Jag måste piggna till..

Nu sitter jag och äter frukost. 2 toast, flingor, té och juice håller mig mätt tills det är dags för middag.
Börjar 11.30 så jag har en liten stund kvar att vila men det känns som att min energi är på bottennivå. Migränen finns där och jag har ont i magen då det är den perioden i månaden. Allt ska komma samtidigt..

Imorse ringde en kvinna som säljer sin hund på blocket, en söt cavalier king charles tik som är 4 månader och tydligen världens gulligaste och gladaste. Hon finns kvar till försäljning men fredag är nog den sista dagen man kan fundera då det var flera som var intresserade.
Om jag hade tid så skulle jag åka dit på engång och köpa hunden! Men nu när jag jobbar mån-tors och troligtvis varannan helg så går det inte, det vore inte schyst mot hunden eller mot raringen som får ta hand om den själv.
Så det är bara att vänta, det kommer
säkert andra hundar men nu måste man ju satsa på jobbet först..
Men nångång ska jag ha en hund! :)

Nu ska jag fräscha till mig lite och sen gå iväg till jobbet. Slutar 20.45 och jag hoppas att raringen lagar mat ikväll.
Ha det bra
kram



Det är inte min dag idag..

Känner mig seg och ofräsch. Efter jobbet mådde jag illa och jag började få migrän, det vore riktigt illa att bli sjuk nu när jag jobbar hela veckan men jag är verkligen inte i form. Tidigare idag gick en tjej hem från jobbet då hon hade feber och mådde illa...det är kanske nått som går runt nu, mardrömmen vore att få vinterkräksjukan! Får se hur det blir, jag behöver kanske sova ordentligt eller nått.
Imorgon börjar jag halv 12 så jag får lite sovmorgon :)


Nu blir det tv resten av kvällen och sen ska jag se hur jag mår, jag hoppas att jag känner mig bättre innan jag lägger mig.
Ha en bra kväll.
kram


 

Jag drömde om Biffen inatt, saknar skrutthunden :(



Vårfint :)


Jag har storshoppat nu i helgen och här kan ni se mitt fina halsband och nya örhängen :)

Kholm :)

Jag är tillbaka i lägenheten och det känns skönt att vara hemma igen :)
Helgen har varit toppenbra! Träffat farmor, varit med brudarna och sen shoppat en massa nya kläder, smycken och idag var jag på Skopunkten och köpte två par vårskor. Nu behöver jag inte shoppa förens till sommaren :P

Senare idag ska vi handla lite och sen fortsätter jag kvällen framför tv:n, imorgon blir det jobb och jag känner mig rätt utvilad då mamma & pappa har passat upp på mig :)

Ha en mysig söndag!
kram


Brudarna =)

Erika, Vally, Sandra, Jessica och Elin



Så jäkla bra, men sämst video :P

Så ska det låta med Måns och Timo!

" Är du vaken Lars?"

:D


Åh!

Timo är ute på turné!
Han kommer till Harrys i Eskilstuna den 30:e april! Är någon med mig?
Justfan, det är väl Valborg, vad säger ni? Valborg i Eskilstuna? :D
Tåg, hotell och bara jävligt mycket drag!

jag vill! :D


Bäst ikväll!

 



Timo Räisänen och Måns Jälevik på "Så ska det låta"
Hett!

Nykvarn :)

Nu är jag i Nykvarn och sitter vid mammas superdator, raringen fixade ju den så nu är den bättre än min!
Har fått lite fina grejer från Marocko som mamma handlade och nu har jag en massa nya kläder, smycken och sjalar. Shoppade en hel del i Eskilstuna också och snart ska jag titta igenom allt :)
Det är kul att vara tillbaka i sin gamla hemkommun men känslan jag fick när jag gick av tåget var väldigt konstig. Det kändes som om jag kom till en helt främmande stad, inge Mc Donalds, Netto eller 5 min till shopping, det kändes som om man kom till världens ände eller nått och tänk då att man bott här i 20 år...haha det är rätt lustigt!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, sitta med mamma & pappa och kolla på Let´s Dance finalen.
Imorgon har jag en massa roliga planer så jag behöver nog vila så att jag orkar :)

Tar säkert lite kort som jag lägger upp sen när jag är tillbaka i Kholm.
Ha en toppenkväll!

kram



Nu är det helg :)

