Vi gick hemåt i kylan och sen direkt till sängen för lite mys med raringen <3

Jag har lite bilder men glömde sladden hemma men så fort jag är tillbaka i kholm laddar jag upp lite partypics.

Ha en bra lördag
kram



Dagen kunde börjat bättre..

Idag har jag verkligen haft otur, direkt när jag vaknade så kände jag att den här dagen skulle bli lång och jobbig!
Först så fungerar inte min telefon, den vägrar att starta. Känner mig lite nervös och tom utan den om de ringer från jobbet eller nått. Sen har vi inga dammsugepåsar så vi kan inte dammsuga och det ser riktigt smutsigt ut på golvet, jag har beställt från nå sida där jag hittade de som ska vara i min dammsugare men de kommer inte förens på mån-tis. Efter det brände jag mina rostmackor, vattnet kokade över på spisen då jag kokade ägg och jag känner mig bara allmänt grinig...

Snart ska jag ner på stan och kolla efter en present till mamma och sen handla lite gott inför kvällen. Jag hoppas att jag är på lite bättre humör sen och att det blir en rolig kväll!

Nu ska jag borsta gaddarna
kram





Kul med bio :)

Var och kollade på Snabba Cash. Jag hade på känn att jag skulle gilla den och det gjorde jag men jag trodde det skulle vara med action och spänning. Men den va helt klart sevärd och nu vill jag se fortsättningarna som är planerade! :)
Nu sitter jag och kollar på scrubs, man skulle skaffa sig dvd boxarna och sen sitta en hel helg och gotta sig i serien. Man känner sig rätt glad efteråt! :)

Snart ska jag ta ett bad och om en timme är det Criminal Minds så jag får försöka piggna till lite.
Imorgon blir det lite drinkar och gott hos oss med Jennifer och Jesper, det kommer bli trevligt! Det var ett tag sen jag var ute men imorgon kommer jag ta det lite lugnare än sist, jag hoppas att jag aldrig mer utsätter mig för det som hände då, inte någon annan heller för den delen!

Nu ska jag tappa upp badet och fixa en ansiktsmask :)
ha en bra kväll.
kram


En rolig kväll på SanMarino!


Torsdag

Den här veckan har gått fort! Imorgon är det ju fredag! :D
Kom hit till Kholm för en timme sen och jag började med att skrika lite åt diskmaskinen som inte ville fungera och sen åt datorn som var grymt seg på att starta.  Sen gjorde jag iordning en macka och kände mig genast lite gladare, typiskt mig att bli helt galen när jag blir hungrig! haha
Jag är sugen på att gå på bio idag och se Snabba Cash! Ska bara locka med min babe också så man får sällskap. Innan det blir bio ska jag göra iordning en supergod pasta med kräftstjärtar! Måste bara handla lite och då behöver jag åka till Willys och sen Coop.

Nu ska ja väcka raringen.
Ha en bra dag :)
kram

Mot Södertälje

Idag åker jag till Södertälje igen för att jobba kväll på IVA. Det är toppen att jag får tider men det känns ändå tråkigt att åka ifrån älskling och lägenheten. Jag har ju precis kommit hit känns det som.
Sen ska jag och bemaningschefen kolla upp lite fler tider och jag hoppas att det är dagar som funkar för mig.
Jag vet inte hur länge jag stannar i Södertälje/Nykvarn nu men helst vill jag åka hem ikväll och sen tillbaka på lördag igen. På lördag ska vi även fira min mamma som fyller år och på söndagen jobbar jag mellan 7-15.

Nu är jag supertrött efter shoppingrundan igår! Mina fötter värker och helst skulle jag velat sova några timmar till, men vad gör man inte för lite extrapengar. Det skulle vara så skönt om jag hade ett jobb här i Kholm men det känns nästintill omöjligt nu. Får se hur det blir till sommaren sen.
Aja nu ska jag fortsätta plocka lite i lägenheten, gillar att det är fint när man åker iväg men det brukar inte hålla sig fint sålänge min raring bor själv. Det förvandlas till en ungkarlslya på 2 sek! haha

Ha det finfint!
kram

Kul med lite shopping! :)

Jag sa till mig själv att jag bara skulle köpa saker som jag behövde, jag hittade det jag ville ha och lite till! haha
Det var skönt att gå runt utan en massa killar som ska stressa eller tvinga in en på ClasOhlsson eller nå spelbutik, nu var det bara jag och Jennifer och alla klädaffärer!

