Mätt och belåten :)

Har precis ätit makaroner och bacon med ostsås, precis lagom enkelt för en soft söndagskväll :)
Raringen ligger och sover i soffan brevid och jag kollar på The Hills, så mycket intriger! haha men jag gillar det ändå, efter det kommer The City. Söndagar är min tv:dag så vid 19 börjar Project Runway och sen ska jag väcka sömntutan så han kan fixa så vi kan se på Shutter Island. Den verkar spännande..

Har tänt lite ljus och ska snart krypa ner under en mysig filt , bara jag inte somnar för då blir det jobbigt att sova sen. Ska ju upp tidigt imorgon men det är några timmar kvar av den här dagen så jag ska bara njuta nu och kolla på tv!
Ha en mysig kväll :)
kram



Vilken kväll! :)

Nu sitter jag i min rosa morgonrock och äter en stor omelett med ett stort glas juice! Måste få i mig lite vitaminer efter en helkväll!
Kvällen började hos Jennifer där vi drack lite cosmo och cider, gjorde iordning oss och gick sen över till mig där vi fortsatte kvällen med Melodifestivalen :)
Det kom folk under kvällen och jag blandade min Betty som vart supergod och Jennifers hallonvin slank också ner rätt bra!
Det var verkligen en skön stämning och när klockan närmade sig halv 12 gick jag, raringen och hans brorsa ner till SanMarino där vi drack en varsin cider och sjöng med trubaduren :)
Efter det vart det självklart donken där jag och Jonas snackade med en massa raggare som trodde att de skulle få med mig i deras vrålåk men jag ville hellre hem och sova ^^

Men idag mår jag rätt bra :)
Raringen ska åka till Vingåker och repa men som han sover nu så kommer det ta ett tag innan han piggnar till :P
Resten av dagen spenderas nog framför tv:n och sen ska jag laga ihop nå enkel middag och matlåda inför imorgon. Då är det bara att börja en ny vecka med jobb och slit.
Men nu ska jag bara slappa!

Ha en mysig dag :)
kram


Jag och Jennifer va snygga!

 

Jennifer blandade Cosmo!

 

Kvällens utbud av vin, öl och drinkar :)

Den gula är Betty ^^


Jag behöver lite pepp..

Idag ska vi ha en massa folk hos oss och bara ha kul. Men just nu känner jag mig inte så taggad.
Hatar när det blir tjafs över småsaker som städning och när man får ha tillgång till tv:n, så töntigt och slöseri på energi. Killarna ska snart komma och spela tv:spel, då går jag och Jennifer ner till Sushi Corner och äter och bara snackar skit. Det ska bli kul :)
Efter det går vi  hem till henne där vi fortsätter att fixa iordning oss inför kvällen och taggar lite. Vid 19 går vi hem till mig där förhoppningsvis killarna är klara med sitt spelande så jag får kolla på Melodifestivalen. Jag hoppas verkligen att det inte blir nå tjafs!

Sen får vi se hur kvällen blir :)
Jag hoppas den blir riktigt rolig och att den fortsätter så sen när vi drar ut, vill se lite folk och bara vara på topp!
Måste bestämma vad jag ska ha på mig, håret ska jag nog platta och sen dekorera mig med lite smycken, det blir nog fin fint!

Nu ska jag duscha och måla naglarna, hmm enkelt svarta eller lysande rosa?

Ha det bra!
kram


Lagom pigg eller vad? men jag var iaf glad! ^^

Godnatt..



Gamla minnen

Tack Jennifer! :)


Jag som bara skulle till systemet..

Jag har handlat lite grejer :D
Började inne på H&M och hittade 2 mysiga tröjor, hudcreme, lite smink och 2 sminkborstar. Sen vart det bolaget där jag handlade drinkmixers och cider. Har även köpt ny hårfärg som Jennifer ska hjälpa mig att fixa ikväll. Det kommer bli kul! Lite mer åt det röda hållet..spännade!
Vid halv 5 ska vi hem till raringens föräldrar och äta tacos, ska bli kul att snacka med hans mamma och driva med hans yngre bröder. De ska komma imorgon och bänka sig framför tv spel och vräka pizza, så jag måste varna dem om vad som händer om de stökar ner lägenheten!

