Tvkväll

Criminal Minds



Vs

Criminal Minds suspect behavior


 

Orginalet är fortfarande bäst!


Fruktigt










Det är mycket fruktsmaker nu bland godis och glass, de två första har jag smakat och de va helt okej! Så nu återstår bara glassen och Polly :)

Nej jag har inget bättre att göra, orkar inte plugga mer idag!

Veckan börjar lida mot sitt slut!

Just nu lever jag på mina reservbatterier, mitt huvud är fyllt till bredden med jobb, körning och HLR.
Min kropp är seg efter nästan en vecka utan träning då min hals har jävlats och jag känner mig väldigt spänd i rygg och nacke. Jag skulle behöva en helhelg på ett spa eller nått! Men jag biter ihop :)

Imorgon är det äntligen fredag! Det är inte vilken fredag som helst utan det är utbildningsdag för hela Op och Uva. Vi ska hålla på med HLR, brand och säkerhetsövningar och sen avsluta dagen med avdelningsmöte. Jag kommer vara helt död efter allt! Jag får inte gå hem heller efter utan ska ner till MAVA för att lägga klart mitt sommarschema...
Sen är jag ledig!!

På lördag blir det kanske en tur till Etuna, ska hänga med Jenn när hon ska tatuera sig och sen vill jag gå runt på stan. Tycker jag förtjänar lite shopping efter min galna vecka! Hoppas att solen skiner och att de blir en prefekt vårdag :)

Resten av helgen ska jag bara vila!

Ikväll pluggar jag HLR, äter mackor och ligger i soffan!
Ha en soft kväll
kram

En rastlös själ

Jag sitter hemma själv och funderar lite på saker som jag vill göra.
Vill oftast ha flera projekt igång samtidigt men just nu känns det som om allt står stilla, inget händer eller går framåt.

Det första jag tänker på är körkortet, motivationen finns inte längre där och jag kommer ingenvart. Det vore jävligt surt att lägga ner men hur ska jag få tillbaka motivationen och orken?

Nästa projekt är att fixa om i köket, få det precis som jag vill ha det. Vitt med färgstarka detaljer. Men där händer det inte så mycket heller. Har visserligen snackat med en kille som kanske kan hjälpa mig att tapetsera och det är väl alltid nått.
När man väl har fixat i köket så är det bara resten av lägenheten kvar, sovrummet och utrensing av saker är prio 2.

Sen börjar det närma sig födelsedagsfirande. Visserligen är det runt 1 månad och några dagar kvar men jag vill ju planera nått kul! Är sugen på en kryssning till Tallin med lite shopping och kultur.
Har blivit så sugen för övrigt att resa, en weekend till London, en tur till New York och solsemester i turkiet vore inte helt fel. Får fundera lite över mina semesterveckor sen också, om jag tar mig i kragen med körkortet så ska det inte vara helt omöjligt med en roadtrip nånstans. Men jag måste hitta styrka och orken att komma igång igen.

Vart hittar jag den energin?


Nu ska jag kolla på tv och släppa alla funderingar.
Ha en trevlig kväll.
kram



Räddar min dag lite

I´m from Barcelona har släppt nytt album och det har jag nu lyssnat igenom på spotify. Man blir sådär glad och längtar till sommaren.  Eller så är det kanske febern som spökar..


 

Visserligen en av deras äldre låtar men youtube va inge vidare uppdaterat.

Men låten är skön :)

 

 



Jag känner mig inte riktigt 100..

Redan igår kände jag mig konstig, magen strulade, fick sura uppstötningar och huvudet kändes väldigt segt!
Efter jobbet somnade jag av ren utmattning och sen när väl natten kom låg jag och svettades, vred och vände på mig. Fick några timmars sömn men nu vaknade jag av halsont, feber och magvärk. Nått känns helt fel..

Jag har fått i mig frukost och snart ska jag duscha. Sen blir det lite plugg i HLR boken och körkortsteori. Senare om jag mår bättre så ska jag gå över till Lisa för lite kaffe och bara snacka en massa strunt. Det blir allt som allt en väldigt lugn dag. Jag vägrar bli mer sjuk nu så jag ska dricka te och äta glass. Bästa medicinen!

Hoppas ni andra får en bra start på veckan.
Kram



Cascada - Evacuate The Dancefloor


Vi hade en grym kväll!


