En timme kvar till tåget! En evighet till ARVIKAFESTIVALEN =D

Först ska jag mellanlanda i Katrineholm och fixa det sista sen imorgon måndag så bär det fan av!!!! =D
Jag kommer dansa, skrika och vara allmänt odräglig en hel vecka och jag hoppas att vädret håller sig fint och soligt!
Ska bli grymt skönt att komma bort lite men jag kommer självklart sakna folket här i Nykvarn och Södertälje och sen biffen förstås! Men vafan nu är det festival! =D

om jag inte faller ihop av all packning så ska jag komma fram! det första blir att sätta upp tältet och sen öppna en god cider och bara njuta!!

Ha en bra vecka allesammans! =) Byebye!


Inför Arvika! =D

Jag kan redan konstatera att jag har för mycket saker!  jag blir så nojig när det gäller mat så jag handlar massa mat och sen blir det problem med hur jag ska ta med mig allt. Det är ju pinsamt att ha för många väskor men vafan jag måste ju få mat i magen annars blir ja grinig som en gammal tant! :P dessutom har ja flera ombyten som jag tror mig använda under festivaldagarna och det blir inte bättre jag kommer på mer och mer saker att ta med mig :P

shit, ja får verkligen skära ner på packningen!

jag har dessutom köpt ett par nya skor :)  perfekt till mina klänningar ( fatta jag har flera klänningar!) och tights sen ^^

Ikväll ska jag packa ner alla kläder och hygiengrejer, kolla vilken väska som blir handväska och vilken väska jag ska ha till mat och sen all dricka :P min mamma är redan orolig!

Det blir även bastu efter maten och då ska jag skrubba mig ren och fräsch och förbereda mig mentalt på 1 vecka med svett, damm och lera! Oyeah!


Funderar på om jag ska kolla med Mari om jag får låna den rosa peruken :P det är lite festival över den!

None
























Young Love <3

Jag avgudar Moto Boy, en man som spelar underbar musik och verkar ha ett hjärta lika stort som hela Sverige!
Han kommer till Arvika och jag hoppas att jag står längst fram och drömmer mig bort i hans mysiga låtar, perfekta hångellåtar så jag hoppas att min sötnos ställer upp för att göra kvällen perfekt =)

Nu börjar mina resenerver vika sig, tänk om man har för mycket eller för lite packning, tänk om man glömmer det viktigaste och tänk om vädret är skit hela veckan! Usch jag ska inte tänka så utan vara positiv!

Jag är nog världens virrigaste människa men jag ska försöka att hålla mig levande under festivalen! =D

2 dagar kvar tills jag åker mot skogarna! ^^

  Lyssna och njut! =D


http://www.myspace.com/motoboymusic



Arvika here I come liksom!!! =D

Snart snart snart, 5 dagar kvar innan vi åker och sen blir det 3 dagar till innan festivalen börjar! Åh jäklar vad jag ska festa, dricka och vara allmänt odräglig!  Jag skiter i om mitt sällskap i campet hatar mig eller nått men fan va kul det kommer bli!
Behöver komma bort nu från all städning och tv-tittande! Jag vill springa runt, äta munkar och langos mitt i natten och skrika till The Kooks! =D
Tanken på att dra på festival gör mig nästan gråtfärdig! jag hoppas verkligen att det blir bra! Att man träffar trevligt folk och att stämningen är på topp!
Banden är grymma och torsdagen den 3/7 kommer bli den bästa dagen! =D jag kommer leva till 100%!!!!!

Ses där! lyckliga och drömmande!

The Kooks! så bäst!



Jag vill inte bli av med mina tuttar!

Jag hade en grymt läskig dröm inatt! Den kunde ha haft nått med ett program som jag såg på tv:n om en ung tjej som fick bröstcancer!
Usch! jag grät under hela programmet..det var inte på riktigt men det tog tag om mitt hjärta och det var så enkelt att känna samma smärta som den unga tjejen...

