skitdag!

Jag tycker lite synd om mig själv, sitter i en dammig och iskall lägenhet med 4 tjocktröjor på mig, en påse chips och ett huvud fullt med snor. Det var längesen jag kände mig såhär ensam och sjuk :(
Dessutom tog Micke med sig tvätt/toa nyckeln så jag måste cykla ner på stan för att kunna kissa...

Tur att man har tv:n som sällskap!

Hoppas ni har en bättre dag.
bye



Snart dags för loppis :)

Jag kom precis in från en långpromenad med Rex, handlade lite frukost och nu laddar jag inför loppmarknaden! :)
Ska ner om en stund och sätta lite priser, då har man ju chansen att kolla lite extra och kanske gömma undan nått som man själv vill ha! haha man måste ju vara smart..

Senare ikväll vid halv6 åker jag tillbaka till Kholm igen, imorgon ska jag börja tidigt så det kan vara skönt att vila sig lite efter allt fyndande, jag hoppas verkligen att jag hittar en massa fina saker! jag har ju tjatat om det här i flera månader!

Snart ska jag göra iordning mig men först lite bus med skrutthunden, han har hittat en meganalle som han ska ta livet av..

Ha en bra dag allesammans :)
kram

Mot Nyken!

Ikväll blir det bus med Rex och imorgon blir det loppmarknad! :D
Det kommer bli en kanon bra semesterdag, den enda på hela sommaren! haha
Snart ska jag åka men jag bjuder på en söting först..

=)



Är tillbaka på lördagkväll :)

Befinner mig på bibblan..

Min sista lediga dag spenderar jag på bibblan här i Kholm, har inget internet i lägenheten där jag och raringen bor nu några dagar så nu sitter jag här och kollar vad som händer i världen.
Det har inte hänt så mycket annars, var på stan igår med Jennifer, fikade  och köpte en ny bikini. Nu är det bara 24 dagar kvar tills vi åker till Bulgarien :)

Imorgon till fredag blir det jobb sen åker jag till Nykvarn för årets Lions Lomarknad! :)
Hoppas på en massa fynd, tjocktröjor, halsdukar och vantar brukar man alltid hitta bland alla 1000 saker!

Nu börjar tiden gå ut för att använda datorn så jag ska kila
Ha en bra dag :)
bye

nås å mobilen om det är nått! :)


Vilken skitdag..

Behöver inte säga mer än så, vissa dagar går allt helt galet..
Snart ska jag ner och diska och sen packa väskan inför den tillfälliga flytten till Mickes syster. Det kommer bli underbart att kunna duscha, laga mat och sen bara slappa i soffan.
Jag slipper bygg gubbarna imorgonbitti och på tisdag så det kommer bli helt ljuvligt.

Funderar på att hyra några filmer, köpa nått gott till och sen bara ligga i soffan hela kvällen.
Om ni vill nå mig så ring på mobilen, det finns inge internet i lägenheten..

Hoppas ni har har/haft en bättre dag..

Det är kanske dags att shoppa lite nytt :)

 

Om jag fick välja och vraka..
Allt är från Gina Tricot :)

Nu väntar jag på min babe

Har varit ledig idag men jag känner mig tröttare nu än när jag har jobbat. Renoveringen av badrummet har snott all min energi men nu slipper jag dem i 2 dagar, det kommer vara helt underbart!

Idag har jag lagat mat, städat, diskat och nu sitter jag och kollar på Criminal Minds.
Väntar på att Micke ska komma hem så han kan följa med mig ner till källaren för att borsta tänderna och sen ska vi bara umgås. Det är lite tråkigt att vara själv hemma och det blir inte bättre av att man är mörkrädd..

Det har inte varit den roligaste fredagen idag, men varje gång jag tänker på hur jobbigt det är räknar jag dagarna tills vi åker till Bulgarien! 28 DAGAR KVAR! :)


Vårt hotell i Sunny Beach! :D



Jaha då var det fredag igen..

