Skönt med sovmorgon

Igår hade jag en dålig stund, allt rämmade för en liten stund men idag har jag ordnat det och det är väl bara att bita ihop och fortsätta se framåt. Jag gillar inte att göra misstag men ibland händer det och ibland är det kanske det bästa som kan hända, men nog om det..

Idag kör jag ett kvällspass på UVA och det ska bli skönt att göra nått som sitter i ryggraden. 2 dagar inne på operation gör mig väldigt trött! Kör ett pass där inne imorgon också och sen är jag ledig på fredag. Ska nog försöka komma iväg till Etuna eller Norrköping för att kolla efter nått snyggt att ha på sig till Jenn&Jespers inflyttningsfest :)

Nu ska jag fixa frukost, vattna blommorna och städa lite innan jag kilar till jobbet.
Ha en bra dag allesammans

kram



My shame

Lyssnar på Adele och vill helst sova bort resten av kvällen..

Loppisfynd

Jag har en massa fina saker kvar hos mamma och pappa från loppisen men den här ville jag ta hem och fixa med på engång, den får vara lite av ett test men jag gillar den väldigt mycket! :)

Ramen och tygbiten kostade mig 10 kr och pappa tog sin häftpistol och häftade fast tyget på ramen och voila!
En perfekt örhängestavla :)

Det blir en lugn söndagskväll

Nu är jag hemma igen hos babe och vi sitter just nu och kollar på tv. Jag har haft en härlig helg med mamma och pappa, loppis, bebismys och god mat :)

Igår efter loppisen hoppade jag i bastun men kunde knappt sitta där i värmen pga min sönderbrända rygg och axlar och efter det gick jag över till Mari&Jerry för att kolla in bebisen och snacka lite. Jag kan säga så mycket som att det är nog den sötaste bebisen jag sett på länge!! Selma är urgullig men Wilma va en såndär reklambebis som alla bara älskar, hon kommer krossa många hjärtan, underbara unge! :)
Synd bara att hon inte va så hungrig och att hon lipade mot mig när ja kallade henne för bajsunge efter den andra brakfisen ^^ Men det va så mysigt att sitta där och bara kolla på henne, vi hann med 2 filmer också och sen gick jag hemåt för att slockna i sängen.

Idag vaknade jag halv 1 och det har inte hänt på ett bra tag! Kände mig helt knäpp som lyckades men det är nått med Nykvarnsluften som gör att man blir så trött! Tillochmed Micke vart segare än vanligt ^^
Resten av dagen låg jag i soffan och kollade på tv, mamma och pappa va ute i svampskogen medans jag sov och det resulterade i att jag fick med mig en massa fina kantareller hem, och tomater som kommer från växthuset. Ibland har man det bra lyxigt med att komma hem med en massa godsaker :)

Snart ska jag steka iordning en kantarellmacka och sen mysa ner mig i soffan.
Det blir en vecka inne på operation och uva och sen blir det en partyfredag hos Jennifer&Jesper, kommer bli kul!

Ha en soft kväll
kram

Man va tvungen att vänta utanför marknadsområdet


Raringen som va med och sålde :)

Kvällsfika :)


Underbara söta Wilma!


Bränd med glad! :)

Vilken dag! Jag började lördagen med en sovmorgon och en kanonfrukost för att ladda inför loppisen :)
Nu har jag varit hemma en stund och är helt slut, såg i spegeln att jag har bränt mig rejält i solen, ansiktet är lite svullet och axlarna är knallröda! Jag hade ingen tanke på att solen skulle steka mig så rejält men det får man ta när man går på loppis, jag har hittat en massa fina saker och jag tror inte ens att ja handlat för 200 kr, hittade sjalar, koftor, skål, böcker, smycken, nyckelskåp, ramar, leksaker till Zeth och det bästa av allt en skåpdörr som de gjort om till en spegel och den kostade mig 30 kr, det är dagens bästa fynd!

