Gott nytt år :)

Maten är i ugnen och jag ska snart sätta på mig nyårsklänningen :)
Iår blir det en glitterklänning som får en diskokula att känna sig tråkig!

Vilket år det har varit! Jag har kämpat som en dåre för körkortet, äntligen vågat tatuera mig och fått en heltidstjänst på operation! Jag är stolt över mig själv och vet nu att jag klarar nog allt, med lite pepp så går det sålänge man kämpar! Jag har inga nyårslöften men jag har ett mål med året som kommer och det är att satsa lite mer på sig själv, hälsan och fortsätta vara en glad tjej :)

Kvällen blir lugn med lite mat, sen kommer grabbarna över och till midnatt  vill jag stå med älskling och pussas som nykära och titta på alla fyverkerier <3




Nyår 2008

Ha en grym nyårsafton!
:)

Finaste killen fyller år idag :)

Zeth fyller 1 år idag och det vill jag inte missa så jag åker till Nykvarn på en snabbvisit :)

Fynd från Norrköping :)

Jag och Micke har varit och snurrat i Norrköping idag för att kolla in reorna och jag tänkte att jag skulle komma hem med en massa kläder, skor och annat supernödvändigt men jag hittade bara strumpbyxor, en bok, usb minne,  lunchpåse och verktyg så det är rätt bra att ha saker :)

Kvällen blir lugn med mys i soffan
Ha det fint!
Kram






Från Lagerhaus och Jula


H&M Home :)

I början av januari får jag hem ett paket med en massa vårfina saker, allt hittades på rean dessutom :)











Keep Calm


Mot nyår!

Just nu känns det som om tiden rinner ur mina händer och jag kan inte riktigt stoppa den och bara ta det lugnt.. Man har stressat igenom julen, det kommer inge snö, våren är tillbaka med blommor och H&Ms reklam om vårkläder gör mig lagom irriterad! Sen har vi nyår med alla idéer om hur man ska ändra sitt liv till nästa år. Varför all denna hets? Varför kan jag inte dra ner på farten och bara stå stilla och fundera på allt som är viktigare än vårkläderna? Jag undrar om det är nå inre ångest som bråkar..

Jag har ändå haft en härlig jul med familjen och vännerna  :)
Har fått fina paket så jag måste varit snäll och jag har känt mig lite lugnare än tidigare jular med stress hit och stress dit. Man har ätit en massa mat och godis så det rinner ur öronen men sen lagom till nyårsafton står man där med löfterna och hoppas att det går vägen detta år :)

Nu ska jag snart lägga mig i sängen och läsa och sen sova.

Imorgon åker jag och Micke till Norrköping med hans jobb och ska köra gokart! Det kommer bli riktigt roligt :)

Ha en härlig kväll
Kram



Några bilder från julafton :)

På juldagen kom brorsan, Marika och Zeth över för lite fika och tröjan fick han av mig i julklapp :)

God Jul och god fortsättning :)

Pappas julklapp med Janne Schaffer dundrar från tv:n och jag känner mig sådär småseg.
Det är juldagen och idag ska man äta upp en massa rester, fika och bara mysa med släkt och vänner, julafton kan bli lite stressig och det får man ta igen idag :)

Just nu väntar jag på att brorsan och Zeth ska komma och fika lite.
Efter det åker jag hemåt igen för att sen lägga mig i siffan och ladda för kvällen, jag, Lisa&Jenn ska ut på Harrys och dansa oss svettiga och det måste man ha energi till!

Jag hoppas att ni alla har haft en härlig julafton och att ni har några dagar med vila nu.
Bjuder på bilder när jag är hemma igen.

Kram



Julstämning


Bara 2 dagar kvar! :)

Godmorgon :)
Just nu sitter jag i min morgonrock med mystofflorna och ska snart byta om för att bege mig ner på stan. Måste handla lite juldagsdricka!

Julen börjar närma sig med dundersteg, jobbar mitt sista kvällspass för det här året på UVA och det kommer säkert vara full rulle hela dagen. Efter jobbet måste jag hitta energi till att städa färdigt och slå in resten av julklapparna.

Imorgon åker jag till Nykvarn igen för att sen fira julafton :)
Får se om det blir bilen eller tåget, finns ju både nackdelar och fördelar med båda men jag får se hur vädret blir.
Stannar där fram till juldagen då jag åker hemåt för att sen röja på Harrys tillsammans med Jenn&Lisa!

Nu måste jag klä på mig, det vore en syn att stå utanför bolaget med min rosa morgonrock och tofflor ^^

Hoppas ni alla får en härlig dag och att allt julstök snart är färdigt :)



Hej mitt vinterland :)

Måste skriva lite om snön, när jag åkte från Kholm så började det snöa ordentligt när jag satt på tåget och efter ett antal timmar med shopping i Sthlm så kom snön öven till Stockholm och Nykvarn. Lite lustigt när man sagt att det blir en grön jul här i trakterna :)
Sen är det inte så roligt när skorna som man lagat läcker in vid tårna i blasket men jag får gå tillbaka till skomakaren så får han färstärka lite till!

