Usch det är kallt..

Har varit uppe nu i 30 min och hunnit äta och packa klart, tåget mot Södertälje går 07.01 så jag hinner mysa lite med älsklingen innan ja går. Nu kommer jag jobba veckan ut och stannar då i Nykvarn hos mina föräldrar.
Nu ska jag kila in till sovrummet igen och krama sömntutan.
Ha en bra måndag!..så bra som en måndag kan vara :P

Juste såg på 2012 igår och den var väl helt okej, en blandning av 5:e elementet, star trek, Day Of Tomorrow och alla andra katastroffilmer! Den bästa rollen av alla var ju det coola ryska piloten! haha :D han gjorde hela filmen!

Nu ska jag kila!

kram



1:a Advent :)

Jag har laddat upp med glögg, russin, mandlar, gröt, röda ljus, röda dukar i köket, godis och julmust! Det kan inte bli mer advent än såhär! :)
Ska snart värma gröten och sen kolla på Gossip Girl,  efter det värma lite glögg och bara mysa i soffan med raringen, han spelar tv:spel nu men får skippa det nå timme sen ;)
Annars är allt helt okej, åker tillbaka till Södertälje imorgon för att jobba veckan ut..såg precis att jag jobbar 3 skift hela veckan, alltså både förmiddagar, eftermiddagar och nätter! Hoppas man orkar!

Nu ska jag tömma diskmaskinen, haha det känns nästan kul att fixa med den ^^

Ska ladda in lite bilder oxå! Får se sen..

Ha en mysig första advent! :)




2 drinkar och en cider senare..

Vi ska snart dra ut, hoppas det är nått roligt folk ute! Är sugen på att dansa och bara leva rövare :D
Har väl bytt om 100 gånger så nu har jag nått skönt och snyggt på mig! Det vart glittriga strumpbyxor, en svart tunika och sen mina lila kofta över tillsammans med mitt svarta skärp med silverspänne, haha dryg att skriva vad man har på sig men jag tar säkert nå toa bild sen ;)

Nu är det Air Force One på tv:n och jag gillar presidenten, killarna sitter vid datorn och lyssnar på låtar som de satt ihop själva, coolt! :D

Nu vill jag iväg!...


haha gammal bild från nå partykväll, Jennifer är ju söt ^^



Skaka lite rumpaaaa! Funkytown nästa :D


Sitter med Grabbarna Grus!

Efter 2 nätter så är jag tillbaka i Kholm :)
Min pappa och jag körde hit mina sista saker och det gick bra! Nu har jag alla julsaker,
tallrikar, muggar, dukar, kläder, papper och massa annat på plats! Känns jäkligt skönt att fått hit alla saker :)
Har även fått min diskmaskin på plats! Det är fan lyxigt att ha en diskmaskin och inte behöva tänka på att diska dagarna i ända...nu kan man fylla maskinen, vänta 30 min och sen är det klart!

Nu sitter jag med grabbarna som spelar tv:spel, Jonna och Simon tittade förbi förut och det var trevligt :)
Funderar på vad som ska hända ikväll, jag är sugen på att gå ut och bara kolla på stan, det är ju lönehelg och jag kan ju sova ut ordentligt imorgon. Det är säkert mycket folk ute och det känns lite roligare än att sitta inne i lägenheten och plocka med en massa saker.

Vad ska ni andra göra ikväll?

Jag ska iaf snart duscha och sen göra iordning mig om det blir utgång!
Ha en fin kväll :)

kram





Första natten avklarad :)

Vaknade för en timme sen, ville vara säker på att min raring var tillbaka i landet och att inget hade hänt på vägen från Tyskland. Sov rätt bra och laddar nu inför en till natt, det brukar vara lättare den andra natten och inatt får jag en rätt tung patient men jobbar även med en rolig kollega :) så vi ska nog fixa det!
Imorgon får jag kanske skjuts till Katrineholm och då får jag med mig alla julsaker och min efterlängtade diskmaskin! whoho inge mer diskande! :D haha  man får väl hoppas att den funkar att koppla in till kranen sen i köket.

Nu ska jag äta något och sen vila tills pappa kör in mig till jobbet :)
Hoppas det blir lugnt.

