Ett djupt andetag

Allt ska vara så svårt just nu, solen skiner och det är högsommarvärme men inget hjälper mot de jobbiga sakerna som bara ploppar upp. Jag orkar inte vara hemma längre..jag måste verkligen komma ut ur det här dårhuset.
Inget passar heller, man försöker planera men det är ingen idé eftersom allt ändras i sista sekund..

Jag är trött på mitt dåliga samvete över saker som jag inte klarar av att göra..
Det är inte alltid lätt inte!

Helt slut i kropp och sinne..

Jag var laddad inför en utekväll på Olearys dansgolv men det vart kaos på jobbet och all energi försvann ner i slasken
 :( Så nu sitter jag hemma och tycker lite synd om mig..har ont i fötterna och luktar säkert kiss och annat trevligt :P
Först blir det en dusch, sen bara sova sova sova..trist på en lördag som denna men så blir det ibland!
Hoppas ni andra har en toppenkväll!

Saknar mig älskling, en myskväll skulle vara guld värt just nu <3

 Godnatt

En ledig fredag! =D

Vaknade vid halv 10, kunde höra fåglarna utanför fönstret och se solen komma fram bakom gardinerna! =D så ljuvligt när man jämnför med skitvädret igår!
Har fixat tvätt, varit ute med hunden och sen solat en stund :) Ikväll blir det kusinens student och sen träffa Jessica =) Måste bara komma på vad jag ska ha på mig, lite trist med svart på student..men det är hetast när man är ute och ränner!

Nu ska jag ringa lite! Ha en toppendag i solen!


En bild på mig och Jessica från studentskivan! Partybrudar! =D



Bye!


Vart tog solen vägen?

Jag hatar när det regnar, speciellt när man ska vara ute..hoppas det försvinner innan jag ska in till stan och handla!
Imorgon tar min kusin Viktor studenten :) tänk att det var snart 1 år sen man själv stod där med mössan och såriga fötter av den långa promenaden till Torekällberget!

Det var tider det!



Annars finns jag på IVA 13.30-21.45

Tjing


Jag smälter..

Det är otroligt varmt just nu, inne , ute och överallt..
Annars är det rätt mycket just nu, Vally spådde mig i arabiskt kaffe och berättade att under en period så kommer det vara mycket att tänka på, många jobbiga beslut och att jag inte ska låta någon påverka dem..lättare sagt än gjort. Men det är ju bara att erkänna att arabiskt kaffe är magiskt eller nått..
Det känns som att man håller något hemligt, något inom en som man inte kan prata om. Om man skulle säga nått så kanske man inte kan sluta grubbla?

Nu har jag ont i huvudet, godnatt allesammans..vore trevligt med nån kommentar! det har varit rätt dåligt med såna nu..förhoppningsvis snälla och trevliga..

Tisdag, en dag närmare söndag :)

Idag finns jag på Lugnet mellan 7-15 och det ska bli kul att vara där med gamlingarna :)
Det är sol ute och jag när jag vaknade kände jag inte igen mig i spegeln, den nya färgen varierar mellan att vara kolsvart till att sen bli röd med inslag av lila..tur att man kan tvätta på det sen! :P
Men jag gillar att vara mörkare i håret! så det ska jag nog fortsätta vara :)

Ha en toppendag i solen!

kram


En tur till vackra Hovsjö =)

Idag har jag varit med hos Vally och ätit lunch med henne och Erika :) riktigt mysigt och med äkta sommarväder så kunde det inte bli bättre! =D god mat och trevligt sällskap plus sol slår allt!
Jag har även fixat ny hårfärg, eller det var Vally och Sandra som hjälpte mig, det första min mormor kläcker ur sig är att jag ser ut som en svartskalle..haha kolla på bilden och döm själva, själv tycker jag det är rätt nice! =)

Snart blir det Project Runway! =) Ha en bra kväll!




