Pinterest

Till halloween?

Set fire to the rain

Min vanliga måndagsångest har inte visat sig än så det känns som om det kommer bli en bra dag! :)
Ville bara peppa mig lite!

Vi kör söndagsmys idag..

Det va väldigt trevligt igår och maten va riktigt god :)
Idag ligger jag i soffan med mensvärk och migränen smyger lite i bakhuvudet, det är väl min tur att bli sjuk nu när Micke väl börja bli bättre och feberfri.  Jag tänker inte vara sjuk nu iveckan och till helgen sen har jag en massa roligt att göra! Bara att knapra alvedon, dricka och få i sig frukt.

Senare ska vi åka och handla och sen ska vi laga matlådor, vart sugen på spagetti med köttbullar och tomatsås :)
Sen måste ja ha godis, blir perfekt till Jersey Shore vid 22 ikväll.

Nu ska jag lägga mig i soffan igen
Ha det fint
kram



Jag hoppas på en trevlig kväll :)

Min mage kurrar och vill ha mat, om en timme ska vi träffa Kerstin&Johannes för middag på Olympos :)
Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, det skulle vara trevligt att gå till Lilla eller nått och ta en cider och bara titta på alla människor. Jag behöver en rejäl utekväll men det får nog vänta till lönehelgen sen!

Jag tänkte bjuda på en bild med mina fynd från loppisen i Mellösa men min kamera har inge batteri, fixar det så fort det finns lite energi i den. Det vart iaf en härlig pälsmössa och en julkruka :)

Nu ska jag fixa mig färdigt och se till att babe piggnar till
Ha en trevlig kväll allesammans :)
kram



Idag blir det Loppis :)

Efter 2 dagar liggandes i soffan tillsammans med en sjukling så måste jag komma ut! Blir snart galen om jag stannar inne en sekund till så idag vill jag vara ute i solen så länge som möjligt :)
Jag&Lisa ska ut och kolla efter nå rolig loppis och jag har hört mkt om Himmelstalund i Norrköping så vi får se. Hittar kanske nått närmre.

Senare ikväll ska vi träffa Kerstin&Johannes för middag då Johannes fyller år och jag och babe har firat 1 års förlovning. Ska bli gott med mat och sen får man se vad kvällen har att erbjuda :)

Nu ska ja fixa mig och vänta på Lisa, ha en härlig dag!
kram



Höstfint till håret

Är sugen på att färga håret och det är himla fint med lite rött :)





11-09-22

Förra året stod vi i Gamla stan i Bulgarien och hade en helt underbar dag, vi förlovade oss vid en stor staty vid havet och det va en av de bästa dagarna i mitt liv <3

Idag har vi varit förlovade i 1 år :)

Älskar dig mest av allt!



Jackjakten

Jag letar efter en snygg och mysig höst/vinterjacka och idag provade jag en från Lindex, väldigt mysig! Men jag skulle nog vilja ha en lite längre som täcker rumpan när isvindarna kommer


Copy

Jag har filat på en idé och den känns bäst just nu :)

Inspiration


Skön musik såhär på morgonkvisten


Lördagsmys :)

Det känns lite snopet att vakna halv8 på en lördagsmorgon och dessutom i soffan med tv:n på!
Igår åkte jag med jobbet till Lidköping för att kolla in deras sjukhus. Det va väldigt stort och nybyggt och vi va där för att bolla lite nya idéer :)
Det vart mer bussåkande än studebesök men det va roligt för vi åkte igenom Mariestad och då var ja tvungen att säga hej till Karl, min underbara vän från rollspelslivet. När jag har mitt körkort så ska jag hälsa på :)
Efter turen med jobbet stannade jag hemma, Micke hade planerat en myskväll för att fira vår månadsdag som va i onsdags och vi bäddade ner oss i soffan med pizza och filmer, jag behövde en lugn kväll <3

Idag ska jag ta en sväng ner på stan, har inte varit där på evigheter känns det som och jag ska kolla efter ett fint pannband och se om det finns nå pälsjackor. En tur till Röda korset är ett måste och sen måste ja få i mig lite fika :)
När jag är klar åker jag och Micke ut till Forssjö för att hjälpa Elena och hennes familj med lite fix på deras tomt, hoppas jag får kratta eller nått, det gilla ja! Vädret är helt ljuvligt så det kommer säkert bli en fin dag :)

Nu ska jag fixa lite frukost och sen göra mig redo för stan.


Bjuder på några bilder med världens sötaste kille, ja han slår nog Micke också ^^
Han ville prova gräset då tänderna växer och kliar! ^^

Angel Of Sadness

Something's waching over me
There's someone in my house that i can't see
I've asked her many times to leave
She tells me she's not evil

In my hours of confidence
When feeling real and worthy of my friends
When i let go of my defence
She's waiting in a corner

Angel Of Sadness
Leave Me Alone
Save Me Some Hours
To Try On My Own
When The Music Is Over
The Silence Is On
You Know I Will Be Yours Alone
So Pick Me Up And Carry Me On

Life with her is getting hard
It's like i'm not the driver of my own car
I'm not the holder of my credit car
Oh Jesus, make me sober

Misery comes and lovers go
I lose myself and sometimes i don't know
She says "i've always told you so
but i'll stay with you forever"

Angel Of Sadness....