Ha en bra kväll :)

kram

Hejdå lön!

 

Men jag ska vänta med att julhandla tills jag är i Norrköping med Jennifer! :D

Dagens utmaning, att hålla mig vaken!

Imorgon ska jag till IVA för att jobba 2 nattpass och då måste jag ladda psykiskt och fysiskt idag! Det är inte så jobbigt som jag trodde att jobba natt, det är snarare rätt skönt! Man gör inte så mycket utan ska helst låta patienterna sova och sen får jag rätt mycket energi :) Men timmarna mellan 3-5 blir jag helt slut, då blir jag trött och illamående samtidigt och jag inte vill nått annat än att bara lägga mig i soffan och sova!

Jag sov en stund på dagen men jag känner mig redan trött, jag ska försöka hålla mig vaken tills raringen kommer hem från jobbet och det brukar vara mellan 01.00-01.30 så om jag håller mig vaken så länge blir det en liten vändning på dygnet...
Är sugen på choklad men ska försöka hålla mig undan, efter middag på donken så behöver man inte mer mat! Sen ska vi duscha och efter ska jag ska nog hitta nått bra på tv:n.

Men till er andra så godnatt! :)

Nu blir det CSI NY!


En heldag med migrän

Huvudvärken har härjat hela dagen!
Började dagen med att fika med Jennifer, det var mysigt och det var gott med en ordentlig macka istället för samma tråkiga rostmacka varje morgon! Sen har jag inte gjort nått vettigt..jo värmt på Ravioli och suttit framför tv:n, datorn och sovit. Jag blir så jäkla trött här..det måste vara nått i luften eller vattnet!
Imorgon ska jag försöka vara lite piggare, tänkte städa så det är fint till helgen, julsakerna kommer kanske upp då :)
Idag är det väl en månad kvar till julafton! Går kanske ner på stan imorgon och köper nå glöggflaska!

Julmakeup kanske?





Stackars ICA Ulf! :P



Hahah roligaste ICA reklamen hittills! :D

The thanks I get

Känner mig rätt sur och irriterad, blir väl så när man är rastlös men samtidigt väldigt trött.
Jag har ingen lust att vara falsk och trevlig när jag verkligen inte känner för det..
Hej humörsvängar!

Nu väntar jag på Ullared och sen CSI.

"Take only what you need from me"

Dessutom har jag äntligen fixat adressändring, det är kanske det som spökar i huvudet, att det nu är allvar, jag bor här. Mitt namn står på dörren och snart kommer all post genom vår minilucka, suckade precis sådär högt som man gör när man vill att andra ska höra...ja ni ser, humörsvängar.

Nu ska jag knuffa bort snubben som sitter i soffan och spelar nå töntigt spel.

godkväll!


 

Man får väl drömma till stranden såhär i höstrusket, det är kanske det jag behöver, semester! En sista minuten tillbaka till Rhodos för att bada och äta god mat. Jag ska kolla Apollo sen..

Youtube

Gillar Mariette!




En favorit av Coheed and Cambria
Wake Up

Godnatt


Pigg som en lärka

Jag är i Katrineholm nu :)
Kom in vid 5 tiden och då åkte vi till Mickes föräldrar för att äta lite mat och fika, det var gott med lagad mat! Provade även den nya glöggen med clementine smak och den var helt okej, lite väl stark men jag fick i mig den och vart alldeles varm, men med lite mandlar och russin så blir den nog mildare.

När vi kom till lägenheten sen så började Gosssip Girl och jag tittade väl på halva avsnittet sen somnade jag som en stock i soffan! sov några timmar tills det var dags att bada, så nu sitter jag nybadad och kollar på Entourage!
Har även bäddad rent i sängen så det ska bli mysigt att krypa ner där snart :)

Imorgon ska jag plocka undan lite saker och sen ska jag ska ta en ordentlig promenad! Måste komma igång lite innan jul :)


Saknar Biffskrutten
<3




Julshopping :D

Nu har jag handlat på Rusta! Fick tag på en fin plastgran, julgranskulor, glitter, julgransljus och lite småsaker :)
Jag längtar tills jag får pynta och göra lägenheten fin inför julen, bara det inte blir en massa tjafs, julen är engång om året och då ska man få pynta!

