Min resa till Lund

Helgen har gått fort och jag har bara varit hemma och tagit det lugnt efter veckans trip till Lund :)
Kursen var för undersköterskor och man kan ju alltid bli lite bättre så jag hoppade på tåget mot Lund och 4 timmar senare checkade jag in på hotellet som låg mitt i centrum. Spännande att åka iväg på en trip och glömma vardagen lite! På onsdagen gick vi igenom vad man gör som undersköterska, lagar och vilket ansvar man har och det va intressant då flera undersköterskor jobbade på akuten, iva och thorax på stora sjukhus i Göteborg, Kalmar och Västerås. De gjorde massor som verkligen satte press på dem med akuta patiener och de va verkligen duktiga och intresserade! Det är precis så som jag vill vara, en undersköterska som verkligen får vara med och påverka och jobba med akut sjuka och göra skillnad! Dagen gick fort och efter kursen så fanns det tid för shopping och i Lund finns det massor med små mysiga butiker :)
 
Torsdagen och fredagen gick undan, vi hade föreläsningar om trauma, röntgen och hur man hanterar stress och jag har massor som jag ska renskriva och titta igenom igen så man lär sig det vi pratade om, Det va väldigt mycket bra tips och idéer som gör undersköterskans roll lite större.
 
Dagarna va verkligen bra och inspirerande!. Lund var supermysigt och nåndag ska jag tillbaka för mer shopping och att bara strosa runt på smågatorna :)
 
Några bilder
 
Bodde på hotell Lundia,ett designerhotell som var lite halvskruttigt men det va trevligt
 
 
Älskar hotellfrukost!
 
 
 
 
Lite sightseeing till Domkyrkan
 
 
På torsdagskvällen åt vi gemensam middag på resturang Stöket och där vart det foundue! Med massor av kött, såser och pommes och man vart supermätt! Väldigt trevligt ocvh socialt! :)
 
 
Jag tänkte på mina kollegor som värmde sina matlådor medans jag satt på Grand Hotell där kursen hölls och åt finmat med servering och vita linnedukar ;)
 
 
Jag kunde inte hålla mig från secondhand butikerna och hittade denna i en källare. Så roligt att klämma på alla saker men det va lite för dyrt för att fynda men himla mysig :)
 
 
 
På sista rundan innan det var dags att hoppa på tåget hem så hittade jag en godisbutik som va sådär gammeldags med fina godisburkar och massor med fina praliner och påskharar :)
 
 
 
Resan hem gick bra och det va skönt att komma hem och sova i sin egna säng igen. Det är kanske som man säger "Borta bra men hemma bäst" :)
 
Nu ska ja kolla på Johan Falk och sen duscha och sova så man orkar med en ny vecka.
Ha det bra!
 
Kram

Från fotoalbumet

 
 
¨
 
Idag har jag suttit med mitt fotoalbum och sorterat en massa bilder från när man var liten och ni ser ju hur jäkla söt jag va, och fortfarande är ;)
När jag får egna barn så ska jag verkligen försöka fånga dem på bild så att de själva får se sig när de blir vuxna och har egna barn! Det är mysigt att se och försöka minnas alla fina ögonblick som man hade med familjen på resor eller på badstranden där man bodde under sommaren.
Hittade även bilder på mig och mamma och då kom tårarna men det kändes bra att titta och minnas <3
 
 
 

Vårtecken del 1

 
 
 
 
 
 
 
Förra helgens bilder från Djulö och årets första frukost på balkongen och sen dagens tur till Norrköping :)

RSS 2.0