Grekisk mat och en hel det vattenpipa :D

Det vart riktigt trevligt igår! =D började kvällen med att äta på Rhodos, otroligt god mat! Beställde in mozarella med tomater och oliver..sen mixspett med kyckling, fläskkarré och pommes och drack en cider :) allt var verkligen gott!
Jag, Sara och Mari mumsade i oss allt och sen gick vi en snabbis till Sara för att lämna lite mat.
Efter det gick vi hem till Mari och Jerry, rökte massa vattenpipa och drack lite drinkar :) Måste köpa den där Hypnotic sen!
Kvällen slutade vid halv 11 tror ja, huvudet kändes tungt av all rökning och jag gick hemåt till sängen, tog en tablett och sen slocknande jag ordentligt!

Nu är klockan 05.14 och jag ska snart in till stan för att jobba, känns lite segt idag men jag brukar komma igång när jag sitter på bussen :P

Hey! solen är framme! Hoppas den är kvar till efter kl 15 så kan man sola lite =D

Tack för igår tjejer! =)


 



Kram

Jag trodde ju att det skulle bli en bra dag..

Är lite depp just nu, bilarna som jag skulle kolla på blev sålda innan jag sett dem :( På IVA gick det rätt dåligt när jag hade en resp patient..inget hände men jag kände mig inte tillräcklig. Hatar känslan av att inte klara av saker..speciellt när det är på ens jobb.

Efter jobbet tänkte ja muntra upp mig själv och kollade runt lite, det vart en klänning från secondhandaffären Kom och Se som kostade 180 kr, kanske ett fynd men inte ens det fick mig på bättre humör..usch vilket tråkigt inlägg..

Här är klänningen iaf!
Jag gillar den, den är lite cool..



Äntligen fredag!

Om jag ändå kunde njuta av helgen men den försvinner till IVA :( jag jobbar 7-15 varje dag men idag tänkte jag gå en snabbis på stan, sen imorgon lördag blir det middag nere på grekiska här i Nykvarn och på söndag ska jag kolla på en bil :) så det blir kanske en rolig helg ändå!

Vad händer för er andra? :)

Hoppas på soliga dagar! Då ska jag ligga på tomten och förbättra brännan från Rhodos :) vill även ha på mig mina fina klänningar och sommarskor..ge mig sol och värme nu! :)

ja juste, om någon vet..varför finns det så många äckliga brudar i världen? bruden är nå dramaqueen och förtjänar inte att jag lägger ner energi på henne, men hon är som en finne i rumpan..man vill bara trycka till henne!
Aja nog sagt om det :)

Ha det toppen!
 



Mysigt med en helgdag :)

Kristi Himmelfärdsdag firas med ett besök hos farmor och sen handla på Coop :)
Tänkte städa lite i rummet och sen kolla igenom massa papper som jag har varit slarvig med, typiskt mig att bara lägga undan dem och sen inte hitta dem igen :P

Nu ska jag kila, ha en bra dag :)



Just nu känns det bara tråkigt..

Har inget att göra, har ont i magen och hemma är det inge vidare att vara när alla verkar så irriterade och störiga, jag är nog den som stör mig mest på allt..men det är för att jag har tröttnat! tröttnat på allt tjafs och allt som man måste göras..tjat och gnäll varje dag..jag är på riktigt uselt humör känner ja!  jag måste ut och springa eller nått nu..

Kollar Ginas hemsida! :)

Hittar säkert 1000 olika plagg som jag vill ha, men man måste ha pengar oxå!  :P
Jag vill bara klicka på köp och sen få hem allt på posten, eller så tar jag en sväng dit när lönen kommer..nej juste! den kommer att försvinna innan jag ens fått den!, ska betala lite skulder, sen kanske ett besök till tandläkaren :( då blir det ingen shopping...

