Tv nörd!

Idag hejjar jag på Brolle i Körslaget! Brolle har alltid varit en favorit ^^ och för några år sedan så åkte jag, jella, hennes syster och mamma på en kryssning där Brolle spelade och då fick jag prata med honom och hans familj som var där med honom  :)  det va tider det! Jellas mamma var modig nog att presenterna oss :D

Det är ett minne för livet!

Körlsaget är ikväll på 4:an kl 20.00 :)


Godmorron Godmorron

Jag njuter verkligen av att vakna kl 10 och att solen skiner, men det kommer ja få sluta med sen när praktiken börjar. Då ska jag upp kl 05.00! Mitt i natten och före min pappa :P då finns det ingen sol utan bara trötta passagerare på bussen in till Södertälje. 

Senare idag blir det hem till Mari med lite vattenpipa och folk, kan behövas så man finner nå slags lugn i kroppen. Mari är bäst i heela världen :)


Nej nu blir det frukost! tjing

image32

Kommer våren nu?

Jag ska kolla på en fin vårjacka idag och vill inte bli lurad om vintern kommer tillbaka! Nu får våren stanna :)
Idag ska jag träffa Sandra för en mysig lunch =) stackarn har gått på kryckor nu ett tag men när jag träffade henne igår så va hon utan! Härligt!

Nu gäller det bara att komma på vad man vill äta, jag har ofta beslutsångest som gör att det tar evigheter att välja mat eller fika :P

Senare idag kommer min mammas kompis Aja, hon skulle ta med sig en klänning som hon trodde jag kunde ha till studenten :D hoppas det är nått att ha ^^ Då behöver jag inte hetsa uppe i sthlm efter den perfekta klänningen! Ett problem mindre att tänka på :) Lägger ut bild om den är fin senare idag!

Ha en bra dag :) tjing

Jag och Sandra på Sydpoolen
image30


Klänningen var inge rolig utan såg ut som en balklänning från 60 talet ^^ men sen så tar mamma fram ett par skor som Aja skulle få men jag tog dem istället! De är ganska tjusiga och nu sitter jag med dem och försöker få dem att passa mina megasize fötter ^^


haha en vaginadag! :) den ska vi fira!

Hittade en artikel om V day, en dag då man uppmärksammar kvinnans underliv, haha idén kommer från USA och nu är den här i Sverige!  Så fira era snippor nu allihopa ^^

http://www.alltomstockholm.se/StockholmsArtikel.aspx?bid=1237408&kid=4

Någon som är sugen på att gå?


Bästa Torsdag!

Dagen har varit bra :) kändes som det va ett tag sen jag hade en bra dag..men jag har varit och tränat, träffat Mari och Sandra :D och nu sitter jag och kollar schemat för praktiken, Idag har jag sett framemot praktiken och jag börjar nog känna mig redo! Det krävdes en räddande ängel vid namn Aja som fick mig att förstå en hel del!

Sen har jag alla underbara vänner som stöttar och försöker få mig på benen igen,  utan er skulle jag inte se skillnad på ljus och mörker. All värme och kärlek till er som känner er utpekade :) Idag kan jag bjuda de flesta på ett leende! Faan va nice! =D

Får hoppas det håller i sig nu!

image29


Nya band till Arvika :)

Kika in http://www.arvikafestivalen.se/ och kolla de nya banden som kommer till sommaren festival! =D

Smakråd nr 1 The Kooks! http://www.myspace.com/thekooks 
image28

Smakråd nr 2 :  M.I.A http://www.myspace.com/mia




Får hoppas jag kommer iväg på festivalen! Det vore rätt nice :D

Ny krog till studentskivan!

Studentskivan på Helens Krog har blivit flyttad för OP3 OCH SPA 3, nu ska vi vara på Chaplins Bar i Stockholm :) biljetterna gäller fortfarande och det kommer säkert blir riktigt bra!

Tjo!


Finkultur på Kungliga operan.


Någon som vill betala mig 1595 kr så jag kan gå på opera och klä ut mig till en vacker 1700 tals dam?
Kungliga operan ska hålla maskeradbal.

http://www.alltomstockholm.se/StockholmsArtikel.aspx?bid=1237211&kid=4


Fan det finns hopp!

Läste Elins blogg och det räddade min dag.

Elin du är helt underbar, jag är evigt tacksam över att du bryr dig om mig. Man behöver aldrig hamna på botten när man har dig utan du lyckas lyfta upp en till ljuset igen. Du är guld värd och jag hoppas att folk i din närhet inser vilket skatt du är. Du är min underbaring! =D


image27

det va den dagen.