Det gick bra idag på jobbet!
Jag fick leka sjuksköterska nå timme eller två då sjuksyrrorna som jag var med hade gått på möte. Jag vart ensam med 8 patienter som skulle ha fika, hjälp med att bädda och bli utskrivna samtidigt! Det vart verkligen full rulle men när klockan vart 17 så lämnade jag över till kvällspersonalen :P
Veckorna går verkligen fort när man jobbar och nästa vecka tror jag blir den 7:e som jag är där och det känns bara bättre och bättre. Dessutom får jag en bra lön och det behövs fyllas på lite på sparkontot då jag planerar för en resa till höst/vintern med raringen :)

Imorgon åker jag till Etuna, jobbmötet som jag och en kollega skulle gå på vart inställt men jag tar en sväng dit för att shoppa lite istället och sen om jag samlar mod så ska jag lämna in en ritning över en tatuering :)
Ska fundera lite så får jag se hur jag gör imorgon.

Nu ska jag försöka ringa till mamma&pappa för att se om de är hemma från sin resa till Marocko, hoppas allt har gått bra och att mormor mår bra.

Ha en bra kväll :)
kram


 

Jag behöver sol och värme nu!

UVA vs Mava

Nu händer det grejer!
Jag var nere på Mava idag för att kolla lite tider och dagar då jag ska börja min introducering och jag börjar redan nästa fredag. Jag kommer gå allt som allt 2 veckor, då 2 helger och sen 2 fredagar. Det blir alltså 2 fulla veckor nästa månad, jag jobbar på UVA mån-tors och sen är jag på Mava fre-sön. Jag hoppas verkligen att jag pallar det!
Jag kommer säkert sova dålig och må skit efteråt men det är värt det om allt går bra och att jag får vara där i sommar. Jag kommer ihåg när jag satt här i lägenheten och bara kollade på tv i flera veckor, tillvaron var inte alls rolig och man vände på varenda krona. Aldrig igen! Jag erkänner att jag har haft jäkligt mycket tur men man ska inte vara dum att inte utnyttja det utan ta sig så långt som möjligt...
Jag är grymt sugen på att ta en tur i ambulansen också om det finns möjlighet!
Fan va coolt det skulle vara..
Jag känner mig rätt taggad :)

Snart ska jag gå och lägga mig, är helt slut i kroppen och jag har träniningsvärk sen igår. Körde på rätt bra nere på gymmet. Det är skönt att avsluta dagen med lite vikter och en stund på crosstrainern :)

Nu kilar jag.
Godnatt!


Så söta!
American staffordshire terrier

 

Vill ha!


Redan onsdag!

Idag jobbar jag kväll på UVA och innan jag börjar ska jag ner till Mava och kolla lite tider för introducering inför sommaren :)
Jag hoppas att jag får vara ledig nån helg framöver! Det vore jobbigt att vara på UVA mån-tors och sen Mava fre-sön. Men det blir säkert bra. Vad gör man inte för jobb och mer pengar just nu..

Nu har jag precis vaknat och vet inte riktigt vad jag ska göra, tänkte ta en promenad till Netto men såg att det inte behövdes så nu sitter jag bara och latar mig.
Raringen sover så det vore taskigt att börja dammsuga eller nått :P

Jag ska plocka undan lite och sen göra iordning matlådan.
Ha en bra dag :)
kram


Tattoo

 

Jag är sugen, men inte riktigt säker!

It´s a Date!

Jag snackar med tjejerna från forna OP3 och planerar en träff på lördag i Södertälje kl 12.30!
Det kommer bli toppen att träffa dem igen, saknar dem massor och jag behöver uppdatera mig om hur det går för alla :)

Annars har jag haft en rätt bra dag, det gick bra på jobbet och efter det gick jag ner till sjukhusets gym för att kolla in deras maskiner och redskap. Kan väl säga att det fanns några roliga grejer men om man vill ha mer utbud så kan man nog gå till Friskis eller Nautilus :P
Men jag ska gå ner varje dag efter jobbet, minst en timme och försöka få bort lite mage och rumpa, vart ledsen igår när jag rensade garderoben och insåg att hälften av mina kläder är för små..
Det var bara sorgligt!
Så önska mig lycka till!

Nu blir det snart Svenska Hollywoodfruar :D
Sen dusch och läggdags.
kram



Tjejerna från OP3! =)



Måndagmorgon..