Micke har åkt till Västerås för nå bilgrej så jag blir själv hemma hos mamma och pappa men det ska bli rätt skönt att pyssla med alla saker och sen blir det bastu, måste skölja av mig allt damm!
Först ska jag vila och sen blir det lite paj, mamma är gullig som gör min favorit med västerbottenost! Kommer smaka ljuvligt :)

Ha en soft kväll allesammans
kram



Äntligen fredag :)

Nu sitter jag färdig att åka mot Nykvarn där jag och Micke spenderar helgen :)
Åker idag och imorgon så är det äntligen Lions loppmarknad och jag hoppas att jag hittar massor med fina saker! Ska kolla efter en bra byrå till sovrummet och sen har jag nog inga fler måsten men jag vet hur mkt annat man hittar, det är knappt så man får med sig det hem :D
Ett annat måste är att träffa Mari&Jerry med Wilma, ungen är säkert skitsöt och jag måste få pussa och krama lite. Tant Julia kommer bli den snällaste ^^

Nu ska vi snart kila, ha en bra helg allesammans och det ska tydligen bli fint väder och det är ju toppen!
Kram
Det brukar vara fullt med folk! :D



Med ett tungt huvud

Jag kan inte säga att jag har slitit hårt idag men fy va trött jag är ändå! Jag har betat av första passet inne på operation idag och fick vara med under 4 operationer, 3 på barn och en på en vuxen. Det är ju tusen saker man ska göra innan, under och efter operationen och när man då har 4 relativt små operationer så fylls huvudet med en massa ny information! Konstigt att jag inte har migrän men det kommer kanske senare när jag väl börjar vila :P

Annars har det varit en bra dag, veckan börjar lida mot sitt slut och jag ser framemot helgen då det bär av mot Nykvarn för att hälsa på mamma&pappa och att kolla in Lions Loppmarknad! Hoppas på en massa fina fynd :)

Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, kanske ta en promenad med Kerstin och sen måste jag nog diska.

Ha en bra kväll
kram
Tänk så mysigt att sova här :)



Kanske inte så tokigt med höstmode..

GinaTricot har väldigt mycket fint just nu och jag känner att alla dessa skulle passa perfekt i garderoben ^^

Den gröna är finast









Snart är det dags att sova

Jag har hunnit med det mesta som jag ville göra idag, har målat min spegel, lagat matlådor, tränat, promenerat, städat och pysslat lite. Precis lagom för en söndag :)

Imorgon börjar jag jobba på UVA/Operation igen och det känns jäkligt kul! Jag kommer sakna gänget på MAVA men jag kommer nog tillbaka nästa sommar så nu ska jag bara fokusera på en massa förband, sterila operationsgrejer och folket där, det är ett bra gäng!
Ska även köra en lektion och nu börjar det kännas lite uttjatat, jag vill ha mitt körkort nu! Väntetiderna får en att bli galen!

Annars blir det pass på Friskis och sen ska jag tvinga ut Lisa till svampskogen, måste hitta kantareller. Gudomligt gott att steka och ha på rostmackan, mmm!
Jag hoppas att veckan går fort då det är loppmarknad på lördag i Nykvarn och jag och Micke åker redan på fredag. Måste träffa Mari&Jerry och Wilma som hon klämde ut idag! :D

STORT GRATTIS GUMMAN, SÅ JÄKLA BRA!

Nu ska jag föna håret och packa väskan inför imorgon.
Kram godnatt


Jag har börjat gilla fåglar, kanske dags att boka en tid till att tatuera sig




Pinterest.com


Älskar sminkningen och nagellacket, underbara kläder och jag måste nog hitta ett par senapsgula strumpbyxor!



Inge motståndskraft!



 

Brandosreklamen visas var 10:e minut och det är värre än tvshop!

Hittade ett par skor som nästintill skriker mitt namn men de är nog inte så praktiska nu till hösten med regn och rusk men så himla fina! Såntdär mormorstyg ^^



Helt ljuvligt att se solen igen!

Godmorgon :)
Vaknade för en timme sen och kände mig pigg och glad, gillar såna mornar när man nästan studsar ur sängen bara för att starta dagen! Nu väntar jag på Miami Ink och ska nog fixa lite frukost, är alltid hungrig som en varg på morgonen..