Eter det ska jag och Jennifer träffas då våra grabbar jobbar, fixa mitt hår och sen bara softa.
Det blir en perfekt fredagskväll :)

Hoppas att det blir bra! annars gömmer jag mig under en hatt imorgon!






Fredag! :D

Det var riktigt skönt att sova ut ordentligt efter att gått upp 05.45 i 4 dagar! Har ätit en god frukost framför tv:n och snackar med Jennifer på msn :)
Snart ska vi ner på stan och kolla runt lite, känner att jag vill shoppa men jag får nog hålla i slantarna denna månad då lönen vart sådär, men ett besök på systemet, H&M och Åhlens blir det nog. Ska kolla efter ny hårfärg, alkohol till drinkarna imorgon och sen nå hudkräm. Men jag känner på mig att det kommer bli mer grejer ^^

Senare idag ska jag plocka undan lite saker, vi ska storstäda imorgon då det kommer folk hit redan på dagen! Då måste det se lite städat och fräscht ut.

Nu ska jag fixa till mig lite och kolla på Top Model :)
Ha en toppenbra dag!
kram


Ska göra iordning Betty imorgon!


Kom igen, en dag till!

Torsdagar har blivit mina fredagar. Imorgon till söndag är jag ledig! whoho!
Laddar upp lite nu på morgonen då min sömn stördes av en massa folk utanför som ville hålla koll på brandmännen och grannarnas ungar levde fan rövare och sprang runt och dunkade i väggarna..

Kings of Leon får göra jobbet!

Ha en bra dag :)



Det brinner!

Huset brevid brinner, troligen från vinden och det luktar fan här inne hos mig.
Tur att man har en brorsa som är brandman som kan ringa upp insatsledaren och kolla läget!
Nu måste jag sova, det blir kanske massor att göra på sjukhuset imorgon..

Otäckt om någon har blivt skadad, får kolla info imorgon.

Dags att sova..

Jag har suttit och kollat upp en massa drinkar nu under kvällen :)
Har gjort en liten recept, mat och drinkbok där jag skrivit upp några favoriter som kanske testas på lördag! Måste bara handla lite från systemet, det enda jag har i kylskåpet är rom, vodka och en cider. Det kommer man inte långt på!

Kolla in htpt://www.cocktailguiden.com Om du behöver lite tips på drinkar!

Annars har jag jobbat och det gick bra, börjar komma in i rutinerna och jag hoppas att resten av kollegorna är nöjda med mig såhär långt. Men jag måste erkänna att det ska bli riktigt skönt med en ledig helg! Lite shopping, fest och sen söndagsmys är vad jag har planerat :)

Nu ska jag sova, raringen är på jobbet och det är alltid lite läskigt att somna ensam i lägenheten. Men sen vid 01.00 smyger han nog ner brevid och värmer sig, min snygging <3

Godnatt på er!
kram


Ojdå!

Kollade precis min internetbank och det ekar tomt nu, tur att det snart är lön men jag börjar undra vart alla mina pengar tar vägen! Varje månad försöker jag ha en budget men den räcker inte ens till det mest nödvändiga. Jag har inte shoppat speciellt mycket den här månaden heller då jag skulle försöka att " dra ner" på det ordentligt..
Jag skulle behöva snubbarna från Lyxfällan för att försöka strukturera upp alla pengar lite. Eller man kan kanske boka tid på banken och låta dem göra en budget åt en? det vore ju guld värt!
Sen vill jag ju gärna se att mina sparpengar växer för varje månad men det går väldigt långsamt just nu..

Annars har jag haft en bra kväll på jobbet, det var lite att göra mellan 12-17 men efter vart det lugnt. Satt ner med kollegorna och fick höra skräckhistorier om hur det var på sjukhuset kring 70-talet och det kan man jämnföra med skräckfilmer där man ser hur patienter sitter i bajs och är allmänt galna :P
Tur att man jobbar inom vården nu iaf, fast det kan vara illa nu så kan det alltid bli värre!

Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon och slutar vid 17.


Är dessutom sugen på att färga håret, det börjar se lite slitet och tråkigt ut. Är sugen på nått röd/brunt
Gillar den här färgen men det krävs säkert en massa olika färger men jag ska kolla efter nått liknande :)

Godnatt!