Har precis varit hos min mormor för att hämta lite saker och se till så att hon får lite sällskap, hon mådde bra och såg pigg ut :)  Tycker lite synd om henne när hon sitter ensam med sina finska nyheter och jag tänkte att när jag blir gammal så ska ja spela bingo eller vadsomhelst bara för att få umgås med folk! Jag vill inte sitta ensam..

Det blir inge Tv4 för mig, Lugnet ringde och ville att jag skulle jobba imorgon och eftersom plånboken är tom just nu så måste jag få in lite pengar. Livet för en fattig student helt enkelt!

Arne den skithögen åkte in till stan och lämnade mig hemma med mamma, jag hade själv tänkt att åka in och träna men är nu fast hemma för att ta hand om hunden och laga mat.. känns rätt trist att alltid få vara hemma nu och sätta mina planer åt sidan. Snart orkar jag inte mer av det här...

Tillsist så blir jag mer och mer nervös inför praktiken som börjar på måndag..känns inte som att jag är redo.
Men det ordnar sig nog när jag väl är på IVA och ser att det funkar!

Hoppas den här dagen blir bättre än vad den är just nu...

Nightmares

tjing

Teknikens värld

Ajdå, nu ska Blogg.se flytta på sig..måste allt vara så klurigt?
 Jag hoppas jag gör rätt med mina inlägg så de följer med till den nya platsen, om inte, så jäklar! ^^

image26

I saw you on TV!

Imorgon ska jag åka upp till tv4 och sitta med i publiken till Kvällsöppet med Lennart Ekdal :) Det är Jella som bjudit in mig, Sara, Mari och Camilla till att sitta med i publiken :D det kommer bli intressant!

Nu gäller det bara att hitta till tv4 huset ^^

Idag blir det våfflor! funderar på nå god smak..choklad kanske eller med bär? Det är ju våffeldagen :)

www.recepten.se  där finns det mumsiga recept! :)   


image20

Här är min våffla ^^ mmm gräddmonster :P


Rapport!

Jag blir skrämd av att läsa hur folk kan bete sig..det finns en hel del sjuka människor i vårt land och förr så behandlade man dem som de förtjänade. Jag vill inte se den här gubben i närheten av mina framtida barn eller några barn överhuvudtaget!

Skriv gärna nån kommentar på den här mannens historia!


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2109221.ab



Skäggiga Farbrorn :)

Jag sitter vid frukosten då jag ser att en grottmänniska sitter framför mig. Han liknar en Neandertalare och jag funderar varför han sitter i mitt hus och inte i en grotta! Han gör nå konstigt ljud som liknar en grymtning och sedan sörplar han upp sitt te..men det är ju min PAPPA! Min pappa är skäggig över hela ansiktet! Han ser inte klok ut och jag frågar honom varför han inte rakar av sig skägget...då kollar han ut på snöstormen utanför fönstret och säger med allvarlig röst..." Men om det blir en ny istid så kommer jag vara den enda som inte fryser om ansiktet!" Han ser alltså framemot en ny istid så han kan bevisa att hans skägg finns där för nån anledning :P HAHAHA.
Min pappa är söt!

 Min mamma kommer in i köket och kollar stort på pappa, -men va skäggig du är Olle!, väntar du på en ny istid?

Kanske dags att börja spara skägg så man inte fryser när en ny istid börjar :P


Festligheter!

Snart ska jag kila till Mari, vattenpipan och singstar väntar på mig ^^ Jella, Camilla, Sara, Mari och Johnny blir kvällens sällskap! Great! 

Det är nästan som vår ute och det måste man ju fira :)

Tar lite bilder under kvällen och ska försöka få med hela gänget! Det brukar vara rätt svårt ^^


Kvällen blev så rolig! Vi fick igång singstar rätt tidigt och värmde upp oss lite inför kvällen ^^
Singstar var skit kul! Jag och jella körde våra duetter och vi blev kvällens singstars!!! Wow! :D Vi har de rätta takterna helt enkelt ;) Sara, Camilla och Mari va oxå grymma på singstar, alla vann över mig nångång och det är rätt bra! :P Sen blev det vattenpipa och då sitter man somvanligt och snackar massa skit om allt och alla men vi va alla i rätt stämning :) skönt att träffa tjejerna igen! Jag är glad över att jag har er! Ni är helt enkelt bäst i världen :D

Här är tjejerna vid vattenpipan! Mari ser lagom pigg ut men hon är söt ändå ^^

image19



Älskar er tjejer!