Angel Of Sadness
Angel Of Grief
Save Me Some Hours
So Please Can You Leave
When The Music Is Over
The Silence Is On
I'll Be Completely On My Own
But I'll Work It Out
And Find Me A Home


Ja jag vet att det är lite deppigt men det måste man få vara ibland, helt utan anledning..

Det är tufft att sticka!

Jag önskar att jag lyssnade lite extra på syslöjdslektionerna, där fick man ju sticka lite allt möjligt men jag kommer inte ihåg så mycket :/


Vilken usel jävla måndag..

Behöver inte säga så mkt mer, det kommer en ny dag imorgon och förhoppningsvis blir den bättre. Nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan och dricka mitt té.
Hej!

Vintern är ju snart här..

Känner ett mindre sug efter en tuff pälsjacka, men jag är inte riktigt 100 på om det är min grej, tycker det är riktigt fint och det ser ju så mysigt ut.
Jag får leta och prova mig fram :)

Jag ger mig inte, inte än iaf..

Helgen har försvunnit som smör i solsken, känner mig inte speciellt laddad inför en ny vecka men det brukar ordna sig för eller senare. Igår körde jag och pappa i Södertälje, efter det vart det grill och finbesök av min bror, Marika och Zeth. Fick pussa och kramas lite och han snodde en del av mitt hjärta när han kröp upp i min famn, så himla underbart att få krama en sån liten! Vi åt en massa mat och efter det värmde vi oss med bastu och sen va det tack&godnatt.

Idag blir det hemfärd och då kommer Micke och hämtar hem mig, har en massa saker som ska med från loppisen och sen vill jag bara hem och ladda inför veckan. Jobbar mån-tors och sen ska vi iväg med jobbet till Lidköping för att kolla in UVA/OP där. Ska bli kul med en liten jobbresa.

Nu ska jag fixa frukost och väcka mamma&pappa, kan ju inte sova bort hela dagen.
Ha en härlig dag
kram


Fredagar har blivit min tågdag

Visst jag gillar att åka tåg men längtar till den dagen då jag kan köra själv! Snart blir det en tur till Nykvarn igen och det ska övningsköras med pappa och sen vill jag pussa lite på Zeth som bara blir större och större för varje gång man ser honom, faster Julias ögonsten helt klart ^^
Annars har det varit en bra dag, va på utbildningsdag på jobbet där det snackades lean och om Somalier och deras vardag i vår spännande stad. Föreläsningen va bra men som alltid blir jag lite irriterad när man diskuterar invandringspolitik och hur man ska möta andra kulturer. Jag kallar mig inte rasist men det kom upp saker som jag kan tänka mig ger vatten till alla rasisters kvarnar, jag tror på folk och att alla har nått i huvudet men efter den föreläsningen fick jag mina fördomar spikade. Nått ska man ju få ut av en föreläsning..

Nu ska jag packa det sista och sen hoppa på tåget.
Ha en härlig kväll och helg :)

Kram



Känner mig som 80..


Jag behöver inte vänta i 50 år på att kroppen ska ge med sig, 22 räcker gott och väl med ryggont och svullna fötter :(

Åh så gott!

Nya Polly verkar ju supergoda, citron, lakrits och choklad :D
Måste hitta dom!





Helt slut i både kropp och knopp..

Jag har sovit riktigt dåligt nu både natten till igår och till idag så jag känner mig lagom mör efter passet inne på operation idag. Va med på 2 höftplastiker och en neurolys och på plastikerna står man fast på salen i 3 timmar och mina fötter skulle behöva en rejäl massage! Vart är Micke när man behöver honom?..
Vill komma ut och få lite frisk luft men jag känner samtidigt hur jag sjunker ner i soffan och vill bara sova bort resten av kvällen, jag får dra mig själv i örat eller nått.

Annars blir det en lugn kväll. Fixa lite matlådor och sen diska.
Hoppas jag får sova som en stock i natt och att det går bra imorgon.

Ha det fint
kram



Lite pyssel

Det är inget nytt att jag gillar smycken och nu har jag hittat en perfekt förvaring för dem :)





Ännu ett fynd från Lions Loppmarknad :)


Söndag


Från Malmgatan


Lisa, Jenn och jag igår, hittade en tjusig tröja från H&M och
håret lockades med locktång :)

2011-09-03


Imorse gick jag över med en massa fikabröd från Sultans till Fam Carlsson för att mysa med Selma och få i sig lite kaffe :)

Dagen har hittills varit lugn och det känns som om den kommer fortsätta i samma bana, känner mig lite seg efter igår då vi var hemma hos Jenn&Jesper i deras nya fina lägenhet, kvällen vart precis lagom rolig och utan att snubbla gick jag senare hemåt och somnade som en stock. Kul att träffa alla sköna igen :)

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu resten av dagen men det kan vara skönt att inte göra så mycket, hittar säkert nått att pyssla med. Ha en härlig dag!
kram

RSS 2.0