Ååååka pendeltåg!

Jag gillar att åka tåg, när ja var yngre så föreställde jag mig en musikvideo där man sitter på ett tåg och ser hur landskapet svischar förbi, det skulle vara en sorglig låt som handlade om att man lämnade något eller någon, sen gillar jag att kolla på allt folk :)
Är uppe i Sthlm runt 1 och ska styra benen mot Beyond Retro och sen får ja se vart jag hamnar, mitt mål idag är att hitta en solhatt och en svart långärmad myströja..

Nu ska jag göra mig klar för färd.
Ha en härlig dag allesammans :)
kram

Mot Nykvarn :)

Idag åker jag till mamma&pappa och stannar där en vecka, ska bli skönt att bli lite ompysslad, kunna gå ut i en trädgård och sola, plocka jordgubbar och sen träffa härliga tjejkompisar :)
Idag ska jag träffa min bror med bebis och det ska bli mysigt, resten av dagen ska jag hjälpa mamma med att fixa på tomten. Imorgon bär det av till Sthlm och sen blir det att träffa lite folk och övningsköra resten av tiden. Raringen kommer till mig på söndag då vi åker på kryssning på måndag, kommer bli kul att handla taxfree!
Håller alla tummar och tår att vädret blit fint och att man kommer hit igen brun som en pepparkaka.

Tåget går 13.00 så jag måste skynda mig och packa ner alla grejer, det blir en hel del för en vecka!
Ha en härlig dag så uppdaterar jag igen när jag har tid och lust :)

kram


Min bror Johan och Zeth :)


Man är iaf ingen badkruka :)

Godkväll, sitter nyduschad och funderar på alla saker som jag borde ha gjort nu på kvällskvisten..
Det har varit en rolig dag med shopping på stan med Jenn&Lisa, sen färgades mitt hår och det vart fint :)

Har även badat med Micke och hans grabbgäng och efter det fick jag i mig lite kebab vid Sibylla.
Efter allt hamnade jag i soffan och runt 18tiden lyckades jag somna som en stock och har legat där sendess. Vart helt slut och ju mer jag tänkte på allt som jag behövde göra desto mer sjönk jag ner i soffan..

Nu måste jag ta mig i kragen och börja packa inför en vecka hos mamma&pappa plus kryssningen nästa måndag till Tallin. Åker imorgon och kommer hem igen till Kholm nästa onsdag men jag kommer uppdatera er från Nyvarn sen.
Nu måste jag slita mig från soffan och börja packa!
Ha en fin kväll
kram


Känner redan hur det pirrar i magen!

På onsdag åker jag till mamma&pappa för några härliga sommardagar :)
Har 2 måsten och det första är en tur till Sthlm och kolla in Beyond Retro och det andra är att övningsköra.
Kan redan nu känna känslan av att traska in i butiken och titta på alla underbara klänningar, sjalar, väskor och skor! Man vet inte riktigt vart man ska börja utan det är vackra saker överallt!
Butiken är ett måste att besöka och om man har lite tur så kan Elsa vara där ^^

Idag vaknade jag av mig själv 06.30 och nu sitter jag och tittar på tv, snart blir det lite frukost och sen snabbstädning.

En rätt skön start på en ny vecka, nu blir det frukost!
kram


Från butiken på Drottninggatan i Sthlm


Första semesterveckan är gjord..

Jag får lite ångest när jag tänker att nu är det bara 3 veckor kvar av semestern, känner mig inte direkt ledig utan mer rastlös och ibland lat eftersom alla rutiner försvinner. Därför ska jag ha iaf nån rutin varje dag nu veckorna som kommer, ta en promenad, plugga lite teori och kanske pyssla med nått.
Veckorna som är kvar blir lite mer händelserika, först en tur till Nykvarn, lite shopping i storstan, hälsa på Johan,Marika och Zeth, träffa tjejerna i Nykvarn/Södertälje och sen vankas kryssning med raringen och förhoppningsvis power meet med Lisa&Jenn. Man får hoppas att det blir kanonväder så man kan ta premiärdoppet och lägga sig på nån strand nånstans innan man börjar jobbet igen..