Wowdagen :P

Nu har jag varit i sthlm och träffat Karl :) det va väldigt trevligt att gå runt i lite affärer och sen äta i Kungshallen, det blev wok med biff och kyckling..mmmmm! Supergott!
Sen gick vi till ett kontor nere mot stureplan, när vi kommer in sitter det kanske 8-10 pers med sina datorer och spelar WOW ^^ Kändes som att hamna mitt i nå datahak nånstans :P men först hade ja trott att det skulle vara en snuskig lägenhet de satt i men kontoret va fint och rent! :)

 Vi får hålla kontakten Karl! så ses vi kanske till sommaren igen :)

Dagen var toppen och sen blev det bastu när jag kom hem :D skönt efter en iskall dag!

Jag och Karl :)







Jackass

Filmen Butterfly Effect var riktigt bra! Jag har aldrig sett Aston Kutcher som nå stjärna men i filmen så överträffar han nog sig själv :D måste vara grymt svårt att spela en sån snurrig roll!  Jag rekommenderar den verkligen!

Vid 12 åker jag in till sthlm, känns lite segt att åka in själv men jag får ju sällskap där upp sen :) funderar på vad jag ska ha på mig, det är ju kallt men solen kikar fram lite då och då.


"Don't make fun of me or mock me or tease me. Take my hand and listen to me and release me. You've hurt me before and you hurt me again. So apologize and I'll forgive you."




hehe är det såhär kärlek är? hittade den på google när jag sökte på kärlek :P

image15.



Hej mitt vinterland!

Det är så mkt snö ute nu :( och det blir kallare och kallare....jag vill ha vår och värme!
Var på sydpoolen och körde ett riktigt hårt pass eftersom det blev för mycket av det goda igår hos mari ;). Vattenpipan tog över och jag somnade i deras soffa..men kl 03.30 vandrade jag hem till min egna säng och somnade på direkten^^

 Det kändes väldigt bra att röra på sig och spana in lite roligt folk :) Sen simmade ja i 30 min och efteråt var mina armar alldeles skakiga! skönt!

Senare  ikväll blir det popcorn och the Butterfly Effect med Aston Kutcher :)

Imorgon ska jag till sthlm och träffa Karl från Mariestad, vi har inte setts på 2-3 år så det kommer bli kul :)


"So send me a man from Argentina, to make me the happiest girl in the world"








Down town

Det va skönt att se dig jella :) förlåt att jag sprang från dig på stan. Vi får ses ordentligt under lovet nu! Middag eller bara ses och glo på en film. Skulle jättegärna vilja träffa den nya bebisen oxå så om du kommer ut så hör av dig :D

På stan var det lagom med folk och jag hittade ett par skor och köpte med mig en låda sushi hem , gott!  :) tjing

Mina skor och den goda sushin!





Ghost

Det är soligt och varmt ute idag, så jag hoppas att alla ni som läser tar en liten promenad för att fånga upp lite solsken och känner på våren.
Jag sitter just nu och väntar på att Mari ska ringa så vi kan fara till södertälje, ska kolla skor och sen ta en fika.
Tänkte träna men mina knän strular idag så jag får vänta lite tills de känns bättre. Är trött på mina slitna knän nu, känner mig som en tant.  =(

Nu är det även påsk, jag kom på mig själv att ha planerat in en tripp till sthlm på påskafton så jag hoppas nått har öppet på dagen. Påsken har tappat lite av sin betydelse, jag tänker mest på att man ska frossa ägg och att godiset sänks i pris för att alla barn ska få påskägg. Men jag hoppas att alla får en bra påsk oavsett vad ni tror eller inte tror på.
Jag hoppas det kommer nå söta påskkärringar förbi så man kan ge dem lite godis. Man kommer själv ihåg när man sprang runt med prickar i ansiktet och sjal på huvudet och man delade ut fula teckningar för att skramla ihop godis :) det va tider....


Billie räddar mina dagar just nu. Heja Billie!


