Bra start på veckan..

Just nu känner jag mig ynklig och huvudet är tungt som en vattenmelon. Jag fick gå hem från jobbet då migränen kom som ett slag i ansiktet och jag fick gå ut ur salen och direkt till toaletten. Jag vart  blek som ett lakan så jag gick hem och har sovit sen lunch.
Det känns skönt att jag jobbar kvällspasset imorgon så jag kan sova ut ordentligt. Nu har jag precis fått i mig te så jag får se vad som händer.



Pustar ut

Några timmars flyttstädning känns som ett jobbigt pass på friskis så jag känner att jag har gjort mitt för idag! Men vi kämpade på bra! Resten av dagen ska jag göra matlådor och rensa lite i garderoben, ska kanske leta rätt på vårkläderna :)
Kram

Hos Fam Carlsson :)


Jag har haft en riktigt mysig dag på Krusbärsvägen tillsammans med Familjen Carlsson och Claremar :)
Vi åt en massa mat och fikade, min paj gick åt som smör i solsken och efter det vart det lite paketöppning för Selma som fyllt 1 år.
Det bästa med dagen är när man får pussa och krama så söta ungar som Selma och Axel :)

Riktigt god!

Lakrits är en av favoriterna när det gäller godis och nu har jag äntligen handlat hem Marabous senaste smaksensation och den är så god! Gillar när lakritsen är lite krispig! Blir perfekt att mumsa på till Melodifestivalen ikväll :)

Nästan lite vårkänsla :)

Godmorgon! Det är lördag och just nu sitter jag och väntar på min ananaspaj som är i ugnen :)
Jag är oftast väldigt morgonpigg så jag började morgonen med att plocka och fixa lite i lägenheten och sen rörde jag ihop två pajer som ska till Fam Carlsson senare idag då vi ska fika och äta lite tillsammans med Björn, Linda och Axel :)

Solen skiner och snön är nästintill helt borta och när man tittar ut så känns det som vår! Jag vill fixa lite vårfint i lägenheten och man kan ju börja lite smått med nya gardiner och sånt.

Annars blir det nog en lugn dag, funderar på att gå ner till stan en snabbis och kolla bokrean och ikväll blir det Melodifestivalen såklart. Tycker det är lite mysigt att bädda ner sig i soffan, äta nått gott och vara sådär äkta svensson!

Nu ska jag klä på mig och göra mig vårfräch, måste hitta en ny jacka dessutom men det får bli till lönen sen!

Ha en härlig dag allesammans!
Kram





Tillbaka till vardagen igen

Jag känner mig rätt så pigg och glad efter gårdagen då vi åkte 10-11 timmar med bil, shoppade 4-6 timmar och slösade en massa pengar :)
Hittade rätt så mkt och bra saker som leggings, badrumsgrejer, hygien och småsaker som är bra att ha. Känner nu efteråt att jag skulle kunnat köpt mer! Det får nog bli en tur sen till sommaren igen.

Idag ska jag jobba kvällspasset på UVA och jag hoppas att det blir en lugn kväll. Jobbar sen fram till fredag och sen får jag se vad som händer ihelgen. Sitter nog bänkad framför Melodifestivalen på lördag :)

Bjuder på några bilder från gårdagen


Ett regnigt Ullared och parkeringen var nästan tom när vi kom :)
Jenn&Lisa med vagnarna :)
Lite fika för att ladda på med energi, man vart ju helt slut efter timmar med shopping!

Några timmar kvar..

Det vart en lugn dag på jobbet, när det är sportlov så åker läkare iväg med familjerna och då blir det inte lika fulla operationsscheman och det får man tacka och bocka för. Skönt när man inte behöver springa som en tok mellan salarna :)

Nu sitter jag och väntar på att Micke ska komma hem med bilen så jag kan åka och handla lite mat och matsäck inför morgondagens roadtrip till Ullared med Jenn&Lisa! Jag känner mig lite spänd och jag hoppas att allt går bra med att köra och att det inte blir en massa snö och regn utan att solen kommer fram lagom till vi är ute på vägarna.
Vi åker över dagen och kommer hem sent på kvällen, tur att jag jobbar kvällspasset på UVA sen på onsdag så man får sova lite extra.

Hoppas ni får en fin kväll, själv ska jag kolla lite kläder och sen gå och lägga mig tidigt. Vi åker härifrån vid 05 imorgon så man måste ha lite extra energi!
Kram





Bilder från sommarens tur med pappa, då övningskörde jag hela vägen till Ullared och det va väldigt roligt :)



Bokrea!

På onsdag börjar bokrean och innan jag går till jobbet så måste jag ner till Bokia! :)


2 sorters kakor

Idag har jag fyllt på mina tomma kakburkar :)
Jag tänkte baka fler sorter men när jag inte hittade nå hallonsylt så gav jag upp idén om perfekta små hallongrottor. Det får bli nästa gång :)


Choklad&Kolasnitt :)

Resten av dagen ska jag laga mat, tvätta och träna.
Ha en fin dag
kram

Whitney Houston

Jag kommer ihåg när jag fortfarande bodde hos mamma och pappa, jag va dödskär i en kille i klassen men han tittade bara åt den populära tjejen och jag va helt osynlig.
Till min tröst satte jag på min skiva med Whitney och sjöng ut min hjärtesorg.


