En perfekt tjejmiddag! =)

Tack brudar för igår! Det va otroligt kul att träffa er alla igen och jag hoppas att vi gör om det många gånger :)
Jella, du förtjänar den fina lägenheten och jag hjälper dig fixa om du behöver mig! =) Vi kan leka Roomservice eller nått :P

En toppenkväll! Bild kommer senare när ja orkar lägga in dem!

Helgen kommer att bli toppen! :)

Idag var jag i Södertälje och shoppade lite, hittade ett superfint linne och ett bh-sett samt lite smink och nödvändigheter :)
På fredag blir det tjejmiddag hos Jella och det ska bli kul att se den nya lägenheten! Sen på lördag så blir det en till middag hos Sandra F som fyller 20, det firar vi med att dra ut och göra Södertälje osäkert ^^ =D

Sen blir det söndag och då ska jag bege mig till sjukhuset för att slita ihop lite pengar igen, jag kommer vara lagom rolig kl 07.00 dagen efter kalas och utgång :P men jag fixar det nog!
Ja känner mig liksom peppad till 100% när det blir så mkt kul i helgen! dessutom får jag lön och jag väntar på mina kort från extrafilm.se!

 Snart blir det Topmodel och sen ska jag nog sova, imorgon ska ja hjälpa mamma på tomten och då får man hoppas att solen är framme och ger mig lite höstkinder ^^
Ha det bra! kram



Välkommen till Södertälje, eller inte..

Södertälje har blivit nå slags tillhål för våldtäcksmän, knarkare, kriminella och fattiga människor....
När man läser LT så får man nästan varje dag läsa om någon som blivit misshandlad, våldtagen eller om kriminella gäng som skjuter överallt. Jag förstår inte vad som har hänt..
Jag ska ut med ett gäng kompisar på lördagen för att fira och efteråt ska jag ta mig från Södertälje centrum till Bårstabergen där jag ska sova över natten..tanken på att sätta mig på en buss mot ett stökigt område känns lite nervöst och när det finns galningar som hoppar på vemsomhelst närsomhelst gör så att jag vill undvika Södertälje efter kl 21.00. Det är sjukt att det ska behöva vara så men det är så Södertälje fungerar, ingen verkar ha koll på de ungar som förstör och misshandlar människor som på nått sätt provocerat dem.

Man skulle ha en större polisstyrka i centrum på helgerna och nattvandrare som går omkring i de områden där det finns parker och andra kända områden där man nu har haft ett antal tjejer och kvinnor som blivit våldtagna!
Det går inte att tänka " det kommer inte att hända mig" för i Södertälje kan man aldrig vara säker..


Det känns inge kul längre

Det blir alltid såhär när hösten närmar sig, man känner sig tjock, blek och allmänt trött..
Jag lyckas göra det mest enkla saker till de största problemen och inget verkar vara stabilt just nu, jag verkar mest tjata och vara i vägen. Ett fult kort och jag bryter ihop över telefonen..
Jag är sugen på att börja träna igen, men har ingen lust att gymma och kommer inte på nått annat som jag kan göra.

kan inte någon öppna min skalle och resna ut allt skit som finns där?

hmm, jösses vilket muntert inlägg...

Tillbaka till den trista vardagen! :P

Efter 4 mysiga dagar i Katrineholm så var det dags att åka hem igen, det var galet skönt att komma bort lite och bara ta det lugnt. Imorgon (onsdag) och på torsdag jobbar jag kväll på IVA och jag håller verkligen tummarna att det går bra! Jag behöver lite positiva vibbar från IVA om jag ska stanna kvar till sommaren :)

Skönt att vara tillbaka till sin säng och till biffen! =)

Ha en finfin kväll så ses vi säkert! tjing


Snart sista dagen och helg!

Jäklar va trött jag är just nu! Jobbade på Lugnet mellan 7-16 och mellan 13-16 gick jag i som en dimma..stackars boende som får mitt taskiga tålamod och trötta attityd :P Dessutom hade jag sönder en stol och det blev lite kaos :(
Sen ville bossen att ja skulle jobba ihelgen men det vägrade ja! Ingen ordinarie personal skulle ställa upp med att jobba 2 helger  i rad plus 5 dagar mellan. Jag längtar tills imorgon 16.48 för då beger jag mig till Katrineholm för en mysig helg :)

Nu ska jag fortsätta med min skit fula halsduk :P

Ha en bra helg allesammans! kram




RSS 2.0