Jäkla dumma..

Det ska tydligen vara omöjligt att hitta en bil med dragkrok!
Sista chansen är min brorsas tjej som kanske kunde låna ut hennes bil nu på lördag, om hon inte jobbar.
Annars får det bli till att hyra, 1000 kronor kostar det att hyra en mindre lastbil. Åh nu känns det bara tråkigt!

Ska snart träffa Sandra och komma ut lite i solen. Hoppas det får mig på bättre humör.

bye

Idag blir det ett sista ryck!

Jag vaknade precis och kom på att jag måste rensa min garderob som jag har i hallen. Där har jag stoppat undan en massa kassar med kläder som är från sommaren och våren, hade ingen aning om hur mycket kläder jag har samlat på mig! Jag behöver egenetligen inte köpa nått mer nu utan har nog allt som behövs för alla årstider :P

 Jakten efter en bil som har dragkrok går framåt, får kanske låna min farbrors bil och sen ska släp bokas. Börjar bli lite nervös, tänk sen när jag väl är i lägenheten..man har lämnat de hus som man är uppväxt i med tomt och klätterträd till att hamna i en lägenhet med balkong och högljudda grannar. Jag ser det som en utmaning :P
Men det bästa är att äntligen få bo tillsammans med den man älskar <3

Nu ska jag äta frukost :)


Dagen låt med Erik Hassle
" Don´t bring flowers after I´m dead"




kram


Sista dagen på sommarvikariatet

Idag slutar mitt sommarvikk här på IVA och det känns rätt skönt. Kommer fortsätta på timmar sen resten av hösten och hoppas lite till vintern sen.
Annars känner jag mig sjuk, kallsvettas och det känns som att jag går i segt sirap, har ingen ork och humöret är på rätt låg nivå. Får se vad jag gör, tur att jag inte har nå patient just nu utan kan vila lite. Det blir säkert mer fart senare, vet inte om jag orkar stanna hela kvällen men ska iaf försöka.

Imorgon är jag ledig och ska vila ut, kanske träffa Sandra och ta en promenad eller nått. Behöver  lite sol och motion skadar ju aldrig.

Ha en bra kväll

kram


Mysigt med regn och trevliga busschaufförer :)

Orkar inte riktigt skriva nå långdraget men vill hylla 2 personer innan jag går och lägger mig.

Först till min underbara älskling som räddade mina bilder och min musik från mammas dator! Du är ett geni och bäst i världen :) tur att jag har en sån teknisk pojkvän! :D Älskar dig och jag ska nog komma på nått sätt att tacka dig sen när vi ses <3

Sen en hyllning till en väldigt trevlig busschaufför, jämfört med surgubben sist så var killen väldigt glad och önskade oss en trevlig resa och avslut för kvällen. Han berättade att det är bra med bälte och att vi var välkomna på hans buss :) sånt gör mig väldigt glad! det känns lyxigt att åka buss när chaufförerna är trevliga och pratar lite med resenärerna. Det finns en gubbe som informerar om reflexer och en som berättar lite om bälten. Himla trevligt! :D

Nu ska jag sova
Godnatt :)


Nu är det dags!

Jag har varit extremt lat under sommaren och det måste ändras!
När jag har flyttat så ska jag börja träna på Friskis och Svettis! Lokalen ligger 3 min från lägenheten och då har man ingen anledning att inte träna! Jag vill gå på spinning, medelgympa och lite styrketräning :)
Jag ska komma i toppform!


Det är lika bra att börja peppa nu så man kommer igång ordentligt sen :)



"I have the time of my life"

Jag drömde om Dirty Dancing inatt och när jag vaknade så nynnade jag på de klassiska låtarna. Nu kommer de sitta i huvudet på mig hela dagen!
Lyssna och njut. Jag blir helt sprallig!


http://www.youtube.com/watch?v=6oKUTOLSeMM

http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo&feature=related

Jobbar på IVA idag mellan 13.30-21.45.
Hoppas den här veckan går fort nu!


Ha en bra dag :)
kram








Här har ni den! :)

Att köpa eller inte köpa?
Jag tycker den är superfin!



MoneyMoneyMoney

Jag måste verkligen hålla i mina pengar nu när det närmar sig flytt och allt som hör till men ändå ska jag gå in på H&Ms hemsida och hitta en underbar klänning som jag vill ha!
Jag vill beställa den så fort jag kommer hem, men jag vet att mitt samvete kommer spöka hela dagen.
Det är inte lätt att vara shopoholic, jag har redan satt den diagnosen på mig själv..här behövs det inga experter för att förstå att mitt handlande börjar bli lite väl överdrivet. Men det finns ju så mycket fina kläder nu! Affärerna tjänar storkovan på mig just nu..