Vårfina jobbskyltar

 

Då jag har lyckats slänga mina andra skyltar med tvätten så var det dags att beställa nya :)

Från skyltmagasinet.se


Klappar mig själv på axeln!

Körkortsteori är nog det svåraste jag har gjort i mitt liv och då blir jag överlycklig när jag klarar provtesten!  Fixade precis Godkänt på det andra provet av 4! :)



Ta på dig danskorna!

Det är fredag och jag är på strålande humör! Solen skiner, lönen är på kontot och jag har inga måsten! Dagen kommer spenderas hemma och sen blir det en sväng ner på stan, ikväll blir det häng hos Lisa då vi får finbesök från Upplands Väsby, Sabina är i stan och vi ska dansa hela kvällen :)

Bjuder på en soft låt från Movits!

 

Ha en grym dag allesammans!

kram


Bjuder på en till!

Erik Hassle, Kholms egna stjärna med en video som är inspelad runt om i centrum, rätt tuff! :)

 

-Are you leaving-


Äntligen!



Jag har hatat youtube ett bra tag nu när koden för blogginläggen försvann, men som tur va hittade jag den på inställningarna!

Bjuder på Veronica Maggio - Jag kommer

Nu känner jag mig lagom mör!

Jag har haft en tuff men rolig dag! När jag kom till jobbet imorse så skickade dom in på på operation, va lite överflödig inne på UVA så jag fick hänga med en kollega inne på op hela dagen! Var med och tittade på 3 olika operationer och jag vart lika faschinerad vid varje, tänk så mycket man kan göra med människokroppen!
Vart lite sugen på att kolla hur mkt plugg det krävs för att bli operationssjuksköterska, det vore grymt!

Jag sprang nästan hem med en massa energi och adrenalin i kroppen och för att få ur det ur kroppen så har jag precis kört ett bas pass på Friskis. Passet är perfekt när man gillar att jobba med benen, styrka och balans. Kroppen känns rätt mör efteråt :)

Nu ska jag bara vila resten av kvällen.
Klockan 21 är det Desperate Housewifes och efter det blir det raka vägen till sängen. Kommer sova som en prinsessa efter dagens alla bravader!

Ha en soft kväll
kram



Idag blir det storstädning!

Jag har haft en bra helg på MAVA och idag är jag ledig :)
Har ätit frukost och sitter nu och funderar på dagens planer. Först ska jag klä på mig och sen ska jag gå och handla och efter det blir det städning. Det är nog 1 ton med grus i lägenheten och senare ikväll blir det tvätt och matlagning.

Veckan blir en repris av förra. Jobbar tis-tors, ledig igen fredag och jobbar på MAVA lör-sön. Lite trist att jobba lönehelg men som mina kollegor sa, "man spar ju pengar på att jobba"
Men som ni vet så brukar jag inte kunna hålla mig så nästa lediga helg vill jag till Norrköping och leta efter den perfekta vårjackan och skor :)

Nu ska jag klä på mig.
Ha en bra start på veckan!

kram



MAVA och Körslaget!

Godmorgon!
Just nu sitter jag och bara tar det lugnt, jobbar kväll på MAVA och eftersom det är lördag så tar jag en skön sovmorgon tillsammans med raringen. Älskar mornar utan larm och stress :)
Innan jag går mot jobbet så ska jag städa lite, fixa matlåda och plugga körkortsteori. Solen skiner och jag ska nog sätta mig på balkongen och fånga lite värme. Hoppas att snön smälter bort idag!

Ja juste! Glöm inte att rösta på Katrineholmskören i Körslaget sen! Jag måste se till så att jag hinner se det ikväll på jobbet och jag kommer rösta som en galning, gör det du med!

Nu måste jag börja fixa.
Ha en härlig dag!
kram





Lite kvällshumor!

En skön mix av mig och Micke ^^

 

Kolla in sidan!



Jag tänker slåss mot vintern



 

Jag tänkte hjälpa solen lite på traven idag.

Dagens look vart min gula skjorta, leggings och mitt nya favvosmycke från Ur&Penn

Imorgon fortsätter kampen mot snön!