Här är mina senaste fynd! Tycker det är snyggt och fräscht med randigt men har inte vågat mig på det tidigare men nu hittade jag 2 fina tröjor som är supersköna!
Sen vart det coola leggings från H&M, silkesdroppar till håret, äggkoppar och en BH.

 

NewYorker

 

BikBok

 

H&M


Nu ska jag göra iordning varm Oboy och nå god kaka!
Ha en bra kväll :)
kram


Tvättstuga

Jag har varit uppe nu i 40 min och det känns som om det skulle vara mitt i natten. Har tvättid till kl 12 men jag hoppas att jag hinner klart innan för sen vid 13.00 hoppar jag och Jennifer på tåget till Norrköping :)
Ska bli kul att kolla runt lite i butiker men jag kommer inte hetsshoppa som sist utan ta det lite lugnare. Behöver lite nya underkläder, silkesdroppar till håret och sen en tröja som jag spanat på från BikBok :)
Det blir nog en heldag i Norrköping! Får hitta nå schyst ställe att äta på, Max börjar kännas lite uttjatat!  Sushi kanske? eller nå god thaimat?


Nu ska jag ner och fixa med tvätten.
Ha en bra dag :)
kram




Jävla dammsugare!

Jag tänkte vara duktig och dammsuga innan jag ska traska ner på stan och träffa Jonna och Jennifer men när jag skulle börja så suger den ju ingenting! Dammsugepåsen var såklart helfull och jag hade inga andra att byta med...
Fick ett raseriutbrott och sparkade på skiten och sen mådde jag lite bättre. Får åka till Coop eller nått och kolla om de har passande påsar.

Annars är det bra, ska fika med tjejerna snart och det ska bli kul att kolla lite på stan :)
Måste bara lugna ner mig lite och inte hetsa så mkt!

Ha en bra måndag!
WorkWorkWork!



Det får bli en myssöndag!

Jag har precis kommit hem till Kholm igen och det känns skönt :)
Raringen sover och jag kollar på Brooke knows best, en rätt kul serie på MTV och de lär sig "Poledancing" man dansar kring en strippstång, det ser rätt kul ut och nångång skulle man kanske prova! Det är ju en modern träningsform nu så man behöver inte dra på sig nå dåligt rykte ;)

Om en stund ska jag plocka undan och göra lite söndagsfint i lägenheten sen blir det en tur till Netto för att köpa nå gott till kvällens alla tv:program. Var sugen på att träna men det känns som om jag börjar få migrän så jag ska nog hålla mig lugn ikväll och sen träna ordentligt imorgon.

Det ser ju rätt enkelt ut ;)



Nu ska jag börja städa lite
Ha en bra dag!
kram

Sprider lite skön musik från Kings of Leon!



 

 


Hos mamma & pappa :)

Är i Nykvarn nu tills imorgon då jag jobbar natt inatt. Det ska bli skönt att jobba några extra timmar för jag behöver varenda krona just nu! Har precis ätit frukost och senare ska jag ta en promenad med Sandra, vill ner och kolla badet för det brukar vara så fint när det är vinter och en massa snö ute :)
Det gick bra igår kväll när jag jobbade, jag saknar att jobba där mer , när man varit där några dagar i sträck så brukar det gå väldigt bra just för att man fått in rutinerna. Nu blir det lite hoppigt mellan passen men man får fixa det ändå :)

Annars händer det inte så mycket, imorgon ska jag spendera stora delar av kvällen framför tv:n och förhoppningsvis mysa lite med raringen <3
Måste kolla på Johan Falk som är grymt spännande! Går på Tv4 kl 21.00!