Jag är uppe och känner mig rätt pigg.
Problemet idag är att jag inte vet när jag börjar, jag såg i fredags att mitt schema räckte till i torsdags så jag har ingen aning om när jag ska vara på plats, jag ringde avdelningen men det var ingen som svarade. Det vore så typiskt att jag börjar halv 12 nu när jag har gått upp vid 06.00. Men vi får väl se :P

Igår lyckades jag rensa i garderoben så efter jobbet så ska jag hitta nånstans att lämna in dem. En massa linnen som är för små, klänningar och skor som jag inte använt. Nu har jag lite mer utrymme som jag ska fylla ut med härliga vårkläder :)

Annars händer det inte så mycket, det jag ser framemot är turen till Eskilstuna på fredag och sen får man se vad som händer till helgen, kanske en sväng till Nykvarn/Södertälje? Behöver träffa brudarna!

Nu ska jag göra mig iordning.
Ha en bra start på veckan!
Snart är det ju helg igen ^^



Har fått ett ryck med ägg, äter det varje morgon, det är kanske farligt?


Vart lite besviken..

Jag vet att jag är efter men nu har jag iaf sett New Moon.
De flesta som har sett den tycker att den första filmen är bättre och jag kan inget annat än att hålla med.
Tycker Bella är lite töntig när hon hoppar mellan snyggingarna och blir så himla kär. Sen att hon inte kan välja en vanlig kille utan bara killarna som är monster. Aja jag är väl lite deppig för att filmen kändes så fejk. Den första kunde man dras med i handlingen men den här var rätt rörig.
Så, nu har jag gnällt lite och ska fortsätta dagen med att laga mat och sen rensa lite i garderoben :)
Det är så skönt med slappa söndagar!

Vad gör ni?
kram


The City

Jag sitter just nu och vilar mina ben framför The City,  jag gillar den serien men det är säkert en hel del manus och uppgjorda intriger men jag gillar ju sånt :P
Tidigare var jag ute på en promenad och det va så skönt! Efter en kväll med massa drinkar och flottig mat så känns det ljuvligt att röra på sig och att fånga upp lite av solen :)
Det känns som om våren är på gång iaf här i Kholm, hörde fågelkvitter och man kunde se att snön smälter, nu ska jag bara skaffa lite vårmode sen är jag redo!

När jag kom tillbaka från promenaden var ja vrålhungrig och fixade en räksallad. Den vart så god och nu är jag proppmätt :)

Senare ska jag lägga mig i badet med en bok som jag fick låna av Jennifer. Det blir nog en lugn lördagskväll :)


Nu ska jag vila en stund framför tv:n
Ha en bra kväll!






Bilder! :D


 

Så jäkla hett! :D

 



Sådär lagom bakis..

Jag och Jennifer ägde Lilla Krog igår, vi hade inte alls planerat att gå ut och göra stan utan sitta hemma hos Jennifer med drinkar och en film. Men vi var på rejält partyhumör så vi gick utan grabbarna ner till Lilla för att fortsätta med drinkar och härlig musik :D
Kvällen var grymt rolig! Vi satt hela kvällen på Lilla och snackade med en massa sköna typer och dansade i toakön, jag borde skapa en ny facebookgrupp som heter " Alla i toakön måste dansa!" :D
Det var en skön stämning!

Idag mår jag som jag förtjänar, tror att jag klämde i mig 7-8 drinkar och jag mår inte ens illa utan känner mig lite orolig i magen och seg. Börjar väl bli lite coolare och inte så mesig som jag va förut ^^
Har tvättstuga och sen tänkte jag ta en promenad till Willys och handla fryspåsar, det är solig och rätt varmt ute så jag ska försöka fånga lite solstrålar :)

Nu måste jag ner och fortsätta med tvätten, laddar upp lite bilder sen :)
Tror att Jennifer har en video oxå! haha usch jag var odräglig igår! Men vi hade ju kul!
haha

Ha en skön dag och gå ut i solen om det finns någon i närheten!
kram

Gott & Blandat

Äntligen helg!
Det har varit 4 långa arbetsdagar, mycket operationer och jag har inte varit riktigt på topp då jag har känt mig förkyld och trött. Jag får ju inte så mycket sömn när jag är uppe och går om nätterna :P
Efter jobbet gick jag hem och la mig på soffan, somnade tungt och väcktes av raringen. Det va riktigt skönt att ta igen lite sömn.

