Vart är min tidning?

Jag har en vana att läsa tidningen när jag äter frukost. Det känns som en självklarhet att kolla igenom dagens nyheter med en kopp té och en macka. Sen blir jag lite sur när jag hinner iväg till jobbet innan den landat i min brevlåda. Det känns som om man har missat en massa..på hemsidan står det knappt nått och jag får väl försöka sno åt mig den sen på jobbet och ta igen min tidningsfrukost.

Här har ni ett äkta I-landsproblem!
Är på surt humör idag då min natt invaderades av mardrömmar.
Juste det är ju Halloween nu så det förklarar allt...

Jobbar på IVA till kl 15 sen skulle jag vilja åka till kyrkogården och kolla på alla fina ljus. Jo ni hörde rätt, kyrkogården på en lördagkväll. Vad har hänt med mig?

Dagens LT  http://lt.se/

Nu ska jag kila! har en bra lördag
kram


Det är inge fredagsmys utan någon att mysa med.

Jag tänker spendera kvällen framför datorn och tv:n, ska kolla om de floppar i Idol när det är Las Vegas tema! stackars Eddy och Rabhi är ute på hal is ikväll enligt spelbolagen.
Jag har godis, popcorn, nå konstig läsk och lyssnar just nu på finsk radio.
Jobbar tidigt imorgon och där har ni anledningen till att jag gör såhär mot mig själv, helst skulle jag vilja mysa med min raring men han jobbar och det är ju några mil mellan oss just nu så det enda jag får mysa med är godisskålen.

Vad gör ni då? nå roliga maskerader som jag missar? :P

kram



En snabbis innan jag åker till jobbet.

Fatta om man hade tillräckligt med mod och pengar.
Snyggast på google!

Idag ska jag ladda inför helgen och nästa vecka.

Idag ska jag tillbaka till IVA för ett kvällspass.
Det känns lite nervös efter mitt utbrott men jag känner mig bättre och jag har ordnat det mesta som var rörigt.
Jobbar över helgen och till tisdag nästa vecka så det blir några dagar. Jag ska hinna få min influensaspruta och laddar med massa vitaminer, mina örontabletter, migräntabletter och frukt. Jag ska inte bli sjuk nu.
Annars känns det mesta helt okej, ser framemot min partyhelg med tjejerna från Kholm nästa helg. Jag behöver dansa och dricka drinkar!

Sist men inte minst, jag är rädd för Jerry i ICA reklamen.

Nu ska jag klä på mig och ta en snabb promenad i solen! :)
Ha en fin dag.
kram



Dr Julia rapporterar!

Vilken grej det vart med mitt öra! men om någon känner sig intresserad så har jag fått reda på vad felet är. Jag har vätska bakom trumhinnan! låter rätt töntigt men sånt händer tydligen.
För att bli av med skiten så ska jag ska göra nå slags blåsövningar 30 gånger om dagen och sen ta 2 tabletter som ska minska svullnaden i örat. Problemet ska helst gå över på 2-3 veckor men om 2 månader ska jag tillbaka för en ny koll.

Nu vet ni exakt hur det är och vad ni ska göra om det händer er!
Håll era öron rena hörrni, annars blir det snuskigt.

kram


Bra och dåliga nyheter

Jag har nu varit på vårdcentralen och kollat upp mitt öra. Fick komma till en sjuksyrra och hon sa att det inte var en vaxpropp. Jag var nästan 100 på att det skulle vara det och det kan man väl kalla den dåliga nyheten. Det som var en bra nyhet var att trumhinnan inte var sönder utan det verkade mest rött i örat.
Men jag ska tillbaka till kvart i 11 och då ska en läkare kolla. Jag hoppas att det inte är nå större fara utan bara nått enkelt som snabbt går att fixa. Mardrömmen vore att operera eller nått..usch får rysningar bara jag tänker på det.


Lite löjligt att man får panik när man själv ska ha nå slags vård men ändå jobbar inom det :P


Nu ska jag fånga lite solljus!
Ha en fin dag :)


Kanske kan vara nått?



Jag ser ut som en tjock seriefigur.