Nu ska jag lägga mig i soffan och slöa lite :)

Ha en bra dag!
kram







Jag känner mig helt mörbultad!

Fy vad jag har ont i min kropp! Jag körde Core tidigare och det var verkligen tufft! En blandning av balans, stryka och kordination där man tränade magen, bål, bäcken, rygg och sidorna. Det var inte lika mycket kondition som Medel men det här fick mig att svettas som aldrig förr! Jag trodde jag skulle svimma när man hamnade i nå yogaliknande ställning och samtidigt röra sig och hålla in magen! Jag glömde ju att andas :P
Men det var ett rolig pass som jag ska lägga till sen när jag börjar ordentligt!


Nu kollar jag på gränsbevakarna och efter det ska jag packa ihop min väska, imorgon åker jag till Södertälje för att jobba kväll och sen lördagnatt, skönt att få lite jobb!

Nu ska jag slappa en stund till i soffan och sen fixa lite.

Ha en bra kväll :)
kram

Jag behöver sol nu!


Boknörd

Har precis ätit frukost och kollar lite på tv. Jag trodde att vi hade tvättstuga idag men det var bokat imorgon så mina dagsplaner sprack nu på morgonen.
Men jag kom på att jag inte varit på biblioteket här i Kholm så det är kanske dags att ta en promenad dit och kolla in det, skaffa kort och låna nå bra bok :)
Annars händer det inte så mycket, vid 17 ska jag till Friskis igen och köra ett Core pass, det ska tydligen bygga upp ryggen och magen så det blir till att kämpa idag! Men om man vill att magen ska bort till sommaren så är det bara att bita ihop! :)

Ha en bra dag!
kram


Mot Beach 2010!

Det var jäkligt kul att köra medel på friskis! Det var en blandning av aerobic, kickboxning, motion, styrka och sen avslappning. Jag var rätt nervös innan, tänkte om ja inte skulle orka hela vägen eller kollapsa men jag kämpade på bra! :) det var riktigt skönt att få röra på sig och känna att musklerna fick jobba ordentligt!

Jag kommer absolut köra flera pass :)

Efter träningen hoppade jag i duschen och efter det gjorde jag iordning lite kvällsmiddag.
Nu sitter jag och kollar på tv och mumsar på vindruvor och mandlar. Hatar att kolla på tv utan att tugga på nått!

Sen kommer jag sova som en prinsessa, träningsvärken kommer vara hemsk imorgon! haha

Godnatt!
kram

Nya träningskläder :)

Var nere på H&M med Jennifer och shoppade nya träningskläder. Det var verkligen på tiden!
Köpte den gråa tröjan, träningsbh:n, 2 toppar, ett par byxor, en vattenflaska och strumpor :)
Kalaset gick på en rejäl peng men det blir roligare att träna om man känner sig snygg!
Det vart även lite nyttigheter från Netto.
Vi shoppade klart och nu ligger jag i soffan och ska vila en stund, ikväll ska jag köra ett pass som heter Medel på friskis, det är nå slags gympa/aerobic ,  det kommer säkert bli kul! :)

Ha en bra dag
kram

 

 

 



Magen skriker efter mat!

Tur att man har en tacopaj i ugnen som snart är klar :D
Har ätit köttfärs nu i 3 dagar men har inte tröttnat! Först vart det tacos, sen tacos med pasta och nu tacopaj! haha brist på variation men man ska väl inte slänga mat heller!

Träningen gick bra , gymmet var mindre än jag trodde men de höll på att bygga ut så jag hoppas att de fyller på med lite roligare maskiner och en plats att stretcha på! Nu fick man sitta mitt där alla tränar och det var inge vidare..

Nu ska jag fixa det sista med maten!

kram


Dags att komma igång!

Har ätit frukost och ska snart traska ner till Friskis&Svettis för att kolla in gymmet :)
Raringen sover nu men efter gymmet behöver vi handla lite och panta alla jäkla burkar som står i hallen, det ser ut som om vi festat en vecka i sträck..