Just nu känner jag mig som en unken disktrasa, min lägenhet är full med damm och det är minst 1000 saker framme överallt! Jag borde vara på partyhumör då det är fredag men nu önskar jag bara att bygg gubbarna ska försvinna så jag får städa iordning efter dem, det är ju inte ovanligt att män skräpar ner!

Nu ligger jag och kollar på tv sen blir det städning och laga middag, det blir en supermiddag då jag ska göra matlådor för några dagar. På menyn står kyckling med bulgur, sallad och tzatziki. Det kommer säkert få mig på bättre humör! :)


Ikväll har jag inga planer, men jag har en tv, en skön soffa och lite naturgodis. Det är inte så pjåkigt!
Ha en soft kväll
kram

Crazy eye!

 

Jag hittade en bild från när jag och Micke var på kryssning, värsta mördarblicken!

 


Jag kommer nog inte överleva kvällen..

Vid 18 ska jag iväg mot Friskis&Svettis, jag har tränat där förut men det var mer på prov :P
Nu har jag köpt ett halvårskort på gympapassen så nu gäller det att komma igång, jag har lite press på mig då jag vill känna mig bekväm i en bikini sen i Bulgarien!
Börjar med ett medelpass och sen ska jag prova lite annat som core, aerobic och styrketräning!

Om jag inte skriver nått senare ikväll så ligger jag död nånstans eller bara utslagen i soffan!
Får hoppas på det sista :P

Ha en bra kväll!
bye


 

haha spänstig!


Ledig!

Man kan ju glömma sovmorgon när det dundrar in 5 byggarbetare så nu är jag uppe, har ätit frukost och ska snart börja rensa i garderoben. Mickes syster ska få lite kläder och jag får mer plats för nya, det är ju en bra kombination!
Sen blir det en tur på stan, jag ska till Friskis&Svettis för att äntligen skaffa ett kort där, jag har blivit en riktig tjockis nu och det känns inge roligt när man ska till Bulgarien om några veckor, då vill jag gå runt i en bikini utan att skämmas!

Nu ska jag väcka raringen så han kommer iväg till jobbet i tid.
Ha en bra dag :)
kram

Härlig start på dagen...

Jag började dagen med att trängas i köket med de morgonpigga rörmokarna och skämdes över all disk och skit som belämrar köket just nu, de måste tycka att vi är dumma i huvudet när vi inte kan städa innan de ska komma :P
Men jag har iaf fått i mig frukost och nu väntar jag på att Micke ska vakna, vi ska ner till stan innan han börjar kl 11. Jag ska nog hålla mig nere på stan de närmaste veckorna, jag får lite ångest över att det är så jäkla stökigt i lägenheten! Sen måste jag kolla med Mickes syster om vi kan få bo där medans de fixar, kanske inte 4 veckor men några dagar skulle vara som i himmelriket!
Får se hur allt blir..

Kollar på MTV nu och njuter av 30 seconds from Mars.
Jaret Leto är ju inte lite het..


 

Annars befinner jag mig på MAVA ikväll och imorgon är jag ledig, då ska jag hänga på stan och sen gå till Kerstin med en massa kläder.

Ha en soft dag!

kram



Vive la France!


Idag börjar terrorn!

Vårt badrum ska renoveras och det innebär att det kommer springa en massa karlar här dagarna i ända, inge tillgång till vatten, dusch eller toalett! Tänk hur det var innan det ens fanns, tanken skrämmer mig då jag har dagliga vanor att både duscha och sköta magen :P
Jag får helt enkelt duscha och fixa sånt på jobbet, sen finns det en toa nere i källaren men fatta då att det ska vara 12 andra lägenheter som delar på den och när vi var nere där nu så läckte det rätt ordentligt från handfatet! Det skulle passat perfekt att åka iväg på 4 veckors semester just nu!