Nu kollar jag på Robinsson, kan redan efter 5 min utse bitchen, hunken, superöverlevaren och slöfockarna, precis som det alltid är! Hoppas bara att den som vinner verkligen förtjänar det och inte vinner pga fult spel och diviga fasoner, gillar killarna bäst!

Ha en fin kväll, imorgon åker jag tillbaka till kholm och jag hoppas det blir bra.


Lördag :)

Helgen går fortare än jag trodde, imorgon är jag förhoppningsvis tillbaka till min snygging i Kholm :)
Känner mig pigg just nu, sover så jäkla bra i min gamla säng, den är ju som gjord efter min kropp och då sjunker man in på ett annat sätt än i en ny säng. Men jag saknar att sova tillsammans med någon <3

Igår gick det bra på jobbet, det var rätt mycket att göra men inga större operationer eller händelser utan det var rätt skönt. Sen att man fick lite beröm av narkosen var inte helt fel, då känner man sig duktig! Jobbar nog med den bästa personalen som man kan få tag på!
Ska åka in nu igen vid 6 och efter jobbet ska jag till Rusta med mina föräldrar :) det blir julshopping! hoppas jag hittar granen jag tänkt på och alla kulorna!


Vad ska ni göra idag då?

kram



Video Killed The Radio Star!

Vilken mysig kväll! har ätit en supergod middag, falukorv i ugn med ost och paprika och med fejkpotatismos :D
Nu sitter jag vid datorn och fixar med min musik, min bror har lagt in musik och det är jäkligt bra! Gamla klassiker som Video Killed The Radio Star och Words :) så nu sitter jag och nynnar på låtar som man har hört en massa gånger men man har aldrig vetat vilka som sjunger :P

Snart ska vi bada och sen blir det efterätt till SOS GUTE, det kan inte bli bättre!
Imorgon åker jag till IVA och jobbar hela helgen, så jag får ta och fira helgen lite nu istället. Kommer sakna min snygging massor <3


Men nu ska jag börja fixa badvatten, ha en mysig torsdag!

kram



Jag fortsätter min jakt efter fina saker till julgranen :)

Alla kulorna är från Rusta :)


Jag måste till Rusta!

Det har varit en seg dag, har varit nere på stan, lagat mat och fått ordning på alla mina papper i min fina rosa pärm! Det var på tiden!

Huvudet känns tungt men inga min tabletter verkar funkar. Sen blir det inte bättre av att man sover på dagen och är vaken på nätterna. Jag har hamnat i nå slags obalans.

 

Jag har äntligen hittat en plastgran utan den där helvetiska stålfoten! Nu måste jag bara komma till en Rusta affär!
Julen är räddad! :)

Nu ska jag sega lite mer
Ha en bra kväll
kram

Ny design

Jag vart sugen på att fixa lite mer julkänsla här.
Ska sova på saken och titta igen imorgon om den känns bra ^^

En mysig kväll :)

Har precis varit hos Jennifer och Jesper på middag, supergod mat och desserten var toppen! Ni får komma förbi oss sen nåndag så ska jag försöka bjuda på nått som smakar lika bra :)
Nu sitter jag vid datorn och kollar på Desperate Housewifes medans min snygging ligger i soffan brevid. Det känns skönt att vara hemma igen :)

Imorgon har jag tusen planer, tvättstuga, ner på stan, sotera papper, maila och ringa en massa folk, städa, handla och sen blir det väl till att softa på kvällen!

Nu ska jag krama min raring lite.
ha en fin kväll :)




Oturen förföljer mig!

Jag är så förbannad, mest för att jag inte hunnit äta frukost och då blir mitt humör lika surt som en gammal disktrasa! Jag började dagen med att försova mig till tandläkaren..kom 2 min försent och fick den där sura-tant-minen, jag ursäktade mig att jag inte hunnit borsta tänderna och då vart minen ännu surare!
Satte mig i stolen, de började gräva och skrapa och fick min mun att blöda. Eter 15 min gick jag till kassan och som tandläkaren tidigare sagt " Kalaset går på 450 kr" 450 kr! Vafan! visste att jag hade tillräckligt på kortet men vilket jävla rån! bara för att gräva lite i folks munnar....jag funderar starkt på att plugga till tandläkare nu när de håvar in såna summor.