Ikväll kollar ja på Foo Fighters och om jag orkar hålla mig vaken så blir det besatt inatt.
Imorgon blir det en tur på stan och sen ska jag fixa lite hårfärg, det är dags för lite uppfräschning :)

Ha det fint!
kram




Baby har köpt en ny bil..

Jag är inte överförtjust i bilvalet men det finns en viss tjusning med den, en Datsun 120 Y -75. Kom och tänka på en massa fina bilder på pinuppor som står och ser heta ut brevid fina bilar och tänkte att det kanske man skulle kunna göra, klä ut sig lite och stå vid bilen och ta lite roliga bilder :)



 


Lördagsmys

Idag är man lagom trött efter allt midsommarfirande, mat, dans, lekar och maskerad. Nu myser jag runt i min morgonrock och tänkte hålla mig i soffan, har sovit några timmar och nu börjar jag bli hungrig.
Raringen åker runt med bilen så jag får hålla mig själv sällskap, snart börjar Sex And The City filmen och jag ska laga ihop nått gott att äta till. Kvällen blir lugn utan en massa måsten och plock.
Hoppas ni alla mår bra såhär dagen efter :)

Ha en fin kväll, solen ser ut att komma fram, en dag sent kanske men sol är alltid härligt!
kram

Midsommar ute i Bråten med mina fina tjejer :)














Jag skulle köpa den :)

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

 


Nytt från H&M

Kände ett stort ja-vill-ha-behov när jag såg väskan och en jumpsuit är perfekt både sommar, höst och vinter! Får leta rätt på nå butik där de kan finnas då jag skippar internetshopping. Men när lönen kommer så vill ja handla! :)




Jag börjar kanske slappna av lite nu..



 

Känner mig riktigt trött och hängig idag, helst skulle jag vilja göra en massa saker men energin är som bortblåst. Det krävdes kanske 3 semesterdagar för att verkligen kunna slappna och men jag hoppas att jag känner mig lite piggare imorgon.

Ikväll blir det nog film och godis.

Ha det fint



Funderar starkt på att ta en sista minuten..

Vädret suger just nu och det känns helt värdelöst att behöva jaga solen för att få lite färg. Den riktiga sommarvärmen kommer enligt väderleksrapporterna om ca 1 månad och då är ju min semester slut..
Ska kolla in lite resebolag och titta om det finns nått prisvärt!

Annars händer det inte så mycket idag, ska plugga teori och sen blir det en tur ner på stan för att handla lite dricka inför midsommar. Det mesta är fixat så nu ska man bara öva lite på underhållningen och sen ladda med sång och musik :)
Ska gå ner till Friskis och köra lite bas/styrka, det va alldeles för längesen sist!

Nu teori, ha en fin dag
kram
Rhodos 09



Har en obehaglig känsla i magen..

Bara några månader efter men bättre det än att ha missat filmen helt, har precis sett första delen av Harry Potter och Dödsrelikerna. Känner mig nervös inför den sista delen...


4/7-6/7

Jag och raringen åker på en 40 timmarskryssning till Tallin :)
Ska bli kul att bara umgås, gå på marknader och dansa på båten till småtimmarn. Buffé och taxfree är två måsten! Hoppas man kan ligga på däcket och sola sig igenom skärgården och ut mot Östersjön och att vädret i Estland sen är härligt!


Dagens planer

Solen har nog rymt till andra sidan jordklotet så man får hitta på något roligt att göra inomhus idag..
Längtar efter att kunna ligga nere på stranden igen, läsa en bok och verkligen ha semester!

Idag blir det att städa undan en massa saker, damma och dammsuga. Kan vara rätt skönt med en ordentlig städning så slipper man tänka på det under några dagar. Ska även plugga teori och sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske baka nått gott.

Nu blir det frukost och sen ska jag börja plocka lite.
Ha en fin dag och hoppas på sol nånstans i landet!
kram


Det enda jag behöver är en sol, en strand med brygga och lite gott att dricka!


Hylljäkeln är uppe!

Efter ett antal månader och suckar så är den uppe, kanske inte så mycket för världen men den är fin för mig!  Raringen hjälpte mig och jag känner mer och mer att jag måste lära mig att borra,snickra och pyssla med inredning och alla slags möbler. Känner mig så okunnig att man nästan skäms..
Tänk om man bodde själv, det kulle ju bli katastrof!