Men det bästa med allt är att vi kommer få ett tjusigt badrum! :)

Annars jobbar jag kväll idag på MAVA och jag hoppas att det är lugnt.

Ha en bra start på veckan!
kram


 

En före bild, sen kommer väl efterbilden upp om 5 veckor :P

Kajrocken! mer bilder på facebook :)

 

 

 

 


Snart är mina 3 dagars ledighet slut...

Men vilken rolig helg jag har haft! :D
Först kräftskivan i fredags som var grym, härligt folk, god mat och en massa dricka! Det kändes verkligen som om alla hade kul, vi rökte vattenpipa och alla va på topp! :)
Igår var det dags för Kajrocken och innan det var jag hemma och bara tog det lugnt, städade lite i lägenheten och sen på kvällen gick jag hem till Macke för lite förfest, där var det också trevligt folk och kvällen vart soft. Kollade in Becky Sharp innan jag vandrade hem och käkade en vildsvinskebab på vägen, väldigt gott!

Idag är det en mys-söndag, kom nyligen hem från stan där jag träffade Sabina för lite mat/fika. Innan vi käkade handlade vi på Jysk och nu har jag fräscha lakan och nya örngott :)

Snart ska jag börja tömma badrummet på grejer, imorgon börjar 4 veckors tortyr då badrummet ska renoveras så det blir inge dusch eller toalettbesök! Jag kommer bli galen! Får springa ner till källaren och sen duscha på jobbet :(
Men jag hoppas att vi får ett superfint badrum sen, då ska jag köpa nytt duschdraperi, nå hylla och matchande hanndukar!

Nu ska jag vila och sen sätta igång..
Ha en mysig söndag :)
kram


Årets första skiva vart en succé! :D

Orkar inte skriva så mycket nu utan tar det senare, disken hoppar snart ut från diskhon så jag måste ta hand om den innan!

Men vilken grym kväll det vart!

 

 


 

Fler bilder finns på facebook :)


Fredagen den 13:e

Jag har otur året runt så jag tror inte att nått hemskt ska hända, det värsta vore om jag brände pajerna eller satte en kräftstjärt i halsen, trist att behöva åka till jobbet när man väl är ledig :P

Idag ska vi äntligen ha vår kräftskiva! Jag ska snart börja med pajerna så de är klara att värma på sen när folket börjar strömma in. Ska plocka ihop vattenpipan, dricka, kamera och allt pynt som jag handlat.
Det kommer bli riktigt tjusigt :)

Sen ska jag ner på stan och kolla läget lite, det ska vara lite marknad. Sen ska jag handla det allra sista inför kvällen...

Ha en härlig fredag! :)

kram


Torsdag

Det är kokhett ute! Jag var nere på stan en snabbis för att köpa mer pajformar och nytt puder, lyckades ha ner det i golvet..
Idag kör jag kvällspasset på MAVA och jag hoppas att kvällen går fort, det känns som om jag är inne på reservbatteriet och huvudet är fortfarande tungt efter migränen igår. Men jag ska nog bita ihop för jag vet att sen är jag ledig i 3 dagar! Det känns helt ljuvligt att vara ledig så länge! Jag behöver verkligen vila nu..

Imorgon har jag 1000 saker att göra, fixa pajerna, kolla så jag har allt inför kvällen, hitta nått att ha på mig och sen försöka vila nånstans där mellan, kvällen spenderas hos Jespers föräldrar och det ska bli så kul med kräftskiva!

Nu ska jag fixa lite i lägenheten och sen äta lite lunch för att sen röra mig mot jobbet.
Ha en bra dag allesammans! :)
kram


Funderar på klädvalet till imorgon..

 

 


Bilder från Riva igårkväll :)

 

Jennifer färgade mitt hår, vart skitsnyggt! :)

 

 

Vi satt hos mig först med lite vattenpipa och sen rörde vi oss ner till RIVA där Micke&Niklas skulle spela :)

 

 

Tivoli!

