Kvällsunderhållning

Jag känner mig lite off, orkar inte riktigt göra nått och för att få kvällen att gå så kollar jag på en helmysig hemsida. Här lägger folk från hela världen ut sina favoritbilder på allt mellan himmel&jord. Gillar bilderna på alla fina kakor och flätor :)


 

 

http://pinterest.com/




Mors Dag :)

Har precis gjort iordning mig, pajen står och svalnar och paketen är inslagna :)
Det är Mors Dag idag och det känns lite extra speciellt då vi ska få fira Kerstin som har sin första morsdag någonsin!
Tänk den dagen man själv blir firad, mysigt ^^

Annars har jag jobbat och det va lugnt på jobbet om man jämnför med igår. Pysslade lite och kände mig mer som en kaffeflicka än en undersköterska men det var rätt skönt att inte stressa runt som man brukar. Efter jobbet gick jag till Ica Maxi för att handla lite och sendess har jag vilat.

Det blir en lugn kväll som spenderas hos Familjen Carlsson, vi ska äta lite mat och senare blir det fika, hoppas min paj smakar bra! :)

Hoppas ni alla mammor därute får en fin dag och ni andra oxå :)

kram


 

Min mamma i sin rätta miljö, trädgården :)


Det va nog 10 år sen som jag tog hål i örat

 

På tisdag ska jag kila ner till Dahlströms Guld för att fixa mitt andra i höger öra :)


Det börjar arta sig :)

 

Hittade dessa fina canvastavlor på Eurostore här i Kholm, 20 kr st tycker jag är helt okej!

Pryder nu min kortvägg i köket :)


Somewhere over the rainbow

 

Tjusigt värre :)


Norrköping och halkkörning

Jag har haft en bokstavligt talat fartfylld dag idag! 06.45 samlades vi ett modigt gäng utanför körskolan för att åka mot Norrköping där halkbanan väntade. Jag fick köra i centrum och det gick okej, lite nervöst att köra med så mycket trafik när man vant sig med lugnet i Kholms centrum :P
Men vi kom fram hela och rena för att börja med teori och sen var det dags att köra ut på banan och slira! Vi körde både halka, med understyrd och överstyrd bil och bromsteknik. Det va riktigt läskigt att sladda runt som i en radiostyrd bil som finns på Grönan, bilen levde sitt liv och det var riktigt svårt att få tillbaka kontrollen när man väl tappat fästet, man får hålla alla tummar och tår att man aldrig får vara med om det i verkligheten, chansen är rätt liten att man överlever en rejäl sladd!

Vi va klara med halkan och körning på motorväg runt halv 1 och efter det styrde vi mot Kholm igen.
När jag kom hem la jag mig i soffan och somnade som en stock, varken msn eller mobilen kunde väcka mig men tillslut vaknade jag och mötte upp Jenn för en runda på stan :)
En massa folk som fått lön och somvanligt kom jag hem med lite nya grejer.
Hittade en till earcuff, strumpor, tavlor till köket och ett par skor som kommer bli perfeka till bröllopet i juni. Köpte med mig lite fredagsgott och nu sitter jag och väntar på att Micke ska komma hem <3

Det blir en lugn kväll och det behövs! Tänk att man kan bli så trött bara av att köra bil men det har nog lite med spänning och nervositet att göra, man måste ju vara på helspänn jämt!


Ha en fin kväll allesammans.
Kram





Klassträffen

Känner att jag måste diskutera "Klassträffen" som nu visas på kanal 5. Det handlar om ett gäng med gamla elever från samma klass och de samlas igen på en återträff på en paradisö. Där ska man jämnföra allas liv och dra upp en massa gammalt från skoltiden. Min första känsla va att jag aldrig skulle ställa upp på en sån korkad idé!