Nu är det Gränsbevakarna USA och jag blir lika förvånad varje gång, en man som hittade ett kranium på en soptipp och bär med sig den i sitt bagage och en kille som vart tagen med massa piller runt benen för att han gick konstigt :P
Det finns verkligen idioter! Men det är fan bra tv! Spännande ju :)
Sen blir det Criminal Minds!

Imorgon ska jag ner på stan och hitta en ny ansiktscreme och sen städa lite i lägenheten. Gillar när det är fint och rent inför helgen :)
Vi ska kanske på kalas på lördag men jag tror att det krockar med tvättstugan och jag måste ha rena strumpor till jobbet! Men kalas är ju roligt om man får tårta och grejer ^^

Ha en bra kväll
kram



Det börjar bli obehagligt nu..

Vaknade för 40 min sen då min väckarklocka ringde. Kände mig inte utvilad alls utan kände mig istället orolig och inte riktigt klar i huvudet. Raringen var vaken och han sa att jag varit uppe ett antal gånger inatt..
Jag har tydligen varit uppe några gånger inatt och pratat med mig själv, vikt kläder och bara gått runt. Man kan undra varför sånt händer just nu! Det gör mig helt slut på morgonen och lite orolig, jag har ingen aning om vad jag gör uppe och varför jag går runt. Jag har gått i sömnen när jag var liten men aldrig såhär ofta! Det har säkert hänt varannan dag nu under veckan. Något måste vara fel :(

Jag ska försöka piggna till och gå till jobbet nu, helst vill jag gå och lägga mig igen och försöka koppla av men när jag slutar vid 17 ska jag hem och lägga mig i soffan och vila. Känner att kroppen verkligen behöver vila!
Nu börjar jag nysa oxå, jag tänker inte bli sjuk nu!


Hoppas ni får en bra dag
kram



Katrineholm by night!

Jag kom precis hem från en kvällspromenad och det känns i benen! :)
Visst jag går en del på jobbet men jag började tröttna på att bara gå mellan lägenheten , på jobbet och sen hem igen så jag ville vidga mina vyer lite så jag gick till Ldl och tog en lång omväg tillbaka.

Imorgon är det sista dan i veckan med jobb och det ska bli skönt, det var lugnt idag men igår var det kaos! Dessutom behöver jag få bort förkylningen som har smygit sig på och bara ta det lugnt.
Det blir kanske en miniutgång på fredag, kan vara kul att blanda lite drinkar och kolla på film eller nått :)

Snart är det Greys och sen ska jag gå och lägga mig.
Ha en skön kväll.

kram




Ikväll står jag i köket!

Jag lagade precis korvstroganoff för första gången själv i mitt liv,  häftigt va! ^^
Det bästa som finns nu i matväg är creme fresh, det finns en massa olika smaker och det är väldigt enkelt att blanda ihop med korv, kött eller fisk och bara steka eller ha i ugnen. Jag känner mig som ett proffs nu :D
Kanske inte lika gott som pappas men jag tycker att min variant vart klart godkänd!

Annars va det en tung dag idag på jobbet så nu är jag helt slut, orkar inte ens äta min äggmacka och min kropp värker överallt. Jag längtar redan till helgen! Får se vad som händer då..

Resten av kvällen ska jag kolla på tv och kanske shoppa lite från H&M´s nya katalog :)
Ha en skön kväll
kram

5 måsten för en lyckad kryssning! :D

 

Trevligt sällskap <3

 

Ego bild i hytten ^^

 

Massa drinkar!

 

Dans!

 

Taxfree! :D


Tillbaka på land :)

Vi har haft en underbar helg med massa drinkar, dans och taxfree! :D
Kändes bra att komma bort från jobb och vardagen och bara njuta av varandras sällskap utan en massa tjafs om mat och tvätt.. Det kändes som om vi hittade tillbaka till varandra,  som när vi först vart tillsammans, så mysigt :)
Vi gör om det snart igen älskling!
Jag fixar med lite bilder senare idag när jag har tid :)

Börjar en ny vecka med jobb mån-tors och sen får jag se vad som händer ihelgen, är lite sugen på att åka till Södertälje/Nykvarn för att hälsa på lite folk och vara husvakt då mamma & pappa åker till Marocko.. Lillbrorsan ska vara hemma och då måste någon vara där, annars blir det kaos haha. Får se vad som händer..