Juste, på söndag ska jag åka och kolla på en bil! spännande :D en liten röd peugeot, precis lagom till att övningsköra med :P hoppas den rullar och att den fungerar som den ska utan större problem..måste komma igång med att köra! Jag ska ta en sväng till k-holm i sommar! det är mitt mål just nu ^^

Nu ska ja ut med biffskrutten, tjing


Sitter och sjunger till Billie The Vision :)

Jag är så sugen på att fixa en secondhandaffär, inge trams med nå kyrka eller nå hjälporganisation utan en vanlig men häftig lokal med schysta kläder av alla sorters..med lågkonjukturen så ökar secondhand mer och mer eftersom vi blir allt fattigare!

Jag avgudar kläder som har en historia, kläder som formar personlighet och framhäver ens schysta sidor :)
Tänk er blommigt, glittrigt, svart, rött. grönt, tantväskor och massa hattar och halsdukar/sjalar =D
Man kan ju alltid drömma..




Nu ska jag samla ihop lite gamla jeans och försöka klippa ihop ett par shorts, jag hoppas att det inte är svårare än det ser ut :P

Ikväll blir det Project Runway!

tjing



Fixar musik på mobilen! :D

Jag blir så glad när saker fungerar som de ska :)
Kom hem från K-holm idag efter några underbara dagar <3
Imorgon blir det IVA, sen ledigt fram tills fredag och sen jobb hela helgen..behöver pengarna! Lever lite fattigt just nu :P

Saknar redan Rhodos! jag ska tillbaka nästa sommar! =D
La Playa




Tjing

Afternoon Stompa

Finns för nuet i Katrineholm och sitter på deras ungdomskafe Palladium, här kommer det vara spelningar hela kvällen så jag får snällt sitta här och underhålla mig själv på nått sätt :P Ikväll blir det såklart ESC och till det chips och dipp, gott och flott! Känner mig redan trött på att hänga här men bättre det än att sitta hemma och glo i väggen..

Jag har fått igång min mobil men lyckas tappa den så att den blir skum igen, jag orkar snart inte bry mig! hatar när saker går sönder, det spelar ingen roll hur varsamt man tar hand om den, plötsligt glider den ur greppet och slås till spillror på marken..

Funderar på vad jag ska göra hela dagen, när man inte vet vad man ska göra blir man hungrig och bara äter, inte bra för nu har träningen varit riktigt dålig och gymkortet går ut snart! måste komma igång på nått sätt men motivationen är inte tillräckligt stark! Aja nu ska jag väl kolla vad grabbarna gör och sen bara softa hela kvällen!

Om ni är i k-holm så kom! Palladium kl 16.00




Kram

Min mobil är äntligen tillbaka! :)

Nu måste jag bara få in all musik igen! det kommer att ta tid då datorn är superseg! Men det känns bra att ha tillbaka den! bara den inte krånglar mer för då blir jag nog galen, måste köpa ett nytt headset  då ena hörluren tappat sin "kudde" det blir inge bekvämt i örat utan den :P

Ikväll blir det jobb på Lugnet, sen ska jag snällt fråga min pappa om han kan köra mig till syd för att sen åka vidare till Katrineholm :)  det kommer bli nice!

Nu ska jag fixa musiken, sen kanske packa lite :)

 tjing

Bilder :)


Några av tjejerna :)



Jag och Sandra med kloten i högsta hugg!


Toppengänget vid maten :D



Min snygga sjal som jag fick av Sandra H =D



Bye

Bowling och sushi =D

Vi åkte ett gäng till Heron City :) kul att träffa  folket från OP3 och sen att Jella kom förbi :D Vi började med bowlingen och jag vart genomsvettig! haha det var så varmt och jag spelade på rätt bra! vann 1 omgång och sen fick vi spela extra när våran bana strulade..så betala för en timme men spelade nästan 2, det är bra! Efter bowlingen var alla hungriga , jag köpte sushi och det var riktigt gott! saknade det på Rhodos :P
Efter maten blev det fika och sen åkte vi hem igen, det va riktigt trevligt att träffa alla igen"

En toppenkväll helt enkelt! :) snart ska jag kolla på semifinalen till ESC! hoppas Sveriges bidrag kommer med! :)