 

 

 

En smygbild ^^

 

 

En trevlig tisdagskväll!

 

 


Jag får gåshud, avgudar Timo!

 

 


En ledig dag är aldrig fel :)

Jag har haft en helskön dag idag, började dagen med en tur på stan med Jennifer&Jesper, handlade lite gott på bolaget, smink från H&M och sen kräftor.
Efter det traskade jag över till Jennifer och hon färgade håret på mig! :D
Resultatet får ni se när jag laddat in lite bilder men jag kan säga att det ser så fint ut! Tackar så mycket för hjälpen! :)

Nyss kom jag hem efter pizza på Torrino och nu spelar Micke&Nicklas inför kvällen, de ska spela på RIVA och som det låter nu så kommer det vara grymt bra på krogen sen. Är lite stolt över min babe som är så duktig :)

Nu ska jag diska och sen blir det kanske vattenpipa innan vi går ner till RIVA.
Imorgon väntar nog en massa jobb men än är inte kvällen slut!

Ha en bra kväll, här lyser solen också, bättre kan det inte bli!

bye


Kräftskiva check!

Så jäkla bra, nästa fredag blir det kräftskiva och som jag har längtat! Mat, härligt folk och öltält slår det mesta! :)

Nu ska jag bara komma ihåg allt som behöver inhandlas..
Hattar, girlanger, coola servetter, mat, kräftor, nubbar, dricka, cider...
Kommer bli så roligt!

Nu städar jag badrummet och väntar på bättre tider!
Ha en trevlig kväll :)
kram

Dagens vill-ha!

Dolores SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Från Nelly

 


Ja juste, bilder från MalmaMarken :)

Va på marknad med Linda och Kerstin :)


MalmaMarken



Linda&Kerstin :)


Fick klappa en älg!


Jag&Linda vid vår nyfunne vän :)


Mina fynd! som alltid på marknader köper jag strumpor, dom håller lagom tills nästa marknad :P
Sen hittade jag en snygg väska för 100 kr och plastlådor till min vattenpipstobak! Väldigt bra-att-ha-saker!



Bilder!





"Det måste vara en mardröm!"

Det vart en väldigt rolig kväll igår! Började med vattenpipa och chill på balkongen med Jennifer&Jonna och sen kom det lite manligare sällskap av Micke, Jesper,Macke och Nicklas :)
Vi gick senare ner till RIVA där vi drack lite och sen efter nå timme vart jag och Jennifer hungriga så vi gick till Mc Donalds för en varsin cheeseburgare, det värmde bra i magen!
Hela tiden hade jag i åtanke att jag ska upp och jobba så jag drack mig inte redlös utan bara sådär lagom, mådde rätt bra när jag kom hem efter burgaren och jag drack en massa ramlösa för att få lite balans i kroppen :P
Jag somnade men sov oroligt då raringen var ute och härjade..

Sen hände det som inte fick hända!
De ringde från jobbet runt 07.20 och undrade vart jag höll hus! Shit!
Jag sa att jag skulle jobba kväll men det visade sig att de hade bytt mitt pass och glömt att informera mig om det så jag fick världens panik, var lagom bakfull och tung i huvudet men jag sprang till jobbet!
Skämdes som en hund och jag var på så dåligt humör! Jag hade ju tänkt att sova ut ordentligt och bota eventuell bakfylla :P
Men jag bet ihop och det vart den snabbaste dagen på länge, det var kaos både på Mava och akuten!
Det jag lärde mig av det här är att aldrig dricka dagen innan man jobbar och att jag faktiskt kan jobba med en smärre bakfylla! haha

Slutade 15.00 och sen dess har jag sovit, kollar på film och ätit mat.
Imorgon börjar jag 14.30 och ska luncha med Jennifer innan, det blir äntligen sushi! :D

Ha en bra kväll.
kram

Chips, godis, vattenpipa och musiken, check!

