2:a juni

Det är söndag och idag har jag pysslat lite hemma med saker som stått och väntat på uppmärksamhet. Jag har satt upp en ny ram med foton från Turkiet i sovrummet och grejat med solcellslampor på balkongen. Jag vill sitta och mysa på balkongen hela sommaren med vattenpipan och titta på folk som går förbi.
 
Igår åkte jag och Micke till Örebro för att träffa Elena och gå på loppis! Det var massor med folk i golfhallen och jag fyndade lite småsaker som burkar, byxor, en kjol och en underbar trälåda som väntar på lite målarfärg. Kul att åka iväg en heldag och vädret var toppen! Tält, sovsäck, liggunderlag, regnponcho och en liten kylväska är också fixat inför Bråvallafestivalen så det känns skönt att ha sånt gjort innan allt tar slut i butikerna, fick gå till varenda sportaffär innan jag hittade det sista campingsettet i hela Örebro kändes det som. Vi åkte sen hem efter ett stopp vid Marieberg och det vart en lugn kväll.
 
Imorgon börjar en ny vecka och nu börjar man räkna ner veckorna inför semestern, har semester vecka 28-32 och det är nu 5 veckor kvar men tiden går så himla fort och jag tror att sommaren kommer svischa förbi så man får nog försöka njuta av alla dagar nu när det är fint väder. 
 
Ikväll blir det solsidan och pizza, ha en fin kväll!
Kram
 
Ramen ovanför sängen och lådan som var ett fynd från loppisen, 20 kr! Får se om jag behåller den orange eller om jag kör den vit, få se. 
 
 

RSS 2.0