8 dagar semester

Min första semestervecka är snart slut men när jag tänker så har jag hunnit med en massa! 
Kryssningen va rolig,  jag och Marika hängde i hytten, dansade och drack en massa drinkar, iaf jag ^^Vi handlade på taxfreen och mådde sådär lagom dåligt på vägen hem, iaf jag igen. Det va skönt att komma på land igen och efter en natt hos pappa åkte jag tillbaka till Katrineholm. Jag har solat, ätit god mat och igår vart det Gröna Lund och en tur i shoppingbutikerna med bästa sällskapet. 
 
Jag har träffat Jenn&Lisa inklusive en ny liten tjej och lilltjejen är så söt. My kommer växa och bli en sån fin tjej <3.
Sen det bästa, det är sådär i början, när man inte riktigt vet men jag träffar en kille, en fin en som har långa bruna ben, en som man kan inte sluta pussa på,  man får se vad som händer men jag har en bra magkänsla. Det slår all glass i världen. 
 
 
 

Ni vet känslan

Det är min första semesterdag och den kunde inte börjat bättre. 
Sovmorgon, en fin frukost och sen packa väskan och ta rallybilen mot Nykvarn för en helg hos pappa. Vi åkte ner till badet med ungarna och de badade som man gjorde när man va liten, kom upp när man va blå om läpparna men man ville ändå stanna. Jag älskar ungarna över allt och jag känner mig så glad att jag får vara nära, se dem växa och lära sig nya saker, det ger mig en sån lycka att jag nästan flyger. 
 
Ikväll blir det lugnt då jag och min fina svägerska Marika ska hoppa på båten till Åland för en 24 timmarskryssning imorgon och det kommer bli så roligt! Då ska jag fira in sommarlovet med drinkar och dans. 
 
Jag lever och lär. 
Puss!

Nu väntar jag på pappa

Det finns kanske hopp om en varm och solig sommar efter ett tag med regn och iskyla! 
Jag har varit på Bråvalla, så otroligt roligt med allt folk, all musik och festivalstämning som dämpades lite av regn, åska och iskalla nätter men man höll värmen med att dansa och starka groggar. Jag såg alla band jag ville se och dansade sönder mina fötter men det va det värt. Vill tillbaka nästa år men jag ska nog skaffa mig en husvagn eller iaf sällskap som kanske har en så man slipper tältet, börjar man växa upp nu? ^^
 
Efter festivalhelgen vart jag sjuk, dunder förkyld och hängig och de sista dagarna på jobbet va inte så roliga. I torsdags gick jag hem med feber och tungt huvud men idag känns det okej.
Igår var jag i Eskilstuna och träffade en vän, en superfin dag med picnick och solsken. 
 
Nu sitter jag och väntar på pappa som är i Malmköping, han ska hänga hos mig här idag och ikväll ska han på Bie Blues Festival och får sova på Stadshotellet. Vi ska kolla runt lite och sen äta nånstans, Stadsparken är ju rätt fint!
 
Jag räknar ner dagarna till semestern, jag har en vecka kvar på jobbet då vi ska storstäda avdelningen. Det kan lugnt få regna hela veckan nu medans jag skrubbar bord och till helgen sen åker jag och fina svägerskan Marika en 24 timmars kryssning med Galaxy och det kommer bli så roligt! Bra start på semestern :)
 
Nu ska jag kila, ha det fint i sommarvärmen!
 
 
 
 

RSS 2.0