Men allt skit slutar inte här..halv 10 skulle jag tagit bussen in till stan för att åka hem. Men när jag tittade på kontot hur mycket pengar som var kvar började jag nästan gråta. 2 jävla öre fattades från att kunna betala tågbiljetten hem...
Ringde runt men fick inge hjälp på pengafronten utan jag gick hem och sitter nu och väntar på att pappa ska köra in mig till syd. Har fört över pengar från sparkontot och den potten minskar fan för varje dag som går...JAG BEHÖVER MIN LÖN!

Det enda positiva idag är att jag inte hade nå hål, jag ska hem till min älskling och sen blir det middag hos Jennifer och Jesper! Jag skippar allt sött bara så du vet Jennifer :P

Nu ska jag äta och hoppas på att bli lite gladare..


Robyn - Oh Baby

Vilken konstig morgon! Jag vaknade vid halv 7 och gick ner till pappa som satt och åt frukost.

Julia- " Vart är alla som ska jobba?"
Pappa- "Vadå jobba, ska du jobba?"
Julia - "Nej men de som ska ta över min patient som ligger på mitt rum!"
Pappa- "Gå och lägg dig igen Julia"

haha jag har väl haft för mycket på jobbet den senaste tiden!

Idag ska jag kolla igenom en massa julsaker som mamma vill skänka bort :) det kan vara kul med lite dukar och alla saker som jag gjorde på dagis, tänker på min arga tomtemor och alla julgransprylar som man pysslade med :)
Pappa ska titta på hans jobb om de har en plastgran nånstans och jag har redan tänkt på hur jag ska pynta den sen när julen närmar sig. Ska försöka att få älskling till att gilla julen också. Det är ingen jul utan julgran, pynt och en massa fina ljus! Så är det bara! Han får hålla sig till tåls med min julhets <3

Senare vid halv 3 ska jag åka in till stan för att träffa Sandra och Erika, ska bli mysigt att kanske strosa en stund på stan och sen fika/äta nått gott. Jag har suktat efter en macka på Tratten med panerad mozarella och tzatziki!


Nu ska jag sätta igång, ha en bra start på veckan! :)
kram

Kanske världens bästa nyhet!?

http://nyheter.se.msn.com/noje/article.aspx?cp-documentid=150871347

Jag kommer ha höga förväntingar på den här! Avgudar Independence Day!

Chocken har lagt sig

Jag sov som en stock inatt, hade inga mardrömmar eller nått utan jag slocknade så fort huvudet landade på kudden.
Jag mår bättre idag, en kollega ringde tidigare och ville höra hur det var och det är jag verkligen glad för. Det är skönt att folk bryr sig när sånt här händer. Man känner sig trygg och stöttad då.

Nu ska jag bara ta det lugnt fram till att jag ska jobba, får se om jag tar en sväng förbi Mickis men som det känns nu så behöver jag verkligen vila och ladda inför natten.

Vore toppen att träffa alla men det kommer bättre tillfällen då man känner sig mer på topp.

Ha en bra helg och tack för alla uppmuntrade ord.


Bäst från gårdagens Idol! Mariette är så jäkla cool!




Kram

Allt gick åt helvete fel..

Jag vet inte om jag kan gå in på detaljer, jag vet inte ens vad jag ska säga men jag vet att jag måste få ur allt på nått sätt. Det låter kanske fånigt men idag fick jag uppleva hur skört livet är och hur snabbt det kan ändras från att leva till att livet rinner ur en.