En bra morgon :)

Sitter med en härlig frukost, ägg, flingor, juice och té och kollar på tv. Börjar jobbet halv 12 och går till 20.45 ikväll. Det ska bli spännande att se vad man gör på kvällen. Operation stänger klockan 17 så det blir säkert lugnt men man vet aldrig vad som kommer. Hoppas på lite action! :D
Jobbar nu mån-tors och är sen ledig fre-sön! På lördag blir det lite folk här och det ska drickas en massa drinkar, vin och öl. Behöver en rejäl utekväll nu för att fira att det har gått så bra på jobbet och att det är lönehelg! :)

Får se om raringen kan städa lite idag, det är en massa saker och kläder framme och dammråttorna flyger omkring. Jag tänker inte städa nu utan bara vila och ladda inför jobbet.
Ha en bra tisdag :)
kram


Är sugen på att fixa om bloggen, kanske med den här nånstans, får se om jag orkar ikväll annars får det bli senare i veckan.


Måndagspepp!


Det har varit en lång dag!

Nu är jag äntligen hemma igen!
Efter jobbet som gick bra åkte jag till Södertälje syd och jag kände mig rätt cool. Det var fint väder och jag tänkte att nu hade väl tågtrafiken kommit igång igen men icke! Skulle ta tåget som gick 15.53 men när jag kom fram såg jag att tåget som gick 14.08 var 2 timmar försent :P så allt som allt vart mitt tåg 2 timmar försent...
Det var fullt på tåget så de va schysta att öppna lagervagnen där jag satt med några grabbar och snobbtanter som inte ville smutsa ner sina pälsar, plötsligt går nödbromsen igång och det vart kaos då folk ramlade omkull och jag hörde att någon skrek och såg då att en kvinna hade fått kokande hett kaffe på sig..shit vilket liv det vart! Problemet var en luftkabel som gått sönder och då hade tåget inga bromsar men en kille gick ut i snöstormen och fixade det, dagens hjälte helt klart! Hemresan tog en halvtimme extra då vi fick sitta och vänta in andra tåg :(

Men jag kom hit och vi åkte och storhandlade så nu är vår frys och kyl alldeles fyllda! Vi har så mycket mat! Det är skönt att inte behöva tänka på vad man ska äta utan bara kolla i frysen på vad man har :)


Snart ska jag packa ihop min väska inför imorgon och sen gå och sova, är helt slut efter den här fartfyllda dagen.
Ha en bra kväll!
kram




Kan det inte sluta snöa nu?

Jag har precis kommit ut ur bastun, mamma var gullig och satte igång den nu när det är så jävla kallt ute!
Mina fingrar va blåa när jag kom hem från jobbet!
Nu sitter jag här vid datorn med ruffsigt hår, nattlinne och en filt över mig. Jag är fortfarande frusen och det skulle inte förvåna mig om jag blir dunderförkyld nu lagom till nästa vecka..

Jobbet gick bra idag, det var lugnt hela dagen fram till jag skulle sluta, det är typiskt att något ska hända när det är en timme kvar tills man får åka hem :P men det gick bra och jag kör ett pass till imorgon, om jag ens kommer in med bussen..håll tummarna!

Sen till det stora problemet! Vad ska jag göra om tågen inte går till Kholm imorgon? Jag ska ju jobba igen på måndag kl 07.00 så jag måste ju komma hem och hinna sova lite innan jag ska vara på plats på UVA. Känner mig rätt nervös om det skulle bli förseningar eller inställda tåg :(
Men men, det ordnar sig nog, är det tågkaos så är det tågkaos över hela Sverige så folk måste förstå om det blir förseningar till jobbet m.m.

Snart är det melodifestivalen och jag ser framemot att höra Darin :P
Ha en bra kväll och håll er inne i värmen!
kram





Tågkaos!