Dagens planer då, jag måste städa färdigt i sovrummet, hann rensa ut en hel del kläder igår och gömma undan sommarkläderna så alla höstkoftor får mer utrymme i garderoben, jag vill sitta på balkongen och måla min spegel nu när det inte regnar, fixa matlåda inför veckan då jag kommer tillbaka till UVA/Operation och sen träna med Kerstin på Friskis :)

Tar nå bild på mitt lilla projekt, en före och efterbild kan vara kul :)

Nu frukost och sen få liv i mannen som ligger i soffan, han snarkar så jag knappt hör tv:n, min sambo var ute och härjade igår och det brukar sluta med att han somnar i soffan med glasögonen på sne och Discovery Channel på högsta volym ^^


Ha en härlig dag
kram



Lördagsfilmen


Fjärilar i magen

Jag sitter och är nervös. Min underbara vän Mari från Nykvarn föder kanske ut sin bebis idag och hon och Jerry kommer bli världens bästa föräldrar till lillgrodan! :)
Jag kommer sitta som klistrad till mobilen för att hänga med i händelserna, men jag håller alla mina fingrar och sänder en massa kärlekstankar till gumman som kommer få kämpa!







Haha en galen bild från Maris student, ungen kommer få lära sig att kalasa tidigt ^^

Birds flying high

Ny design som passar hösten :)

Vad tycker ni?

Vaknar pigg och glad :)

Det är väldigt skönt när man vaknar tidigt på helgen och känner sig utvilad :)
Det vart en lugn kväll igår då jag mest städade och fixade. Regnet håller mig  inne idag och jag ska fortsätta städa lite, slänga tidningar och hitta en bra pensel till att måla min spegel med. Min byrå ska rensas på sommarkläderna och sen ska jag leta rätt på alla mysiga koftor och höstkläder som jag har gömt nånstans.


Snart ska jag få i mig lite frukost och sen krama babe som ligger och drar sig.
Ha en härlig dag trots regnet, det är lite mysigt när det öser ner för man kan verkligen lata sig ^^


Sommaren börjar nog lida mot sitt slut


 

 

Kram

Vilken jäkla dag..

Jag har varit sämst på att uppdatera men just nu känns det mesta rätt tråkigt så bloggen hamnar lite i skuggan..
Har sån lust att gnälla på hela världen och alla människor som bor här men det som har hänt idag har jag nog mig själv att skylla, ett undantag kan vara äckelgubben som förföljde mig på Willys...läskigt när man hör någon flåsa i nacken på en och smyga bakom en när man står vid brödet, grönsakerna och sen direkt bakom mig i kön.
Saknar du nån från Karsudden Jennifer? :P

Det vart 2 vändor till Willys, den första slutade i att Micke kör i tokfart hem igen då mitt bankkort va borta!
Åkte hem, letade igenom alla väskorna och sen va ja tvungen att tänka vart ja har handlat, jag sprang nästan till Konsum där de visade sig att en i personalen hittat mitt kort i en såndär självbetjäningskassa och då kom tårarna!
Jag grät som en liten barnunge och kramade om mannen som hittat mitt kort, får gå tillbaka och ge en peng till deras personalkaffe eller nått, han räddade min dag!

Annars har det varit en okej dag, det gick bra på jobbet förutom att det skedde två trafikolyckor imorse och det kom skadade till akuten. Ibland är livet bra orättvist.

Nu sitter jag i soffan och försöker mota bort migränen som smyger sig på, jag hanterar inte stressiga situationer speciellt bra längre har jag märkt. Resten av kvällen spenderar jag i soffan.
Imorgon blir det sista passet på MAVA och jag har laddat med lite kladdkaka för att säga tack för mig :)

Ha en härlig kväll
kram


Anledningen till att jag måste ta mig ner till Friskis

 

Ibland blir det för mkt av det goda



Ungen får nog inge mat hemma ^^





 

Jag och Zeth lekte lite ihelgen och han tuggade på allt och alla! Flugan vart en favorit :)




Kvällslektyr

Det har varit en bra dag! Kört, shoppat, kramat Sandra, myst med hundar och pratat körkort med mormor.