Jag hade en patient idag på jobbet, en väldigt sjuk kille som levt ett hårt liv. Han skulle få åka hem på permiss över helgen för att få byta miljö, slippa alla sladdar, övervakning och sjukvårdspersonal. Hans mamma och assistent skulle ner på stan och sen äta popcorn, nått som den här killen verkligen gillade men inte kunnat ätit eftersom han var så skör i halsen.
Men plötsligt när de skulle få honom till hans rullstol så hände det något. Något i kroppen brast och killen förlorade mängder med blod. Jag såg hur allt kom upp genom munnen och på en sekund var jag framme med papper för att stoppa det från att rinna ut, läkare tillkallades och ett helt gäng på 8-10 personer samlades för att göra allt som går för att hålla honom kvar i livet.
Jag försökte så gott jag kunde med att hjälpa till, gjorde HLR, hämtade saker, stod mitt i allt blod och försökte klippa en tråd med skakiga händer. Om någon skulle tagit min puls så hade den med säkerhet varit kring 200 slag i minuten. I mitt huvud var det kaos.
Jag sprang till blodcentralen och jag kan säga att jag aldrig har sprungit så fort som just då..

Tyvärr kunde vi inte rädda livet på killen.
Vi pratade ut om vad som hänt när vi var klara och då brast allt för mig. Chocken kom över mig som ett vattenfall och jag kunde hålla tårarna instängda.
Man är inte mer än människa.

Bilderna som har etsat sig fast i huvudet kommer aldrig försvinna och just nu känns det som om inget är mer värdefullt än livet som man lever.


Kom ihåg att livet kan vara underbart och framtiden känns ljus, men att allt kan vända av en enda rörelse. Så lev nu.


Fredag! :D

Fast jag jobbar natt imorgon så känns det skönt med fredag! :D Först ska jag till IVA och efter det åker jag förbi min farmor som fyller 75 år! Det firas med smörgåstårta och en liten present..vad köper man till sin farmor som har allt? Jo ett fint ljus och en glittrig julgranskula :)
Känner mig förkyld och migränen börjar smyga sig på, hoppas den inte slår till som värst när jag är på jobbet. Jag blir som en zombie då med röda ögon och likblek i ansiktet. Fräscht!

Ikväll blir det Idol!

Imorgon ska jag kanske förbi Mickis och spana in hennes och hennes killes lägenhet. Kan vara kul innan jag börjar jobba :)

Nu måste jag springa till bussen!

Ha en kanon bra fredag! :D

kram

Gott med mat!

Har precis kollat på Halv 8 hos mig och för första gången hade de mat som man själv kan vispa ihop! Sanne Svensson var dagens värd och maten som hon gjorde såg verkligen otroligt god ut!
Det ska jag testa nåndag sen vid nå festtillfälle :)

Kolla in recepten här

http://recept.nu/1.302010/2009/10/01/halv_atta_hos_mig


Annars känner jag mig helt okej, lite tung i huvudet efter 2 nattpass och imorgon ska jag börja kl 07.00. Hoppas jag håller mig pigg och glad! Sen blir det jobb fram till söndag morgon.

Har träffat Sandra idag och det var toppen att prata av sig lite :)

Ha en fin kväll! kram



02.35

Utsidan


(x) haft rosa hår


( ) haft blått hår


(x) haft svart hår


(x) piercat mej



(x) burit en svart klänning


(x ) inte duschat på en vecka.


