Gråten var nära i sköljen igen! jag måste fan tuffa till mig lite!

Det vart en tuff kväll på IVA, det förklarar allt...
Sämsta möjliga start på sommarschemat och jag kände mig allmänt värdelös!

Det enda jag vill göra nu är att fixa i lägenheten och krama min älskling. Det skulle sitta fint det!

Har inte ens önskat min bror Grattis idag, känns uselt det med men imorgon ska ja fixa nå present.

Nu är jag trött och ska snart gå..
Hoppas ni har haft en bättre dag!


ny design..

Ser headern okej  ut? ska fuxa en ny bakgrund och sen ändra lite mer, men nu ska jag på en promenad. Hejsvejs!


Sämst uppdatering..igen!

Sommarvärmen  tar bort lite av mitt bloggsug, kanske lika bra att inte sitta vid datorn så ofta och istället vara ute i det underbara vädret!
Det som har hänt nu är att jag och Sandra var ute på en riktigt het promenad, tog sämsta möjliga tid för att gå ut men vi avslutade det med ett svalkande dopp i hennes pool! så skönt! Tack gumman, det behövdes för att inte svettas bort! :)

Sen har jag jobbat på Lugnet lite till och från, trivs väldigt bra där med gamlingarna :)
Imorgon börjar mitt sommarschema på IVA och det känns som det alltid känns, lite jobbigt men ändå kul! Jag blir alltid lite nervös inför att jobba där när man inte varit där på ett tag..

Allt annat går som på räls nu! =) livet känns på topp och jag hoppas det får vara det ett tag framöver oxå :)

Ut i solen nu! kram


Bad!

Popkungen är död, va tragiskt! när jag läste Aftonbladet så fick jag nå flashback om när jag låg i hotellrummet på Mallorca och sov till hans låtar...idag får det bli till hans minne en ordentlig spelning på Lugnet, ska bara hitta en skiva oxå!

R.I.P Michael Jackson






Rally ute vid Taxinge!

Så jäkla kul! jag trodde körningen skulle gå åt helvete men jag peppade mig själv till att fixa en bra körning och inte hetsa och det gick strålande :) Har fortfarande svårt med svängarna när man måste stanna, jag får inte till kopplingen och gasen men det är bara till att öva på! jag ska fan fixa det och kunna köra smidigt!

Jag har även jobbat, solat, handlat, gått ut med hunden och ätit god mat, dagen kunde inte varit bättre!


Dagens look, härligt med linne, slarvigt hår och shorts!





Myggbiten men glad ändå!

Dagarna i Katrineholm har varit toppen! Grillat, badat, solat, myst med älsklingen, ätit massa mat, shoppat och bara softat! Nu är jag hemma och ska jobba lite på Lugnet men de pengarna kommer behövas senare..

Nu måste jag sova, kort inlägg men jag orkar inte mer..


Ute i naturen för att grilla och bara mysa, en riktig toppenkväll!

Bara det att mina ben är helt uppsvällda av 100 myggbett, det är stora som tennisbollar, helt galet!




Ut i solen för gudsskull! det är ju sommar!

En bra dag!

Min babe ligger och sover just nu, det är krävande att bära möbler och köra runt hela Södertälje plus en bra bit mot Strängnäs :P Imorgon åker jag till Katrineholm för att fixa lite saker och bara ta det lugnt, är ledig fram till söndag så det ska jag njuta av!
Hoppas allt är fint med er, nu ska jag upp igen och få liv i sömntutan!

kram


Vad gör jag uppe 04.44 på en lördag??

Jag har drömt sjuka, äckliga och hemska drömmar hela natten..är det straff för att jag inte lagt nå blommor under kudden? Jag har redan en underbar kille som jag vill vara med..
Känner mig helt skakig just nu :(

Nu ska jag försöka sova igen.

godnatt

En riktigt regnig men mysig midsommar..

Det förklarar det mesta, har ätit, sovot och ätit ännu mer..regnet fortsätter att forsa ner och jag håller mig inomhus utan dåligt samvete! stackars de som tältar just nu med åskväder och regn :P
Jag har det bra här vid datorn!

Imorgon kommer älsklingen och vi ska kolla på möbler och andra småsaker, ska bli riktigt kul! :)

Tjing


Håkan Hellström lyckas sprida sommarglädje trots ösregnet!

Jag är riktigt seg idag, har sovit, tittat på tv och sovit ännu mer...vädret funkar som sömnmedel just nu.
Ska laga lite mat, det blir potatismos med fiskpinnar, en favorit!

