Det vart en toppenkväll!

Först hamnade jag hos jella där det var förfest och jag gjorde iordning mig :) jella fixade mitt hår och det blir alltid snyggt! Sen gick vi till Olearys och där var det väl okej med folk men lite synd att alla kommer igång 1 timme innan stället stänger :P  Det vart dans och jag räddade en killes glasögon från att bli mosade..det kändes som en bra gärning!

Allt som allt var kvällen riktigt rolig! det va längesen men helt värt att man nu sitter på jobbet och känner sig lite seg, jag har även en skaldjurssallad som väntar i kylen :) gott med mat!

Tack allesammans för en kul kväll! och tack jella för att jag fick låna soffan :)

kram


bild kanske kommer senare, tog med mobilkameran :)..

Fast man jobbar hela helgen så är det kul med fredag!

Idag jobbar jag på Lugnet mellan 16.15-21.15 och det är ett skönt pass som brukar vara lugnt och utan massa stress :)
Efter det ska jag träffa Jella och hennes syster med kompisar och ta en sväng ut! Äntligen! jag vill träffa folk och dricka söta drinkar :) det var alldeles för länge sen ^^ Men nu till kruxet, jag måste fixa nått att ta på mig! jag funderade på det under natten men kom inte på nått hett som kan fungera...men om man blandar ihop nått så kan det kanske bli bra :) Får se vad jag gräver fram ur garderoben...

All debatt nu kring Södertälje sjukhus, man ska inte tro på allt som media eller tidningarna säger och skriver..Men jag tycker det är tråkigt när IVA hamnar i kris när jag har prisat avdelningen! jag trivs verkligen bra där och jag hoppas att man ser upp med massa inhyrningspersonal som kanske inte alltid har samma attityd till vårdarbetare som en fast anställd har...det handlar om moral och att man ska kunna hålla personliga åsikter till sin fritid och inte ta ut det när man arbetar! Det gäller väl på alla arbeten och företag!

Aja nog sagt om det..nu ska ja äta frukost :)

kram


Kolla in 1:an kl 22.00!

Ikväll blir det debattprogram från avdelningen, jag fick vara med i nån sekund och det är ju lite spännande :P
Men det är iaf från sjukhuset pga rasistiska sjuksystrar! Kolla in!

Ajdå Södertälje Sjukhus i blåsväder!

Idag i dagens LT står det om att det finns personal på Södertälje sjukhus, på min avdelning IVA som har uttryckt sig rasistiskt! Vilken grej! det ska handla om kommentarer om att de inte kan snacka svenska och att de inte har samma rätt i samhället som svenskar....jag kan tänka mig vem det handlar om! Men jag kan försäkra er om att jag inte har nått med det att göra :P Får se hur stämningen är på avdelningen idag då jag jobbar eftermiddag/kväll!

Jag läste kommentarerna i LT och kan hålla med om att det finns de invandrare som inte vill lära sig svenska, och just i vårdsammanhang kan det vara väldigt viktigt att kunna kommunicera på svenska. Det finns tolkar att fixa men tyvärr allt för få!

http://lt.se/nyheter/1.66317#articleComments

Ha en bra dag =)



Nu med fler läsare!

haha jag kan inte skryta med 1000 tals nya besökare men kul att folk läser :)

Jag orkar inte skriva om massa mode eller om ett flashigt liv, för det har jag inte men jag skriver gärna om mitt jobb på sjukhus som undersköterska och hur mitt liv flyter fram i sin lugna takt :P jag erkänner att jag måste piffa upp det lite..men jag har inte kommit på hur!

Jag ska iaf börja träna och för att peppa sig själv lite kan man skriva upp hur det går! Någon som är i samma sits som mig kan ju få lite tips! Från latmask till en någorlunda fräsch och sund människa ^^ Blir spännande!
Sen har vi övningskörningen! bara pappa kan mecka ihop vår skrutt volvo så kan ja börja nångång!
 Kul!

Nu ska jag ut i kylan för att springa lite, så härligt när man har bra musik på mobilen :)
kram





Vill någon skänka mig 2 miljoner? :)

Jag sitter på jobbet och kollar in bostäder, superfina lägenheter både centralt och utanför centrum i Södertälje men de kostar en hel del. Jag önskar att jag hade 2 miljoner på kontot så jag kunde köpa min egna lägenhet och börja köpa möbler och annat kul :)  man skulle kanske börja spela på triss eller nått! :P

Aja, nu ska jag snart äta..har inte haft en enda patient utan bara softat sen imorse :) tiden går rätt fort oxå så jag lider inte!

Ha det så allesammans! kramar


See the sun

Just nu sitter jag och kollar in lite sovrumsmöbler på Ikea, vill möblera om i mitt rum men jag är verkligen usel på att möblera och att se framför mig hur det kan bli!. Jag är sugen på att byta ut allt gammalt och köpa nytt men jag har inte råd! Januari har hittils blivit den månad då jag har velat haft mest grejer :P men jag har inga mängder med pengar så jag vet inte hur jag ska prioritera!