 

Trevligt umgänge, alkohol, musik och dans är medicinen mot höstens deppiga perioder.


Det får räcka nu.

Jag har kommit ur min säng och kom ner till frukosten med tunga steg, världen känns grå och huvudet känns som efter 2 dagars festande. Men jag är på fötter igen. Det är väl det som är huvudsaken, att man kan ta tag i allt som strular och göra allt för att få ordning. Jag inser att jag måste ha bättre koll på saker.
Jag måste se över varenda krona den kommande månaden och det börjar ju bra när jag ska träffa Elin och fika/käka lunch men jag behöver prata med någon om det här.
Funderar på att gå till min moster som jobbar på socialen och kolla om det finns något hon kan hjälpa mig med. Bara att lösa några funderingar som etsat sig fast i skallen.

Det låter som om hela min värld har kollapsat , men så farligt är det inte. Jag har sparpengar, jag har en timmanställning, underbara vänner och familj som stöttar mig. Det kan alltid bli värre. Det finns säkert människor som inte har något att luta sig tillbaka på och då kan man börja bli rädd.
Jag är inte van med allt det här och som Jessica sa, att det är såhär att bli vuxen. Saker smäller i ansiktet på en och man tappar all kontroll.


Försöker muntra upp mig med bra musik, Jose Gonzales, Erik Hassle och MotoBoy får lyfta upp dagen lite.

Det man inte dör av gör en starkare.


Jag tror att jag blivit galen

Jag bröt ihop på jobbet idag. Det har hänt lite saker som jag inte riktigt tagit itu med och allt bubblade upp samtidigt.
Jag grät, kunde inte andas och det sprängde i huvudet på mig. En av sjuksköterskorna erbjöd mig nått lugnande och att jag skulle lägga mig i ett patientrum. Då förstår ni att jag mådde dåligt..
Jag åkte hem och har nu sovit i 4 timmar.

Jag har ca 2000 kr att leva på nu fram tills nästa lön.
Jag har precis flyttat.
Har inget körkort.
Inge fast jobb.
Livet känns inte vidare just nu och jag vet inte vad jag ska göra för att komma på fötter igen.

26 oktober 2009

Jag är tillbaka i Nykvarn och stannar några dagar. Jobbar på IVA och har lite saker att fixa här.
Inget känns bra och jag börjar bli rejält förkyld, ska kolla om jag får ta influensasprutan idag på jobbet och sen ska jag kolla upp min lön. Det fattas somsagt ett antal tusenlappar och jag hoppas att det inte är nå strul utan att det är ett missförstånd som fixar sig snabbt.

Nu ska jag göra iordning mig.
Ha det bra.

Det känns som att jag har förlorat allt.

Det blir visst utgång!

För en stund sen låg jag i sängen med pyjamas och läste ut min bok, nu sitter jag med lite glammigare kläder och väntar på folket som ska komma och sen ska vi gå ut på stan :)
Synd bara att jag inte hunnit städa, men det ser ändå rätt skapligt ut. Nu ska jag sminka mig och fixa håret!
Ha en trevlig kväll! :)

Jennifer är här! :D whoho!



Tatuering

Jag har suttit en stund framför tv:n och vart sugen på att rita, hämtade mitt block och nu tror jag att jag har en tatuering klar. Den har allt jag vill ha, en fjäril, ett hjärta och snirklande grenar med små blommor på.
Nu ska man väl finslipa lite och sen hitta någon som kan rita den exakt som jag vill ha den!
Känns lite coolt att äntligen ritat nått jag gillar :)

Annars är det segt, ljusen börjar slockna och sömnen kryper sig på, imorgon blir det att åka tillbaka till Sandbäcksgården och alla barnkläder.
Skulle vilja gå på bio imorgon kväll men det blir svårt är man har 8 kr kvar på kontot.

Fight club gör mig lite deppig..


