Ni vet känslan när man..

Ni vet känslan när man bara vill ställa sig på ett stort fält med vinden i ansiktet och bara skrika?
När man har ett hål i magen som är mörkt och gör ont?
Man känner sig ensam och övergiven men samtidigt vill man skrika åt alla att låta en vara ifred?
Helst vill bädda ner sig och sova bort några år tills man känner sig gladare.
 
Jag är inte mig själv utan en trött och blek tjej som inte vill göra nått alls utan bara ligga ner, stirra i taket och för en liten stund stanna världen. 
 
Men annars mår man väl okej. 
 
 
 

En ny pärla

Jag sitter och ler för mig själv och känner mig helnöjd med helgen som spenderades i Örebro.  Jag och Elena har ätit massa god mat, fikat, pratat och shoppat på myrorna. En riktigt tjejhelg i min smak! Jag måste tillbaka till Örebro när våren kommit för det kommer vara så fint vid slottet mitt i stan!
 
Jag hoppas att veckan går fort för nästa helg ska vi fira pappa som fyller 60 och det ska bli toppen att träffa familjen och lite släktingar igen. 
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan och sen packa väskan för jobb imorgon.
Hoppas ni har haft en härlig helg!
Kramar
 
 
 

Helgen börjar närma sig

Jag sitter invirad i min mysfilt och ska snart äta frukost. Idag blir det ett kvällspass på UVA och sen tar jag helg när jag kommer hem ikväll :)
Imorgon är jag ledig och på lördag hoppar jag på tåget mot Örebro där jag ska träffa fina Elena och det ska bli kul med en liten helgtrip!
 
Börjar tröttna nu på all snö och håller tummarna att våren snart är på ingång, jag tittar på mina fina tulpaner och hoppas att det snart ska vända med sol och värme istället för snöstorm och slask. Jag kommer bli tokig om tågen strular på lördag!
 
Nu ska jag göra iordning frukost och sen platta till luggen och gå till jobbet.
Ha en fin dag trots snöstormen!
 
Kram
 

2013-02-02

Vi är inne i februari och man kan känna av våren lite då snön börjar smälta och jag har hört fågelsång idag.  Jag har precis kommit hem från stan där jag träffade Jenn för att fika och handla inför kvällens middag. Det blir hemmagjord pizza med mozzarella och räkor, så gott! Tidigare idag gick jag min loppisrunda med stopp på pingstkyrkan, röda korset och möbelmagasinet och jag hittade äntligen en fin glaskruka till min orkidée och fina ljusblåa lyktor till köksbordet. 
 
Senare ikväll ska jag ta ett långt bad och sen blir det Melodifestivalen, en härlig kväll helt enkelt!
Kram 
 

RSS 2.0