Fredag 18:e mars

När jag är ledig så brukar jag vakna på ett härligt morgonhumör, äta en mega frukost och traska runt i morgonrocken halva dagen men idag känns det inte lika roligt.
Kollegorna på jobbet pratade om att snön skulle komma tillbaka med snöstorm och jävligheter men jag hade hopp om att våren äntligen kommit för att stanna, men icke! När jag tittade ut på gården imorse så är det snö överallt och mitt härliga morgonhumör försvann..

Dagens planer är att plugga körkortsteori och sen gå ner på stan med Jenn för att äta sushi. Är så sugen! Efter det blir det fika hos Lisa och sen får man se vad dagen har att erbjuda :)


Jobbar sen lörd-sön på MAVA och det ska bli kul. Hoppas folk håller sig inne så jag får en lugn helg!

Nu ska jag klä på mig.
Ha en bra fredag och jag ska försöka bita ihop när det gäller vädret.

Kram




 


Ser ni skillnaden?



3-måste-ha-plagg-från-GinaTricot!

 

Det är inte många dagar kvar till lön och då ska jag leta rätt på dessa 3 tröjor!

Avgudar den svarta i mitten!


Solterapi!

Solen skiner fortfarande och det är ljuvligt nu när dagarna är ljusare!

Klockan är snart halv 6 och jag är förvånadsvärt pigg efter jobbet :)
Det har varit full rulle hela dagen men det är så skönt när man har energi kvar i slutet av passet och att man känner sig nöjd med dagens prestation. Jag trivs väldigt bra på UVA/Operation och mina kollegor är suveräna!

Det blir en lugn kväll, ska sitta med lite körteori och sen vill jag hinna med en skön promenad innan jag stupar i soffan. Ikväll är Desperate Housewifes tillbaka och det vill jag inte missa!


Nu ska jag vila och sen börja plugga.
Ha en trevlig kväll!
kram

Kan man se mer töntig ut?

 

Haha jag bjuder på en bild från jobbet, kände mig tvungen att föreviga denna heta look!

Visst är mössan to die for! :D


En solig tur på stan!

Jag och Jenn va uppe vid Mixit men jag hittade inget roligt så vi tog en tur ner på stan :)
Där gick vi runt och sen mötte vi upp Jesper för att gå till Lundbergs, jag har nu fått klartecken att jag får tapetsera om i köket så det vill jag börja med på engång! :D
Måste börja kolla efter tapeter och sen lista ut hur man gör!

Vi fikade och jag hittade en massa fina smycken från Ur&Penn.

Nu ska jag plugga körteori och sen blir det träning!

kram


Det är inte ofta jag bara köper en grej och när det ändå va rea så slog jag till på stort ^^


5 underbara år!

 

Kan ni tänka er att vi firar 5 år idag, det är helt underbart att vi har orkat med varandra så länge!

Vi har allt och lite till

Älskar dig babe!

<3


14:e mars

Då var det måndag igen och jag är ledig :)

Har gjort mina måndagsmåsten, vattnat blommorna, städat undan från helgen, fixat disken, bäddat sängen, kollat schemat för veckan och piffat upp kuddarna i soffan så nu är jag nöjd!
Om en stund ska jag möta upp Jennifer för att sen gå till Mixit som har utförsäljning, lite nya inredningsgrejer till lägenheten skulle vara roligt! Är så sugen på att byta ut allt och fräscha till lite. Så fort det blir varmt ute så ska jag och Micke rensa vårt förråd för att sen skapa plats för alla grejer som finns i lägenheten.  Jag ser framemot att bara rensa ut massor!

Resten av dagen ska jag plugga teori och sen vid 5 blir det träning på Friskis. Behöver även fylla på lite i kylskåpet så en tur till Willys blir nog bra.


Nu ska jag fixa iordning mig.
Ha en bra start på veckan!
kram

White Light Moment

Börjar min söndag med att vakna upp i ett soligt Nykvarn :)
Raringen sover fortfarande och det kan han behöva efter en lång vecka i skolan och jag ska snart göra iordning frukost. Kom till mina föräldrar igår och bastade, kollade på Melodifestivalen och bara myste i soffan :)
Tävlingen var bra och äntligen gjorde svenska folket rätt genom att rösta på Saade, jag tror han kommer fixa tävlingen sen i Dusseldorf! Blir spännande!

Senare idag ska vi träffa min bror, Marika & Zeth, Micke har inte träffat honom tidigare så det blir kul :)
Efter det åker vi nog tillbaka till Kholm.