Jag börjar bli klar inför kvällen som ska spenderas på min balkong tillsammans med Jennifer& Jonna, vattenpipa och solsken! Kvällen kan inte bli bättre :)
Det blir nog en sväng till Harrys sen, jag vet att det är onsdag, men vi ses kanske i vimmlet!
Herrå!

Onsdag

Idag är jag äntligen ledig! Jag trodde att jag skulle bryta ihop igår på jobbet när det vart kaos, mitt humör var inte att leka med och jag kände mig bara arg och trött. Jag snackade om mitt schema med en kollega och hon tyckte synd om mig! Om 1 vecka lugnar det ner sig men jag har fortfarande tors-sön kvar och jag hoppas att jag orkar. Migränen gör inte det enklare heller..

Men idag ska jag bara njuta av att vara ledig! Först ska jag ner på stan med raringen och sen hem till lägenheten och städa lite, Jonna & Jennifer kommer förbi ikväll för lite drinkar och vattenpipa :)
Sen ska vi ut och kolla läget på stan, ska bli kul att komma ut lite!


Nu ska jag väcka raringen och fixa lite frukost.
Hoppas det slutar regna också men jag kan ju alltid ta regnjackan och stövlarna ner på stan!

=)

Första steget till körkortet!

Jag var precis nere på den nya körskolan och anmälde mig. Det kändes som ett stort steg då jag har dragit mig inför att börja köra! Nu ska jag bara fixa lite pengar och väldigt mycket mod för att börja ordentligt.
Teorin börjar V 34 och jag funderar om jag ska börja redan då..

Kvinnan som satt i receptionen var väldigt trevlig och jag känner på mig att det kommer att fungera bra.
Hoppas på det bästa!

Annars händer det inte så mycket, ska vila nu innan jobbet och sen äta lunch.

Imorgon ska jag ner på stan, kolla in Friskis&Svettis och sen en runda till systembolaget.
Någon som vill fika/äta lunch? :)


Ha en bra dag
kram


Min bil som bara väntar på mig!

Lite planer..

Eftersom jag sliter som en dåre nu på MAVA så måste jag planera in nått roligt som gör att tiden går lite fortare :)
Närmast blir på onsdag då jag är ledig och ska nog ut på stan med Jennifer, börjar 14.30 på torsdagen så nån drink ska jag ta!
Sen blir det jobb hela helgen igen men nästa vecka lugnar det ner sig.
Nu på söndag börjar Katrineholms veckan och under veckan som kommer,  kommer det vara en massa roligt här i byn!
Ser framemot helgen då det är Kajrocken och Öltält, ska försöka dra ihop nått här hos mig innan och sen gå ner på stan och kolla läget. Behöver en partyhelg!

Nu kollar jag på film och väntar på raringen, börjar 14.30 imorgon så jag ska sova ut och sen ska jag nog ner på stan och handla lite cider inför onsdagen. Funderar på att kolla in den nya körskolan och kanske anmäla mig till att iaf börja plugga lite körkortsteori, det är dags att börja nu!

Ha en bra kväll
kram




Någon som är sugen på att hänga med?

1:a augusti

Tänk att det redan har gått 2 månader av sommaren! Det känns inte alls som om man har haft så många varma och härliga sommardagar utan dom kan man räkna på ena handen.
Nu är det augusti och snart är det höst, kallt och blåsigt i 2-3 månader! :(
Sen kommer 3 månader med snö! Om jag hade pengar att slösa skulle jag fly utomlands mellan okt-december! Tur att jag har Bulgarienresan bokad!

Men jag har ju köpt lite bättre kläder, nu fattas bara ett par snygga skor som funkar fram till de första snöflingorna..

Idag blir det jobb 7-15 på MAVA och sen blir det släktträff.
Måste handla lite på Willys och sen bara ladda för mån-tis.

Ha en bra dag
kram




Det är kanske dags att lägga undan sommarklänningarna och ta fram tjocktröjor, halsdukar och mössor

RSS 2.0