Alla som har gått i skolan och speciellt grundskolan vet att det är inte bara ljuva minnen man har från dom tiderna, man vart mobbad eller mobbade, hade fel kläder, va kär i en pojke som man aldrig skulle få och man vart indelad i kategorier och grupper, tuffingarna mot hästtjejerna och datanördarna....så var det iaf på min tid.
Jag har rätt så bra minnen från första klass till 6:an men sen kommer det mest obehagliga minnen, man passade inte in, vart mobbad för att man hade några extrakilon jämnfört med tjejerna som va pinnsmala, man va kär i en kille som aldrig tittade åt ens håll och man hade lärarnas press på sig att göra bra ifrån sig på alla tusentals prov som man var tvungen att kunna för att bli vuxen. 7-9 var mardrömsåren där man ville bryta sig fri och vara egen, hade på mig konstiga kläder och pluggade som en idiot, ville vara vän med alla och inte göra så mycket oväsen av sig. Men det bästa med årskurs 7-9 var att då fick man veta vilka som var ens riktiga vänner och dem har jag fortfarande kontakt med. Insikten om vad folk egentligen tyckte om en vart som en smäll i magen och grupperingarna var som värst och jag hade ingen grupp att tillhöra.

Det finns mycket att berätta och visst skulle det vara spännande att träffa alla igen men jag tror att när man ses så faller man tillbaka till rollerna som man hade då och de tuffa gänget slänger en dryg blick mot datanördarna. Jag vet inte riktigt vilket gäng jag skulle tillhöra, antingen plugghästen eller töntgänget som lyssnade på musik och klädde sig konstigt.

Hur va eran tid i grundskolan?



Min grundskola i Nykvarn, Björkesta



Fina bilder från sköna dagar :)


 

 

 

Nykvarn

 

 

En framtida rallyförare? :)

 

 

 

Dagens

 

 

 

 

Mitt öra är snyggast i världen! ^^

 





En liten lunch update :)

Det verkar som om jag har flyt just nu!
Är ledig och laddar inför en helg på MAVA, först har jag kört och idag vart det vänstersvängar och lite landsväg, gick strålande! Imorgon är det äntligen dags för halkan och den görs i Norrköping.
När vi är tillbaka i Kholm så ska jag och min handledare börja kolla efter uppkörning och teoriprov, det börjar närma sig!! :D

Efter körningen gick jag ner på stan för att kolla alla galningar som ska handla upp sina lönepengar haha och jag hittade lite roliga grejer också, en ny baddräkt från Kappahl, Earcuff från Ur&Penn och sen köpte jag hem Ceasarsallad som jag precis har mumsat i mig. Bjuder på lite bilder senare :)

Snart ska jag o Jenn gå över till Lisa för lite skitsnack
bye

Grönt är skönt

Gjorde om bloggdesignen och vart rätt nöjd, lite sött & somrigt :)

Onsdag :)

Jag har haft en toppenbra dag, jobbet gick så bra som det bara kan gå och jag har tillochmed energi nu efteråt :)
Känner ett stort sug efter att göra om bloggen lite, kanske rikta in mig på nått spännande men vet inte riktigt vad än, ska fundera lite till och sen se hur det blir. Nu vilar jag i soffan och tillber vädergudarna om att ta bort alla tunga regnmoln, vill ta en promenad utan att bli genomblöt eller bortblåst men först ska jag vila fötterna lite.

Kvällen blir nog lugn, plugga lite teori och sen kolla på Greys. Letar även efter fina earcuffs som jag vill ha och när lönen har trillat in på kontot så ska jag nog beställa nått roligt om jag hittar :)
Känner nästan hur det kliar i fingrarna bara ja tänker på lön, jag är en riktig slösmaja! Men det är kul ^^

Nu skiner solen!! Så jag sticker ut!
Ha en fin kväll.
kram
Vill ha!






Jag njuter!