Mojito, snacks och Idol :)

Väntar just nu på att Idol ska börja :), har godis, popcorn och en fräsch mojito som vart en aning för starkt men det är såhär man ska ha det :) raringen ligger och sover och jag kan mysa ordentligt framför idolerna med lite extra hög volym!
Under dagen har jag fixat med kläder på sandbäcksgården och det har gått bra, hittade ett par skor och en tröja! man kan verkligen fynda men det är barnkläder som gäller där.
Nu börjar Idol!
Ha en bra kväll :)

kram



Vilken seg morgon!

Jag har precis ätit frukost och ska snart packa ihop mina saker. Åker tillbaka till Katrineholm idag men innan blir det jobb på IVA. Hoppas kvällen blir lugn för jag måste åka tidigare för att hinna med buss och pendeln till syd.
Känner mig seg och lite förkyld, får klä på sig vinterkläderna och de nya skorna med fodring, det ser verkligen iskallt ut ute!

Mitt öra bråkar med mig sen Hassle, det känns som att jag har lock för örat och igår försökte jag fixa det med Revixör, nå slags örondroppar som ska ta bort vaxproppar. Det gick inte alls bra! för det första så ska man ha nå slags pip och tvätta ur örat efteråt men det stod det inget om på förpackningen så den glömde jag. Sen har det inte blivit nå större skillnad..örat känns fortfarande helt borta och det vore läskigt om jag har blivit döv eller nått. Ibland hör jag bra men sen korkar det igen och allt känns konstigt.
Kul att vara 20 och använda hörapparat :P
Får se vad som händer, får jag boka en tid på Vårdcentralen så får de kolla hur det ser ut i örat på mig.

Nu ska jag kila, ha en bra dag och håll er inne och mys med ljus, filtar och trevligt sällskap!
kram


Shopping och sen blir det bastu :)

Vilken bra dag!  Åkte in med Sandra och kollade på skor på Skopunkten, hittade en massa fina och jag gick därifrån med ett par perfekta vinterskor. Både snygga och varma! :)
Käkade grekmat och det smakade ljuvligt men de var lite snåla med tzatzikin, efter vart det lite godis och sen bussen mot Nykvarn..

Snart blir det bastu och det ska bli skönt att få lite värme, inget slår bastu på vintern!
Försöker även komma in på mitt H&M konto men det fungerar inte, lite synd när jag har hittat en klänning som jag velat haft ett tag men tyckte den var dyr men som nu är på rea!


Jag försökte fixa en bild på skorna men det funkade inte, men kolla in hemsidan :)
http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Varmfodrat?art=248900


Någon som vill låna ut sitt H&M konto?

Ha en bra lillördag!

Jag är nog rätt tuff!

Hade tänkt titta på både Ugly Betty och Desperate Housewifes ikväll men det vart ändrade planer. Satt på UVA från 09.00 till kl 20.00 sen var jag på IVA till klockan 22.00. Vilket jäkla pass...
Tur att jag är ledig imorgon så jag får sova ut lite och senare ska jag träffa Sandra och laga mat och kolla på film :)
Snart ska jag göra iordning mig och sen lägga mig och sova, känner att sängen ropar mitt namn just nu. Skulle helst vilja ha sällskap av min snygge man men han är kvar i Kholm <3

På torsdag åker jag tillbaka till kholm och det ska bli skönt, är ledig denna helg med och då blir det barnbasar :)

ha det fint
tjing

Idag får det bli hämtmat och lata sig framför tv:n :)

Vilken kväll det vart! Vi började hemma med mat och en massa folk :) vi åt och drack i mängder!
Vin och cider gör vilken kväll som helst till en toppenkväll, måste börja dricka vin lite oftare :)
Vid 7 gick jag och Jennifer ner mot Safiren och där var det ju fint, nå slags huggtänder som stod brevid den coola röda mattan, snackade lite med vakterna och sen gick vi upp mot dansgolvet.
En stund senare gick vi hem till Jennifer för att hämta lite dricka och byte av skor :P vi myste med Siggis en stund och gick sen tillbaka mot Safiren.
Nu var det ännu mer folk där och de var taggade inför Hassle!
Sen äntligen!!!
Hassle kom ut på scenen och folket vart som galna...jäkla blondiner som var klumpiga och härjade både med armar och ben. Det måste vara nått Kholm har mycket av för dom var överallt och ramlade in i folk. Vi stod längst fram och det var magiskt! sjöng med i varje låt och trängdes med folk som försökte komma längre fram men vi satte stopp för det..sen att vakten stod precis framför oss gjorde susen. Så fort nån började knuffas gick vakten och lugnade ner allt.
Musiken var underbar, folket var glada och jag och Jennifer ägde som vi allid gör när vi är ute!
En riktig toppenkväll, en kväll som slår de flesta kvällarna ute i Sveriges tråkigaste stad haha!
Dagens planer blir att sitta framför tv:n och vila. Det är en massa bra program idag :)
Imorgon blir det jobb och det ska bli kul :)