Vad gör ni idag då? Själv sitter jag på IVA och just nu är det lugnt. Lugnet före stormen?

kram


Vi kör en här me :)

Hejdå-fika den 2:a oktober inför flytten den 3:e oktober på Café Tratten kl 14.00 :)
Kan vara mysigt att samla alla underbara vänner och bara umgås :)

Vore toppen om ni alla kunde komma!


Tro mig när jag säger att jag kommer sakna er..

Har haft älskling på besök och det är alltid underbart <3 snart bor vi äntligen ihop! om 7 dagar går flyttlasset och det är 1000 saker jag måste ordna först.

Igår kväll satt jag hemma hos Sandra och kollade på Idol :) Vi pratade om allt mellan himmel och jord och den tjejen är helt enkelt one of a kind. Hon är den som får mig att se klart och bara känna glädje i hela kroppen. Något har hänt så att vi kommit närmre än vad vi varit förut och det är hon som får mig att känna lite sorg över att flytta. Hon är verkligen en klippa!
Det finns en massa människor som jag kommer sakna av hela mitt hjärta och jag hoppas att ni vet det. Ni har gjort så jag kan stå på mina ben och se framåt. Ni har sett mig i alla situationer men ändå inte lämnat mig själv.

Om jag hade nå bilder på alla underbara vänner så skulle jag fylla bloggen med dem.
Men nu ligger mina bilders framtid i älsklings händer och i min mammas kraschade dator. Så när jag har fått tillbaka dem så kommer bilderna..jag lovar!

Ikväll finns jag på IVA och jag hoppas det blir en lugn kväll.

Ha en bra helg!

kram


I rampljuset!

Länstidningen sprang här på avdelningen för 10 min sen och ville höra vad personalen säger om allt som det skrivs om. Synd bara att de inte hade bokat tid och då kanske fått fler att tala ut om hur de känner och tycker. Men jag var snabb med att gömma mig här bakom datorn för att slippa jobbiga frågor, jag är ändå inte så informerad när det gäller den här saken. Men ni andra som blir nyfikna kan ju gå in på
www.lt.se och läsa om Rasismen på IVA.

Tack för mig!
kram


Mellan hopp och förtvivlan

Biffen pendlar mellan att vara pigg till att vara supertrött. Vissa dagar är han som han brukar, glad och skäller på folk men sen ena dagen ligger han bara och kräks så fort han rör sig. Det är nog dags att boka en tid hos veterinären och ge honom en spruta så han får somna in.
Det känns i hjärtat men det enda rätta är att han inte ska få lida...
Vi får se vad som händer.

Vid halv 1 åker jag in till jobbet, innan det ska jag träffa Camilla en snabbis då hon ska låna min rosa peruk :)
Helst skulle jag vilja vara hemma men då kommer mamma köra med mig så då är det bättre att vara på jobbet. Halsen känns som sandpapper och migränen smyger sig på men jag orkar nog en kväll till sen är jag ju ledig imorgon.

Nu ska jag städa lite i badrummet.

kram

Vilket kaos!

Jag är helt slut..men har ändå haft en bra kväll :)
Hade velat vara hos Pär och ätit tacos men just nu känner jag mig rätt äcklig och trött.
Det blir hem och direkt till duschen sen vänta på att torsdagen ska gå fort..sen ska jag mysa som en tok med min raring :D
Nu får jag skjus hem!
kram

Det känns som att det kommer bli en bra dag idag! :)

Har ätit en god frukost och lyssnar nu på Takida, deras nya album är grymt bra!
Ska snart städa lite på rummet eftersom älskling kommer imorgon, vill inte att han ska dö i en allergisk dammchock och efter det blir det lite lunch och sen åka in till jobbet. Det sköna med att jobba kväll är att man kan sova ut! Har varit väldigt trött nu på mornarna och får kämpa för att kunna lämna värmen under täcket :P

Köpte tv bänken igår och tänkte bjuda på en bild men tjejen var snabb med att ta bort annonsen så ni får vänta med att se tills den är i lägenheten :) fick även en fin lampa på köpet och den passar nog rätt bra att ha på bänken :)

Ne nu ska jag börja städa.
Ha en fin dag :)