Det va längesen som jag kände mig såhär lugn och harmonisk, har hittat ett inre lugn och det känns väldigt skönt!
Har haft en toppendag med loppis, övningskörning och snart blir det mat, kycklingsallad och till efterrätt blir det rabarberpaj :)

Skulle vilja stanna hela veckan och bara fixa och dona i trädgården, baka och köra bil men vardagen väntar med jobb och träning. Raringen väntar ju på att jag ska komma hem och hålla honom sällskap <3

Nu ska jag äta, hoppas ni alla har haft en lika härlig helg som jag har haft!
Ladda inför en ny vecka och utmaningar.

kram

Nykvarn

Hej! Jag befinner mig just nu hos mina föräldrar i Nykvarn och har precis ätit middag, lasagne och en megasallad :)
Kom vid 1 tiden och övningskörde från Syd till Coop där vi handlade lite och träffade en massa folk som inte kände igen mig, "va stoooor du har blivit Julia, sist vi såg dig va du bebis!" Känns kul att man har vuxit till sig lite iaf!

Det måste vara den lantliga luften som suger ur all min energi, har slumrat till och från i mammas sköna fotölj och har försökt att plugga körkortsteori men jag läste en mening och snarkade sen sött..
Har haft en rolig men tung vecka på jobbet då det känns som om man har 1000 personer att hålla koll på, jag drömmer på nätterna att jag är på jobbet, vaknar och klär på mig för att sen se att det är flera timmar kvar tills jag ska gå upp. Ger nog 110%  av mig själv när jag är där och det tar ju på krafterna.

Kvällen blir väldigt lugn, ska kolla på film och mysa ner mig i fotöljen igen, imorgon blir det mer körning och jag hoppas att solen tittar fram.

Ha en härlig kväll så hörs vi!
kram

Jag vill åka bort nånstans, bara över helgen och London verkar väldigt fint!
Camden Market




Lite trött ikväll..

Så läs och njut av Elsa Billgren istället :)





Monday morning

Godmorgon! En ny vecka väntar med jobb, träning och sen får jag se vad helgen har att erbjuda :)
Är på UVA ikväll fram till 20.45 och det är rätt skönt med sovmorgon!
Jag & Simon har precis ätit frukost och kollar nu på Smallville, lite trevligt med sällskap då Micke är på jobbet.

Imorgon är jag ledig och är sugen på att åka iväg nånstans, antingen blir det bussen mot Norrköping eller tåget mot Etuna, vill bara komma bort lite och ha en Julia-dag. Hoppas vädret blir bättre så man kan sitta på nå uteservering och bara kolla på folk och sola :)

Snart ska jag göra iordning matlådan och sen gå mot jobbet.

Ha en bra start på veckan
kram



Planer för semesterveckorna

 

 

Kryssning i Tallin  och en weekend i Göteborg med Liseberg och vandrarhem, någon som hänger med? :)


Någon som kan skicka ett ton med energi?

Jag har haft en lugn dag idag på jobbet men känner mig lika pigg o fräsch som en unken disktrasa. Hur ska jag orka vara uppe och kolla på ESC till 23.00 ikväll? Får ta en iskall dusch och dricka mängder med kaffe. Måste ju se hur det går för Saade!

Hoppas ni får en fin kväll, ska ut på balkongen och starta vattenpipan och njuta av kvällsolen.
kram



06.00

Godmorgon! Sitter just nu i köket med datorn och äter frukost. Har en sovande Simon i vardagsrummet där jag brukar sitta så jag flyttade in i köket istället, nu när jag tänker på det så var det väldigt längesen som ja faktiskt satt i köket och åt, gillade inte riktigt förra tapeterna som gjorde mig deppig. Men det ska det bli ändring på, köket ska bli precis så som jag vill ha det och jag är en bra bit på väg, lite små fix hit och dit men det kommer säkert bli bra i slutändan :)
Om en stund ska jag fixa matlåda och sen gå till jobbet, hoppas det blir en lika lugn dag som kvällen vart igår.

Slutar 15.15 och har sen inga planer, kanske sätta sig i nå park nånstans och få lite sol eller gå ner på stan. Ikväll blir det finalen i ESC och det kommer bli spännande! Nu när Saade gick vidare så kan man ju kolla. Jag tror att Irland kommer stå som vinnare med sina speedade tvillingkillar som sjunger om läppstift..