Annars händer det inte så mycket mer, blir väl att slappa framför tv:n senare och sen fortsätta att läsa min bok. Den är hemsk men väldigt bra!

Tracy Lords -Nattens barn
Om hennes liv inom porrbranschen och en hemsk barndom med fattigdom och övergrepp.



Nu ska jag rota fram träningskläderna
Ha en bra dag!
kram

Flower Power!

 

Jag behöver lite vårkänslor nu!
Det är sött med blommor, men jag ska nog leta efter nått annat coolt till vår/sommaren :)


Kanske muffins?



Kolla här

http://www.babygirlboutique.com

Lite vårfint i smyckesskrinet :)

Tog en runda nere på stan med Jennifer och Jesper :)
Vi kollade lite i affärer och jag gick äntligen till Friskis och Svettis för att börja min gratis träningsvecka! Imorgon ska jag ner igen och köra på ordentligt :)
Sen fikade vi och nu sitter jag och försöker få upp värmen lite, det är superkallt ute och det snöar..
Jag vill ha sol och värme nu!

Hittade 2 par örhängen och armband på rean på Ur&Penn, 88 kr för allt är ju rätt bra :)




Söndagar = städning och tv! :)

Eftersom jag var helt sänkt igår så har jag en massa energi idag!
Jag har städat i badrummet, köket, hallen och vardagsrummet :)
Det enda som är kvar är sovrummet och sen att dammsuga men jag tänker inte låta raringen slippa undan utan han får fixa det sista! Han ligger och sover nu men jag ska försöka få upp honom, han har vänt helt på dygnen och det är dags att byta tillbaka till en vanlig dygnsrytm!

Senare ska jag fixa tacos och en fräsch fruktsallad, måste få i mig lite vitaminer och grönsaker efter gårdagen då det vart en massa flott och salta grejer. Sen ska jag bänka mig framför tv:n hela kvällen och kolla på en massa bra program!

Sen är det två tjejer som fyller år idag! Grattis Jennifer som fyller 22 och Erika som fyller 21 :)
HurraHurraHurra!






Bilder på lägenheten :)


 

Nu ska jag fixa iordning fruktsalladen :)

Ha en mysig söndag

kram




Bilder!

Partybrudarna!

 

Jonna och Jennifer :)

 

Grabbar!

 

Moppemusche? ^^

 

Pimplar vin!

 

Födelsedagspuss? :)

 

Jennifer med sin Cosmo!

 

Jag vet inte vad som har hänt med Rille! haha


Jag lever...

Fy tusan vad jag mår uselt idag!
Det var en toppenkväll tills det slog slint i huvudet på mig, det vart alldeles för mycket av det goda och jag vart bara äcklig och jobbig.
Tycker synd om Jennifer som fick släpa hem mig till sängen...
Gjorde bort mig rejält och jag skämms som en hund idag.

Men innan det vart kaos så va kvällen riktigt rolig!
Har lite bilder men jag orkar inte röra mig just nu så de kommer kanske senare.

Ha en bra kväll
kram

Äntligen fredag! :)

Okej dags att peppa inför kvällen!
Har lite att fixa innan men annars ska jag bara ta det lugnt under dagen, måste ner till ICA och handla myntan som jag glömde igår och sen laga ihop nå middag.
Jag har haft migrän nu i 2 dagar och den släpper inte, så fort jag blir sur eller stressad så börjar huvudet dunka som om någon spelar trummor i det..jag vet inte hur jag ska bli av med den då mina tabletter inte fungerar. Helt värdelöst..

Men jag ser framemot kvällen och jag har nog min look färdig :)
Provade de nya skorna igår när vi var ute och åt och de är sköna och någorlunda halkfria!