Jag skulle åka till Södertälje vid 19 men det var totalstopp i hela Sverige! Det fanns ett tåg som var försenat med 5 timmar! Det är ju värdelöst att det kan bli såhär fast man vet att det blir vinter i det här iskalla landet och att man kör med värdelösa tåg som inte funkar så fort det börjar snöa.
Men nu är jag i Nykvarn efter mycket om och men, åkte med Natta på tåget och det va skönt att ha någon att snacka med. När jag skulle gå av så såg jag att vi satt i "den tysta vagnen" och då ska man helst sitta knäpptyst och med sin mobil avslagen men det hade vi missat totalt haha!

Innan jag fastnade på stationen var jag, raringen, Jennifer & Jesper och åt på Torrino, det var trevligt :)
Skönt att slippa laga mat en gång i veckan men pizzan som jag åt var inge vidare, mådde illa och fick gå på toa direkt när vi kom hem. Jag tål fan inte snabbmat :P

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp imorgon och slita på IVA.
Godnatt Godnatt!

Ambitions

Jag bröt ihop igår efter jobbet.
Hela dagen hade det varit mycket och när man inte kommit in i nå rutiner så kände jag mig mest ivägen och tafatt när jag inte visste vad jag skulle göra. Jag sprang runt och kollade alla saker 100 gånger och sen vågade jag inte sätta mig ner för då skulle jag säkert somna eller bli helt seg.
Det var några från Operation som frågade om jag va elev, då sjönk all min energi till en bottennivå och jag vart ledsen. Det vart inte bättre av att jag fick migrän och ont i magen..
Så jag mådde verkligen uselt när jag kom hem och bröt ihop på toan. Grät som ett litet barn och raringen kramade om mig och sa att allt skulle bli bra men jag kände mig sämst!


Jag vet att det tar tid att lära sig nya rutiner och så men jag försöker alltid satsa 100% när jag är på ett jobb men nu kommer jag inte orka, jag måste få ta allt lite lugnare och verkligen lära mig hur det funkar på UVA.

Idag ska jag träffa Jennifer och ta en sväng på stan och senare åker jag till Nykvarn. Jobbar på IVA lör-sön och jag behöver verkligen känna att jag gör nå nytta så det ska bli kul att jobba lite där. Saknar personalen mer än jag trodde att jag skulle göra. Det har alla blivit som mentorer för mig och jag behöver lite uppmuntran!

Nu är det Top Model!
Ha en bra fredag!

Godnatt!

Det är dags att gå och lägga sig,  ska upp tidigt imorgon!
Bjuder på den här som Jennifer skickade, rätt cool version av Kate Perry Hot´N´ Cold :)

The Baseballs


Nu så!

Jag har verkligen inte haft ork att uppdatera men nu ska det bli bättring! :)
Det har gått 2 dagar på det nya jobbet på UVA här i Katrineholm och det har gått väldigt bra! Det är rätt stora skillnader mellan UVA här och UVA  på Södertälje sjukhus så det är en massa nytt att lära sig. Det är 40-50 nya kollegor, ett nytt sjukhus och nya rutiner som man måste pränta in i skallen och när jag väl kommer hem är jag helt slut. Men jag trivs bra och jag vet att allt kommer kännas bättre och roligare när man kan lite mer :)

Mitt schema kommer bli varierande mellan dagspass och kvällspass mån-tors, varannan fredag är det utbildningsdag resten är jag ledig plus ledig alla helger! Det är fan lyx! Men jag ska försöka klämma in några pass på IVA så jag drygar ut lönen lite men det känns ändå skönt att man kan ha en hel helg ledig och kanske göra nått extra kul :)

Nu börjar magen kurra så jag ska göra iordning min grymt goda kräftpasta!

Ha en bra kväll :)
kram




Bilder från igår :)

Lite fint i köket :)

 

Pizzan vart supergod, en massa räkor, skinka, champinjoner och ost :)

 

Fick en underbar rosbukett av älsklingen <3

 


Myskväll <3

Nu har vi ätit en supergod pizza, smaskat i oss efterrätten och tittat på en mysig film :)
Somnade rejält i soffan efter maten och det var riktigt skönt!
Har några bilder i kameran som jag bjuder på imorgon :)

Imorgon börjar en ny vecka och på tisdag ska jag vara på Kullbergska och börja mitt vikariat, känner mig redan lite nervös men jag vet att det kommer gå bra,  ni får hålla tummarna för mig!
Det gäller bara att ta in så mycket info som möjligt och försöka lägga det på minnet..