Nej nu matlåda och sen kila.
Hoppas ni alla får en fin lördag, solen skiner rätt i ansiktet på mig just nu så jag tror att det kommer bli en härlig dag!

kram

Jedward som är Irlands  bidrag i ESC


Konstigt att man kan vara så trött fast man varit ledig..

Vaknade för 2 timmar sen och kände mig rätt utvilad, har ju varit ledig i två dagar och gjort lite roliga grejer så jag borde ju ha energi för en jobbhelg men just nu känner jag mig jättetrött! Vill helst ligga under täcket och bara sova bort hela helgen..
Jag har fått i mig frukost, städat och diskat och har kanske tid för en liten vilopaus innan jobbet. Börjar 14.45 och slutar 22.15. Håller tummarna igen att det blir en lugn kväll, det hoppas jag på varje gång jag är där men det blir oftast kaos, fast det är lite spännande också när det blir lite action.

Idag ska vi även få storfrämmande ända från Småland, Simon en ex Kholmare kommer och stannar över helgen, han får sova i soffan och ska leka med Micke :)

Nu ska jag nog lägga mig en stund i soffan.
Ha en härlig fredag och kom ihåg att det är fredagen den 13:e så gå inte under en massa stegar eller krossa speglar och akta er för svarta katter! Läskigt!

Kram



Söta linnen

 

Jag har hållt mig från internetshopping men va dum och kollade in nyheter från H&M.

Ska försöka övertala Micke om att köra mig till Norrköping nästa lediga helg :)

 


Sista lediga dagen innan långhelgen på MAVA

Det va rena åskstormen inatt och det måste ha sövt ner mig ordentligt då jag vaknade för en stund sen, skönt när man vaknar och känner sig pigg och glad :)
Idag ska jag dammsuga, köra, gå ner på stan och köpa toffsar, tvätta, träna och laga mat. Ska försöka fixa lite fläskfilé med nått gott till. Sen blir det vila resten av kvällen och EC semifinal, heja Saade!

I helgen sen jobbar jag kväll imorgon, dag på lördag och kväll igen på söndag. Det blir kanske ESC finalen på lördag men annars blir det en lugn helg om det inte blir full rulle på jobbet.


Nu ska jag dammsuga och sen plugga lite körkortsteori, idag får ja bestämma turen igen och det är lite roligt :)

Ha en fin dag!
kram



Two Door Cinema Club


Onsdag 11 maj

Godmorgon! Har precis ätit frukost och njuter av min lediga morgon :)
Det enda jag har på agendan idag är en körlektion mellan 12.40-13.40 och efter det vill jag gå ner en sväng på stan och ta en glass!

Har varit lite dålig med uppdateringar men det blir det ändring på, har haft en superhärlig helg med kalas, dop och bara legat i solen och laddad lite Dvitamin :)

Förra veckan i torsdags fyllde jag år, hela 22 år och det firades med lite skönsång på jobbet och fika med kollegorna. Efter jobbet träffade jag Jenn&Lisa för att äta nere på stan och det var väldigt trevligt! Kul att fira lite iaf när raringen var ute och körde buss hela dagen och kvällen :)
Efter maten och svängen på stan gick jag hem, städade och somnade sen som en stock på soffan tills raringen kom och väckte mig, en härlig och lugn födelsedag helt enkelt..

Ni ser ju hur jäkla trött ja va ^^


Fredagen däremot vart stress! Städning, tvättning, fixa med 1000 saker innan klockan skulle slå 18 och gästerna skulle komma. Firades med smörgåstårta, efterrätter med glass och cupcakes, godis och en massa dricka :)
Det vart en grym kväll när vi strosade ner till Harry för att dansa som galningar, jag, Jenn och Lisa ägde vår lilla upphöjning på dansgolvet och vid stängning gick vi mot Donken för att sen gå hem alldeles svettig och hoppa in i duschen. Tack allesammans för en grym kväll! Bilder kommer snart på facebook!

