Det där med nyår

Jag har aldrig känt mig så ensam som den nyårsnatten. Vi var tre som åt middag, jag hade fixat hela dagen och fick ingenting tillbaka. Klänningen var glittrig och jag drack upp all bål själv. Jag ville mest slappna av och inte känna hur smärtan och tårarna satt i bröstkorgen.
Gott nytt år!
Vi tände ljuslyktan för mamma på bron, kysstes och önskade varandra det bästa året någonsin.
 
Ni gick ner till centrum för att fortsätta fira och jag skyllde på migrän och gick hem igen.
Där i hallen bröt jag ihop. 
2012 var det värsta året i mitt liv och natten till 2013 satt jag ensam i hallen och skrek ut all smärta medans raketerna fick fönsterna att skallra. 
 

Kom och laga mat med mig

Helgen är snart slut och jag har lite söndagsmys här hemma. Fisken är i ugnen till matlådan och jag har tv:n i bakgrunden med en massa tända ljus överallt i lägenheten. 
Igår var jag i Sthlm med finaste Helena&Marika för att julshoppa, vi gick till Gamla Stan, in och ut i butiker och avslutade dagen med mat på en Italiensk tapas restaurang, väldigt skönt att komma ut lite. 
 
Jag tänker på hur många som sitter precis som jag gör just nu. Framför datorn, med tv:n, maten lagar sig själv och man pratar högt med sig själv. Alla pratar kanske inte med sig själva men jag gör ju det och tycker inte alls att det är galet. Jag är van ^^
 
Jag känner mig inte ensam för jag har vänner och familj som jag kan ringa och prata med men samtidigt kan det vara skönt att bara vara själv och få tänka eller göra som man vill.
Men något som är så tråkigt är att laga mat till bara en själv. Jag gör matlådor till veckan, jag ska slänga in en varm macka i ugnen efteråt och det känns bara så tråkigt att äta framför tv:n själv.  Det är en av många fördelar med att flytta hem till pappa igen,  att då kan jag laga mat i ett riktigt kök och med sällskap. Det ser jag framemot så jag ska verkligen försöka laga mat ofta, bra och nyttig mat och sen prata lite med farsgubben. 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0