Snart blir det en tur ner på stan med Jenn och sen ska jag plugga lite körkortsteori och städa.
Ha en fin dag

Träbokstäverna fick jag i present och hyllan är köpt på Chili i Norrköping, tavlan med muffins är från kalaset. Jag ska hitta lite finare ljus att ha till men de gröna får duga sålänge :)


 

Kram

Visst har man idoler som vuxen ^^

 

Jag skulle lugnt kunna byta liv med henne för en dag, springa runt i hennes klänningar och fika i hennes underbara kök! Elsa Billgren måste vara en av Sveriges vackraste kvinnor :)


En helg i kärlekens tecken <3

En bättre start på semestern kan man inte ha, just nu sitter jag invirad i mystäcket och morgonrocken med en kopp té och väntar på att Gossip Girl ska börja. Känner mig riktigt avslappnad och bara sådär härlig...

Helgen har varit toppen, vi åkte mot Uppsala igår och checkade in på hotellet, vilade och gjorde oss sen iordning inför bröllopet i Gamla Uppsala :)
Behöver ingen lång redogörelse utan hela cermonin va otroligt fin, älskling sjöng, paret kysstes och kärleken flödade bland alla 100 gästerna och allt va bara otroligt vackert! Finare par kan bli svårt att hitta och jag måste erkänna att tankarna på ett eget bröllop var inte långt borta, jag ska nog göra som alla småtjejer och klippa och klistra ihop mitt drömmbröllop i en scrapbook ^^
Vi fortsatte kvällen i en resturang i närheten och kvällen fylldes med tal, sång och en massa fina minnen och framtidsblickar för brudparet, en och en annan tår fälldes och man vart alldeles matt av all kärlek!
Vi åt mat, dansade, fikade och firade Linda och Björn tills det var dags för dem att åka till hotellet där de skulle spendera bröllopsnatten, jag och raringen åkte tillbaka till hotellet där vi bäddade ner oss och bara myste :)

Det vackra brudparet :)

 

Kände mig himla fin :)

 



Idag vart det färd hemåt och innan laddade vi med hotellfrukost, mycket trevligt och gott, det skulle man ha hemma varje dag! Får handla hem lite godsaker så man börjar dagen på bästa möjliga sätt :)
Det vart några stopp på vägen hem, först lite shopping och sen hamnade vi på en enormt stor godisbutik, det fanns över 1000 olika sorters och det kändes som en perfekt avslutning av helgens äventyr, nu har jag nog godis för hela sommaren!

Som ett barn på julafton!


 

Kvällen blir lugn, tv och sen läggdags, man blir lite sliten av att åka bil och jag satt och tänkte på när jag själv sitter där med min bil och kan åka vart jag vill, det börjar närma sig mer och mer till dagen jag ska köra upp och nu gäller det bara att plugga och köra massor så man fixar det! Det blir nog semesterns enda måsten :)

Nu ska jag krypa tillbaka ner i soffan och kolla när raringen spelar tvspel.
Ha en fin kväll
kram


Super 8 va supertuff!

Jag fastnade för filmen när jag såg reklamen och den är verkligen sevärd!
Bara lite nördvarning! ^^


Migränhelvete!

Jag vet inte varför jag har fått skiten men satan va trött jag är på den just nu, det började redan igår när jag o Lisa va i Norrköping. Huvudet kändes tungt, det va varmt och såklart glömde jag solglasögonen. När jag kom hem gick jag och la mig och lyckades somna i 2 timmar..
Kvällen va lugn men sen kände jag igen att det började flimra för ögonen och att jag hade ont i huvudet. Under natten sen vart det som en smäll och jag mådde skit, kunde inte somna och jag skulle lugnt kunnat skjutit bort min vänstra halvan av huvudet där smärtan alltid sitter. Men som tur va har jag nya tabletter som jag fick från akuten, tog 2 och väntade tills det skulle släppa och efter 2-3 timmar måste jag somnat och nu känns det mycket bättre..
Ville inte ringa och sjukanmäla mig det sista passet så det känns som om jag har kämpat som en dåre för att det ska försvinna..
Migränen kommer som ett brev på posten varje gång jag är ledig från jobbet, känns ju kul att  när man väl vill vila eller göa nått kul så ska det alltid komma ivägen. Får hoppas att det inte kommer nå mer under helgen då vi ska på bröllop.

