Jobbhelg

Vid halv 3 ska jag köra kvällspasset på MAVA och imorgon kör jag dag mellan 7-15, rätt skönt med kort helg. Är ledig sen på måndag och det är lyx!

Igår var jag, babe, Elena och Jonas på Malmamarknaden och det va massor med folk och ännu mer saker, hittade böcker, godis, ett halsband och spritsgrejer till när man ska garnera kakor och tårtor, kunde handlat 1000 saker till men energin försvann med att de packade ihop sina grejer på kvällen. Såg även Jay Smith och jag trodde att han skulle låta skit live men han va helt okej, bra bilmusik!

Nu ska jag bara vila och ta det lugnt innan jobbet. Får hoppas att det blir en lugn kväll och inte en massa stress och spring.


Ha en fin dag!
kram

Tatueringssuget har börjat vakna igen! Himla fint vid nacken!





Jävla uppkörningsnerver...

Har precis kommit hem efter min sista körlektion innan jag ska köra upp och fixa teorin, avslöjar inga datum men det börjar närma sig. Känner redan nu hur jäkla nervös jag kommer att vara, kommer säkert göra alla tabbar som man absolut inte får och jag vet att jag kommer börja grina som en 5 åring om det inte blir godkänt..
Jag ska försöka att hålla mig lugn, tänka positivt och plugga teori som en galning så har man iaf satsat 110%!

Innan körningen träffade jag Kerstin&Selma, himla mysigt och roligt att se hur hon växer och blir bara sötare för varje dag! Vi fikade och gnällde lite över våra män ^^
Om en stund ska jag, raringen och Elena åka mot Malmköping, det löste sig med jobbtider och sånt så nu ser jag framemot att gå på marknad och kolla på alla fina grejer :)

Nu ska jag fixa lite innan vi far iväg.
Ha en bra kväll allesammans!
kram

Underbara Selma :)


Jag som brukar lägga upp fina bilder..

Men det här var nog det fulaste jag har sett på länge!
Kolla näsan, äckligt!



Från Pinterest!

Haha söta!


När dagen har varit rätt tråkig

Så passar det bra med en galen, romantisk, färglad och musikalisk film..
Har glömt hur bra den är men orkar nog inte se hela, snart dags att sova och ladda inför ett pass på MAVA imorgon





Godnatt

Snart ska jag äntligen sova!

Jag har längtat till sängen hela dagen, sov knappt nått natten till idag då jag hade massor med mardrömmar och på jobbet va jag som en zombie! Kände mig så jäkla trött!

Dagen gick i snigelfast men vart lite bättre av fika med Micke och Elena :)
Behövde 2 koppar kaffe och en massa kakor för att vakna till och resten av kvällen har jag diskat, gjort teoriprov och duschat.

Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas att jag tar igen all förlorad sömn.
Imorgon blir det jobb igen och hoppas att dagen går lite snabbare.
kram

Helgen gick fort..

Jag börjar känna mig som folk igen och det är skönt att jag börjar veckan med ett kvällspass. Just nu har jag uppdaterat min kalender med planer för månaden ut och hela augusti. Det blir jobb och ännu mer jobb, är kvar på MAVA till den 19 augusti och sen går jag tillbaka till UVA/OP igen v 34. Längtar redan till mina lediga helger!

Innan jag ska gå till jobbet så ska jag ner på stan för att handla lite till maten, ska röra ihop spagetti carbonara och magen skriker efter ordentlig mat, åt lite väl dåligt under helgen..
Är hungrig som en varg nu och ska få i mig lite frukost.

Hoppas ni alla får en bra start på veckan

Idag håller vi en tyst minut för alla offren i Norge, det är en tragedi som aldrig kommer att glömmas och ett vidrigt brott gjort av en galning. Kl 12 kommer jag iaf tända mina ljus och sända mina tankar till grannlandet.






Kram

Lite roligt att man snart ska till kyrkan..