"I'm head over heels" <3


Jag satt vid datorn och grät

Min idiot till lillebror har tagit mitt minneskort med alla mina bilder och all min musik.
Han har tagit bort mina saker och fyllt på med sin skitmusik och 2 filmer...vart är då mina saker? Jo de är på en mapp i mammas dator som har gått sönder. Jag vet att man säkert kan hitta mappen och få tillbaka bilderna men när jag såg att allt mitt var borta så fick jag panik.
Man kan inte köpa tillbaka bilder eller ersätta dem med några andra..det är minnen och underbara tider som man har sparat för att titta på och må bra. Jag grät och ringde till Arne, han fick en rejäl utskällning men mina bilder kom inte tillbaka för det..
Jag önskar att jag var lite bättre på att fixa med datorer och att jag kunde fixa det här själv men jag behöver verkligen hjälp..tur att älskling kommer på torsdag. Han kan kanske försöka!

Så om ni undrar varför jag inte laddar upp nå bilder så beror det på att jag inte har några :(

Jobbar på UVA idag och jag hoppas det går bra. Slutar 17.30 och efter det ska jag och pappa köpa en tv bänk. Blocket i all ära :P

Ha en bra dag!

kram

Tips!

Ni får inte missa den här serien, det finns en bok också och jag rekommenderar den starkt!

"Mannen under trappan" skriven av Marie Hermanson





Serien går just nu på svt 1 kl 21.15 på söndagar men den har redan gått 2 avsnitt så kolla in om det går i repris.
Lite otäck men spännande!
Jonas Karlsson höjer hela serien :)




Har varit seg på att uppdatera

Fast det har varit helg så skulle jag behöva en veckas ledighet, känner mig inte i form och vill helst ligga i sängen och läsa en bok :P
Men imorgon börjar en ny vecka och det blir den sista hela veckan på IVA.
Jag håller på att packa mina kläder och saker som jag har kvar här i Nykvarn och det känns riktigt bra. Snart bor jag tillsammans med älskling och vi kan börja på en ny kula <3

Annars har jag läst, solat och ätit god mat.. senare ska jag ta en promenad och köpa nått gott till kvällens tv program. På helgerna kan man svulla godis och chips men sen till veckan blir det tvärstopp. Måste komma iform och så fort jag är i Kholm så ska jag bli medlem på Friskis och Svettis :)

Nu ska jag vila en stund till, sen åka in till stan och lämna in mammas dator som kraschat..igen!  Sen promenad och tillsist tv:n! Låter inte direkt spännande men lagom soft för en söndagskväll!

ha det fint!
kram


2 favoriter på samma kväll!








Behöver inte säga mer än att jag känner mig lite gladare!


Vad händer ikväll då?

Kom precis på att det är fredag plus att jag är ledig ihelgen, det innebär att jag kan göra nått ikväll och får sova ut imorgon! men jag har ju inget planerat..
Funderar på att ha en spakväll , fotbad, hårinpackning och nå fräsch mask till ansiktet :)
Först ska jag sluta jobbet.

kram

Jäkla busschaufför!

Jag har aldrig behövt plinga när man ska hoppa av vid centralen men idag så fortsätter bussen mot garaget, jag frågade om han inte stannar tidigare och då sa han att det finns en knapp att trycka på..surgubbe. Så jag fick springa till bussen! bra start på morgonen...
Datorn hemma har  kraschat igen så jag får kolla allt på jobbet. Hoppas dagen blir lugn och att det går fort. Sen ska jag ta en snabbis på stan och efter det hem och sova.
Känner mig helt slut och lite förkyld..

Skönt med fredag! :)


Underbara skrutten

Biffen är sjuk och har nog inte så långt kvar, känns jobbigt att vänta men jag vill inte att han ska avlivas, är det egoistiskt? när han nu somnar så vill jag ha honom i mitt knä så han inte behöver vara ensam..fan tårarna rinner bara jag tänker på det. Vill inte åka nånstans men måste till jobbet idag och imorgon, sen är jag ledig lör-sön.
Helst skulle jag vilja ligga brevid honom och klia honom under hakan..



 


"I wanna wake up with you"

Det känns konstigt att vara tillbaka i Nykvarn. Börjar släppa taget mer och mer och då känns det lite främmande. Kommer sakna Södertälje mer än Nykvarn med affärerna och alla mysiga fik.
Börjar tröttna lite på jobbet också, stämningen känns inte riktigt som det brukar utan det är spänt och jag känner mig inte riktigt pigg när jag jobbar. Man kan jämnföra känslan med att man snart ska gå på sommarlov, man längtar bara tills skolan ska ta slut..
Mamma tjatar om allt möjligt och jag vill bara åka tillbaka till kholm..