Nu ska jag fixa iordning mig för att gå till jobbet, idag börjar jag gå själv utan nå extra brevid och jag hoppas att det går bra. Känner mig lite peppad :)

Ha en skön start på veckan så hörs vi senare!
kram


 

Saknar mina brudar från OP3!

Idag blir det kryssning :)

Har precis ätit frukost och plockat undan lite i lägenheten, vid 14 åker vi mot Sthlm och det känns riktigt kul :D
Det var längesen jag och raringen gjorde nått själva och vi behöver nog komma bort och umgås ordentligt med varandra. Det ska bli toppen med den fina hytten och taxfree :D

Snart ska jag duscha och fixa håret, tror jag kör på plattat ikväll :)
Har 2 ombyten med mig då jag inte kunde välja vilken ja vill ha ikväll, men det blir iaf glitter och glamour!
Sen ska jag packa klart och sen är jag färdig :)
Jag håller tummarna att tågen går som de ska och att vi hittar till hamnen, det ska inte vara så svårt!
Och sen att jag får komma på båten haha, jag har ju inte fyllt 21 än men med ett intyg från min kära mor om att jag har hennes tillåtelse att åka så hoppas jag att det inte blir nå problem! Känns som när man var liten och skulle till doktorn , man behövde sina föräldrars intyg om att man skulle gå :P

Får se om det blir Melodifestivalen sen ikväll, jag hoppas att nån bar har en supersize tv där de visar finalen, då tvingar jag Micke att sitta där! :D



 

Ha en härlig helg!
Om jag inte är tillbaka innan måndag så sitter vi nog fast nånstans mellan Sverige och Åbo :P

Dagen vart inte riktigt som jag trodde..

Jag va nere en stund på stan, först med Jennifer för att kolla runt lite. Hittade inget då jag inte visste vad jag ville ha men nu vet jag vart jag kan hitta ljusrosa ögonskuggor så det ska jag köpa sen, det är fint med pastell färger på sminket nu när våren börjar närma sig :)
En tjej som är duktig på att sminka sig och har en rolig blogg är
http://www.designandmakeup.se

 

Efter fikat gick jag hem och vilade en stund, vart helt slut av att gå runt och mitt humör va inte det bästa heller. Men jag vilade en stund och vaknade nyss av att Micke kom hem med Jonas och Rille. De sitter vid varsin dator och dricker öl. Sen ska vi gå och äta nånstans men jag känner mig inte så hungrig så det blir nog bara nått lätt..
Resten av kvällen sitter jag nog hemma och kollar på tv. Måste ladda lite inför imorgon så det blir en rolig kryssning. Ska packa min väska och se vad jag ska ha på mig.
Inte direkt nå partykväll men jag behöver vila , imorgon kan man alltid dansa lite :D

bye

=)

En fin låt!

 


Precis vaknat :)

Det känns som om det kommer bli en bra dag idag!
Solen är framme och jag började dagen med att ligga kvar i sängen och läsa min bok :)

Funderar på lite frukost men om 2 timmar ska jag träffa Jennifer för en runda på stan och sen luncha med henne och grabbarna så jag tror att jag väntar till dess, kokar kanske ett ägg och tar lite juice.

Annars har jag inte så mycket planerat idag, städa lite och sen packa inför imorgon, juste jag måste ringa mamma och kolla om de kan hämta oss från båten sen på söndag. Jag hoppas verkligen att tågen går som de ska nu, vi åker efter 13 imorgon så vi har ju gott om tid men det skulle vara trist om det vart inställt eller nått! Jag blir nervös nu när man ska åka tåg, man vet ju inte vad som kan hända efter allt kaos...

Men nu ska jag fixa iordning mig :)
Ha en toppenbra fredag!
kram



Längtar tills det blir vår/sommar och att det blir alldeles grönt överallt :D

Så skönt att det är torsdag!

Det har varit en lång dag idag, imorse var jag snorig och kände mig inte alls peppad att jobba men jag gick dit ändå men jag fortsatte att nysa och hosta. Det skulle vara så typiskt att jag blir sjuk nu när jag har en toppenhelg framför mig! Jag ska försöka kurera mig lite med nå frukt och té.
Annars har det varit en bra vecka! Tiden går fort när man har rolig och jag trivs mer och mer på det nya jobbet och allt omkring känns också bra. Visst det finns alltid något som man stör sig på men just nu känner jag mig rätt nöjd med tillvaron som den är.