Hon hade allt, man, vänner, ett bra jobb och var 26 år. Med hela livet framför sig och då upptäcker hon 3 klumpar under armhålan och det visar sig vara cancer. Hon grät och jag grät!

I min dröm så hade jag också fått bröstcancer, jag hade opererat bort båda brösten och istället för mjuka tuttar så fanns det bara två stora ärr..det var hemskt, ja mådde illa under hela natten och mitt hår ramlade av...jag kände mig verkligen förstörd.

Nu kommer jag börja med självkontroller! Gör det ni me! Cirkelrörelser runt armhålorna och sen ner runt bröstet.
Om det blir insamling till forskning igen så ska jag ge pengar! Det behövs så mycket mer inom vården av cancerpatienter!


Va inte dumma och ignorera utan börja redan nu med egna kontroller! =)


Årets midsommarfirande =)

Det blev bättre än vad jag hade planerat! =)
Maten var suverän somvanligt och man åt tills man knäppte upp en knapp i byxorna ^^ Men vädret kunde varit bättre! När vi grejade med maten så var det soligt och fint men sen när vi precis ätit klart så började det regna!
Det regnade fast det var sol och alla satte sig inne för att fika :) Men det hör till på nått sätt, regnet blir kanske tradition framöver :P

Efter all mat och fika så åkte jag in till Jella för att fira lite :) vi satt hos henne och åt sura jordgubbar, sen åkte vi vidare till Ella och Jim :)

Kvällen vart toppen! :) trevligt sällskap av Jella o Danne och resten av gänget plus båtturen in mot Södertälje! På midsommar måste man ju åka båt, det får bli den andra nya traditionen efter regnet ^^

Tack alla för en toppenkväll :) och jella vi kör bion snart! =D


Midsommarhets och progmusik!

Jag tror min mamma har nå livskris, hon lyssnar på feministisk musik om medsystrar som ska slå sig upp mot det hårda mansdominerande samhället..men måste hon göra det nu kl 11 på kvällen?
Visst de säger säkert en hel del bra och viktiga saker men när hon går runt och skriker om kvinnliga rättigheter så tappar ja hörseln....sorry alla feminister men jag orkar inte med det just nu.

sen all hets över midsommar, jag känner mig lite anti för jag får aldrig som jag vill ha det :P
om man inte kan få som man vill så skippar ja hellre..antingen blir det muskö och fest eller så sitter jag i min mormors lägenhet med en kebabpizza och njuter av lugnet :P det låter verkligen tråkigt men jag har ingen ork...

jag behöver något som får igång mig, jag tror det är 13 dagar kvar till Arvikafestivalen men jag hinner nog gå under innan det om inget ändras. Där vill jag supa mig redlös, springa runt och för några dagar fullkomligt strunta i hur barnslig man är. Jag ska ha äkta pop kläder och gråta till Håkan Hellström! Jag behöver det ruset för att kunna njuta av sommaren =)

Sen blir det jobb, jobb och jobb :) det ser jag framemot, att få lite rutin på dagarna igen och att tjäna pengar =)

Ni alla andra får ha en fin midsommar! hoppas det blir sol nånstans i landet =)


Vilken nörd man är! ^^

Fick mina betyg idag och det ser väldigt bra ut! :D fick även en liten premie på studenten för att jag gick ut med bästa betyg i min klass! Ohyeah vad jag skryter men nångång ska det väl gå bra! ^^

Idag har jag köpt en jacka =) efter mycket letande så hittade jag en som jag tyckte var bra både till sena sommarkvällar och sen till hösten ruskväder!

Nu ska jag göra iordning mat, är sugen på nudlar till mina sushibitar! =D ha en toppendag allesammans!

juste, nu har jag även bokat synundersökningen för körkortet! då blir det brillor nästa! ^^


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!! =)

Äntligen! Hurra Hurra Hurra!!!!