Saknar min älskling <3



Jag vill stanna här..

Jag vet att jag behöver jobba men kan inte månaden ta slut nu? Vill vara i lägenheten och fixa klart allt och bara njuta av att det är vår lägenhet!

Har kollat lite och funderar på inflyttningsfest den 9:e eller 10:e oktober, men har inte bestämt nått. Vore ju kul om lägenheten är klar, eller top notch som Hollyood Mammorna sa..haha kollade på det igår och vilka blåsta kvinnor.

Men ni som läser kan ju skriva om det funkar för er! Först tänkte jag ha nå slags tjejmiddag och sen senare i vinter eller till våren en dunderfest med alla människor som vill komma! :)
Jag hör av mig till er tjejer sen när ett datum är bestämt för tjejmiddag!


Nu blir det frukost och sötnosen sover som en stock..






Det är bara sorgligt.

http://lt.se/nyheter/1.563163

Har varit i Kholm nu sen i fredags och har inte hängt med i vad som händer i Södertälje/Nykvarn men när man läser Lt:s hemsida så blir jag bara arg.
Södertälje är nya rosengård med bränder och brottslingar som går lösa.
Känns verkligen skönt att snart få komma bort från tokstan!





3 år och 6 månader <3

Idag vart det mer tvätt, känns som att det är det enda man gör :P
Men jag gillar att vara nere i tvättstugan och sen stå i torkrummet och känna svetten lacka på ryggen..haha eller kanske inte! Men nu är sängkläderna iaf  rena :)
Inatt är jag själv i lägenheten men jag slappar inte för det! gillar att städa iordning och tända lite ljus, har även suttit hos Jennifer och Jesper och kollat på tv. Favorit i repris, Roast på Berns och Betnér var en stjärna somvanligt! Kanske lite grova skämt från de andra men den som är med i leken får leken tåla.

Snart ska jag sova men håller mig vaken en stund till nu när jag har datorn för mig själv :D
Bybye

Rapport från Kholm :)

Jag har det toppen! åker hem på tisdag och det känns lite tråkigt att lämna lägenheten. Nu har vi fått iordning lite mer och det ska bli kul att fortsätta sen när jag får lite lön :) har satt upp gardiner och köpt kuddar till soffan! äntligen..de vart svarta och lila kuddar, perfekta till soffan och de grå gardinerna :)

Har varit ute på San Marino men där var det inge vidare drag. En skäggig gubbe med hans son försökte liva upp men det gick väl sådär, jag, jennifer och jesper lunkade hem och jag somnade i soffan :P en perfekt lördagskväll!

Idag blir det kanske bio men annars tar vi nog det lugnt, är lite sugen på thaimat.."du med din jäkla mat"

ha det bra :)
byebye

Vilken fredag! :D

Jag trodde att jag snart skulle in och jobba till 21.45, sen stressa till tåget och komma fram till Katrineholm vid 23.30 men nu så ringde min chef och sa att jag inte behöver jobba idag! :D visst pengarna behöver jag ju alltid men det känns som att nu vill jag verkligen vara i lägenheten :D
Då blir jag ledig 4 dagar! så skönt och det ska bli toppen att träffa alla! :D

nu är jag glad och ska snart åka!
Ha en toppenhelg :)

kram




Torsdag

Godmorgon :)
Har redan ätit frukost,  klappat biffen och nu har jag köpt den där söta paljettväskan!
Hoppas den kommer snart med posten..
Snart ska jag städa rummet lite inför helgen, det är skönt att lämna det städat. Imorgon åker jag till Micke och jag längtar! ska bli underbart att vara där..tillochmed tvättstugan på lördag ska bli toppen!

Vid halv 1 åker jag in till sjukhuset igen och ännu ett pass på IVA, är på en sal som inte är lika påfrestande och då känns det ännu bättre att jobba. Skönt att sluta passet och inte vara helt slut, både fysiskt och psykiskt.

Men nu måste jag börja städa.
Ha en bra dag :)


Aha en ny bloggare! :)

Jennifer har skaffat blogg så gå in och läs den! :)

www.sowitchy.blogg.se,  jo ja ska hjälpa henne med designen! ^^

Annars är det cool lugnt, har även klickat hem en söt liten paljettväska från bloggshoppen! första gången jag gör det :)

nu blir det jobb!

byebye

Oj så många läsare!

