Jag lever bland kartonger och damm

Det börjar närma sig nu. Den 1:a september har jag tillgång till en egen liten lägenhet på andra sidan stan.  Jag försöker verkligen komma igång med alla saker som ska packas ner, dammas av och lindas in i tidningspapper. Jag skulle behöva en hel helg till att fixa allt men jag vet inte riktigt när jag kan flytta ordentligt. Måste ordna med tusen saker innan. Men jag tror att det blir bra, att ha sitt egna och få bo in sig inför hösten.
 
Snart är det helg igen och det kommer bli en toppenhelg! Åker till pappa på fredag och på kvällen hoppas jag på bio. På lördag blir det full snurr. Först Lions loppmarknad med en miljon saker som ska kollas igenom och jag hoppas att jag hinner fynda en massa fint innan jag hoppar på Birka bussen från Södertälje.  Jag och 10 tjejer från jobbet ska ta en 24 timmars på Birka Paradise och det kommer bli så kul! Buffé, drinkar och dans! :)
 
Nu ska jag göra mig redo för ett kvällspass på UVA.
Ha det fint!
Kram
 
 
 
 
 

1 år utan dig

Jag har haft en bra dag idag. Stod assistent på två höftoperationer och det gick bra trots att man känner sig ringrostig. Det är skönt när man fokuserar på arbetet eller står i korridoren och pratar om helgens kryssning med kollegorna så man får en liten stund utan klumpen i magen eller känslan av att bara låta allt komma över en. 
 
Det är när man börjar tänka som man känner hur ledsen man är.
Natten mellan 25-26 aug 2012 gick min mamma bort. Det är ett helt år sen och jag kan inte riktigt förstå att tiden gått så fort. Varje dag, om så bara en minut så har jag tänkt på henne. Tiden mellan sommaren och hösten var hennes favorit, hon älskade att gå ut i skogen, plocka svamp och bara andas. Hon tog hand om blommorna och allt som började bli färdigt i trädgården och gjorde den redo för vintern. Man tog på sig en av hennes fleecetröjor när kvällen kom och då vart man lugn i hela kroppen. 
Igår samlade vi ihop hela familjen och vänner och fikade hos pappa, det var en underbar dag med sol och värme och man kände att man var lycklig längst in i benen. Jag är så otroligt tacksam för min familj och de människor som stod mamma nära. De som vill träffas och minnas. <3
 
Livet går vidare men ibland känner jag mig så övergiven och vilse, jag behöver min mamma  nu när det händer så mycket och jag skulle bara vilja fråga henne vad jag ska göra med allt som händer och hur jag ska fortsätta framåt.
 
Jag vet att jag inte är ensam och det är väl det som håller mig vid ytan. 
 
 
 
 
 

Det finns hopp!

Äntligen börjar hostan ge med sig och jag känner mig lite piggare än tidigare i veckan. Man kan ju inte ligga sjuk i helgen inte! Ska snart åka mot Södertälje och innan ska jag packa väskan och kolla över lite räkningar. Vart så jäkla glad att lönen kommit in på kontot! Den här månaden blir lite tuff med en massa saker som ska betalas men nu har jag en plan iaf. 
 
Gick snabbt in på H&M och hittade en snygg jacka och jag hinner nog kolla lite i Södertälje också innan jag tar bussen mot Nykvarn :)
 
Ha en fin helg allesammans! kram
 
 

Sjukstuga

I två veckor har jag hostat,  haft ont i halsen och varit allmänt trött och hängig. Jag gissar på att hösten är på ingång och det är svårt med kläder som antingen är för varma eller så är det iskallt! Efter en jobbig natt så bokade jag in mig en tid på vårdcentralen så att de skulle kolla ordentligt vad som bråkar i kroppen och det visade på virus och nu ska jag äta hostmedicin,  känns som man är 5 år igen! 3 gånger om dagen, te med honung,  vatten och vila vart domen så nu håller jag mig hemma från jobbet sålänge slemhostan är kvar.  
Jag hoppas att jag är piggare tills på fredag för då vill jag åka till Nykvarn,  gå i skogen och bara vara i huset hela helgen.  Måste träffa ungarna också för jag saknar dem massor!  <3 
 
Nu ska jag koka te och fortsätta lata mig i soffan. Ha det fint! Kram
 
 

Sommaren 2013 <3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Du är min himmel

Två helger med kräftskivor börjar ta ut sin rätt, sitter i morgonrocken och känner mig sjuklig med en ond hals och hosta. Men jag har haft det toppen! Jag älskar mina tjejer i Nykvarn och ibland kan mina bröder också vara rätt trevliga. Mat, dricka och härligt folk är en oslagbar kombination. 
 
Nu räknar jag ner dagarna fram till den 31:a då det blir Lions loppmarknad i Nykvarn och på kvällen blir det kryssning med tjejligan från jobbet, det kommer bli toppen! Bara vi kommer på båten efter allt strul med bokningen så kommer jag kunna slappna av och öppna första long drinken och dansa in i dimman. 
 
Nu ska jag leta fram alvedon, hosttabletter och dricka min finska supermedicin och sen gå iväg till jobbet för ett kvällspass på UVA, får hålla tyst idag så halsen får vila. 
 
Ha en fin dag!
Kram
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0