Nu ska jag klä på mig och traska ner till ICA.
Kram



Repris? ;)





Torsdag

Morgonen bara försvann, har haft tvättstuga mellan 7-12 och vi började så fort vi vaknade och det gick snabbt när man fick lite hjälp. Torkrummet slutade att fungera mitt i allt så nu är lägenheten fylld med halvtorra kläder. Känner mig som en gammal tvätterska :P

Nu ska jag fixa lite frukost och sen ta en promenad, måste hitta mynta som ska vara till morgonkvällens mojito och jag har oturen att det är alltid slut när jag ska ha det, så jag måste skynda mig iväg till ICA! :)

Jag och älskling har varit tillsammans i 3 år och 10 månader idag! <3
Tiden går fort när man har roligt :)
Får se om vi firar det på nått sätt, brukar vara att dra ut och äta eller nått. Är sugen på American Pizza! Bara han vaknar innan det stänger :P


Ha en bra dag!
kram

så gott!


En sväng på stan :)

Tog en snabbis med raringen, Jennifer och Jesper,  först till systemet där det inhandlades cider till fredag och sen gick jag på jakt efter en bra present till Jennifer, jag hittade vad jag letade efter och jag hoppas att det blir bra!
Shoppade lite på H&M och nu sitter jag och bara tar det lugnt, snart ska jag kolla efter nått snyggt att ha på sig.

Sen händer det inte så mycket, ska fixa ihop lite mat och sen kolla på tv :)

kram

Värsta natten på länge!

Stora delar av natten till idag spenderade jag inne på toaletten, mitt huvud hade dunkat hela dagen och fast jag tog mina migräntabletter så hjälpte de inte ett skit! Allt vart bara värre..som om huvudet skulle explodera!
När jag får en sån huvudvärk vet jag vad som väntar och det var precis vad som hände..för första gången i lägenheten så kräktes ja! Helt sjukt, jag var likblek och hela kroppen gjorde ont..

Nu är huvudet fortfarande tungt men jag ska få i mig lite frukost och nå värktablett så kommer jag säkert på fötterna igen. Ska träffa Jennifer efter 2 och kolla på stan lite. Jag hoppas att jag orkar men om huvudvärken inte ger med sig är det bara att bädda ner sig i sängen igen :(

Nu blir det frukost.
Ha en bättre dag än vad jag har just nu..
kram


Kollar lite drinkar inför fredag..

Någon som vill lära mig att blanda drinkar? :)
Och samtidigt handla en massa från systemet?


En härlig kväll :)

Har slutat jobbet och känner mig väldigt nöjd med kvällen :)
Det var ett tag sen som jag jobbade kväll och jag var lite orolig över att jag glömt rutinerna men de kom tillbaka så fort jag fick arbetskläderna på mig.
Har varit i Södertälje/Nykvarn nu några dagar och det har varit kul! Jag har träffat folk som jag velat träffa och sen jobbat och det har gått bra :)

Imorgon åker jag hem och det ska bli skönt, har saknat min raring massor och jag har en hel del att fixa inför fredagens partykväll! Måste hitta något tjusigt att ta på mig, shoppa på systemet och sen fixa en present till födelsedagsbruden :)

Nu ska jag kila hem och packa mina grejer och bara slappa framför tv:n

Ha en bra kväll!
kram


Lördag :)

Är på IVA och kör nattpasset igen :)
Tidigare idag träffade jag Sandra, Emma, Pär och Martin för att käka lunch, det vart på Nancys efter mycket tjat från min sida då jag har suktat efter deras skaldjurssallad! så jäkla god! :)
Det var trevligt att kolla läget och snacka av sig lite, vi diskuterade blogg och en massa tv program och jag kan väl tillägna Martin det här inlägget, han undrade vad som var så roligt med att blogga..och jag försökte få honom lite positiv till det men det var lite klurigt..
Annars rullar allt på somvanligt, imorgon är jag ledig och då ska jag sova! Vaknade så tidigt idag så jag har 2 nätter att ta igen..