Över 100 pers läste mitt inlägg om Idol :) härligt!!
Tyckte det var lite kul att de ville höja åldersgränsen men de som man fick se gå vidare var ju 16-17 år, stackars tjej som grät och snyftade så mycket. Trodde hon skulle komma med men stackarn var lite väl nervös och sårbar..

Nu sitter jag och lyssnar på Erik Hassle, har en tendens att lyssna sönder låtar som jag gillar men det är ju så bra! Ni som inte hört, gå in på youtube och lyssna!

Annars ska jag snart få i mig frukost och sen åka in till jobbet, till helgen får jag äntligen vara ledig! Ska bli skönt att vara i lägenheten och bara vila :)



Snart Idol ju! Kl 20.00 på tv4 :) jag ska kolla och skämmas!






Bump on the road

Jag har hittat en underbar låt med Erik Hassle

http://www.youtube.com/watch?v=AikxfjJ7VEU

Saker och ting är lite röriga, känner mig som ett vrak. Men det brukar ordna sig, bara man lär sig av sina misstag.
Nu ska jag in till stan och hämta min klänning och kolla efter lite saker.
Skönt att vara ledig!

byebye


Haha skönt med lite humor i vardagen!

Roast på Berns, vilken succé! så roligt med Betnér och alla andra komiker mot stackars Björn Gustavsson!
Det fanns allt, från kurder som snattar till smarta flytningar från Petra haha!
Jag gillade det skarpt! :)
 





Be strong, hold on, antoher day will rise

Lyssnar på Takidas nya skiva och den är riktigt bra! Måste se dem live nångång, har alltid haft annat för mig när de spelat i närheten.

Det var mycket på jobbet idag, var helt slut när jag kom hem och jag somnade i soffan i 2 timmar.
Sen piggnade jag till och lagade ris med kyckling, börjar bli bättre på matlagning nu :) Måste ju lära mig nu när det inte finns nå mamma som gör mina matlådor ^^

Nu under kvällen har jag varit ute och gått med stavarna, känns så mycket bättre än att bara gå. Man har bättre hållning och hela kroppen jobbar mer än när man promenerar :)

Längtar till fredag då jag åker till kholm! ska bli så skönt att få vara i lägenheten, det är inte lång tid kvar nu tills jag flyttar! så fort vikariatet på iva går ut så drar ja :)

Imorgon ska jag kolla om kemtvätten kunde rädda min klänning!
Dumma brud som knuffade mig!



Bilder jag missat







Först grillade bananer och sen min fina jacka :)

Nu är det måndag och jag är helt slut efter helgens jobb.
Fick slita mig ur sängen i morse och det vart inte lättare av att min arm var bortdomnad så jag kände mig invalid.
Jobbar på IVA till kl 15 och sen får jag se vad som händer, vore skönt att springa lite idag men just nu känner jag bara för att gå tillbaka till sängen och sova 2-3 dagar.

Hoppas ni får en bättre start på veckan!
Nu ska jag snyta mig
byebye


Det vart en okej lördagskväll!

Jag stannade hemma och tittade på film och bastade, kände att jag inte hade krafter nog till att åka runt i Södertälje på olika fester, men jag hoppas ni andra hade det kul! :)

Min brorsa kom och grillade med sin tjej och jag var snabb med att smaka lite..det bästa var nog den grillade bananen med glass och chokladsås till efterrätt mmm..frossade lite och sen kollade jag på Män som hatar kvinnor med mamma och den var rätt bra! Kanske lite väl mycket inslag av våld och sjuka sexövergrepp men filmen är helt klart sevärd för er som inte sett den! :)


Nu ska jag till IVA igen för ett pass till kl 15, sen ska jag tillbringa resten av dagen framför tv:n! precis som man ska göra på en söndag! Det är mycket premiärer idag :)

Nu ska jag kila, tack för mig!

kram

Så många planer men så lite ork :P

Ikväll blir det kräftor hos Mickis, har inte ens tagit fram några så de hinner tina :P
Sen fest hos Pär, bara sitta och chilla i hans fina lägenhet och sen hem och sova..men jag behöver lite energi! Hinner knappt hem innan jag ska in till stan igen och imorgon börjar jag kl 07.00.
Det kunde blivit en toppenlördag om jag var ledig imorgon! men icke..

Vad gör ni ikväll? :)

Kram

Nu är jackan min!

