2013-07-31

Jag är inne på min sista semestervecka och är hemma hos pappa i huset och väntar just nu på brorsan och ungarna som jag ska busa med, saknar dem jämt nu när man har spenderat så mycket tid med dem i sommar och det är underbart att se hur de växer och lär sig nya saker varje gång! Ungarna är det finaste jag har <3
 
Min sommar hittills har varit okej, jag har varit på konserter, festivaler, rest till Finland och bara vilat hos pappa. Jag känner mig nöjd med att få vilat och tagit dagen som den kommit. Hösten och vintern är lång sen så man måste ladda upp inför jobb och annat som kommer ta krafter. 
Sommarmånaderna går alltid så fort, man hinner knappt njuta av allt förens semestern är slut och man ska tillbaka till vardagen men det brukar vara skönt efter några veckor igen med rutiner och att träffa kollegorna är alltid kul! 
 
Nu stannar jag hos pappa till söndag, imorgon ska jag träffa Anna i Södertälje och på lördag blir det kräftskiva ute hos Mari&Jerry så det ska bli kul att träffa tjejerna!. Funderar på en tur till Sthlm också för att kolla in Prideveckan och ta en loppistur till Vårberg men får se hur vädret är. 
 
Ha det fint!
Kram
 
 
Bilder från Hökmossen med Iza&Zeth 
 
 
 
 

All this time I was finding myself and I didn't know I was lost

Första semesterdagen infaller imorgon måndag och då är jag hos pappa i Nykvarn, jag ska äta frukost på tomten varje morgon, måla fönster, bada, cykla och umgås med mina små älskade brorsbarn! En vecka med lata dagar och varma jordgubbar <3
 
Jag behöver verkligen lite tid på egen hand till att sola, läsa mina deckare och pyssla lite i huset. Ska försöka hänga med brorsan till brandstationen och träna lite samt springa min gamla runda till badet och i turingeskogen så gympaskorna är nerpackade i väskan.
 
Jag hoppas att ni alla får en kanon semester med sol och bad! Jag ska förtränga alla tankar på hösten och bara njuta fullt av dagen som den kommer!
 
All kärlek till er <3
 
Kram
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0