Juste, fick finaste sjalen av Sandra H i present! bild kommer senare :)

byebye

Ett grått Nykvarn

Jag sov rätt bra i min säng nu efter veckan på Rhodos, men jag vill tillbaka, jag ska tillbaka nästa sommar!! Mysiga frukostar på balkongen där solen sken redan från kl 06.00...sen packa ihop för några timmar på stranden :) Här i byn så syns inte solen och det känns som att man har gått tillbaka till vintern :P 
Har varit inne i stan och shoppat ännu mer, jag är nu officiellt shoppingberoende, jag kan inte få nog av fina klänningar och linnen! hittade en underbar sak på Åhlens av alla ställen =D den ska jag har tillsammans med ett par strumpbyxor imorgon när jag bowlar på Heron :D

Ja juste, 14.30 samlas vi vid centralen i Södertälje, jag har ingen aning om hur man kommer till Heron men det löser sig :P sen blir det bowling och mat :D det kommer bli toppen!

Min underbara byxdress! =D


Byebye!




5 timmar kvar pa Rhodos :(

Kanner mig lite ledsen, jag vill inte hem..vill stanna har minst 1 vecka till och bara njuta av solen och allt!
Sa till Satu forut att man ska fara hem nar det ar toppen, men jag vill ju stanna liite till! Men men, ska bli kul att traffa Biffskrutten och sen dela ut lite grejer som jag har handlat, som julafton :)

Nu ska ja sola de sista timmarna som ar kvar, vi ses i Sverige sen!

Byebye fron Rhodos 2009!

Grattis Camilla 20 ar! =)

En till dag pa stranden! nu hittade vi en mkt finare och mkt lugnare strand utan massa kalla vindar..kanner hur det hettar i ansiktet pa mig, ikvall blir det hockey :P Det ar ju Sverige mot Kanada och jag har hittat ett gang trogna sverigesupportrar som skriker over hela on nar det blir poang!

Hoppas pa en lyckad kvall idag gumman! halsa alla fron mig :)
 

Sol och Takida!

I kiosken utanfor spelar man Takida! so himla bra! idag har jag solat hela dagen och snart ska vi ata, det ar det enda vi gor, ater och solar :D ska handla massa grejer senare men ville in o kolla laget :)

Min branna ar inte lika illa som igar, utan nu ser ja riktigt het ut! ska bo pa stranden somsagt, sen far folk saga vad de vill om de :P neger ar lite starkt ord att kalla mig just nu :P men det ska jag jobba pa!  nu ar det 3 min kvar so jag ska kila,

ha det bra i det molniga Sverige!


byebye

Underbara sol!

Solen kom och den stannar kvar! =D Har legat nere pa stranden hela dagen och nastan brant mig, bra forsta dagen :P
Vi handlade mat och det vart en supergod spagetti de la fruti, med massa musslor, fisk och shrimps, gott!

Snart ska ja hamta mormor fran det finska fiket och sen ska jag nog sova lite, solen tar pa krafterna =) nar jag kommer hem ska ja va lika brun som en brownie! =D

Nu ska jag shoppa lite till mamma och pappa, sen kanske natt till arne :)

byebye from Rhodos!

20 idag!

Det kanns bra att fylla 20 men jag saknar alla kompisar och familjen, biffen och min darling.
Det ar fortfarande regnigt har men imorgon ska solen komma fram!

Nu ska jag fika! ikvall blir det party hela natten! =D

BYEBYE

Ett regnigt Rhodos :(

Just nu regnar det och jag sitter inne vid datorn, det ar inte manga ute just nu  men jag hoppas att det drar forbi snart. Maste ju sola! Imorgon fyller jag antligen 20!..enligt vaderapporten sa ska det regna :( sen blir det sol resten av veckan! :D

Ska leta upp bargatan ocksa! party all night! :)

bye


Rhodos dag 1

Det ar underbart vader, hotellet ar fint och jag ar redan brun! saknar er alla men mest min darling <3
Imorgon ska jag shoppa och sola!