Ikväll ska jag titta på tv och sen börja kolla vad jag ska packa inför kryssningen, behöver bara 1 ombyte o nå tandborste men jag vill ha nått fint på mig på lördag så jag ska rota lite i garderoben :)
Bara vi får ut biljetterna nånstans, väntar på att Mickes föräldrar ska komma hem så drar vi till dem och skriver ut, jag orkar inte gå till bibblan nu..


Nu ska jag slumra en stund!
Ha en skön kväll allesammans
kram



Kvällspasset

Kom precis hem från jobbet och det gick bra :)
Imorgon börjar jag att gå själv utan nå extra undersköterska med mig och jag hoppas att jag fixar det, då kommer ja ha 12 patienter att hålla koll på plus att fixa allt omkring, men med 2 sjuksköterskor bakom så ska det nog gå bra! Men jag måste erkänna att jag är lite nervös..

Nu kollar jag på Desperate Housewifes och sen ska jag gå och lägga mig, 2 dagar kvar av veckan och sen på fredag tänkte jag gå ner på stan och på lördag åker vi på kryssning :)
Det känns som det här blir en bra vecka!

Ha en mysig kväll :)
kram


Jag är uppe väldigt tidigt..

Jag har inte alls sovit bra inatt utan vaknat till och från hela natten. Först vaknade jag vid 01.00 och började göra iordning frukost utan att ens tänka på att ja kunde sova 5 timmar till..
Kollade på mobilen och gick sen och la mig igen, vaknade vid halv 5 men somnade om och sist vaknade jag vid halv 6 då jag gick upp och klädde på mig igen.
Det brukar vara så på måndagar, första dan på veckan efter en skön helg där man fått sova ut men jag hoppas att jag får lite mer energi sen när jag är på jobbet. Slutar 17.00 och då väntar tvättstugan och sen blir det middag, dusch och sen gå och lägga sig igen! Längtar redan tillbaka till sängen...

Men hoppas ni får en bra start på veckan :)
kram



Söndag

Det har varit en lugn dag idag :)
Har varit på Jysk och köpt en ny bäddmadrass, så skönt att äntligen få ta bort de gamla och hårda och byta mot en mjuk som även passar sängen! Kommer sova som en prinsessa ikväll :)
Sen var vi på Willys och handlade lite inför veckan, det går åt litervis med mjölk och mackor hos oss, vi har mat för en hel barnfamilj just nu men det är skönt att ha kylen och frysen fyllda..

Lägenheten är städad och vi har precis ätit falukorv i ugn med makaroner, jag gjorde couscous för jag är så trött på pasta just nu, det är säkert därför jag har blivit lite rundare om höfterna oxå, all pasta! haha

Imorgon börjar en ny jobbvecka och jag hoppas att den går fort för på lördag åker jag och raringen på kryssning med Galaxy. Det ska bli så kul att bara åka vi två och verkligen mysa :D
Det blir perfekt med en Ahytt med fönster och sen nå god middag och lite taxfree på kvällen :)

Först ska vi bara hitta till värtahamnen ^^

Nu ska jag fixa lite i sovrummet och sen kolla på film.
Ha en skön kväll :)
kram


Från förra kryssningen med Micke, Jennifer & Jesper :)


En mysig dag :)

Kom precis hem från Jennifer&Jesper efter en kväll med This is it och Melodifestivalen :)
Under dagen har jag fikat med gänget eftersom Jonna fyller 20 idag, Grattis Grattis! Det var kul att vi alla sågs! Annars har det varit en härlig dag, det har varit soligt men fortfarande är det kallt.
Men jag känner på mig att våren är på gång och det är ju helt underbart!
Ja juste, Underbart med Orsa spelmän var kvällens höjdare, plus Kalle Moraeus!

Kolla in!



Ny design :)

Jag har fixat lite nytt men vet inte om jag gillar det än.
Men lite vårkänsla finns över den :)
Snart ska jag sova
Godnatt!

Luften gick ur mig..