Jag är så glad och nöjd att jag äntligen köpt den!
Bild kommer ikväll när jag har slutat jobbet :)

Har ätit tårta och är redo för en jobbkväll!

kram

Om jag var ledig i helgen så skulle jag njuta av att det va fredag!

Det regnar och ser väldigt grått ut ute, när jag tänker höst så tänker jag kalla men soliga dagar! sen att träden är sådär fina med orange och röda löv..

Innan jobbet ska jag träffa Jessica för en fika :) det var längesen och hon har en klänning med sig som jag ska titta på, spännande!  Gillar när folk kommer med saker ^^

Sen blir det jobb ikväll och hela helgen..ska försöka pressa in ett besök hos Pär och sen lite kräftor hos Mickis på lördag :) det blir nog den första och sista kräftskivan iår! Men kul kommer det bli!


Nu blir det frukost och lite mys med hundkraken :)





Ha en bra fredag!

Kram




Nu blir jag lite ledsen!

Jag hittade jackan på H&M , rätt storlek och allt men sen såg jag några fläckar! såg ut som nå slags lim eller klister och humöret sjönk! det var den enda 38:an i affären!
Jag gick till kassan och frågade om det fanns fler och det gjorde det tyvärr inte..
Det kan komma fler imorgon och det innebär att jag måste vara utanför H&M kl 10 för att hinna rycka åt mig en innan de hängs upp :P Allt för en jacka liksom! jag vill ju ha den och i värsta fall köper jag jackan och kräver lite rabbat för fläckarna..det är inget som syns men det stör mig lite ändå :P

Vilka problem man kan ha :P

Nu ska jag jobba och försöka tänka bort jackan en stund..

kram

Lite ärenden på stan :)

Snart åker jag in till Södertälje för att kolla efter jackan från H&M, om den finns så köper jag den på engång! Om den inte finns så åker jag tillbaka till Stockholm för att hitta den! :P
Sen ska jag lämna in min rosa klänning på kemtvätt, det är nog det enda som räddar den från när jag ramlade på kryssningen :P alldeles svart på rumpan...haha

Sen blir det jobb, vill att månaden ska ta slut nu så jag kan flytta! Inflyttningsfest i början av oktober? vad sägs om det? :D

Annars är jag stel i ryggen och nacken, hinner kanske lägga mig i massagestolen på jobbet innan passet börjar..hoppas det blir en lugn kväll också, jag är inte i form just nu, skulle vara typiskt om man vart sjuk nu!

Nu ska jag fixa lunch, ha en bra dag :)

kram

 





Shopping! :D

Har haft en toppendag med Sandra i Stockholm! så himla fint väder och humöret var på topp :)
Hittade en massa fina saker! kunde shoppat några timmar till men måste hålla igen lite så att jag inte tömmer kontot på pengar :P
Det enda som fattas nu är den underbara jackan som jag hittade på H&M, tänkte att jag skulle beställa den eftersom 38:an som hängde i affären såg lite ruffig ut...men så finns det inte på hemsidan! hoppas den kommer snart..den är helt underbart fin! :D

Här kommer ett litet kollage på vad jag handlade :)

Bild 1:

Linne: Gina Tricot
Lila och grå tröja : H&M
Vit tröja : Gina Tricot

Bild 2: Väskan kommer från H&M :)

Bild 3: De lila tröjorna från Gina och den svarta från Only

Bild 4: Örhängen från Gina Tricot :)



Nu ska jag ringa älskling :D

kram


1 september :)

Tänk att det var 1 år sen jag började på IVA som timanställd :) jag nämnde det till några kollegor och de tyckte det kändes som att jag varit där längre..haha positivt såklart!
Känns rätt okej att ha en månad kvar med fullt schema och sen fortsätta på timmar, hoppas de inte glömmer mig sen när jag bosatt mig i Kholm :P

Det är soligt och underbart väder ute! kände hur det hettade på kinderna när jag väntade på bussen, härligt härligt! Annars har dagen gått bra, försov mig rätt rejält i morse men jag kom ändå  i tid till jobbet! :)

Imorgon tar jag en sväng till Sthlm och möter Sandra :D ska bli riktigt kul att bara gå runt och kolla på alla fina höstkläder, har suktat efter en ordentlig shoppingrunda! börjar ju bra med ett månadskort på SL för 690 kr, nästan så att shoppingsuget försvann :P Men imorgon hoppas jag att jag hittar massa fina tröjor, nå skor, jacka och en ny väska..helst med några fransar, himla tjusigt :)





Nu ska jag vila en stund, sen laga mat, nå tips? :)

kram


RSS 2.0