Lite bilder från igår!














Så jäkla bra! :)



Inför kvällen!

Jag har fixat det mesta med maten, det blir vanlig tacos istället för tacopaj men det är lika gott det :)
Snart ska jag duscha, måla naglarna och sen steka köttfärsen, känns som att jag har koll!
Nu vill jag dricka en massa drinkar och sen dansa loss! Det kommer bli en riktig helkväll! :D

Nu ska jag ta en migräntablett så hjärnan hänger med.

Ha en toppenkväll! det är ju lördag! :D


Lördag! :)

Jag är tillbaka i Katrineholm och sitter just nu och tittar på nå dålig film, ska snart duscha och sen kolla lite saker inför imorgon. Innan jag åkte hit var jag hos Mari och Jerry, det var kul att träffas och deras lägenhet var fin!  de fick en supersnygg tavla med Elvis på som kan fylla ut de tomma väggarna lite :)
Jobbet gick bra och nu  är jag ledig hela helgen!
Dessutom ska jag gå på inskolning till att jobba natt på IVA, spännande! det börjar inte förens i november men tiden går fort när man har roligt!

Jag upptäckte nått stort och fyrkantigt mot väggen...ett kylskåp har tagit plats i vardagsrummet och jag gillar det inte, nu är det saker överallt! Måste kolla på det lite närme.

Ha en fin kväll :)


Bilder från kvällen









Godmorgon, det är fredag! :D

Igår gick det bra på UVA och jag kör ett pass idag också. Slutar kl 15 och efter det ska jag ner och trängas på systemet för att handla helgens drycker. Vill ha lite cider och nått gott vitt vin :)
Låg och funderade inatt hur jag ska göra idag, först jobb, sen til Mari och Jerry, efter det vill jag se på Idol och tar nog nattåget tillbaka till Kholm. Har lite att fixa innan morgondagen..måste ju kolla vad jag ska ha på mig till Hassle!

Snart åker jag in till jobbet och jag hoppas att det går bra idag, nacken känns lite stel och jag är inte riktigt 100, börjar känna mig förkyld men jag ska klä på mig ordentligt nu till bussen!


Paljettlinne med nå fina leggings och mina pumps blir nog kanon!




Ha en bra dag! :D
kram






" Är klockan redan så mycket?! "

Det känns som att jag har sovit i 5 min, hjärnan är väl inte riktigt van med att gå upp såhär tidigt men jag har iaf  klätt på mig och ätit frukost. Om en timme går tåget men jag tänkte gå ner snart för att få en sittplats. Det kommer säkert vara fullt på tåget nu.
Hoppas dagen och kvällen går bra, det var ett tag sen som jag var på UVA men efter nå timme eller nått så har man fått in rutinerna.
Ute är det kallt och det låter som storm. Hoppas det inte blir nå strul med tåget..

Nu ska jag fixa det sista, jag skriver säkert senare.
Ha en bra dag
byebye

Jag bjuder på en gammal morgonbild


Planer inför helgen :)

Jag tänkte ha en liten middag här på lördag innan det bär av mot Safiren och jag kommer laga tacopaj med sallad och kvällens drinkar blir Mojitos, gott och fräscht :)
Känns kul att se framemot något och på fredag blir det en snabbis förbi Mari och Jerry, ska kolla in den nya lägenheten och mingla med Nykvarnsborna.