Har varit på utbildningsdag med jobbet och vi satt mest och lyssnade på olika föreläsningar. Helt okej och det var intressant att få höra vad som är på gång och så..
Slutade vid 15 och gick då hem och kommer in till lägenheten, disken är kvar på bänken, persiennerna är nerdragna och det va bara stökigt, så jäkla tråkigt!
Mitt humör som va rätt bra försvann och ersattes av att bli grinig och trött..
Varför är det så svårt att plocka undan och göra det lite fredagsfint?
Jag blir irriterad över att behöva fixa allt själv, jag skulle lika gärna kunna bo själv för det är så det känns just nu..

Sen finns det inge bra på tv och det gör mig ännu grinigare.
Varför finns det inge bra just på fredagar? det är ju då folk har tid att sitta och titta! Iaf jag som sitter själv resten av kvällen..

Nu ska jag iaf göra lite sallad.
Min tur nere på stan var inge kul heller, känner mig som en blek valross.

Det enda roliga som hänt idag är att Jennifer fixade biljetter till Lady Gaga i maj, det kommer bli riktigt kul!

Hoppas ni har en roligare kväll..

21.00 på 5:an

 

Ni vet vad ni ska göra..

Torsdag 4:e mars

Jag vaknade för en timme sen efter en orolig natt, drömde om jobbet och en massa skumma grejer så jag känner mig lite snurrig och trött just nu. Idag jobbar jag mellan 07.15 till 17.00 och jag hoppas att dagen går fort!
Schemat var fullt och det kommer bli massor att göra..

Igår snackade jag med Jennifer om konserten med Lady Gaga! Vi ska boka biljetter imorgon och jag känner på mig att man måste vara snabb som blixten för att få 2 biljetter! Jennifer ska fixa det imorgon medans jag jobbar :)
Det skulle vara rätt häftigt att se henne live! Dessutom 2 dagar efter min födelsedag :D

Snart ska jag kila till jobbet..
Ha en bra dag allesammans!
kram



Usch vilken tråkig dag!

Det gick inte alls bra idag på jobbet, jag har fram tills idag skött mig rätt bra och inte gjort nå större missar och då känns det väl jobbigare när det väl händer! Det låter som om jorden gick under men jag hatar att göra fel!
Jag vet att när man är ny så är det sånt man får räkna med men jag kan inte ta det så enkelt, jag blir helt sänkt när alla tycker synd om en..
Men imorgon är det en ny dag och nya tag! Fan om det så tar mig 1 år att fixa receptionen så ska jag klara det! Jag påminner mig själv om att jag ska vara där till slutet av juni så jag hinner säkert lära mig hur det ska vara.

Annars har jag precis varit och handlat med Jennifer, skönt att få gnälla av sig lite och röra på sig utanför sjukhusets väggar. Skriver  även med min käre bror som fyller år idag, de äter smörgåstårta hos mamma&pappa nu och jag dör av avund! Själv ska jag koka ihop lite makaroner och köttbullar...inte lika lyxigt som smörgåstårta men rätt gott och mättande.

Ikväll ska jag sitta framför tv:n, det blir först Halv 8 hos mig, Desperate Housewifes och sen Cougar Town. Det är såhär mitt liv ser ut just nu, jobb, mat och tv:n, sen lite mys med raringen innan jag däckar av trötthet  :P

Ha en bra kväll!
kram



En jäkligt cool skiss till en tatuering, kommer från Google.



Återigen måndag och 1 mars!

Jag börjar förstå att folk får ångest på söndagar då man vet att en ny vecka börjar med jobb och slit.
Men det ska bli kul att komma igång igen efter helgen och jag hoppas att den här veckan går bra! :)
Jobbar mån-tors och på fredag är det utbildningsdag för hela UVA och Op. Då ska vi lyssna på föreläsningar och lite nytt om vad som händer på sjukhuset samt planera för varje avdelning och lite till. Ska bli intressant att få ta del i sånt då jag inte vart inräknad till såna möten på IVA.

Sen funderar jag på att åka till Södertälje på lördag. Jag och raringen ska åka på en kryssning den 13-14 mars och då behöver jag åka till en reseaffär som bara finns i Södertälje och Sthlm, sen behöver jag mammas bonuskort från Silja till att få lite rabatt :)

Tänk att om 13 dagar så har vi varit tillsammans i 4 år!
Tiden går fort när man har roligt <3

Ha en bra start på veckan!
kram

Får se om det blir Galaxy igen, det vore kul!


RSS 2.0