Alla människor gör bort sig rejält ibland och jag har nog nått min gräns.
Ibland vaknar man till när man får skämmas och är längst ner i ett djupt mörker. Nu gäller det bara att komma upp igen pigg och glad.

Nu måste ja få i mig nått att äta och sen ska jag sälja vårt gamla matbord.
Ha en härlig dag.
kram

Lördagsfix

Kom nyss hem ifrån fika med Lisa&Jenn, rätt skönt att bara sitta, snacka en massa och dricka kaffe med goda bullar.
Tog lite sovmorgon imorse och just nu känns det som om jag skulle behöva sova några timmar till, vet inte om det är vädret som spökar då det knappt finns nå syre. Huvudet känns tungt och kroppen slö..
Det blir nog en lugn dag, tänkte vila lite nu och sen byta gardin i sovrummet, de från Ullared är inte ens öppna så det kan vara roligt att se hur det blir. Raringen jobbar så jag har lägenheten för mig själv och det är perfekt när man vill gå runt och slöa lite.

Ha en härlig dag allesammans
kram


 

www.pinterest.com


Nyttiga veckan får vänta..

 

 

Jag vägrade att äta matlåda och hade noll energi till att laga mat så det vart pizza och en massa andra onyttigheter, nu har man även sett Black Swan och ja gillade den! :)

Godnatt


Haha räddade min kväll lite!

Kolla in http://www.aftonbladet.se/
Rulla ner till "Hur ser du ut människa?" :D


Körlektionen gick bra!

"Om du kör som du har kört idag så har du körkortet!" :)

Nu ska jag plugga teori och sen diska, hej!

Jag vill ha ett gult rum



 

 

När jag har mitt hus med en massa härliga rum så ska jag inreda ett i gult.

Måste göra nått liknande som ramen till alla mina örhängen och sen svalorna i taket på sista bilden, helt ljuvligt! :)


Första dagen är gjord..

Nu är det bara 3 veckor och 6 dagar kvar nere på MAVA och det första dagen gick sådär, det vart några missar då jag glömt bort ca 80% av allt som ska göras men passet gick fort. Efter jobbet gick jag vidare till körskolan där jag körde en timme och  även där vart det några småmissar men allt som allt gick det bra :)
Sendess har jag vilat i 2 timmar och nu vankas det snart wok.
Ikväll blir det Falk filmen och jag ska gå och lägga mig tidigt så jag kan ta igen all förlorad sömn sen inatt, fy vad jag levde rövare, hoppade upp och ner, drömde om läskiga tanter och att jag krockade mot betongklumpar..inte konstigt att jag känner mig lite seg i huvudet idag!

Imorgon kör jag ett kvällspass och det ska bli skönt med sovmorgon, ska även till körskolan igen och finslipa lite mer och handla, kylskåpet ekar nästan tomt.

Nu måste jag titta till maten. Ha en härlig kväll nu när solen börjar smyga fram.
kram



Hur ska jag kunna somna nu?

 

En obehaglig men sevärd skräckfilm!

 


Ett av livets alla måsten!

Nu har man varit på Ullared och det va som jag tänkt mig, en massa billiga saker och folk som tror att världen går under imorgon och måste bunkra! :)
Men det va en rolig roadtrip med pappa, han hittade grejer och verkade rätt nöjd över att sitta brevid mig när ja körde ner hela vägen till Ullared!



 

Handlade som en tok och nu ska jag packa upp mina kassar och efter det blir det fika :)

Sista semesterdagen och jag känner mig lite splittrad över hur det känns..mest tråkigt men kanske lite skönt att komma igång med vardagsrutiner igen. Sommaren fortsätter ju några veckor till och jag hoppas att det blir bättre väder så man kan ladda på med lite sol.


Snart blir det sushi! :D

 

Min mage gormar efter mat! Det blir en härlig brunch ^^


Vilken grå morgon :(

Vaknade upp härligt utvilad och hoppades på lite sol men möttes av gråtunga moln och regn, hösten kommer alldeles för tidigt iår! Vi svenskar behöver solen mer än någonsin nu när mörkret lägger sig över oss 6 månader om året!
Mitt humör sviker för övrigt just nu, känner mig inte alls redo för att börja jobba och jag skulle vilja fly landet några månader istället. Men jag tror att det kommer bli bra, får bita ihop..