Nu ska jag krypa ner i min gamla men otroligt sköna säng och läsa min nya bok. Imorgon åker jag tillbaka till Kholm men först måste jag pussa och krama på min brorson och köra lite till, en promenad med Sandra måste hinnas med då jag saknar henne nått otroligt!


Godnatt allesammans
kram




Jag och Betty Boop :)

Jag har precis ätit frukost och sitter nu vid mammas dator. Vaknade och kom inte riktigt ihåg vart jag var men sen kom ja på att jag ligger i mitt gamla rum och jag måste sovit som en stock då jag känner mig ovanligt pigg och glad :)

Kom hit igår och senare på kvällen  träffade jag Mari plus bebisen i magen, Sara och Anna :)
Vi gick hem till Mari där Jerry och Enzo väntade och det var väldigt kul att sitta på deras balkong med vattenpipan och snacka en massa gamla minnen från skoltiden! Haha vilka sjuka minnen det finns, usch för vissa klasskamrater och alla galna lärare som man hade!
Himla häftigt också att på onsdag så kan lillen få komma ut till världen och då blir jag tant Julia ^^

Idag så ska jag och pappa köra in till Södertälje och jag stannar för att kolla runt lite, det är rätt kul att gå i stan, man har de flesta butikerna och oftast hittar man nått fint :)
Ska nog kolla om någon är sugen på lite fika!

Annars blir det en lugn dag, behöver verkligen vila och inte stressa upp mig för jämnan utan bara få vara och göra saker som är roliga!

Nu ska jag klä på mig och sen kolla vad pappa gör.
Ha en härlig lördag!
kram



Jag, Elena och Simon ska mysa ner oss i sofforna :)

Det är filmdags och jag tycker att titeln passar mig utmärkt :)


Hösten är nog på ingång

Tur att man har laddat med lite fina höstkläder nu när regn och rusk verkar ha tagit över!

Cubus



Gina



Skopunkten



Det som fattas nu är en härlig höstkappa!

Kajrocken 2011

 

Swingfly fick igång Kholmsborna och det vart en grym kväll! :)

Bjuder på ett bättre inlägg senare ikväll eller imorgon, snart ska jag bege mig till MAVA för att köra helgens sista pass. Hoppas på en bra kväll! :)


Snart börjar min jobbhelg

Sitter och fikar med Simon och laddar inför kvällen på MAVA :)
Känns lite trist att jobba långhelg fre-mån när det finns en massa andra roliga saker som jag ville göra, kolla in kajrocken, dansa loss på Harrys och sitta på balkongen med vattenpipan men jag får bita ihop och sätta på smajlet..
Man kan ju hitta på något imorgon då jag slutar 15 och jobbar sen kvällspasset på söndag, en loppis eller fika på stan vore kul :)

Om jag orkar efter jobbet så ska jag ner till Kajrocken och kolla in allt folk och sjunga till Mimikry.
Nu ska jag fixa matlådor och få i mig kaffe.

Ha en härlig dag och kväll!
kram

Förra årets Kajrock hängde vi med ett grabbgäng och dansade till Becky Sharp




Ledig mitt i veckan :)

Va lite sugen på att åka upp till Sthlm för att kolla in Pride men känner just nu att jag vill vara hemma och fixa lite i lägenheten och sen sitta och sola på balkongen!
Ikväll blir det bio med Elena och vi ska kolla på Bridesmaids, alla som har sett den säger att den är skitrolig så jag hoppas att man sitter där och tjuter av skratt, innan behöver jag mat och jag har suktat efter en härlig skaldjurssallad nu i flera dagar så det ska jag slå till på :)

Nu ska jag äta frukost och sen blir det balkonghäng, raringen har köpt trall som vi har nu istället för det iskalla golvet och det känns som om man sitter på en härlig brygga :)


Ha en härlig dag!
kram




Är det bara jag som börjar bli sugen på kräftor?

 

Kanske dags att dra ihop nått snart? :)


När hösten kommer måste man ju ha det höstfint hemma :)

Till hallen





Ny byrå till sovrummet



Taklampa till köket



Ikea


Jag smälter bort!..

 

Det får antingen blir en iskall dusch eller ner till badet och simma lite!

Annars har jag varit ledig och lat idag :)


RSS 2.0