Annars hoppas jag att ni alla får en mysig midsommar, vi kommer inte ha tur med vädret men vad gör det när man är ett härligt gäng med drinkar och massa god mat? nej juste..inget :)



Solen är ju helt underbar!

Jag har varit väldigt duktig idag! fixat tvätt, handlat och lagat mat, varit ute med hunden och packat 2 av 5 flyttkartonger!
Kommer ha massor med fina glas och skålar sen som bara har legat här hemma och väntat på att få användas :)
Nu börjar det kännas på riktigt att jag ska flytta! men det känns himla bra :)

Vill ut och köra med racern men pappa är inte hemma, jag får diska och sen ta en promenad istället. Lite nyttigare efter ännu mer bak..idag vart det mockarutor! Nu är frysen fylld med smaskiga kakor och bullar :)

På lördag kommer min snygging som jag väntat på så länge nu, vi ska gå på loppisar och bara mysa hela helgen!
Tar säkert en tur med bilen så håll utkik efter min pärla Swing!

De första jordgubbarna från växthuset =) de smakade som smultron, så söta och goda!



jella vad tycker du om den här på festen sen? perfekt partylook!


Jag känner mig så glad!

Har varit på en toppenmiddag hos jella och det vart verkligen toppenbra! så glad att vi träffades för det va ett bra tag sen!
Ni är underbara tjejer :)
Nu vräker jag i mig rostmackor med dubbla lager smör och ost och känner mig på topp! ska nog snart sova för imorgon blir det brandutbildning så då måste man vara på allerten..

tack för en toppenkväll tjejer!

kram!

Kan det aldrig sluta regna?

Det är första dagen utan en dålig hals och snor, känns rätt skönt men jag är så trött!
Igår vart det middag hos Mickis och det var riktigt kul! trevligt sällskap och god mat slår det mesta :)  jag tog inte så mycket bilder men det gjorde Mickis så jag ska tjuva några när de väl kommer ut på facebook :)

Idag har jag bara softat, packat en hel del grejer och rensat alla lådor och skrivbordet! jag är grym på att packa alltså!
The City har gått på tv:n sen 11 eller nått så jag har nu sett alla missade avsnitt och det var precis vad jag ville göra idag, sitta med massa grejer på golvet och kolla tv!  Nu blir det mer tv och sen bastu, regn är kanske inte så farligt när man kan mysa inomhus!

Ha en toppenbra kväll! :)

tjing

Jag trodde bara att man vaknade av bomber i Irak eller nått..

Våra nya grannar är nog galna, eller kanske deras umgängeskrets! Det är fan inte okej att vakna upp 09.45 av ett bombanfall från grannarna! tänkte vafan händer! är det nått hus som exploderar? nej det är grannarna som firar nåt med värsta raketerna..biffen vart tokig, min mamma blev tokig och mitt hjärta slog ett extra slag..jäkla dårar!

Nu blir det frukost!


Jag trodde inte det men kvällen gick strålande! :)

Imorse trodde jag inte att jag skulle komma upp ur sängen, jag la mig på sidan och slängde mig ner på golvet bara för att verkligen vakna! Efter frukost och promenad med biffen så åkte jag in till stan med Sandra :) vi åt på Nanys och sen shoppade vi lite, de hade rea på HM och jag hittade 2 söta spännen och ett armband för 30 kr! rena klippen!

Sen vart det jobb, allt gick verkligen på löpande band och när jag gick ut så kände jag mig piggare än vad jag har gjort på flera dagar! så himla skönt att sluta sitt jobbpass men ändå känna sig glad och pigg :)
Nu hostar jag massor och ska snart krypa ner i sängen..saknar min snygging bara, lite kroppsvärme skulle inte sitta fel! Du och jag Micke <3

Ha en bra kväll! tjing

Jag och Sandra i 2:an skulle ja tro ^^





Introdag

Jag har blivit ännu sjukare men måste dra mig till sjukhuset för min introdag, det känns som att jag redan har haft det men nu ska jag ju göra S-HLR och jag får väl se hur mycket jag orkar..orkar knappt prata och ännu mindre röra på mig :P
Men jag ska iaf försöka! total ignorering av att man är sjuk brukar vara den bästa medicinen och har alltid fungerat på mig!

Önska mig lycka till och håll tummarna!