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova
Godnatt!

Alla Hjärtans Dag :)

Jag är tillbaka efter 2 nätter på IVA. Det har gått bra men natten till idag var verkligen tung, det va action hela natten och precis när man skulle hem så började alla bli sämre men jag hoppas att det vart lugnare under dagen..
Åkte från Nykvarn vid halv 12 idag och har inte sovit sen igårkväll så nu känner jag mig lite hyperaktiv men det är bra när jag snart ska plocka och göra lite fint i lägenheten :)
Träffade Jennifer på stan och handlade en present till raringen, nya nagellack som är fräscha till våren och sen en massa mat inför middagen. Jag ska prova att göra hembakad pizza och sen fromage och chokladpudding till efterätt :)  Det ska bli en riktig myskväll!

Men först ska jag lata mig i soffan en stund och kolla lite bloggar.
Men ha en toppenbra Alla Hjärtans Dag :)
kram


3 år och 11 månader idag <3

Det snöar och snöar..

Min mamma som har världens bästa tålamod börjar tröttna på all snö nu och jag håller med. Jag vill ha värme och sol som bränner i nacken och lockar fram alla småfåglar...
Men man får nog vänta en månad eller två innan det börjar smälta så nu får man bara bita ihop och sätta på sig raggsockorna.

Jag har avklarat en natt på IVA och det gick bra, det var väldigt lugnt och jag hoppas att det blir lika lugnt inatt. Orkar inte med nå trauman eller vildingar. Berättade även för kollegorna om min nya karriär på Kullbergska och de vart glada för min skull! Det känns skönt :)

Imorgon åker jag hem igen och ska komma på nått sätt att fira Alla Hjärtans Dag, jag har 1000 idéer men vet inte vilken jag ska ta. Kanske fixar nå god mat och sen en ännu bättre efterrätt, ha den kan ni fundera på!

Nu ska jag hjälpa mamma med lite mat, det blir kyckling a lá Grekland!
Ha en bra lördag
kram


Hos mor och far i ett snöigt Nykvarn

Fredag 12/2

Jag tänkte sova ut ordentligt imorse men vaknade av att min mamma ringde och berättade att det var strul med tågen mot Sthlm. Nått tåg hade stannat mitt i skogen nånstans och folk hade fått evakuera..
Det känns bra att höra när jag ska åka in och jobba natt ikväll. Men jag tar nog ett tåg tidigare så har man mer tid på sig om något skulle strula..

Annars känns det som om jag börjar bli förkyld. Så jäkla dålig tajming nu när jag ska jobba 2 nätter och sen börja det nya jobbet här i Kholm på tisdag , men jag får kurera mig nu innan jag åker till Södertälje.

Sen på söndag kommer jag hem igen och ska försöka fixa lite mysigt i lägenheten och kanske baka nått gott. Raringen ska vara i Vingåker och repa men på kvällen får vi mysa lite extra :)

Nu ska jag vila en stund.
Ha en bra dag!
kram



God mat och "Det regnar köttbullar!" :)

Kom precis hem från Jennifer & Jesper efter att vi kollat på film och busat med katterna, det är kul att komma dit och möter en kelsjuk Sigge och en lite hemlig Tuffi som smyger på en :)
Innan vi hamnade hos dem så var vi nere och åt på Kolgrillen, ett nytt ställe som ligger mitt emot Palladium,  maten var verkligen supergod och priset va helt okej! 2 portioner med kycklingspett, sallad, pommes och dricka för 150 kr. Alla som gillar grillade spett måste gå dit :)
Vi gör om det snart,  kul att gå ut en vardag sådär!

Filmen " Det regnar köttbullar" va rolig.. Jag brukar vara emot såna supernya och animerade filmer men den här var bra! Snyggt gjord och kul med all mat,  tur att man va rätt mätt innan man kollade på den, annars skulle jag tömma kylskåpet nu haha..

Resten av kvällen/natten ska jag mysa med raringen och kolla på tv. Imorgon jobbar jag natt så jag ska försöka hålla mig vaken några timmar till så man hamnar i rätt tidsrytm..