Torsdagen den 12/6 2008 kommer alltid vara den dag då jag lämnar ungdomsåren och kliver in i vuxenvärlden!
För jag har tagit studenten! Vilken lättnad, lycka men även vemod!
Jag grät under dagen, över människor som jag avgudar och inte vill skiljas från, över fina sånger och några tårar sa farväl till Igelstavikens gymmnasium där jag har slitit i 3 långa men otroligt underbara år!
Det känns som att jag har lämnat ett andra hem..skolan är halva mitt liv :P

Men iaf, dagen var helt underbar! Började med champagnefrukost hemma med Micke och sen åkte jag och Sandra mot Östertälje kyrkan där vi skulle börja dagen med stort S! I kyrkan var det fint och jag höll ett litet men roligt tal ^^
Sen fotografering med klassen, lunch och sen bege sig mot torget där studenttåget skulle gå mot Torekällberget =)
Alla va glada, lyckliga och berusade! Men stämningen var på topp! Underbara igelstaelever!

Uppe på torekällberget fanns familj,  släkt och mina underbara tjejer! =D Älskar er alla så otroligt mycket!

Kvällen vart toppen! mat,  dricka, släkt och vänner gjorde dagen oförglömlig!

Hoppas nu att jag blir välkommen bland alla nyvuxna ^^ och på måndag ska jag för första gången till arbetsförmedlingen och därmed förlora all frihet som man fick låna under studentdagen!

Ett nytt kapitel i mitt liv och jag hoppas att det blir en rolig och härlig tid!

Tack alla för att ni har stöttat mig igenom skolan! Alla underbara klasskompisar, vänner, familj och släkt <3


Min dag innan studenten! =D

Shit vad jag har slitit idag! var och handlade massa mat och andra roliga saker med pappa, sen skulle ja sälja de sista biljetterna och nu äntligen har ja blivit av med dem! Sen har ja städat rummet, dammsugit, lagat massa pajer och fixat med dukar, tur att man bara tar studenten 1 gång! Vilken hets!   Men samtidigt så grymt kul att äntligen vara klar!

Jag hoppas att vädret håller sig fint imorgon, det spelar ingen roll om det är molnigt men om det regnar strejkar jag och tar studenten på fredag då det verkar bli bra väder igen :P

nu är jag trött och jag tycker synd på mina stackars fötter som sitter fast i ett par pumps, de är lite för trånga i tårna men jag ska orka med dem hela dagen imorgon! jag tar med mig skavsårsplåster just in case!

snart ska jag hjälpa till med partytältet och sen ringa till Mari :)

Jag är helt slut nu och kommer att sova som en prinsessa ikväll! =D



Shoppingdag! =)

Idag har jag säkert 1000 saker jag måste fixa =) hämta studentskylten, sälja biljetter , hitta ett par snygga skor till studenten och sen vill ja gärna ha en tubtopp! Sen efter all hets i Södertälje är det bara att åka hemåt och klippa gräset, dammsuga och torka fönster :P fatta va rik man skulle vara om man fick betalt för allt slit innan studenten!

Nu är det 3 dagar kvar till studenten och jag vaknade med värsta härliga känslan! ja kände mig glad och lycklig men insåg sen att det är ju på torsdag ja tar studenten :P så det kan bli ibland!

snart dags!! =D

Sandra H, jag och Erika =) så fina så!


Nattuggla

jag kan inte sova! känner mig rastlös och pigg..
det kommer upp så mycket tankar på nätterna..det är då man kommer på vad man ska göra åt problem eller vad man kanske har gjort för fel under dagen. eller så saknar man någon...

min mammas vän ramlade idag utanför vårt hus och hon slog i huvudet rätt rejält..jag hjälpte henne och fick på köpet ett stort blåmärke på foten då hon i chock stampade på min fot och sen drog hon hårt i mitt hår, människor har en tendens att bli aggresiva när de är i chock..och det är väl bara att bli van med om man ska jobba inom vården..
Det som va synd var att ambulanspersonalen var otrevliga och lyssnade inte på den informationen som man gav! Det gjorde mig lite sur..

