Bara en vanlig potatisgratäng

Tiden går så himla fort nu och det känns ibland som om man skulle vilja pausa allt och bara stå stilla men ingen har nog uppfunnit en fjärrkontroll för livet än. Vissa dagar känns bra och vissa dagar känns tunga och igår var det 2 månader sen som mitt liv vändes upp och ner. Jag har tänkt mycket på saker som jag inte hann lära mig och på saker som man vill dela med sin mamma. Jag vill kunna ringa hem och fråga hur hon lagade sin goda potatisgratäng..
 
Det är lördag idag och igår var jag ledig och spenderade dagen nere på stan med loppis och fika med Lisa, vi tittade också in barnloppisen på Sandbäcksgården och fyndade en hel del fina julklappar. Det känns skönt att ha de flesta julklapparna klara fast jag vill bojkotta julen iår men man får fira för de små. 
 
Idag ska jag ner på stan igen för att handla mat och present till svärföräldrarna som fyller år. Senare blir det kalas och sen får man se vad kvällen har att erbjuda. 
 
Ha en fin dag.
Kram
 
 

Söndag 21/10

Ni skulle se mig nu, sitter i min Betty Boop pyjamas med en såndär huvudmassör på huvudet. Vaknade imorse av världens huvudvärk och den sitter fortfarande kvar och tynger ner mitt huvud och det enda som hjälper är stålpinnarna som trycker på alla spända nerver..
 
Igår va jag och Lisa i Norrköping på megaloppis och det va kul att komma ut lite och se på folk. Det va fullt med saker och människor som ville fynda och jag kom hem med lite julklappar till familjen, skönt att börja redan nu med alla paket och speciellt till alla småbarn. Vi gick några timmar och sen åkte vi hemåt lagom trötta efter all shopping. På kvällen sen kollade jag på film och bara vilade. 
 
Om en stund kommer Robin&Thiresé hit och jag har en äppelpaj som ska in i ugnen. Det blir nog en lugn dag och sen är det bara att hoppas att migränen släpper och att man har energi inför en ny jobbvecka. 
 
Hoppas ni får en fin söndag.
Kram
 
 
 

Lilllördag

45 min kvar innan jag ska vara på Uva och göra ett kvällspass men helst skulle jag vilja bädda ner mig i soffan, kolla på repriser och äta godis.  Känner mig lite hängig och trött idag och det hade varit skönt att strosa runt i morgonrocken och bara varit men jag får bita ihop då jag har veckans sista pass imorgon och sen är det helg igen. 
 
Samtalet hos kuratorn igår gick bra men jag tror att när man sitter och pratar om allt som har hänt så tömmer man all sin energi på det och man blir så trött dagen efter, efter första samtalet med henne sov jag i 10 timmar och va riktigt trött dagen efter så det tar nog på mina krafter. Men det känns ändå skönt att prata en stund om allt och inget. 
 
Nu ska jag kila och jag hoppas att kvällen blir bra.
Ha det fint.
Kram
 

Hjärtsnurr

Jag har precis tittat klart på filmen Burlesque med Christina Aquilera och Cher som huvudkaraktärer och jag har mina fördomar när sångerskor vill spela på duken men filmen va rätt bra, lite likheter med Coyote Ugly men den va helt okej. Det bästa med hela filmen var männen....
 
 
 
 
 

Skönt med helg igen

Nu sitter jag och målar mina naglar och packar en liten väska. Vid 15 ska jag ner till Sultans för att möta upp tjejerna från jobbet. Vi ska mumsa i oss Afternoon Tea buffé på Sultans och jag har inte ätit någon frukost så man har plats för allt som bjuds. Det kommer bli så mysigt att äta små bakelser och dricka te ur fina muggar!
 
Vid 17 hoppar jag på tåget till Nykvarn och det blir en lugn lördagskväll och imorgon är det Turinge Marknad med allt från strumpor, kokosbollar och bra-att-ha-saker. Vill träffa Marika, brorsan och småungarna också och mysa med dem lite. Saknar Iza efter dopet och nu när man är gudmor så får man ju mysa lite extra <3
 
Nu ska jag fixa med det sista och sen bär det av. 
Hoppas ni alla får en fin helg.
Kram
 

Sant


En riktigt dålig dag

Jag borde stannat hemma när jag kände trycket över bröstet imorse och att tårarna sved under ögonen men jag gick till jobbet och det gick inge bra så nu har jag varit hemma sen lunch. Jag har mått bra de senaste dagarna men idag vart det helt fel. Allt kommer över en som ett slag i magen och man kan inte hålla det inne, det måste komma ut och idag kom det ut på jobbet och mina kollegor fick stötta mig så jag skulle orka men tillslut fanns det inge energi kvar men jag försökte iaf. 
 
Ikväll ska jag vila och sen blir det jobb imorgon igen. Jobbar till kl 18 och sen ska jag försöka plocka ihop det sista inför loppisen på lördag.
 
Kram

RSS 2.0