Imorgon och på fredag jobbar jag på IVA, åker direkt med tåget och det innebär att jag måste gå upp tidigt! redan vid halv 6 för att hinna duscha och få i sig lite frukost. Det skulle vara pinsamt att försova sig!

Idag känner jag mig seg, funderar på att ta en promenad och få lite solljus, sen blir det middag och fortsätta kvällen framför tv:n.

Jag och raring har varit tillsammans 3 år och 7 månader idag :) Mysigt värre <3



Det ser ju gott ut! :D

Ha en bra dag!

Onsdag, eller juste tisdag!

När man inte har nått att göra om dagarna så smälter dem ihop. Jag har under hela dagen trott att det är onsdag, har sagt till älskling att han ska iväg och jobba, har gjort matlåda till jag ska jobba ( på torsdag ) och bara varit snurrig.
Var nere på stan en snabbis och sen har jag legat framför tv:n hela kvällen! först Halv 8 hos mig, sen Betty och sist Desperate Housewifes :)

Nu väntar jag på att tvspelet ska ta slut och att jag får sällskap i duschen. Lite mys kan man unna sig.

Ha en fin kväll :)




I got it!

Nu ska man bara hitta nått tjusigt att ha på sig!

Tillbaka till vardagen

Jag börjar dagen med tvättstuga, efter det blir det nog att plocka undan lite och sen ta en tur på stan :) Ska ordna biljetterna till Erik Hassle som spelar på Safiren på lördag och det kommer bli grymt!
Sen vet jag inte..får mysa med älsklingen så mycket som möjligt innan han lämnar mig för att jobba natt, hoppas vi har fixat våra sänglampor innan så jag kan ligga och läsa innan jag somnar. Läser Camilla Läckbergs nya Fyrvaktaren och den är väldigt spännande!

Nu ska jag ner till tvättstugan

ha det bra! byebye



Mysigt med marknad :)

Jag hade inte tänkt handla nått men somvanligt kommer man hem med en massa saker!
Hittade en fin halsduk  ( som om jag inte har 1000 st redan ) en trägaffel, Chai te, strumpor och tillsist en langos, gott flottigt bröd med ost, vitlök, gräddfil och räkor slår all annan mat! Nu kommer jag vara mätt 2 dagar...

Ikväll vid halv 8 åker jag tillbaka till Katrineholm, ska bli skönt att komma hem till den stora sängen och sen mysa med min snygging. Kanske tända lite ljus och krypa upp i soffan med en filt och gott te :)

Min helg i Nykvarn har varit toppen, skönt att bli lite ompysslad och träffa underbara vänner.
En ny vecka börjar och imorgon ska jag ordna gymkort och sen sätta igång med träningen.

Nu ska jag lata mig framför tv:n och sen packa de sista.

Ha en fin kväll :)
kram


Snart idol :)

Jag spenderar min fredagskväll bänkad framför tv:n och Idol :)
Det känns rätt skönt att vara tillbaka i Nykvarn, men jag saknar min raring som jobbar och det är tomt utan Biffen. Ingen som sitter vid datorn och vill bli klappad...

Men man ska inte vara ledsen när det finns så mycket att vara glad över! Har planerat in en partyhelg den 6-7 november! det ser jag verkligen framemot..vi ska röjja i Eskilstuna! :D Första staden av 3 som vi ska festa i..blir det Norrköping eller Södertälje sen?

Tidigare idag lunchade jag på stan med Erika, vi började med sushi och slutade med fika :) som det brukar vara..det är verkligen toppen att träffa ens underbara vänner när man är hemma. Stötte på Mickis på H&M och hon visade sin nya tatuering, verkligen snygg! blir ju ännu mer sugen när man ser hur snyggt det blir på alla andra :)
Imorgon blir det promenad med Sandra och på söndag marknad med Elin. 3 favorittjejer på en helg, det ni!

Nu ska jag poppa popcorn och Idol börjar!