Glad påsk och vräk godis.

image16

Praktiken på IVA

Nu är det snart praktik och jag kommer att hamna på IVA i Södertälje. Fick schemat idag och det känns lite trist att behöva gå upp vid 05.00 för att börja kl 07.00. ( Nu kommer folk tycka att ja gnäller men ja tycker det är tidigt =P) Men slutar oftast kl 15.
Har även mördarpassen vid 13.30-21.45..kul att sitta på bussen hem mitt i natten och börja kl 7 dagen därpå men det får man ta som praktikant.
Jag kommer ha två handledare och det blir nog spännande på avdelningen och inte bara massa kiss och bajssaker hela tiden ^^
Jobbar bara en helg så då kan man  få sova ut eller få tid till att umgås med lite folk :)
Ser även att jag ska vara på uppvaket, kul att se sovande människor 2 dagar :P kan göra som House och äta tillsammans med dem eller nått! ^^

Några som jag skulle vilja se på IVA med brutna ben och armar är de brudar som snackar skit om mig. Det finns ingen Tobbe som ja går runt hand i hand med, så skaffa er ett liv utan att jag är delaktig :)


Om ni andra hamnar på IVA så kommer jag att ta hand om er ;) Precis som Pamela skulle gjort!

image15


I´m on the Road

Idag blir det genomgång av SV nationella och nu på morgonen så hoppas ja att vi ska vara nere i skolans metodrum. Jag behöver träna lite blodtryck och sånt nu innan praktiken så man inte kommer där som nå gröngöling. Känner mig inte så sugen på praktik, tidiga mornar och slit för ynka 20 kr per dag..det ska egentligen räcka till mat för varje dag men då ska man komma ihåg att man inte ens får en ostmacka för det priset på sjukan! Men min mamma är snäll och fixar matlådor :) eller så köper ja pajer.

image12

Ja drömde i natt om thaimat och att ja satt ute och åt med massa roligt folk, sen försvann en iväg och jag tog upp jakten..sen avslutade det med att jag vräkte friterad banan med glass :P Ja va väl hungrig eller nått ^^

Får se hur dagen blir, senare ska ja till Lugnet och tjäna lite cash.

Go to hell Pablo.



Lite bra musik såhär på kvällen


http://www.youtube.com/watch?v=TYNY1R-ZW9g
  

                            
Nice band som kommer till Arvikafestivalen!
Pacific kommer från Götet och de gör elektronisk pop

image11

Sjung om studentens lyckliga da'r,

Jakten på studentklänningar har börjat! det närmar sig nu! Tar studenten den 12 juni uppe på Torekällberget i Södertälje och det kommer bli så underbart skönt att stå där med mössan och framtiden i sina händer ^^


Här är några klänningar som jag hittade på tradera samt ellos. Favoriten är klänningen nr 4 :D
Men det är ett tag kvar så ska kolla lite uppe i Sthlm och ja hoppas ja hittar nått fint annars är min mamma redo att sy en åt mig :)


 


Om ni har någon bra hemsida där man kan kolla fler klänningar så skriv gärna! =)


So here we are

Sitter och myser med Biffen och kollar bilddagboken. Blir lite grinig när man ser den nya designen. Den är rörig, ful och väldigt blå..känns tråkigt att ladda upp bilder så det blir kanske mer bloggande!
Jag kommer inte ha nått speciellt tema på min blogg utan skriver om det som faller mig in ^^

Just nu händer det inte så mkt, skolan är seg då man är ledig både idag, torsdag och fredag..sen kommer påsklovet och då får man se vart ja hamnar. Ska jobba på Lugnet Äldreboende imorgon ( behöver alla pengar ja kan få) och sen träffa Mari på torsdag för lite waterpipe! :D

Snart är det även studentskiva för min klass OP3 + SPA3 och det kommer bli riktigt kul! Skivan är på Helenes krog på Södermalm och det blir både middag och fest :D

Vill ni ha biljetter så kontakta mig här! Biljetterna kostar 100 kr och skivan är den 3/4 mellan 21.30 till 04.00 skulle ja tro!

Kolla in hemsidan!---->
  http://www.helenes.se/

image4

Gympasset som slutade i frosseri

Jag och Elin var på Sydpoolen för att vara hurtiga och bli snyggast på studentskivan, passet gick bra och man kände sig lagom rolig efter det. Sen i omklädningsrummet så vräker Elin ur sig att hon ska göra milkshake när hon kommer hem och då kommer ja ihåg min stora godispåse som ligger och väntar hemma.
Elin- Vi har säkert sumosar inuti oss!, haha hon är för härlig ^^
Sen var det bara att sätta sig på bussen hemåt..

Efter en seg dag så behöver man lite uppmuntran och det bästa jag kan tipsa er om är detta band.

Billie The Vision and The Dancers

http://www.billiethevision.com/index.php
image3 


Bandet har sin egna blogg som man kan kika in! :D http://www.billiebloggen.blogspot.com/


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0