Nu blir det frukost!
Ha en bra dag :)
kram

En härlig blogg.

När jag känner mig lite nere och trött så brukar jag kolla in Elsa Billgrens blogg.

Brukar alltid känna mig lite gladare efteråt :)


 

http://elsa.elle.se/

 


Nu ser jag framemot min långhelg!

Det har varit en tuff men rolig vecka! Har sprungit som en dåre på jobbet och sen legat utslagen i soffan på kvällarna. Har varit usel på att träna men igår dansade jag på Friskis och det va så skönt att bara få skaka loss :) Får ta mig i kragen och köra några extra pass nästa vecka!

Ikväll börjar jag min långhelg, ska bara vara hemma och ta det lugnt, titta på tv och mumsa på ostbågar. Micke&Rille är i köket just nu och bakar ihop nått spännande så vi ska väl fika om en stund.

Jag är ledig lör-mån och imorgon åker jag och raringen till Sthlm för att bara ha en myshelg ihop :)
Stannar sen hos mina föräldrar till söndag och jag hoppas att min bror har tid att träffas så man får mysa lite med Zeth.

Nu ska jag lägga mig i soffan igen och vänta på fikat.
Ha en trevlig kväll allesammans!

kram


Äta, sova, jobba, äta, sova, jobba..

Såhär ser mina vardagar ut just nu, man går och lägger sig, vaknar, går till jobbet, äter, slutar, går hem, lagar mat och sen somnar man som en stock i soffan. Det har varit en jobbig vecka hittills!
Det känns tråkigt när man inte orkar att göra nått annat och mitt dåliga samvete knackar mig på axeln.
Jobbar nu torsdag och fredag och jag hoppas att det lugnar ner sig lite på op schemat.

Men jag ska bita ihop och längta till helgen, då åker jag och raringen till Sthlm för att kolla runt lite och sen åka till mina föräldrar. Vi ska ha en riktig myshelg! Vi båda behöver göra något kul och släppa vardagstristessen lite.


Nu ska jag se på tv och sen gå och lägga mig.
Kram godnatt


 

Kollar på en ny serie, den är rätt spännande!

Blue Bloods på tv4.



Kvällsmys

 

Har haft en soft kväll!

Jag, Micke och Erik har ätit semlor och tittat på Megamind :)

Snart blir det Stockholmsnatt och sen godnatt!



Jakten på jeansskjortan är avslutad!

 

Hittade denna fina på Lindex för 199 kr. Tyget ser ut som jeans men det är nå miljövänligt ekotyg som är tunt och lite glansigt. Tillsammans med blanka leggings och stora tunga silversmycken blir det perfekt!


Måste ha nå brist på fiskvitaminer..

 

Det vattnas i munnen just nu! Får gå förbi Sushi Corner nåndag! :)

En ny vecka!

Jag har sagt det förut men säger det igen, det är lyx att vara ledig på en måndag!
Sitter just nu och pluggar körkortsteori och gäspar, läser ett fruktansvärt tråkigt kapitel och det känns som om inget fastnar. Jag brukar ha lätt för att plugga och lära men det här tar emot, jag är inte dum i huvudet men när det kommer till teknik och räknegrejer så är jag lite lost. Det är inte min genre men jag ska bita ihop och lära mig!
Tänk om det fanns ett litet chip med all information som man kan behöva och bara stoppa in det i huvudet.
Som ett USB minne till hjärnan. Det sitter säkert nå liten kinesgubbe och fixar med det just i det här ögonblicket! Spännande!

Annars hade tänkt spendera dagen i mina mysbyxor med flottigt hår och osminkad men vid 14 ska jag släpa ner mig till stan för att fika med Jenn&Lisa, ska bli trevligt. Ber redan nu om ursäkt för mitt flottiga hår men lite smink ska jag nog kunna fixa..

Nu måste jag göra iordning mig så jag inte skrämmer ihjäl folket på stan.
Kram



Mot jobbet!

Snart ska jag till MAVA för ett kvällspass och jag håller tummarna att kvällen blir lugn. Jag känner mig inte alls iform för att vara trevlig och hurtig med tanke på mensmonstret som tagit över min kropp men förhoppningsvis kan jag hålla det i styr. Imorgon är jag ledig och jag tänkte sova, sova och sova lite till.

Nu borstar jag tänderna och ska snart plocka ihop kvällens matlåda som består av hamburgare och klyftpotatis, min hälsovecka börjar imorgon igen..