( ) haft tuppkam


( ) tatuerat mej


(x) hatat mitt utseende



Insidan


(x) ljugit för en kompis


(x) varit ensam


(x) blivit missförstådd


(x) känt mig som en utstött


(x) känt som om jag håller på att dö


( ) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort


(x) sett någon dö



(x) gråtit mig själv till sömns


(x) tror på spöken


(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam


(x) varit i knytnävsslagsmål


(x) rymt hemifrån



Droger av diverse slag


( ) rökt en cigarett


( ) rökt en cigarr



( ) rökt pipa


(x) rökt vattenpipa


( ) snusat


(x) varit full



( ) varit hög


(x) spytt på fyllan


(x) varit bakis


(x) spytt i en bar



(x) spytt dagen efter


Sex & kärlek


(x) varit kär


(x) dumpat någon


(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak


( ) hånglat med någon av samma kön


( ) haft sex med någon av samma kön


( ) hånglat med en främling


( ) haft sex med en främling


(x) älskar eller saknar någon just nu


(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om



( ) gått fram till en främmande & frågat efter en kyss


(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het


( ) hånglat med en polare


( ) hånglat med minst 5 pers på en kväll


( ) varit otrogen


(x ) haft sex på offentlig plats


(x) haft sex i en IKEAsäng


( ) haft sex i en IKEAsäng på ett IKEAvaruhus


(x ) varit kär i en lärare



(x ) gått på en blinddejt


( ) legat med en medarbetare


(x) blivit dumpad


Övrigt



(x) skolkat


( ) blivit avstängd från skolan


(x)flugit


(x) ätit sushi


(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi


(x) gjort en snöängel


( ) haftett te/kaffe-party


(x) byggt ett sandslott


(x) hoppat i en vattenpöl


(x) fuskat när jag spelat spel


(x)somnat i skolan/på jobbet


(x) tittat på en solnedgång


(x) betalat för mat med bara mynt


(x)rört en orm


(x) blivit kittlad


(x) vunnit en tävling


(x) gått mot rött



( ) haft kramp


(x) dansat i månljus


(x) varit vilse


(x) simmat i havet


(x) sjungt karaoke


(x)busringt


(x) blåst bubblor


( ) förstört en fest


(x)kysst en spegel


( ) fastnat med tungan i metall


(x)suttit på ett tak


(x) tagit smärtstillande


(x) åkt släde


(x)stannat uppe hela natten


(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet


(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna


(x) klättrat i träd


(x) hoppat i en lövhög


(x)sovit under stjärnorna


( ) brutit ett ben


(x) sett en del av mej själv brinna


(x) svimmat


( ) fångat en fisk och sen ätit den


(x) fångat en fjäril


(x) skrattat så mycket att jag grät


(x )gråtit så mycket att jag skrattade


(x) fuskat på ett prov


( ) använt ett falskt id


(x) skrikit tills jag blev hes


(x) badat i en fontän


(x) glömt någons namn


(x) sovit naken


(x ) haft en Britney Spears-skiva


(x )haft en trädkoja


( )spelat kyckling


( ) blivit arresterad


( ) fått sparken


(x) blivit puttad i en pool med kläderna på


( ) varit med i en jordbävning


(x)varit i en bilolycka


(x) byggt en kärra


(x) kysst en fisk


( ) varit en cheerleader


( ) blivit rånad


( ) sovit på en parkbänk


(x)ätit ett helt glasspaket på en natt


( ) hoppat från en bro


(x) sjungit i duschen


(x) drömt att jag gift mig med någon


(x ) åkt fritt fall i kjol

Mums!

Inatt håller jag mig vaken med den nya Marabou Sensation! Den är verkligen supergod och man blir glad av varje bit man stoppar i munnen! :D
Smaka den här!, den andra med nå nötter i smakar skit!






Jag är vaken! :D

Jag trodde aldrig att jag skulle kunna sova efter en natt på jobbet men jag slockande verkligen när jag kom hem! Fick åka med en kollega och kl 08.00 stupade jag i säng, kall och helt utmattad :P men jag somnade...och nu vid 17.00 vaknade jag av att det var mat. Så jäkla skönt att verkligen sova tungt, om pappa inte väckt mig hade jag nog sovit tills imorgon :P

Vid 20.00 åker jag tillbaka till IVA och jag hoppas natten blir lika lugn som igår, men lite vill man ändå göra så man inte sätter sig och somnar nånstans!

Imorgon ska jag återigen sova och sen träffa Sandra! ska bli toppen att träffa henne igen :) det känns som evigheter sen sist. Vi har mycket att ta igen gumman :)

Nu ska jag snart göra iordning mig och sen åka.

Ha en fin kväll och natt :)

synd bara att jag missar så många bra tv:program idag..


 


Godnatt vs godmorgon

Jag är i nå slags mellanläge, har energi men kroppen styr benen mot soffan där jag vill falla ihop och sova de timmar jag har varit på jobbet :P
Men jag mår bra! Börjar huttra lite och kaffe vågar jag inte dricka om jag blir hyperpigg sen på bussen till Nykvarn.
 Jag ser nog jäkligt trött ut och jag ber till gudarna om att morgonen fortsätter vara såhär lugn.
Det värsta som skulle kunna hända nu är ett katastroflarm eller att jag inte kan kämpa emot tröttheten utan faller ihop i tvättstugan bland alla täcken och börjar snarka..