Kalasbilder :)


Himla mysigt med fika och en massa härligt folk :)
Kvällen blir lugn med mat och sen Melodifestivalen. Börjar känna av migrän så nu ska jag lägga mig i soffan och vila lite. Det tar på krafterna att gå på kalas :)

Finaste flickan fyller 1 år :)


Vid 14 ska vi på 1 års kalas för Selma :)
Tänk att tiden går så fort!
Tusen grattiskramar
<3

Kärlek <3

5 år och 11 månader är inte så tokigt!
Älskar dig Micke <3

Ska snart krypa ner..

Jag har haft en härlig helg med turer på stan, fika och träffat trevligt folk.
Veckan som kommer jobbar jag mån-tors och sen blir det träning och tvätt. På fredag blir det kanske en tur till Etuna för lite tatueringssnack och på lördag ska vi fira Selma som fyller 1 år! Lilltjejen bara växer och växer! :)

På tisdag är det Alla <3 dag och det blir nog en lugn kväll hemma med god mat och mys. Jag och Micke firar även 5 år och 11 månader! Tänk att i mars blir det 6 år :)

Nu ska jag borsta tänderna och sen packa väskan inför morgondagen.
Hoppas ni har haft en bra helg
Kramar



http://pinterest.com/julster/


Gott efter träningen

Kycklingen är i ugnen och efter jag har varit på Friskis ska jag blanda ihop en Ceasarsallad och göra iordning måndagens matlåda :)

Päronsplitt

Det är nästan så att jag trotsar kylan och springer ner till Ica för att köpa en Päronsplitt. Tvålen från Gunry gör så att det vattnas i munnen!

Det börjar arta sig :)

Mitt lilla projekt med att få en massa foton och fina saker på sovrumsväggen börjar bli färdigt :)
Det sista jag ska göra är att hitta bilder på mig och Micke<3


Sen mitt senaste fynd från Pingstkyrkans loppis :)


Gubbjeans

Jag sitter och kollar runt efter lite inspiration inför vår/sommar och det jag känner mest sug efter är ett par riktigt tuffa jeansshorts! Helst designade ifrån ett par slitna ljusblå gubbjeans med hög midja och lösa ben. Hittills har jag provat 100 jeans men inte hittat dom där perfekta!











Ledig men inte lat :)

Jag njuter verkligen av mina lediga fredagar, det är lyx att bara få vara hemma när man vet att dom flesta sitter på veckans sista pass och längtar hem till fredagsmyset. Jag började dagen tidigt då Micke skulle upp och jag kunde inte sova vidare så jag gick upp och började diska och plocka undan i lägenheten :)
Hoppas ingen av grannarna vaknade när jag startade dammsugaren ^^

Efter städningen gjorde jag iordning en härlig frukost och gick sen ner på stan för att göra lite ärenden och träffa Jenn&Lisa. Vi fikade och bokade in Ullared den 21:a då vår buss vart inställd så Lisa ställer upp med bil och sällskap så vi kan komma ner och shoppa loss, det ska bli kul att bara åka iväg till Sveriges största shoppingmecka :)

Det blir en lugn kväll, väntar hem Micke och till middag blir det hamburgare och sen får man se vad som händer. Soffan känns lockande men jag hittar säkert nått att pyssla med. Garderoben skulle behövas rensas lite!

Ha en fin kväll allesammans!
Kram



Hår

'
Nyklippt för nå vecka sen

Familjen <3

Jag vart sugen på att pyssla så efter en jakt på en massa småspik så är mina tavlor och spegeln äntligen uppe på väggen i sovrummet :)



Sådär charmigt snett ^^



2007-08-02


Walk off the Earth

Nya favoriter!

Va roligt!

Melodifestivalens första deltävling är gjord och jag känner mig ovanligt nöjd med Loreen&Dead By April till finalen! Kommer nog sitta ovanligt spänd inför den stora finalen sen :)

Igår vart det en härlig kväll med kollegorna på Harrys, vi åt en massa god mat, drack vin och drinkar och sen dansade jag mig svettig på dansgolvet :)

Idag har jag handlat mat, tog en riktigt skön promenad mot Djulö och sen städat lägenheten. Lagade till tacos och nu ligger man lagom mätt i soffan och bara tar det lugnt.
Imorgon blir det somvanligt fix med matlådor och sen ska jag försöka komma ner till Friskis för lite fuego eller nått kul.
Nu blir det film resten av kvällen :)

Ha en bra kväll
Kram



Som jag suktat!...

Jag är inte speciellt hungrig efter dagens frosseri på jobbet men en hamburgare med en massa ost och goda såser från Harrys slinker nog ner :)
Har haft utbildningsdag där vi har jobbat med nytt system i datorn och Konrad med röntgen och grejer, jag kommer bli en superusk som snart tar över hela sjukhuset!

Jag hoppas att kvällen blir trevlig och imorgon sen blir det nog äkta Melodifestivalsmys med chips&dipp och lite gnäll över årets usla bidrag, men det hör ju till! Annars har jag inga planer utan tar helgen som den kommer, kan vara skönt det me!

Nu ska ja fixa min partylook lite till och sen drar jag, laddar med Guetta!

Hejhej



RSS 2.0