Jag saknar dig så mycket

Igår var det mammas födelsedag, hon skulle ha fyllt 57 år och det vart en fin dag med fika, ljus på kyrkogården och jag fick träffa min mormor och mysa med Zeth&Iza.
Jag satt och kollade i gamla fotoalbum och det va härligt att se bilder på mamma när hon va ung och när hon mådde bra och var sådär glad som hon alltid var <3
  
 
 
Älskade mamma
 

Jag behöver våren nu

Sol, värme, blommor, ljusa kläder och fjärilar i magen är vad jag längtar efter nu, jag vill känna solen i ansiktet, kunna ta på mig en tunn jacka med nya vårskor och gå på torra gator utan snö och is. Nyheterna säger att det ska bli kallare men låt det gå över fort för jag går under snart om jag inte får känna lite vårkänslor!
 
 
 
 
http://pinterest.com/julster/
 
 
 
 

Från kylan in i värmen

Jag är i Nykvarn just nu och kom hit igår. Började med en långpromenad till Hökmossen och det va otroligt fint med solen och glitter i träden av snön. Veckan som varit har känts tung och mitt humör har inte varit det bästa, jag har tänkt massor på mamma och det tynger ner mig. Det kommer dagar som jag vaknar av något jag har drömt och varje natt kommer det upp minnen som gör mig så ledsen och det tar på humöret. Jag vill verkligen be om ursäkt då jag varit vresig och tjurig för bakom det finns en ledsen tjej som inte vill släppa fram tårarna. Jag behöver nog mer tid med en kurator så att jag får prata ut, jag vet att jag har folk omkring mig men det tar emot att öppna sig på jobbet eller när man ses. Jag behöver någon som bara lyssnar, en utomstående som kan säga hur jag ska göra med alla tankar och känslor. Det är jobbigt att behöva bita ihop när man helst vill bryta ihop och släppa fram allt. När jag åker hit till huset så känns det som om man laddar lite, här får man tänka på alla minnen och man får gråta när man kollar på bilder eller pratar med mormor. Jag behöver den närheten av mamma,känna på hennes saker och ta fram minnen som man gjort i huset och saker som hon alltid sa. Samtidigt är det tungt att komma hit och att huset känns så tomt..
 
Snart ska jag få träffa mina underbara små brorsbarn igen och vara barnvakt medans Marika kollar på lägenhet. Jag har saknat dem massor nu under veckan och det ska bli mysigt att hålla lilltjejen i famnen igen <3
 
Nu ska jag klä på mig och ikväll åker jag hemåt igen.
Ha en fin söndag.
Kram
 
 

Lördagsmys

Nu sitter jag invirad i min mysfilt och kollar runt på lite bloggar och letar matinspiration. Jag är inne i en fas där matlagning är roligt och det är kul att testa på nya och lite nyttigare recept än det gamla vanliga. 
 
Tidigare idag tränade jag tillsammans med Kerstin och det vart både ett baspass och en stund inne på gymmet för att ta lite extra armar. Jag är verkligen en periodare när det gäller träning och mat men jag håller på sålänge jag tycker det är kul och just nu känns det väldigt skönt och uppiggande att känna av musklerna lite mer. 
 
Det har hittills varit en lugn helg och kvällen blir lugn med film och jag har varit sugen på grönsaker och dipp nu hela veckan så det ska vi mumsa på. Imorgon blir det gym och sen ladda med matlådor för veckan som kommer. Det händer inte så mycket annars än att jobba, träna, äta och sova men det är skönt ibland. 
 
Hoppas ni får en bra kväll.
Kramar
 

Första vårtecknet

Imorgon börjar jobbveckan igen efter 2 veckors ledighet och det har varit så skönt att vila upp sig ordentligt. Lite trist  att en vecka gick åt till att vara hemma och vara sjuk men jag har plockat och städat undan lite i lägenheten.  Efter all jul och nyårsfirande är det skönt att det blir normala dagar nu ett tag framöver.
 
För att muntra upp mig själv lite i sjukstugan så hittade ja fina saker från Ellos som ger lite vårkänslor. Ett härligt bäddset och örngott. Allt på rea :)
 
 
Nu ska jag komma ur morgonrocken och sen göra nå nytta, behöver posta brev och ladda på med alvedon och halstabletter i sjuklådan. 
Ha en fin söndag.
Kram
 

Kycklingnudlar och näsdukar

Det är den 2:a dagen på det nya året och jag hoppas ni alla hade en toppenbra nyårsafton :)
Jag, Micke och Simon firade hemma med drinkar, godis och kebabpizza och glitterklänning. Vi gick ut på bron vid 12 slaget och skickade iväg några thailyktor och tittade på alla raketer. Jag kände mig inte alls pigg då jag vaknade på morgonen och va febrig och snorig så efter raketerna gick jag hem och somnade tungt på kudden. 
 
 
<3
 
Förkylningen är värre nu med feber och jag har näsdukar överallt i lägenheten. Har legat i soffan hela dagen och känt mig lika fin som ett penntroll.  
Imorgon ska jag försöka komma ut och ta en promenad och sen städa lite i lägenheten.
Ha det fint!
Kram

RSS 2.0