3 år med omvårdnadsprogrammet ger mig den kunskap som jag behöver för att ta hand om andra när de är sjuka eller skadade. Jag känner mig redan nu rätt viktig och att jag faktiskt kan göra något som kan räknas som sjukvård.
Men jag känner mig osäker på om jag verkligen har det extra som krävs för att vara riktigt duglig.

nu ska ja vänta på att en läkare ringer och ger mig lite uppdatering i mammas vännina, resten av familjen sover så jag får sköta snacket.


puss och godnatt för er som sover ^^



Nu äntligen Mari! =)

Va skönt det är när man har betat av lite studenter nu :P jag blir stressad av att fixa paket och springa runt med massa saker! Men kul har det varit!! =D snart är det dags för min student och jag hoppas att vädret håller sig såhär fint! Regn skulle dra ner på festligheterna! Nu är det bara 5 dagar kvar! =)


Firade av Mari i torsdags och det var verkligen en toppenkväll! =D mycket god mat, dricka och trevligt sällskap! =)

Mari är så snygg!


Sista skoldagen! =) heja op3!

Idag har jag min sista lektion och dag i skolan, jag ska in och fika med svenskaläraren sen är det roliga slut! :)
Känns skönt att äntligen få avsluta skolan och börja se framåt..som Elin säger, nu börjar ett nytt kapitel i livet!

Sen kommer man träffa klassen för sista gången på studentdagen! =D jag kommer sakna dem!
Vissa kommer man aldrig glömma och andra behöver man inte lägga ner så mycket energi på..men jag hoppas ni vet vilka ni är, ni som har gjort mina 3 år på Igelsta till de bästa och mest minnesvärda åren i mitt liv!

Ni har alla en plats i hjärtat! <3

image83


Sen måste lyfta upp två änglar till, Sara och Mari! vad skulle jag göra utan er? antagligen vara helt virrig ^^
Älskar er och alla andra underbara vänner som orkar med mig :P

Nu ska ja hänga tvätt, sen till skolan och fika =)
Ha en toppendag! kramar

Jag börjar lära mig Photoshop! =)

Övning ger färdighet!

image82


Musik från hjärtat, lyssna på låten!

Håkan Hellström



Du säger att du är stark
att du har vart igenom det här förut
Du kommer fortsätta
det finns inte mycket mer att säga nu

Vi två hör hemma
i ett rum med inga andra
Om jag var tio år yngre
skulle jag inte behöva dig längre

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
Nåt säger mig att du blir borta
en lång lång tid

Jag kommer inte älska dig
för resten av livet
Vill inte leva med tungan hängades utanför
och tycka synd om mig själv

Jag kommer inte höra av mig igen
och jag kommer inte ta skulden
Så säg det och få det gjort
det finns bara ett enda sätt att brinna upp

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
nåt säger mig att du blir borta
en lång lång tid

För en lång lång tid ...

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför

Varför vi måste vi såra varandra
nåt säger mig att du blir borta
en lång lång tid
...

Djurplågare!

Jag blir tokig när jag varje sommar läser om folk som lämnar sina hundar i bilen!!!
Medans de ska handla eller bara utföra nått ärende så sitter hundarna inne i en kokhet bil och dör...jag får rysningar i hela kroppen!

Hur kan man vara så korkad?  Det borde vara straff på oansvariga husdjursägare! iaf en stor summa i böter och att man aldrig mer få ha djur!

Jag har varit nära att krossa en ruta pga av att en hund var  inne i bilen och det var ca 25 grader ute! Men då skulle jag fått skiten och behövt betala en ny ruta så jag avstod, men som tur va så kom ägaren ut och undrade vad jag gjorde vid bilen och då skällde jag ut honom ordentligt!

Läs mer här!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2590420.ab

jag skulle aldrig sätta min hund i en kokhet bil!

image81

RSS 2.0