Nu sitter jag hos mamma&pappa, de kollar på postkoden och jag väntar på Så mycket bättre.
Tidigare idag åkte jag in till Södertälje för att spana in lite fler julklappar och det va mysigt med marknad och snöflingorna som sjönk ner :)
Igår gjorde jag storstan med en massa shopping och det var fullt med folk! Man kunde se hur alla stressade och svettades i köerna med paket och småbarn, jag förstår inte varför man drar med sig ungarna när man handlar, jag hoppas att jag slipper det sen när jag själv har barn!
Men det va ändå trevligt att se alla fina ljus och känna av storstaden lite, det har blivit en vana att alltid åka runt jul :)

Imorgon ska jag träffa min bror, Marika och Zeth för lite julfirande :)
Sen åker jag hem och fortsätter med adventsmys med babe <3

Nu ska jag fixa med lite snacks och dricka.
Hoppas ni har en mysig kväll
kram


Årets julgran :)


Så himla mysigt att ligga i soffan bredvid killen man älskar med tända ljus och en glittrig julgran, det ger mig julstämmning <3

3:e Advent :)

Dagarna nu går verkligen i raketfart, det känns som om det var igår man såg löven falla från träden och det är rätt skönt att den här mörka tiden snart är slut..
Jag har haft en lugn men rolig helg! I fredags vart det kalas hos Jenn&Jesper som fyllde år, det vart drinkar och dans nere på RIVA, man var lagom svettig sen när man satt på Mc Donalds!
I går tog vi det bara lugnt, man var lite bakis och det vart en tur nere på stan för att kolla runt och på kvällen vart det tacos och filmer :)

Idag tog jag en rejäl sovmorgon och sendess har jag hållit mig hemma förutom en promenad till Ica för lite lussebullar och frukost. Micke är i Uppsala för jobb så jag sitter nu och väntar på att han ska komma hem, har ordnat lite adventsmys och vill ha sällskap nu! <3

Veckan som kommer blir det jobb mån-tors och sen får jag se vad jag hittar på ihelgen. Åker kanske till mamma&pappa för lite mys med Zeth och min käre bror.

Nu ska jag värma mig i soffan och vänta på Micke.
Hoppas ni har en mysig kväll!
Kram

Ja lovade att bjuda på lite bilder :)

Vid mitt förra besök hos mamma&pappa, myste i soffan framför braskaminen och fick leka med Zeth :)
En helg med dans och drinkar på Statt :)
Jag och Micke åkte till Uppsala för att gå på dop, Axel är så himla söt! :)
Första och andra advent med en massa fika och trevligt sällskap :)

2:a Advent och dop i Uppsala :)

Det känns skönt att vara hemma igen efter en heldag i Uppsala :)
Vi åkte vid 08.00 imorse och var uppe runt 11 där det var en mysig cermoni för att döpa Axel och han är så himla söt! Stora ögon och en blond kalufs kommer sätta många unga tjejers hjärtan i brand och han ser redan smart ut. Det måste komma från både Linda&Björn :)
Vi åt en massa tårta och medhavd matsäck och sen vart det paketöppning och det va otroligt fina paket! Vart sugen på att ordna ett dop själv, om några år så är det vår tur ^^

Efter dopet åkte jag och Micke hemåt, vi stannade i shoppingområdet och hittade ännu fler julsaker, måste hejda mig själv nu innan vi drunknar i julkulor och annat pynt! Det är ju så rolig!

Sen vi kom hem har jag bara vilat i soffan, det tar på krafterna att åka runt och mysa med bebisar :)
Veckan som kommer innehåller jobb mån-fre, förhoppningsvis en tur till tippen med en massa skräp och sen vill jag träna!

Nu ska jag göra mig iordning och sen gå och sova, bara att ladda inför en ny vecka!
Kram godnatt

Kamerasladden är fortfarande borta, måste städat bort den men så fort jag hittar den bjuder jag på bilder!

Årets juldesign

Jag har ett tema för årets jul och det är lite gammeldags, tycker det är så fint med gamla kort, fina burkar och klassiska juldekorationer :)

Loppis och julklappsjakt :)

Det var ett tag sen jag skrev, har egentligen inte gjort så mkt annat än att jobbat och jobbat lite mer..
Men idag gick jag ner på stan :)
Började först i röda ladan där det var loppis och Lisa att där och sålde en massa fina askar och annat hon har pysslat med. Om jag hade haft mer pengar med mig hade jag kommit hem med en hel del askar, väldigt bra presenter!
Jag gick några varv och hittade en massa roliga julklappar till både stora och små, nu kan jag bocka av 8 personer från julklappslistan och det känns riktigt skönt! Efter loppisen gick jag ner på stan där jag hittade lite mer julklappar och ett fint jullinne till mig själv :)

Nu sitter jag hemma och funderar på att färga mitt hår rött igen, imorgon ska vi på dop och det skulle vara kul med lite extra piff, får se om ja vågar det är säkert klurigt att färga håret bra själv men man skulle kanske prova och se :)

Annars händer det inte mkt, det blir fryspizza till middag och toaletten behöver städas. Låter väl som en spännande lördagskväll eller hur! ^^

Ha en mysig kväll
Kram



RSS 2.0