Nu måste jag röra mig igen, promenad genom hallen är det enda som håller mig vaken just nu..

godnatt sen, eller godmorgon för vissa :P


Nu blir det en fullspäckad vecka!

Jag hade tänkt mig jobba natt mån-ons men nu ska jag även jobba tors-lör. De ringde från IVA och hade pass där det fattades folk och då ringde de mig :) skönt att jobba för det behövs verkligen nu, men tråkigt att lämna älsklingen själv hela veckan. På fredag fyller även min farmor år och det firas med smörgåstårta. Sen nästa tisdag så ska jag till tandläkaren i Nykvarn så jag får se när jag är hemma här i Kholm igen :P

Sist men inte minst, vi har köpt ett våffeljärn och det var riktigt gott med våfflor! :D
Ha det bra!
kram



Monday morning

Idag kommer det bli en spännande dag! Jag ska åka till IVA och för första gången i mitt liv jobba ett nattpass!
Jag går intro med en undersköterska så jag kommer inte ha direkt ansvar för någon patient utan stå vid sidan och titta vad man gör under natten. Jag hoppas att jag kan hålla mig pigg och alert, har ju redan bokat in 2 nya nattpass i december sen :P
Åker vid 19.21 och börjar 21.15, slutar 07.00 imorgon och tar bussen till Nykvarn för att sova hos mamma och pappa..sen upp igen vid 18-19 tiden på kvällen och vara redo för en ny natt! Jag kommer sova som en gris sen..


Nu ska jag lägga mig en stund till, sen äta, duscha, diska och åka.

Ha en bra måndag!

kram



Myssöndag :)

Jag har samlat lite energi efter fredagsturen till Etuna :)
Vilken rolig stad! Jag skulle lugnt vilja bo där, helst centralt i en fin 2:a med utsikt mot vattnet och kyrkan :) superfint!

Vi började kvällen hos Jennifers faster, vi tog en runda på stan och sen åkte vi och handlade mat. Efter det åkte vi till lägenheten och där var det verkligen en härlig stämning, en massa blommor, sköna soffor och sen en eldstad! det trodde jag inte man fick ha i lägenhetshus men det vart så mysigt när de tände den lagom till Idol.
Vi åt kycklingwok och det var det godaste jag ätit på länge! så gott när någon annan lagar mat och sådär ordentligt lagat och inte bara vanliga makaroner och tråkiga köttbullar..hmm det har jag levt på nu några veckor :P
Vi drack en massa vin och cider sen efter Idol var det utgång!

Glada och peppade inför kvällen gick vi med  våra high heels i regnet ner till stan och även då kände jag att här vill jag bo! Vi var så jäkla snygga och kvällen vart kanon! Kanske inte så mycket dans men det tar vi en annan kväll!

Sist men inte minst hamnade vi på ett taskigt kebabställe med kall kebab och ofärdiga pommes men sällskapet som vi satt med var på topp! haha vilka grabbar...

Nästa gång blir det Södertälje! haha jag kan se mig och Jennifer sitta på Stanleys och se alla bondtyper från Gnesta, men där har vi iaf ett jäkligt bra dansgolv!

Nu ska jag städa och sen få upp min snygging som fortfarande sover, vi ska handla och idag ska jag prova på spagetti och köttfärssås för första gången! håll tummarna :D

kram



Snyggast i stan!

Skriver mer sen när jag orkar! :)




I etuna, idol och en jäkligt het Jennifer! :D

Hahah jag tar mig tid till att blogga snabbt inför kvällen, jag är taggad till 100 och vi förfestar till idol där Tove sjunger Elvis, Så bra! :)
Sen blir det nå shot och sen promenera till Lotus där vi ska möta alla snygga 18 åringar och smälta in! :D

Kvällens klädsel blir det blommiga klänningen, ett skärp, en tröja och sen mina remskor! :D som jag alltid har sagt, jag och Jennifer är självklara som snyggast i stan! whoho! :D

Vinet kickar in och jag känner mig happy happy! whoho!



