Yeah, you, you wreck me

Idag hatar jag vin och killar. De ställer till det och får en att må skit dagen efter. Man kan kanske inte skylla alla världens problem på dem men just nu vill jag helst skrika nått riktigt fult åt dem och sen bara tömma kroppen på alla tusen känslor och få andas ut igen. Jag har bränt mig och jag trodde inte att jag skulle falla så hårt men jag åkte på en nit och det gör mig ledsen och nedslagen. 
 
Det är kanske bara att bita i det sura äpplet och bli en erfarenhet rikare, Det är som om man ska testa något nytt och är både rädd, nyfiken och har tjocka väggar ut mot alla. Ska man satsa allt och ge järnet eller ska man vara svår och hemlig? Man kan inte vinna utan att spela och vad har man egentligen att förlora när man inte satsat något utan gör allt lite halvdant. 
 
Jag vill gärna tro på kärleken för det har jag haft och upplevt men jag tror att man blir mer försiktig med att lägga fram sig själv helt och samtidigt mer på när man ser något man gillar. 
 
 
 

Rus

Jag sitter på tåget hem till Katrineholm efter en snabbvisit hos pappa. Igår var det halloweenfest ute hos Mari & Jerry och det vart en rolig kväll! Jag va en supersöt docka med en kuslig twist ^^ jag gillar maskerader och det är kul när man får pyssla lite. Tack för en skön kväll och grattis till finaste Sara som fyller år idag! :) ♥
Veckan som kommer blir det jobb och vardagssysslor. Jag är inne  i höstmörkret och har inte lust till att göra så mycket så jag tar en dag i taget. Hösten är mysig när man är inne med tända ljus och sällskap men just nu känns det lite ensamt och rått. Jag skulle behöva mina 13 dagar ledigt över jul och nyår nu..
När jag kommer hem så ska ja ta ett bad, tända ljus och äta chips.
 Ha det fint.
 
 
 

RSS 2.0