Vad gör ni alla andra ikväll? Nå roligt på gång? :)

Nu ska jag kila och göra lite nytta
Ha en bra kväll :)
kram

Här ser ni Pär, Sandra, Emma och resten av forna OP3 från mösspåtagningen 08! :)






IVA

Jag är på IVA nu och ska jobba nattpass :) just nu har jag inga patienter men det kommer säkert fyllas på senare!
Annars är det bra, känner mig lite seg men får väl hitta något att göra så man piggnar till..
Imorgon vid 13 ska jag träffa kära gamla vänner från OP3 och det ska bli toppen! Bara jag kommer upp till dess då jag slutar 07.15 imorgon bitti :P det är nog den bästa sömnen av alla, när man vet att alla andra går upp så går man själv och lägger sig!

Men nog om det, spånar på att fixa en kryssning nu innan nästa fredag! det vore så grymt att ladda upp med lite dricka och det blir som en förfest inför när vi ska fira Jennifer! haha ja, jag tjatar men det kommer bli grymt! :D

Nej nu måste jag röra på mig
Ha en kul fredagskväll!
kram


Full rulle på IVA och sen en tur på stan :)

Det har varit en bra dag idag!
På IVA var det fullt upp, hade patienter hela dagen men sen till kl 13.30 tömde vi salen och våra patienter mådde bättre! Det är så skönt när man avslutar dagen med att känna sig stolt! En patient som legat hos oss i 2 månader fick åka hem och de som jag hade ansvar för fick åka till vårdavdelning :)
Efter jobbet träffade jag Jella och det var verkligen längesen vi sågs! Men som alltid vart det toppen :) skönt att snacka av sig lite och sen uppdatera sig vad som händer i stan. Vi åt på Tratten och hade det mysigt, efter det vart det en sväng på stan och jag köpte ett par skor från dinsko, perfekta till när vi ska fira Jennifer sen nästa helg!

Resten av kvällen ska jag spendera framför tv:n, imorgon jobbar jag nattpasset på IVA så jag ska försöka hålla mig vaken ett bra tag så sover jag längre imorgon.

Kl 20.00 ikväll på kanal 5 är det Gränsbevakarna USA och det måste ni kolla på! Man blir förvånad över hur dumma människor kan vara haha

Ha en bra kväll :)
kram





Tillbaka i Nykvarn :)

Det vart en kanonkväll igår!
Vi drack rött vin, åt brödpinnar och marinerade vitlöksklyftor i äkta italienskt stil och lyssnade på allt ifrån Eros Ramazotti till The killers :)  Jag kommer fortsätta traditionen med att festa på trettondagsafton, helmysigt efter all hets med juldagen och nyårsafton!

Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar och försöker få upp värmen lite, det är ju svinkallt ute!
Träffade Erika tidigare och vi åt thai buffé! Så jäkla gott och så mycket mat, jag fick i mig 2 fulla tallrikar och sen lite frukt som efterrätt. Kolla in Asian Roxy tror jag den heter, ligger i Södertälje mitt emot polisbacken :)

Imorgon ska jag upp tidigt och jobba på IVA, känner mig inte direkt taggad nu men jag brukar piggna till när jag får på mig arbetskläderna. Sen vill jag ta en runda på stan och kolla in all rea! Det var ju massor med fina grejer här jämnfört med i Kholm, där var det mest skräp..


Nu ska jag göra iordning varm choklad! :)

Ha en fin kväll
kram



Lillfredag? :D

Jag sitter med en iskall päroncider och slappar :)
Jag vet inte om det stämmer att det är en partydag idag men eftersom jag jobbar hela helgen sen så tar jag min fredag nu! Det ska komma lite folk hit snart och vi får väl se hur kvällen blir :)

Annars har jag lagat mat, handlat och fixat lite i lägenheten.
Imorgon åker jag till Södertälje och ska träffa Erika, det ska bli kul att träffas igen! Jag behöver tjejsnack ^^

Nu ska ja kolla vad grabbarna gör.
Ha en bra kväll!
kram



Måndag

Har varit nere på körskolan och fick lite papper, känner mig inte helt nöjd med bemötandet då hon var rätt dryg och svarade inte på mina frågor utan ville bara sälja det dyraste startpaketet...
Men jag får kanske skylla mig själv, jag har kört några gånger med pappa men jag skulle behöva köra mer, lära mig grunderna ordentligt så man inte behöver vara så nervös när man väl ska börja på körskola.
Men just nu känner jag mig inte taggad till att försöka komma igång..