Ha det bra!
kram



Dagens planer :)

God morgon!
Jag har inte riktigt vaknat än då jag hade tänkt sova en stund till men blev väckt av en väckarklocka, lite dumt att raringen inte själv vaknar utan fortsätter att sova medans jag förlorade min skönhetssömn..
Snart ska jag få i mig lite frukost och efter det ska jag dammsuga, tänkte att om jag städar idag så kanske det håller sig tills på söndag då jag kommer hem från jobbhelgen och att det är fint till Alla Hjärtans Dag :)
Senare ikväll ska vi träffa Jennifer & Jesper och det ska bli kul att skippa en kväll framför spisen. Jag är i nå svacka där jag inte orkar fixa en massa mat, igår vart det ravioli med vitlöksbröd, väldigt enkelt och billigt men kanske inte världens godaste..

Nu ska jag komma igång
Ha en bra dag :)
kram


Har fastnat för en riktig B-serie!
Is She Really Going out With Him?

Snygga tjejer som är tillsammans med riktiga idioter!
Kolla in 3:an



En riktigt bra dag!

Min hemlighet för dem som inte hajjat är att jag har varit på Kullbergska sjukhuset för att prata om ett framtida vikariat! :)

Intervjun på sjukhuset gick bra! Jag var ett nervvrak innan det var dags att möta chefen för operationsavdelningen, kände att jag svettades och att migränen var på gång. Men jag tog mig samman och gick upp till avdelningen för att kolla runt och snacka lite med personalen. Jag bytte om till Op kläder och fick gå runt på uppvaket, sterilen och operationsavdelningen :)
Först satte vi oss och gick igenom mitt CV och mina meriter och chefen tyckte att det lät väldigt bra, jag kände mig som en stolt tupp!
Jag va där i ca 1 timme och sen var det klart, på tisdag nästa vecka ska jag börja jobba på Uppvaket! :D
Trodde aldrig att jag skulle få jobb här i stan och ett tag kändes det fan omöjligt, men saker kan ändras fort och jag hoppas verkligen att jag fixar att jobba med allt nya nu! Det blir nå slags intro nå vecka eller två men sen ska jag få gå runt själv och som jag förstått så får jag ett vikariat så fort de har fått klart att de kan anställa mig :)

Jag är väldigt stolt över mig själv idag!
Jobbet firades med en fika med älskling på Hembagarns och det vart årets första semla, supergott! :)

Nu ska jag kolla på Top Model och bara ligga och slappa i soffan!
ha en bra dag
kram




Tisdag

Jag måste tillbaka ner till bibblan för att kopiera och skriva ut lite mer papper, får se om jag kan tjuva några enkronor från älskling, han sover nu så det ska inte vara omöjligt :P
Annars vet jag inte vad som händer idag. Jag hade lovat mig själv att inte shoppa något på hela månaden men igår så hittade jag en grymt fin tröja från Lindex. Perfekt till middagen på torsdag med Micke, Jennifer& Jesper :)
Den är inte dyr heller..haha försöker övertala mig själv kanske?

Nu kom posten så jag ska kika på den, ha en bra dag.
kram


juste imorgon händer det en grej som kan ändra stora delar av min tillvaro här i Kholm. Jag tänker inte säga förens jag vet hur det blir men jag är jäkligt nervös..spännande!

Full rulle!

Jag har varit igång sen halv nio och det känns skönt att rivstarta veckan!
Gick ner till biblioteket för att skriva ut lite papper och sen handlade jag lite "kontorsgrejer" på stan, helt sjuka priser på Åhlens men sånt får man väl ta när man inte orkar gå till ÖoB igen!

Vid 12 har vi tvättstugan och det behövs verkligen, har inga strumpor eller tröjor så jag går runt i mina gympakläder!
Annars händer det inte så mycket idag, raringen ska åka till Finspång och fixa med bilen så jag får väl sitta själv ikväll oxå. Det är säkert nått på tv som kan underhålla mig :)


Nu blir det frukost
ha en fin dag och gå ut, det är ju sol ute! :D

kram



Söndagar är heliga :)

Det är så skönt när man vaknar och inser att man inte måste göra nått, att man kan ligga i sängen och läsa en stund innan man går upp och fixar frukost :)
Söndagar känns som en dag då man kan ligga i soffan med morgonrocken på sig fram till kvällen och titta på en massa tv! Men jag ska inte vara soffpotatis hela dagen,  snart ska jag fixa lite i köket och sen ikväll blir det förhoppningsvis middag med raringen och Jennifer & Jesper :)


Nu ska jag klä på mig och slita mig från tv:n.
Ha en bra dag!