Vilken blir kvällens partyblåsa? :D

Min svarta ballongklänning?



Eller min nya från H&M?




Jag packar ner båda och får se vilken som känns bäst ikväll! :)

Det vart en lång kväll

Jag åkte till IVA vid 12.17 och i Södertälje hade jag 30 min på mig att komma till jobbet. Först strulade tåget så jag missade min buss från perrongen, sen gick den buss jag åkte på sönder...då var klockan kvar i 2 och jag börjar halv 2. Jag sprang upp till avdelningen och hann precis till rapporten...
Då började mitt huvud dunka, jävla skit inte nu tänkte jag men jo visst skulle migränen komma oxå!
Plötsligt small det till i mitt huvud och mitt öga vart alldeles svullet! Så höll det på resten av kvällen...huvudet på gränsen till att explodera och samtidigt  ta hand om en patient i respirator.

Så jäkla dumt! jag hatar att ha migrän och det kommer ju bara oftare och oftare, måste kolla upp det och få andra tabletter som fungerar på engång!

Nu är jag tillbaka i lägenheten och känner mig bättre, synd bara att min raring fortfarande är sjuk :(
Men imorgon blir det party och inget ska stoppa dom planerna!
Jag måste komma iväg och göra nått riktigt kul!


Nu ska jag kolla klart på Criminal Minds!

godnatt



Jäklar va grym jag är :)

Har fixat lite med Jennifers blogg och kolla själva va snyggt det blev! :)

http://sowitchy.blogg.se/

Jag har inte bara suttit vid datorn idag utan tvättat, lagat mat, handlat och varit på stan med Jennifer och Jesper. Min raring ligger med halsfluss så han är inge vidare sällskap, stackarn..
Snön har fallit hela dagen och det är lite mysigt :)
Nu fattas det bara glögg, lussebullar och knäck för att jag ska hamna i julstämning!

Resten av kvällen ska jag försöka fixa med min blogg och sen kolla på Greys :)
Ha en bra kväll!
kram



Hemma igen :)

Mysigt att komma till en städad lägenhet, tända ljus och sen hoppa i ett varmt bad!
Det känns skönt att vara här igen och jag har massor med ärenden att göra innan jag åker tillbaka till Södertälje och jobbar på torsdag! Men nu ska jag se Ugly Betty och Desperate Housewifes :)

Annars har dagen varit bra, lite tungt på jobbet när det blir kaos men man känner att man lever då!
Ha en fin kväll.
kram



Som ett tomt batteri

Jag har jobbat nu 5 dagar i sträck och känner mig lite sliten. Har gjort samma rutiner alla dagar och haft nästan samma kläder på mig, hade inte så mycket med mig från kholm så jag har verkligen inte varit nå modeikon under dessa dagar.
Imorgon åker jag till Kholm och det känns kul! saknar lägenheten och mest av allt min snygging <3

Det blir mys, tvättstuga, fixa inför fredag!
Har planerat en lite tripp till etuna för att festa, dricka drinkar och dansa!
Bara jag kommer i min nya klänning!

Snart är det premiäravsnittet av serien Ullared! Börjar kl 20.00 på kanal 5.
Ska kolla om det är värt att ta en roadtrip innan jul nångång :)


Bus eller godis!

Halloween är över och nu kan man komma tillbaka till en helt vanlig vecka :) tycker det är skönt när man har kommit förbi en storhelg och att allt blir som vanligt igen.
Igår jobbade jag till kl 15, det var full fart från det man kom in på salen till att man nästan kröp hem. Jag var supertrött och fötterna kändes som betongklumpar.

Vi åt en fin middag och mormor kom på besök :)
Jag hade laddat med godis om ungar skulle komma förbi men det var bara 2 st killar som inte ens ville göra nå bus, jag skickade dem till grannarna och sa att de skulle busa lite :P
Efter maten vart det bastu och det behöver jag! så jäkla skönt att bli varm ändå in till skelettet.
Senare på kvällen försökte jag kolla på zombies men orkade knappt igenom halva filmen tills jag somnade tung.

Nu ska jag tillbaka till IVA, Ha en bra dag :)
kram




RSS 2.0