Ville bara gnälla av mig lite, nu ska jag baka och sen göra mig klar för jobbet. Sista passet innan jag går på semester! Alltid något :)

Ha en härlig fredag
kram

Sju sorger och åtta bedrövelser

Dagen har känts väldigt lång och humöret har svikit mig mestadels. Just nu känns det som om jag vill gå och lägga mig och inte vakna på en vecka, kroppen skruvar kanske ner på energinnivån när den vet att om några dagar så kan jag göra precis vad jag vill, när jag vill..semestern känns mer än välkommen nu.
Jag ska gå och lägga mig nu och läsa lite, man ska ju inte gå och lägga sig med en dålig aura omkring sig utan försöka släppa lite ilska och hoppas att morgondagen blir roligare.
Tack&Godnatt

Längesen

 

Kollar på gamla bilder och får en massa sköna minnen från OP3 och jag tycker det är dags att träffas igen! Kommer spendera tid i Nykvarn/Södertälje i sommar och då vill ja se er igen!


Nedräkningen har börjat :)

Idag hade jag mitt sista pass på MAVA innan jag går på semester, V 29 kommer jag vara där 4 veckor framåt och just nu känns det skönt med en paus. Veckan som kommer jobbar jag mån-ons och fredag och sen har jag äntligen semester!
Dagen har varit bra förövrigt, migränen känns fortfarande men är inte lika tung och jobbig, mer som en molande huvudvärk och det känns som om huvudet väger några extra kilon. Som tur är har jag supermigränmedicin redo om det skulle blixtra till igen. Vägrar att hamna på akuten igen med ett snett ansikte..

Jag hoppas att den här veckan går fort, ihelgen åker jag och raringen med hans familj till Uppsala för bröllop och jag ser framemot att bo på hotell, klä upp mig och bara mysa i kärlekens tecken <3

Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner under täcket med en bra bok.
Ha en soft kväll
kram

 

Jag vill ha en hängmatta, ska kolla hemma hos mamma o pappa sen om de har nå bra träd

:)




Utegångsförbud

 

Jag har hållt mig inomhus större delar pga av migrän, huvudet har varit tungt och jag har bara känt mig helt matt. Det bästa man kan göra inomhus är att kolla på film och jag hittade en som passade perfekt.

Har alltid varit faschinerad av utomjordingar, i lågstadiet redovisade jag på roliga timmen om aliens och berättade en massa historier om folk som blivit kidnappade och besökta.

Jag vet vad jag tror på och jag fick lite gåshud när jag kollade på filmen, se den om ni gillar det onaturliga!

 

 

För att sen komma tillbaka lite till verkligheten kollar jag på en urtöntig film, man behöver inte tänka så mycket utan bara kolla och matas med skit :P


Häng på balkongen

 

Man får vara försiktig idag, solen är väldigt stark!

Just nu kokar min hjärna så jag sitter inne och försöker svalka ner mig


Pingstkyrkan är kanske inte så tokig..

Iaf inte deras secondhandaffär :)
Tvingade med mig Micke till Pingstkyrkans secondhandaffär för att lämna av lite gamla kläder och skor. Gick självklart in och tittade efter lite roliga grejer och kom hem med nytt, det brukar ju vara så, töm och skaffa nytt :)
Kvällen blir lugn och jag ska fixa lite inför morgondagen, kanske lägga en soft ansiktsmask, lite inpackning i håret och hoppa ner i badkaret. Först måste jag äta nått, har ceasarsallad som väntar i kylskåpet.

Ha en fin kväll.

kram

Fynden från butiken

en söt burk och en mega temugg med tallrik, gillar gult!





Börjar snöa in mig på rosa/orange, gillar kombinationen! :)



Och kom ihåg Gud hör dig! ^^

Nytt i köket :)

 

En tuff liten köksradio och den får hänga med i strandväskan sen också! :)


Allsång på Skansen x2 i sommar! :)

När ja va yngre så hängde jag, Sara och Mari på skansen för att kolla in Allsången och det va ju skitmysigt..  Fatta då va glad ja blev när jag såg årets program, 2 favoriter ska vara där och det kan inte bli annat än grymt :D

Håkan Hellström den 5 juli



och sen den

12 juli blir det

Veronica Maggio! :D







Startar morgonen med städning och MTV

Jag hade en hemsk start på morgonen men nu känns det som om det börjar vända, jag har städat, diskat och precis ätit frukost. Är ledig idag och imorgon och det behövs när jag har sovit uruselt om nätterna flera dagar i rad...