Jag befinner mig i nå slags svacka och vet inte hur jag ska komma ur den..
Jobbar 3 pass i slutet av veckan på IVA och åker till Nykvarn på onsdag, hoppas det piggar upp mig lite.

Nu ska jag fixa mat, dagens meny blir köttbullar och spagetti. rätt gott..

kram


Kan inte den här förkylningen släppa nångång?

Jag är fortfarande snorig, det har jag varit sen 4 dagar tillbaka. Det känns som om den försvinner men kommer tillbaka igen efter en timme eller två...
För att inte slappa ihop helt tog jag en promenad vid halv 2..Gick till ICA Kvantum, förbi ÖoB och sen en ordentligt runda vid industriområdet. Det var så skönt att komma ut och känna hur kinderna blev alldeles knallröda av kylan!
Gick i en timme och sen när jag kom tillbaka till lägenheten gjorde jag iordning sallad med fetaost, avokado och krutonger :) det vart min frukost och det smakade ljuvligt!
Men när jag stekte krutongerna och sen smakade så brände jag sönder min tunga! Det gör så jäkla ont just nu! Har bränt bort en liten bit av spetsen på tungan och nu är det som en grop, så klantigt!

Nu kollar jag på reprisen av Ugly Betty och ska bädda ner mig i soffan :)
Måste få upp värmen igen efter den iskalla promenaden!
Ha en mysig söndag!

kram

Sjukt seg!

Jag vaknade vid halv 2 men känner mig så trött! orkar inte ens snyta mig..
Det är lördag och jag har inget planerat för kvällen, raringen sover och jag känner mig förkyld och frusen :(
Får se om vi hittar på nått, helst skulle jag vilja bädda ner mig i soffan framför nå film men jag kommer känna mig så lat! Jag måste göra nått..

Hoppas ni får en roligare lördag!
kram



Kör en egobild..


Festival 2001

Jag har sett filmen säkert 10 gånger men har inte fattat att de va på Arvikafestivalen!

Jag känner igen campingen, stånden och scenerna :D

Blir lite sugen på att åka tillbaka, men utan en massa drama och fula tjejer!

Här har ni några låtar från soundtracket :)

 


Ny design, igen..

Jag vill ha nått coolt, något som skriker Julia!! men jag vet inte riktigt vad det skulle kunna vara..
Några tips? :)

Nyårskollage :D

Gott nytt år! :D


Jag mår som jag förtjänar..

Vilken kväll det vart igår! Först fixade vi middagen och det vart en massa god mat :)
Jag och älskling mumsade i oss tills vi vart fyrkantiga och vid 22 fick vi i oss lite kladdkaka! Det va längesen jag åt så mycket mat!
Jennifer, Jesper, Rille, Marcus och 2 andra snubbar kom vid 22 och det var då nyårsfirandet kom igång, vi drack drinkar, vin, käkade godis och chips, gnällde på musiken och sen vart klockan kvart i 12! Vi gick till en park vid sjukhuset och där smällde vi av raketer och skålade in 12 slaget :D
Välkommen 2010!

Under hela dagen igår så var jag dunderförkyld och det vart värre sen när vi satt hos Jennifer och Jesper, huvudet dunkade och näsan va illröd av allt snytande..så vi avslutade kvällen vid 2 tiden och gick tillbaka hem för att vräka i mig resterna av skagentoasten och sen vart det direkt till sängen..min mage levde 3 världskriget!

Så nu mår jag inge vidare, har gjort en smoothie på yoghurt och cocktailfrukter för att få i mig nå vitaminer men helst skulle jag vilja ha en pizza med en massa ost!
Får se vad vi hittar på resten av dagen, raring sover fortfarande och jag kollar på nå gammal film.

Hade ni en bra nyårsafton? :)

kram

RSS 2.0