Jag behöver börja träna, känner mig rätt seg och osnygg just nu, sen om ja ska börja träna så kan jag behöva busskort och det är ju inte gratis! Efter det kommer allt med övningskörning att göra, jag har en bil som måste fixas, synundersökning som måste bokas och handledarutbildning att gå på med pappa. Sen ska jag komma ihåg att pengarna ska räcka till nästa lön och då gäller det den 14 feb då det är Alla <3- dag så då kan det vara kul att göra nått kul :)

Somsagt, jag måste verkligen prioritera!

Men det som är positivt just nu är att jag har rätt bra med jobb, så nångång ska jag nog fixa allt som jag vill ha :)

Nu ska ja glo på tv! ha de så bra :)


Säg hej till arbetsförmedlningen..

Jag får nog boka in ett möte där, det blev ingen anställning på IVA men jag får fortsätta på timmar...om det nu blir några efter att sjukhuset blir bolag. Ingen verkar veta vad som ska hända men om det blir att folk får sluta så blir jag först vid arbetsförmedlningens portar.
Nu känns det rätt värdelöst att komma dit...

nu sitter ja där igen!

Independence day är på tv! hurra för 1000:e gången, plus att Obama nu styr landet som ny president! En spännande dag helt enkelt :) Imorgon blir det IVA, hmm får se om det blir lika spännande!

kram godnatt

mmm Kings of Leon!

Helgen i Katrineholm var precis vad jag behövde :) skönt att få komma hemifrån efter alla sjukdagar och från resten av familjen som fortfarande hostar och slemmar :P Mysigt att bara kolla på filmer, lata sig och igår gick vi på bio :) såg på Australia, den var bra! innehöll allt från kossor till japaner ^^

Nu i veckan så blir det mest jobb på IVA, känns lite halvdant just nu..som om man inte gör tillräckligt. Men hittills har jag inte gjort nå större skada utan skött mig, tror ja iaf.

Jag måste även hålla igen lite av mina sparade pengar! usch jag slösar som om pengar växte på träd! Nu får det vara slut med det...för när nästa lön kommer så ska det genast gå till gymkort på sydpoolen. Jag har blivit sådär mullig...inge vidare!

Nu grejar jag med min mobil och jag känner mig så duktig!  Något ska man väl lyckas med? :)

Lyssnar på Kings of leon och längtar till sommaren!

Ha en bra kväll! =) kramar


Åker till Katrineholm :)

Snart ska jag sätta mig på tåget till först Eskilstuna och sen vidare mot Katrineholm,  stannar nog tills på söndag eller måndag :) Jag är sugen på att stanna i Eskilstuna för att kolla runt lite och ta en fika eller nått! När man ändå är där! Jag har sett att man har börjat med semlor men det är väl rätt tidigt? Men det skulle vara gott med en stor semla med mandelmassa ^^

Igår var det en toppenkväll då jag, sandra, erika och jessica åt på greken och åkte sen vidare till Erika för att kolla på film :) Det var underbrat roligt att träffa tjejerna igen! :)

Ne nu ska ja packa klart, tåget går 11.19 och jag hoppas att det går som det ska!

Ha en bra helg :) kramar


Idag blir det IVA!

Jag tror det var ca 2 veckor sen jag var på sjukhuset, skulle jobbat förra veckan men istället låg jag hemma och kräktes.
Känner mig somvanligt nervös innan jag ska jobba där, det är rätt mycket som man måste fixa själv och jag känner mig inte riktigt fast i rutinerna, där kan man verkligen säga att vissa patienter ligger i ens händer..man måste ju se till så de håller sig levande :P
Jag har även börjat fundera på att släppa lite av vården för att jobba med något annat..men jag kommer inte på nått som jag skulle vilja göra. Får kolla på ICA eller nått om de behöver någon extra nångång i veckan!

Annars är det bra, hela familjen hostar och snorar så man blir ju inte helt frisk på ett tag men det är bara att bita ihop. På torsdag ( imorgon ) ska jag fira Erika som fyller 20 i helgen och på fredag åker jag förhoppningsvis till Katrineholm.
Behöver komma bort lite från sjukstugan här hemma :P

Nu måstejag leta rätt på mina jobbnycklar och fundera på lunch!

Tjing!

Jag vill resa till solen!


Blir tokig på allt skit!

Kom precis hem från Lugnet och dagen har varit lång och stressig! Jag kan bara säga att jag är så trött på gamla människor just nu! jag orkar inte tjata om samma sak 1000 gånger, jag orkar inte lyfta eller släpa dem mer! Börja aldrig jobba inom äldreomsorg! usch...sen det bästa utav det bästa, alla är magsjuka! de som inte blivit det än skiter hela tiden eller klagar på att de mår illa....jag blir tokig snart!

Jag är 1 minut från att boka en solresa till Turkiet med avresa nu på engång!

usch för bajs!

dags för en makeover!

Jag måste ändra min blogg, men jag vet inte riktigt hur...kan lika gärna sitta med den hela denna fredagskväll eftersom jag fortfarande är sjuk och imorgon jobbar jag på Lugnet från kl 7-21 på kvällen, med 2 timmars paus :P

blir spännande att se hur bloggen ser ut sen!

ha en bra kväll! kram


RSS 2.0