Idag ska jag ner till körskolan för att boka in några lektioner och sen kolla när det finns uppkörningstider. Känner att jag behöver finslipa lite och teorin måste jag börja plugga på ordentligt, somnar bara ja öppnar boken.
Efter det tar jag en runda på stan, ska fixa lite och handla.

Vädret är helt värdelöst, det är superkvavt och det känns kladdigt och svettigt men solen lyser inte. Hellre att det blir storm och sen strålande solsken än att hålla på kvävas av syrefattig luft. Det ska tydligen vara sånthär väder hela dagen så jag ska nog hålla mig lugn. Kanske baka nått roligt eller ta en secondhandrunda i stan.


Nu ska jag svalka av mig i duschen och sen göra mig iordning.
Ha en soft dag!
kram




HurraHurraHurra!

 

Idag är ingen vanlig dag för det är Lisas födelsedag, hurra hurra hurra! :)

Börjar bli med åren, men som man säger om ost, ju längre lagrad dessto godare!

:D


Ibland behöver man lite töntig humor



 

Från http://pinterest.com/


Godisråtta

Jag skulle lugnt kunna sätta i mig 1 ton med JellyBeans



Barnsligt goda!

Dag 4 :)

Idag bjuder jag på något grönt

Bilden är från Djulö badet :)




Har spenderat större delar av dagen nere på Djulö med Jenn, Jesper och Lisa
Det vart en massa sol, glass och skvallertidningar. Jag måste ner till bokhandeln i veckan och bunkra med lite spännande deckare, det är ett måste för sommaren!
Efter allt solande åkte vi hemåt, bytte om och jag lyckades somna i soffan, det tar ju på krafterna att pressa i solen..
Vi gick sen ett samlat gäng till stadsparken för lite mat och häng vid fontänen, maten slank ner och vi satt kvar en stund för att bara njuta av av en mätt mage och kvällsolen :)
Vart sugen på glass igen och provade nått nytt från 7eleven, supergod cooler med kaffesmak, som milkshake med lite is och kaffe, satt fint efter all flottig mat. Vi hängde utanför tills alla va sega och vände hemåt.

Dagen har verkligen varit sådär skön som en ledig dag ska vara, har bara slappat och fått en hel del färg på min vinterbleka kropp, så som jag har längtat efter solen! Lite sveda på armarna och nacken får man räkna med ^^


Nu ska jag snart ta en dusch med lite skrubb.
Ha en fin kväll!
kram


Sveriges Nationaldag :)

Om man inte är Sverigedemokrat så firar man engång om året nationaldagen och det känns lite viktigt att uppmärksamma det avlånga landet i norr :)
Jag kommer fira med sol nere på Djulö och sen blir det nog mat i vår fina stadspark. Är ledig och det gör hela dagen lite bättre! Kvällen blir lugn med tvätt och sen ska jag nog starta vattenpipan och sitta på balkongen :)

Nu ska jag klä på mig. Ha en fin dag allesammans!
kram





Bord från Jysk

 

Funderar på bord till köket, man kan kanske byta ut stolarna men ja gillar bordet :)


Dag 3 av 30

Idag bjuder jag på en bild med moln :)
Bilden är från Valborg då himlen va alldeles grå och regntung.


Annars har jag haft en skön dag, det va lugnt på jobbet och efter det vart det en promenad till Djulö där jag träffa Jenn&Jesper och Lisa. Nu har jag ätit hamburgare och kollar på Slumdog Millionare.
Kvällen blir lika lugn och imorgon ska vi fira nationaldagen!


kram


Halkat efter lite!

Dag 2: En look :)

Gillar väskan som är från utlandet



Min favvo skiva just nu

 


Fredag! :D

Visst skulle dagen vara ännu bättre om man va ledig ihelgen men jag får njuta så gott det går idag :)
Vaknade vid 06.00 av Mickes larm som han glömt att stänga av, vart lite grinig tills jag såg att solen va uppe och att det va himla fint väder! Hoppas att solen håller sig framme hela dagen!

