en liten uppdatering :P

Sitter nu i morgonrocken och ska snart iväg till Lugnet för lite slit. Imorgon är det fredag och då ska vi fira Sara som fyller 19, men hur vet ja inte riktigt än :P Jag ska efter jobbet hitta en finfin present och jag är nog sämst på att köpa nått fint  eller vettigt :P
Men men, var en snabbis hos min snygging och det va mysigt, åker igen nästa torsdag och stannar i hela 4 dagar! Helt toppenbra!

Har ingen större lust att jobba idag för mina knän gör ont och jag känner mig stel som en vandrande pinne..men jag behöver jobba och få lite pengar för framtida planer :)

Längtar annars till kryssningen den 23 november, hoppas inget kommer ivägen!

Ha en bra dag i höstrusket! ^^


The magic numbers är tillbaka :)

sitter med en trallvänlig låt och funderar över kvällen..jag hoppas det blir middag på Greken och sen att det blir en lugn kväll. Hmm 19 år och vill ha en lugn fredagskväll..det är nog inte ofta man får höra det. Men så är det =) Humöret är upp och ner men ja försöker hantera det smidigt..

Ha en toppenkväll allesammans! kramar

dumma dumma dumma...

Jag har nog världens bästa chatt med min raring Elin just nu, tänka sig att vi lyckas hamna i samma båt med samma problem ooh samma typ av människor som gör allt lite klurigare för oss..

Julia säger:

fan, jävla grabbar..man skulle ha en som dyrkade en

Julia säger:

eller iaf som fattade mer än att vara så enformig..

Julia säger:

๋• Elin ●๋• säger:

hahahahahaha

๋• Elin ●๋• säger:"Där slog du huvet på spiken!"

Där ser ni att det inte alltid är så enkelt att vara två och två....^^

Tack för en kväll som blev bättre än att ge massa jobbiga tankar till kudden! =)

Men kolla då va snygga vi är! =D


Snart blir det frukost!

Kryssningen  är äntligen bokad! =) den 23-25 åker jag till Tallin med familjen!
Nu gäller det att spara ihop lite från lönen som kommer :P

Ikväll befinner jag mig på IVA och det känns bra! jag vill vara där och göra nytta.
Jobbar fram tills på söndag, då ska jag lata mig igen :)

Ne nu ska ja äta och sen ta ut tjockbiffen på promenad..

kramar

Det ska alltid vara massa tjafs...

Jag som tänkte att det skulle vara skönt att komma hem och ta det lugnt, hälsa på biffen och sitta vid datorn i lugn o ro men så blev det inte. Vi försöker  planera in en kryssning nångång i november men det finns aldrig nå datum som funkar för alla, sen när man väl försöker så är det ingen som vill rubba sin egna idé.
Men jag hoppas att vi kommer iväg, fan om det ska vara det sista jag gör innan året är slut!

Hade en toppenhelg i Katrineholm, och jag saknar det redan.
Imorgon och resten av veckan blir det lite jobb =)

Ha det så bra, tjing




Skönt med fredag!

Som ni kanske ser så har jag fixat om lite på bloggen, och det enda som jag stör mig på är att jag inte kan få tillbaka samma format på själva sidan utan att den är så stor, men jag försöker hitta så jag kan ändra på det. Annars tycker jag det är skitkul med musiken och allt annat :) Kommentera gärna!

Just nu sitter jag i morgonrocken och ska snart packa lite, skönt att komma iväg lite tidigare än vad jag brukar och jag ska fixa iordning mig lite :) Jag känner  att dagen kommer bli toppen!

Det är bara att höra av er om ni har något på hjärtat =)
Ha en toppenhelg!

Kramar


Those dancing days

Sådär, sitter och lyssnar på Those dancing days, det har varit mycket snack om dem men jag gillar dem starkt! Härligt med ett tjejgäng :)
Har ätit frukost och väntar på att det slutar regna, jäkla höstväder..det ska ju vara sådär varm och soligt!
Idag jobbar jag kväll på IVA och igår gick det riktigt bra, jag börjar komma in i rutiner och ibland får jag leda arbetet på den sal som jag är i! Då måste jag ju göra bra ifrån mig :) ..jag måste ju visa vad jag kan om det blir ett vikariat! Jajamänsan, jag har snackat med bemaningschefen och det kan vara ett vikariat på gång! Coolt att vara 19 och första jobbet blir på intensiven =D Jag håller alla fingrar på att det ska gå igenom!

Sen imorgon åker jag till Katrineholm :) att vara ledig fre-söndag känns lyxigt! Jag har jobbat rätt mycket nu de senaste 2 veckorna så jag ska lata mig ihelgen :)

Ha en toppenhelg allaesammans, kramar

http://www.youtube.com/watch?v=ILuNZYmAs5o




När vinden vänder

Idag har jag bara tagit det lugnt, sov mest under dagen och senare gick jag till Sara för att fixa det sista inför imorgon, då blir det Turinge Marknad och vi ska sälja smycken =) hoppas det blir nått sålt! Det vore kul om folk gillar de vi har gjort.
Känner mig lite ledsen och orkeslös, som om luften har gått ur mig  men jag ska försöka orka med imorgon och sen IVA på kvällen. Dumt att göra så mycket på samma dag men jag ska nog fixa det.
Sem blir det mer jobb fram till torsdag, sen är jag långledig fre-sön! det kommer jag nog behöva!

Tack o hej godkväll..

Folktandvården när den är som bäst..

Ja eller jag vet inte riktigt om det var att jag hade en ny tandläkare eller om det var de 3 sista gratis månaderna som spelade roll när jag gick till tandläkaren. Först fick jag vänta 20 min och sen tog undersökningen 10 min, man grävde lite och kollade visdomstanden, allt såg okej ut och jag hade inga hål! Där blev jag snopen! trodde jag skulle ha hål i varje tand! Men men, jag får fortsätta det jag gör för att hålla dem hålfria och jag håller tummarna att min visdomstand sköter sig! Annars blir det till att skära lite i köttet :S

Ha det mysigt denna regniga och gråa dag! :(



Jag har inte tid att vara sjuk =(

Jag försökte intala min kropp om att hålla sig frisk nu under influensatiderna men den vägrade att lyssna!
Så nu sitter jag med en hals som känns som ett rivjärn, en mage som strular och en kropp som värker. Jag vill inte bli sjuk nu! har massa tider på IVA och på Lugnet men om jag blir sämre så blir jag väl portad resten av månaden..
Måste ner till centrum och köpa lite nudlar, apelsiner och sen dricka te och vatten i mängder...kollade även google och då hittade jag en artikel om att man ska ha citron i strumpan för att hålla förskylning borta. Vad gör man inte för att hålla sig frisk!
Men först ska jag nog vila, skulle vilja ha en massagestol som tog hand om min nacke och rygg :(

Ta hand om er! kram


Beautiful disaster

Kelly Clarkson, försöker vakna till efter en natt med riktigt dålig sömn :( Hoppas dagen går bra ändå..

kram




Nu har jag även skrivit ett arg mail till SJ då det blev kaos i fredags! Jag hatar Södertälje syd och den taskiga informationen! Min resa mot Katrineholm var en mardröm och blev 2 timmar försenad!

RSS 2.0