Godnatt

En skön kväll med Melodifestivalen, Criminal Minds och glass med blåbär.

Snart kommer raringen hem och då ska jag nog lägga mig.

Sovgott!

 

Tröja från BikBok

Schlagerkväll?

Är tillbaka i Katrineholm och det började med att lägenheten var stökig så jag vart lite irriterad, skällde lite och nu har vi städat hela dagen så det är fint igen. Jag tänker inte låta det se ut som en ungkarlslya! haha

Ikväll är det dags att kicka igång Melodifestivalen :)
Jag brukar vara rätt snabb med att bunkra upp med en massa godis, chips o dricka för att sen sitta och gnälla som ett schlagerproffs men jag känner inget sånt sug ikväll...
Är trött efter dagarna på IVA, det har varit full rulle alla dagar och det tar all min energi så nu är jag rätt slutkörd och behöver en lugn kväll. Raring ska iväg till SanMarino sen så jag får sitta själv men det kan vara skönt att få lägenheten för sig själv.

Snart ska vi iväg och handla lite gott inför kvällen. Funderar på att baka ihop en blåbärspaj, har en massa blåbär som tar plats i frysen och det är bättre med paj än massa godis och chips.

Sen nå middag kan ju vara bra. Får se vad vi hittar när vi handlar.

Ha en bra kväll
kram




Seg uppdatering..

Jag har inte haft nå ork till att skriva, inget har hänt heller förutom att jag jobbat arslet av mig på IVA. Idag blir det den sista kvällen för den här veckan och nu längtar jag hem till badkaret och min raring. En vecka känns som evigheter när man börjat vänja sig med att bo ihop!
Alla kvällar som jag jobbat har det varit fullt ös och jag hoppas att det blir lite lugnare ikväll då jag måste gå tidigare för att hinna med pendeln till syd där tåget mot Kholm går. Snön får hålla sig undan för nu vill jag komma hem till lägenheten. Om jag inte hör av mig på några dagar så sitter jag väl fast ute i skogen nånstans med ett insnöat tåg..

Sen i helgen vet jag inte vad som händer, vore mysigt med en filmkväll eller kanske melodifestivalen på lördag men jag blir nog ensam om att vilja se det haha.

Nu ska jag klä på mig och ladda upp inför kvällen. Ha en rolig fredag!
kram


En gammal favorit
30 Seconds To Mars - The Kill


She so dangerous!

Inatt drömde jag att jag stod på ett grymt stort dansgolv och bara dansade som en galning..
Det var en massa folk och musiken kändes i hela kroppen och efter ett tag vart jag trött men kunde inte sluta dansa!
Sen vaknade jag av alarmet på mobilen och började sjunga på Akon- Dangerous.
Det behövs lite partymusik nu när jag snart blir insnöad! Jäkla skitväder..

Annars ska jag in till stan vid 12 och jobba kväll på IVA.

Ha det finfint!


Efter 14 timmars jobb är man rätt seg!

Idag är jag ledig efter heldagen igår, allt som allt jobbade jag i 14 timmar! Det är nog den längsta arbetsdagen jag någonsin haft. Men det gick bra fram till att jag slutade för då kom det en massa trauma larm. Det var ju snöstorm igår och snorhalt på vägarna så jag tror att personalen fick slita natten till idag!

Nu har jag varit ute med Anna på en promenad och det var skönt, synd bara att solen kom fram precis när jag var hemma igen men det vart iaf en timme ute och jag var klädd som om jag skulle bo på Grönland eller nått, det är mycket kallare här än i Kholm! Sen om en stund ska jag lägga mig i soffan och slumra en timme eller två. Det är skönt att vila lite under dagen :)

Saknar min babe bara! <3
ha en bra dag
kram

RSS 2.0