Ha det toppen hemma i Sveariket :)


Juste!

Jag tar inte med mig min mobil utan försöker hitta nå internetcafe! =)


Om 3 timmar sitter jag på planet! =D

Jag vaknade alldeles själv nu vid halv 4! så tidigt har jag nog aldrig vaknat men jag har aldrig känt mig piggare!
Fixar frukost sen ska pappa köra in mig och mormor till Södertälje, därifrån direkt till Arlanda då vi har 1 timme på oss innan incheckningen stänger :P lite ont om tid!

Kl 12.30 ska vi landa på Rhodos! :D det första jag ska göra är att byta om till nått lättare och sen bara sitta på altanen och njuta av min bok och en påse godis haha! Hoppas på strålande sol när vi är framme! :)

Jag vill surfa, shoppa, dyka, åka moppe, äta god mat, sola, bada och bara ha det toppen!

Hoppas ni får det bra här hemma, kommer sakna min snubbe som en dåre! <3


 

Kommer hem igen den 10:emaj  =)



 

Bild från Turkiet!


 



Ha det toppen!

Jag är inte rädd för att flyga, jag är inte rädd för att flyga..

Sist jag va ute och flög  var till Turkiet, jag kände mig inte alls nervös inför resan men sen när jag satt på planet och det skulle lyfta så fick jag panik! jag höll i mig så hårt att mina fingrar domnade bort..och det vart inte bättre vid landningen. Det är ju löjligt att känna sig så orolig :P men jag får nå äcklig känsla i magen som om den ska explodera!
Jag förstår att om planet skulle krascha så finns det inte så mycket man kan göra..men varför ska det kännas så hemskt när man ska starta och landa? som nå slags mellannivå till döden :P

Jag ska antingen ta en tablett och sova hela resan eller så bestället jag in nå drink som kan lugna mina nerver :P


jag är inte rädd för att flyga....jo lite måste jag nog erkänna! haha

bye


Såhär dagen innan =D

Jag måste göra upp en lista på vad jag ska göra innan resan imorgon!

1: Först ladda batterierna till kameran.


2 :Handla handdesinfektion nu när svinpesten härjar.


3: Handla mjukost, bröd och nudlar..färdkost ^^


4: Stryka lite kläder.


5: Packa klart.


6: Kolla efter nå bok som man kan läsa på stranden :D


7:  Bränna en skiva :P

8: Fixa naglarna

9: Ladda mobilen



Nu måste jag börja!

kram



Valborg!

Så jäkla bra! trevligt folk och efter mycket om och men så fick vi i oss mat oxå! =D
Kvällen vart perfekt, började dagen med att sola och genom det bjuda grannarna på lite rumpa ;)  haha stackars barn!
När solen försvann vidare så började vi fixa med mat och istället för den planerade grillningen så slängde vi in allt i ugnen, haha fick ju vänta evigheter på att grillen skulle bli varm! grabbarna skröt med att det är karlgöra att grilla..men när det slutar med ugnen istället så har man nog misslyckat med karlgörat, jag tror att vi tjejer skulle fixat det bättre! ;)

Efter mycket mat, ännu mer dricka och trevligt sällskap så gick vi ner till elden, jag blir alltid lite rörd när det är valborg, som att det är början på något nytt och stort..kände nästan hur lyckoruset i mig började bubbla ( eller var det alkoholen?) haha.. Det var så mysigt att stå där med gänget och bara njuta!

Avslutade kvällen med The Notebook, där kom tillslut tårarna fram och jag kramade om älsklingen lite extra <3
Kul för Simon och Jonna också! himla häftigt! :D

Jag har haft en fulländad tid nu, sen på söndag åker jag äntligen till Rhodos! inget ska stoppa mig! =)

Om 4 dagar fyller jag 20! Hurra Hurra Hurra =D

Jonna, jag och Jennifer njuter av solen! haha jag och min lättcider ^^





Elden


RSS 2.0