Ha en fin kväll :)

kram


Mot Nykvarn

Jag åker till Nykvarn över helgen så älskling får sova ut ifred, han jobbar natt hela helgen och det är inge kul att sitta själv när det är Idol och saker i Nykvarn. I Nykvarn är det Turinge Marknad och det har jag inte missat på år så jag ska inte börja nu. Det blir som det brukar, man köper en massa småsaker och avslutar dagen med en langos! :D
Idag ska träffa Erika för lite sushi och sen blir det Idol med godis och massa chips. Imorgon ska jag träffa Sandra för en promenad. Det blir en toppenhelg :)

Nu ska jag fixa frukost och sen duscha.
Ha en fin helg allesammans :)

kram


=)




Hejdå Busen

Ringde hem och pratade lite med mamma, de ska ta Biffen till veterinären idag och han ska få somna in. Jag ville vara med, men det blir nog bättre såhär. Min älskade vovve, från att vara galen och ovårdad till att bli världens sötaste och gulligaste. Jag kommer sakna honom och det kommer kännas tomt i villan utan honom. Inga mer tassar som klickar i golvet och inge mer skällande från altanen.
Han behöver iaf inte ha ont längre.

Älskade skrutt


Jäkla cykelkorg!

Jag hatar min cykelkorg, sen att jag är sämst på att fixa med verktyg gör inte saker enklare, men med väldigt mycket hjälp sitter den äntligen på min cykel! Den sitter inte helt fast men jag orkade inte fortsätta. Har jag nämnt att jag har väldigt lite tålamod?
Känner av migränen sen tidigare och börjar bli lite hungig. Det enda positiva med den här dagen är att jag varit ute och fått frisk luft. Nu ska jag spendera resten av kvällen framför tv:n!
Trivs bättre här än i garaget :P.

Nu ska jag vila.

kram



Nu har jag ett fint kylskåp :)


Dagens schema!

Eftersom jag var så lat igår så måste jag göra ännu mer saker idag :P

  • Kolla klart på Grey´s Anatomy.
  • Magen kurrar så det är snart dags för frukost.
  • Disken från fikat är kvar och den måste tas innan den börjar krypa ut från diskbänken.
  • Efter det ner till tvättstugan.
  • Sen gå ner på stan och snacka lite på arbetsförmedlingen. Skriva ut Cv och bunta ihop betyg och referenser.
  • Sen, om jag har tillräckligt med mod ska jag gå upp till sjukhuset och kolla efter en bemaningschef och säga att jag behöver ett jobb :P.


Jag måste även hitta nånstans att klippa mig här i Kholm, nå tips?



Jag är grym i köket!

Har lagat mat nu 2 dagar och det har blivit så gott!

Måste rekommendera

Enkel  köttfärssås med pasta,

Börja med att koka pastan. Stek köttfärsen och tillsätt paprika tillsammans med creme fresh med chili och paprikasmak. Rör ner i köttfärsen och låt koka lite.
Tar 15 min! :)

Kebab med ris,
Börja att koka riset, tar ca 15-20 min, sen kan man steka köttet..hittade nå slags köttbitar kryddade med kebabkrydda på Netto :)
Krydda med peppar, salt och paprikakrydda.
Hacka ner ännu mer paprika.
Servera med vitlökssås! Supergott :)

Snart ska jag till Jennifer och slappa framför tv:n :)

Ha en fin kväll!

Jennifer, jag väntar på min drink! :P


 

 

Vi kör en helkväll snart!

En fin höstdag :)

Har precis varit och handlat lite mat och fika, Jennifer, Jesper, Simon, Jonna och Patrik ska komma och fika nu vid 15. Kul att de ska få se lägenheten nu när det finns lite mer möbler och småsaker :)
Vaknade somvanligt tidigt och städade köket plus toaletten och sen ska jag plocka iordning lite när älskling har dragit sig ur sängen. Världens sötaste kille ligger och sover just nu <3

Har fått iordning på mina bilder och nu ska jag bara installera nya Winamp, Word och Picasa så är allt klart.


Senare ikväll ska jag ut och springa, måste hitta nå bra joggingställen så man får in lite rutin på träningen. Skulle tittat in till Friskis och Svettis men det kan jag gra imorgon.