Ha en soft kväll
kram


 

Suget efter en tatuering har börjar smyga tillbaka

Kanske en bra födelsedagspresent till mig själv?

 



Spelningen på Lilla




 

Det vart en trevlig kväll! Tokstädade lägenheten och bakade en kladdkaka :)

Vid 20 kom det ett grabbgäng tillsammans med Lisa och vi satt och kollade på Melodifestivalen. Svenska folket röstade lika uselt som vanligt men det var trevligt att kolla ändå!

Vid halv 11 gick vi ner till Lilla för att lyssna på spelningen och de spelade lika bra som alltid! Synd bara att Lilla va rätt tomt på folk..

Men vi hade en trevlig kväll som avslutades med flottiga hamburgare och munkar på Mc Donalds :)


Lördag! :)

Jag har haft en bra dag på jobbet och nu sitter jag och planerar kvällen.
Vid 20 blir det Melodifestivalen och då vill jag mysa ner mig i soffan med något smaskigt! Är trött på godis och chips så nu kollar jag efter något enkelt att röra ihop..
Efter melodifestivalen ska jag ner till Lilla Krog för att lyssna på när raringen och Niklas ska spela. Det blir nog en soft kväll med en öl eller två och trevligt sällskap :)

Annars händer det inte så mycket, solen sken tidigare idag och man ser att snön börjar smälta bort så våren är nog på ingång!
Hela kroppen skriker efter sol just nu!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min bok. Mamma är som ett bibliotek så jag lånade hem lite böcker och den jag läser nu heter "Dotter önskas" av Katarina Janouch.


 

Ha en bra lördagskväll!

kram


Hoppas kvällen blir lugn..

Nu har jag precis ätit lunch, gröt med en macka och ska försöka piggna till inför kvällen. Känner att migränen är på gång så jag ska få i mig några alvedon och sen gå mot MAVA.  Först måste jag fixa håret och packa ner matlådan.
Håller tummarna att kvällen blir lugn!
Ha en bra kväll
Kram

Torsdag 3:e mars

Det är min sista lediga dag innan helgen på Mava och just nu sitter jag och myser i morgonrocken.
Ska börja göra iordning mig för att sen gå ner en snabbis på stan, vill till Röda Korset för att titta efter en tuff jeansskjorta och sen ska jag handla lite mat. Resten av dagen ska jag plugga körkortsteori, laga mat, köra kl 17.30 och efter det träna på Friskis :)


Nu måste jag komma ur morgonrocken
Ha en bra dag!

kram



Tillbaka i Kholm :)

Nu har jag firat min bror, myst med Zeth, ätit mängder med smörgåstårta och träffat härliga släktingar :)
Vädret var superfint i Nykvarn och för första gången fick jag starka vibbar om att våren börjar komma, så himla skönt att vända ansiktet mot solen och känna värme!
Nu ska jag krama raringen lite och sen gå och sova.

Bjuder på några bilder :)


 

Jag och mamma gjorde 2 smörgåstårtor och dom vart så goda!




Min bror som fyller 30 :)
men ser ut som 25
!


Robban hade lite konkurens om uppmärksamheten ^^


Hade busen i famnen och han verkade trivas rätt bra :)

 

Det var allt för ikväll!

Godnatt :)


Det är lyx att vara ledig mitt i veckan :)

Godmorgon!
Har precis ätit frukost och kollar tåg till Nykvarn. Min bror fyller 30 idag och det ska firas hos mamma&pappa med paket och smörgåstårta :)
Det blir bara en tur över dagen och jag hoppas att tågen går som de ska.

Är ledig idag och imorgon och det känns väldigt skönt. Får sova ut ordentligt och ladda inför helgen sen på MAVA. Imorgon har jag körlektion och resten av dagen ska jag bara ta det lugnt.

På nyheterna säger de att våren ska komma på en blixtvisit så jag ska försöka fånga lite värme! Oddsen känns rätt små när hela Kholm ligger under ett grått täcke av moln..

Nu ska jag klä på mig och innan jag hoppar på tåget ska jag köpa presenten, har nog en bra idé! Ser framemot att träffa min moster med kusiner, mormor och Johan&Marika med Zeth :)


Ha en bra dag allesammans!
kram


 

Robban :)


RSS 2.0