:)

Bilägare! =D

jajamänsan jag har köpt en bil! min första bil dessutom, det är en underbar känsla att snart kunna köra ordentligt! Nu fattas bara körkortet! haha det brukar man ju börja med men jag gör tvärtom! =D
Imorgon ska jag och pappa ta en sväng!
Se upp alla Nykvarnsbor, här kommer röda faran! ^^


Ny design

Vart det konstigt? orkade inte göra om så jag sparade och får väl vänja mig :P
Kollar på The Hills och väntar på mat, pommes med grillat kött! :D..
Börjar bli bättre också, sålänge man inte tänker på att huvudet känns fullt med snor så är det lugnt! yeah!

bye

Det är så jäkla typiskt!

Nu på måndag börjar jag mitt sommarschema på IVA, på tisdag ska jag göra S-HLR. Alltså sjukhus hjärt-lungräddning. Kommer att jobba hela veckan och så blir man sjuk nu! Det blir alltid så! när man vill vara pigg och på topp så blir man förkyld och får ont i halsen, igår fick jag nackspärr av att jag hade suttit i drag på jobbet..jag har inte lust att stanna hemma nu när jag precis ska börja jobba ordentligt!
Jäkla skitkropp..

Idag ska jag iaf rösta och sen bara ligga i min säng och kurera mig!
Hoppas ni får en roligare söndag..




 

En massa tacos och tårta =)

Det gick riktigt bra igår! Vaknade vid halv 7 pigg som en mört och började städa mitt rum,  sedan fortsatte städningen i hela huset och vid halv 1 åkte jag, min farmor och min brorsa till Vackstanäs :)
Det regnade men stämningen var på topp! Kl 13 sprang studenterna ut på trappen och tog emot alla föräldrar med kamerorna i högsta hugg :)  jag blev lite rörd när jag såg hur glada alla va!  Hittade lillbrorsan och sen vart det mer fotografering..de skulle sen åka flak och vi åkte hem igen för att fortsätta fixa. 
 
Vi åkte hem och fixade tacosen och alla goda tårtor! pappa är grym på att fixa tårtor!
Sen kom alla gäster, vi åt och skålade i bål och hade det bra :)
En riktigt bra dag! roliga presenter och trevligt folk :)

Somnade vid halv 10 och vaknade 2 timmar efteråt :P var helt slutkörd och min hals ur funktion och snoret rann..typiskt att man ska bli sjuk nu när det är massa jobb som väntar! men jag klarar mig..

Idag jobbar jag kväll på IVA, orkar inte riktigt va på topp men imorgon är jag ledig så jag får kurera mig ordentligt!

Ha en bra helg allesammans :)

Arne och min söta farmor vid Vackstanäs




Dags för ännu en student :)

Min bror tar studenten idag! =) känns nästan som att det är jag som ska iväg på champagnefrukost och sen till skolan för att  fira! Men idag får jag vara hemma och göra iordning maten och fikat..hoppas det inte regnar så mycket, kul att stå på flaket i ösregn :P
Studenten var en av de bästa dagarna i mitt liv! Hoppas lillbrorsan kan känna samma känsla idag :) Han har kämpat på bra!

Annars är livet just nu riktigt bra, dagarna i Katrineholm var helt underbara, du och jag snygging <3
Snart så...






En mysig dag i Valla :)

Idag har jag varit igång! vi har åkt nere på stan, träffat Jonna & Simon, och senare Pär &Sabina! =) riktigt trevligt att bara åka runt och träffa folk..och sen hundarna! så otroligt söta och verkligen snälla vovvar som vi tog en promenad med :) Skulle lugnt kunna köpa en fn villa i Valla! himla billigt oxå!
Vädret är toppen, man skulle varit ute och grillat eller nått men nu är jag trött efter dagens äventyr så jag ska snart kolla på tv och vänta på att älskling kommer hem igen från jobbet..får vänta till kl 01.00 men då kan ja utan dåligt samvete kolla på sex and the city och Navy CIS =D det blir en soft tv kväll..imorgon ska vi ner på marknad och lite fler ärenden, sen åker jag hem och fixar iordning för lillebrorsans student =) kommer bli toppen!

Ha en bra kväll :)
kram

Det är mulet och alla sover :P

Det är gulligt när man får väcka sin hund för att den ska ut och ta en promenad :P Biffen snarkar så att man hör i hela huset! Idag ska han nog klippas och då kommer han bli så ful! Förra sommaren så skrattade folk när de såg honom, han såg ut som en flaska! stackarn...

Idag finns jag på Lugnet mellan 8-15 sen vid 16.19 åker jag till Katrineholm :) ska bli skönt att komma bort lite men jag hade hoppats på finare väder! tråkigt om det ska regna nu när man är ledig..

Nu måste jag packa om väskan, sommarkläderna blir utbytta med regnjacka och jeans :P

Ha en bra dag! tjing




RSS 2.0