Nu blir det duschen och jag hoppas jag får sällskap.

Ha en fin dag :)

Kram




Kolla in smyckena! :)

Superfina smycken och jag vill ha halsbandet med lädrremmen och 2 silverhjärtan :)

http://item.blogg.se/


Räknade precis ut vad jag har handlat för idag och summan vart över 1500 kr! Då handlade jag mat, en köksradio, en rauter till datorn, badrumssaker, ljus , cykellås och cykelampor, tidningar, batterier, toapapper och tillsist en hushållspappershållare. Saker som man verkligen behöver! :)


Hallå! :)

Jag trivs väldigt bra i lägenheten!
Har handlat en massa saker som fattades och äntligen har jag en köksradio! en liten brun träliknande sak och kylskåpet är fyllt med mat och godsaker :)
Det är fint med möblerna och det känns mer som ett mysigt hem nu när vi har en större tv, jag får plats med mina kläder i byrån och jag har handlat en massa ljus som ska tändas sen när mörkret faller. Älskling jobbar inatt och jag får sitta själv ikväll men det är ändå mysigt att fixa och plocka lite ifred. Sen ska jag slappa framför tv:n.

Imorgon ska jag ta itu med lite jobb, skriva CV och sen ner till arbetsförmedlingen.
Sen ta en tur på stan och sen får vi se vad som händer :)

När vi fått igång den bärbara datorn så ska jag börja ladda upp lite bilder, nu sitter jag vid den andra datorn och här har jag inga bilder.

Ha det fint :)

kram


Nu bär det av!

Om 30 min kommer min bror med hans tjejs bil och vi ska åka ner till pappas jobb och hämta möblerna..sen flyttar jag! :) känns som när man ska resa iväg fast nu kommer jag stanna och har 1000 saker med mig.
Jag kommer sakna alla vänner, min familj och Biffen såklart! Ni är alla guld värda :)

Nu måste jag börja flytta grejer!

Ha det toppen så skriver jag igen när jag är på plats :)

kramar

Mysigt med fika och lite shopping :)

Behöver inte säga mer, ni är underbara som kunde komma och jag kommer sakna er alla :)
Jag försvinner inte för gott men det känns lite som att man lämnar nått väldigt bra och tryggt. Men man måste ju vara öppen för nya äventyr :)

Nu har jag packat allt och väntar på att Idol ska börja, sen blir det bara att vänta och vänta..vid 10 imorgon går flyttlasset och det känns lite nervöst men ändå toppen.
Längtar efter min älskling <3

Ha en fin kväll :)

..bilder kommer när ja får dem från Sandra :)..

kram


Nu känns det bra :)

Det har ordnat sig med bil, jag har fått mina papper från både IVA och Lugnet, pappa har hjälp mig med cykeln och jag har packat nästan allt. Nu är jag redo att flytta!
Imorgon blir det fika med vänner och en snabb tur på stan :)
Vill ha en fin mössa och varma vantar.
Nu väntar jag på Idol och sen blir det Criminal Minds, lite popcorn skulle sitta bra!

Ha en fin kväll

Kram


 

 


Jag vill tillbaka till sängen..

04.45 är alldeles för tidigt att gå upp, jag tror inte att man är riktigt vaken utan kroppen styr sig själv mot bordet i köket och tar fram frukost :P Jobbar på IVA mellan 7-15 och det är sista dagen innan jag flyttar! Sen är jag ledig i en och en halv vecka och det tar jag som lite semester..hade ju ingen i sommar så det blir bra :)
Ska plocka i lägenheten och få alla mina saker på plats. Huvusaken är att jag kommer dit och jag får se på lördag hur det blir..

Imorgon blir det fika :D Hejdå-Fika på Tratten kl 14.00 och jag hoppas att så många som möjligt kan komma, annars blir det inflyttningsfest senare och det får man inte missa :)

Nu ska jag till bussen och möta upp Sandra, mysigt med sällskap såhär på morgonkvisten.
Det är den 1:a oktober och nu är det verkligen höst, snart får jag använda min söta kappa! :)
Ha en bra dag :)


kram


RSS 2.0