Allt är bra nu

Jag åkte till pappa igår då jag inte ville sitta flera mil bort från familjen när det började närma sig för Emma&Robban och jag får alltid en härlig känsla när jag är på väg tillbaka till Nykvarn. Man är kanske alltid en Nykvarnare vart man än bor och det är skönt att komma till huset. 
 
Man är sin egen lyckas smed och när man vet vad som gör en lycklig, glad och varm ända in i hjärtat så har man alltid hopp. Det började igår då en liten flicka kom till världen och nu är jag faster igen för 3:e gången till Moa som är min bror Robbans och Emmas första dotter. Hon kom igårkväll och idag åkte jag och Marika för att hälsa på dem och hon är ju så fin!  Vi fick mysa med henne på förlossningen och mitt hjärta slog några extra slag och jag gråter alltid lite när det gäller bebisar, underbara unge med långa ben och krokiga öron <3
 
 
Lördagskvällen spenderades med härligt sällskap hos pappa med braskaminen på högsta värme och vi drack, spelade kort och bara hade en skön kväll. <3
Känner mig lite trött efter igårkväll men det är som det ska vara, man är lite mör, lite seg men jäkligt nöjd med helgen! Snart åker jag och pappa tillbaka till förlossningen för att kika lite mer på lilltjejen och sen blir det mat på Max innan jag hoppar på tåget tillbaka till mitt. Det börjar kännas som ett hem i lägenheten och det är rätt mysigt att komma hem till sitt och få tända ljus och bädda ner sig i sängen. 
 
Dagarna försvinner så fort just nu och i veckan som kommer blir det jobb, show med Betnér&Soran, kalas och nästa söndag är det Turinge marknad i Nykvarn och det får man ju inte missa! Samma sak varje år, strumpor, chokladbollar och korvgubben är tradition!
 
Nu ska jag ut på tomten och kratta. 
Ha det bra!
Kram
 
 

RSS 2.0