Har ätit frukost och tänkte läsa lite körkortsteori, efter det blir det att klä på sig och gå ner på stan för att kolla in marknaden och förhoppningsvis klippa mig.

Nu ska jag börja läsa lite :)

kram


 


Vi kör och sen får ja se hur länge jag orkar :)

 

Dag 1: Ett självporträtt :)


Haha!

Lite kvällshumor! :D

 

 

http://pinterest.com


Kvällens låt




Gillar Maggio och vill se henne live i sommar!

Tog en liten roadtrip till Norrköping :)

När det är röd dag i Kholm så betyder det att alla affärer är stängda och staden är så gott som tömd på folk. Det lärde jag mig idag när jag, Jenn o Lisa skulle ses nere på stan för att kolla runt lite och fika. Hela centrum va tomt och ingen butik va öppen! Jag som hade tänkt att klippa mig...

Men som tur va hittade jag en smyckesaffär som var öppen och jag tog chansen att pierca örat! Det vart så fint!

Gick efter det vidare hem till Lisa där vi fikade och sen funderade vi på vad resten av dagen hade att erbjuda och vi kom på att Norrköping är ju inte så långt borta! Tog min lilla rallybil som Lisa fick köra och vi styrde kosan mot Ingelsta :)
Riktigt skönt att åka utan grabbarna som ska stressa och skynda överallt, nu va det bara vi tjejer och det va väldigt kul! Gick runt och hittade en masa fina saker..

Kom nyligen hem och känner mig seg, det blir nog en lugn kväll med lite vattenpipa om jag orkar plocka ihop den. Kom över om ni är sugna!

Ha en soft kväll allesammans
kram

Bilder på min piercing och inköp :)

Det blir några bilder på mina öron ^^




Shorts från H&M



Gina&Cubus



Älskar ringen!





Ny earcuff, båda från Glitter :)




Ledig och lat! :D

Efter 5 dagar med jobb så känner jag mig lite sliten, det har varit tuffa pass varje dag och det tar ju på energin.
Men idag och imorgon är jag ledig :)
Skulle hängt med till Linköping med raringen och en massa grabbar men kände att jag stannar hellre i stan, om man ska åka och shoppa så ska man ha massor med tid och jag tror inte killarna ville hänga kvar där flera timmar. Det får bli nån annan dag.

Jag ska snart få i mig lite frukost och sen klä på mig, vädret ser inte så lovande ut så jag får nog klä på mig ordentligt. Hoppades på sol men vädergudarna är inte med oss idag..
Efter all fix så ska jag ner på stan och kolla efter nå bra frisörsalong, måste klippa bort mina superslitna toppar och få luggen lite jämnare. Sen vill jag pierca örat och fika nånstans :)

Nu ska jag göra mig klar och sen kila. Ha en bra dag!
kram

Man skulle kanske testa! :)



Jag vill fånga alla solens strålar





 

Äntligen sommar!




1:a Juni!

Idag går vi in i den första riktiga sommarmånaden men det känns som om vi fortfarande är i början av maj. Vädret har väl varit bra tillochfrån men nu vill jag bara ha sol och värme i 3 månader framåt! :)

Just nu sitter jag och funderar på frukost, har sovmorgon då jag börjar 11.30-20.45 och jag hoppas att det blir ett lugnt pass, är inne på min 5:e dag med jobb och nu känner jag mig trött, som tur är så är jag ledig tors-fre för att sen jobba lör-sön. Man får tänka att om 3 veckor har man semester! :D

Påtal om semester så tänker jag ut vad jag vill göra, börjar bra med bröllop i Uppsala, sen blir det midsommar som troligen firas ute hos Lisa och hennes föräldrar.  Nångång i början av juli vill jag åka på kryssning och då blir det nog Tallin med Micke, en tripp till Göteborg och Ullared vill jag också klämma in :)

Nu ska jag dammsuga och göra mig iordning.
Ha en fin dag allesammans!
kram



Känner en stark längtan efter att stå på en stor äng med tusentals blommor och bara känna att sommaren är här

RSS 2.0