Mat och folket :D


Jag som sov en stock och vaknade sen pigg och glad på lördagen för att ta tåget mot Södertälje&Nykvarn. Det vankades dop för min brorsson Zeth :)
Åkte tidigare mot Södertälje för att handla en klänning och sen åkte jag vidare till Nykvarn där det vart direkt till kyrkan, Zeth va jätteduktig och jag kände mig som världens stoltaste faster! Han kommer bli en riktigt stilig kille sen! Efter kyrkan åkte vi till båthuset för att äta och fika, träffade en massa släktingar och njöt av sjöutsikten och det ljuvliga vädret, säkert en av årets varmaste dagar! Efter all fika och mat åkte vi hemåt och jag somnade hemma hos mamma o pappa i gungstolen.


På söndagen solade jag på tomten och övningskörde med pappa :)
Vid halv 3 åkte jag in till Södertälje där jag träffade Mari&Sara för en fika på Tratten, himla mysigt! Satt ute i solen med världens godaste macka och pratade med Maris bebis eller jag gissar att det finns bebisar i magen! :D

Fick superfina smycken i present och efter fikat tog jag tåget tillbaka till Kholm och raringen, helgen vart den bästa på länge och det behövdes lite uppladdning för att orka vara inne när sommaren är som bäst just nu!

 

Hoppas att ni orkade läsa ända ner! Vart ett lagom långt inlägg ^^

kram



I Robot

 

Fick en grym födelsedagspresent från Jenn, ett robothalsband! :D

 


Vad är det för dag idag, jo det är min födelsedag! :D


"Breaking up with God" gör min morgon!

 

http://www.youtube.com/user/JuliaE89?feature=mhum


Måndag 2:a maj

Godmorgon!  Måndagar innebär alltid en ny vecka med nya utmaningar, jobb och fix. Den här veckan kommer bli galen och fylld med 1000 olika planer och måsten. Tänkte att ja ska försöka lista upp det viktigaste och sen checka av.

  1. Först måste jag måla klart!
  2. Handla
  3. Fixa smörgåstårtan
  4. Storstäda lägenheten och möblera om.
  5. Klippa mig
  6. Köpa doppresent till Zeth :)
  7. Baka
  8. Gå ner med saker till föråddet.
  9. Vattna blommorna
  10. Köra
  11. Plugga teori
  12. Träna
  13. Sy en gardin till köket
  14. Tvätta
  15. Städa balkongen
Dessutom jobbar jag mån-tors mellan 7.30-17 och 11.30-20.45, det blir spännande att se hur mycket jag hinner :P
Nu ska jag platta håret och sen gå till jobbet. Ha en fin dag allesammans :)
kram



Frestelse är en synd..

Jag har bestämt mig för att inte sitta vid datorn och beställa en massa kläder men av nån skum anledning gick jag in på Nelly.com för att kolla in skor och hittade ett par som va himla fina! Men jag ska inte köpa, bara drömma :)



Vill hitta en perfekt doppresent till Zeth :)

Den 6:e maj ska vi på dop för Zeth i Nykvarn och jag har ännu inte hittat nå bra present. Det börjar bli lite bråttom men jag vill inte bara köpa nått utan det ska finnas lite tanke bakom presenten. Kollade in Åhlens hemsida och hittade dom här söta leksakerna, passar rätt bra då min bror är brandman och jag som jobbar inom vården :)


Första lagret med färg är på plats!



Jag har målat idag och känner mig duktig , det är ojämnt lite här och där men det får man ta när man är nybörjare, imorgon kör jag lite finfix och sen är det andra lagret som gäller.

Godmorgon alla Katrineholmsbor, det är 1:a maj! :D



 

Man hör trummor och trumpeter över hela stan och jag tycker att det är en utmärkt väckarklocka till alla som ligger och halvdör i sofforna efter gårdagens firande :)


RSS 2.0