Idag åker jag till Nykvarn för att ladda inför morgondagen, det blir en tidigt start imorgonbitti så jag behöver all vila jag kan få. Först blir det sushi nere på stan, känner ett stort sug efter misosoppan som värmer härligt i magen :)

Nu ska jag mäta mina fönster och sen göra mig iordning.
Ha en fin dag trots skitvädret, eller vänta..det ser ut att spricka upp, hoppas hoppas hoppas på lite sol!


kram

Nu börjar det klia i fingrarna!

Dum som jag är kollade jag på Ullared programmet och känner nu ett väldigt stort behov av att handla grejer, det blir inte bättre av att jag troligtvis åker dit med pappa på lördag! :D
Har gjort en shoppinglista och ska snart kolla lite mått för gardiner och vad som kan behövas.
Kommer att kolla mest efter tyger, dukar, bäddsett, gardiner, lampor och lite kläder lagom till hösten. Lika bra att ladda med det nu när vädret är mer höst än tropisk sommarvärme..

Åker till Nykvarn imorgon för att komma iväg så tidigt som möjligt sen på lördag mot Falkenberg och Sveriges största shoppingmecka! :D
Jag kommer övningsköra och det ska bli spännande att se hur det går, kommer säkert behöva 10 pauser men för eller senare kommer vi nog fram!


Hoppas Morgan jobbar :P



<3

Vilken härlig dag, vädret kunde varit bättre men man ska inte lägga ner en massa energi på nått man inte kan ändra!
Jag och raringen åkte till Söderköping för lite glass och span på en massa fina båtar, vart lite sugen på att hoppa på en och fara iväg till Medelhavet eller nånstans med lite värme!
Vi köade till Smultronstället och fick en plats inne i huset, tur va det för vinden blåste iskall utanför och lite värme när man äter glass är inte helt fel. De kom med glassmenyn och man bara gapade när man såg all glass! Det fanns ju allt möjligt, punch, choklad, lakrits, hallon, apelsin, mint och en massa mer!, det tog mig säkert 30 min att välja och sen var det bara att vänta och se vad de kom med!

Efter all glass och kaffe gick vi en promenad i stan för att kolla runt och låta glassen smälta lite..
Vi hittade bilen och styrde mot Norrköping igen och sen vidare mot Kholm :)
Nu har vi duschat och Micke laddar ner en ny skräckis som vi ska se sen, det blir en riktig mysdag förutom tvättstugan men måste man så måste man.

Vi firar 5 år och 4 månader idag, det är ju en evighet! Snart ska vi nog planera bröllop och namnen på våra 15 ungar..^^

Bjuder på några bilder!

Centrum



Fina båtar :)




Baby <3




I kön :)



Kön slingrade sig en bra bit bort från tältet!



Glassarna Casino och Boulevard! :D

Min va helt klart godast med brownie, marsmallows, varm chokladsås, grädde, nötkross och mängder med glass!





Vid Göta Kanal :)



Hittade mitt drömhus! ^^



Nästa gång ska det vara sol&värme för jag måste tillbaka och smaka lakritsglassen! ^^

Någon som vill skänka bort ett par fötter?

Är fortfarande vaken och sitter och kollar runt lite på reor, handlar inget men suget finns! En sak som skulle vara rolig är att kunna gå i höga skor, tycker det är skitsnyggt men får skavsår bara jag tittar på ett par klackar över 3 cm.. Det är kanske dags att köpa sig ett par rejäla och öva öva öva!





 

Alla skor är från Nelly.com





Andas!

Jag är helt slut, huvudet känns tungt och kroppen slö, allt pga av Harry Potter, vilken kille! Vilken Film!!!
Jag vart helt snurrig när jag kom på att jag inte andades och det flimmrade för ögonen. Jag har gråtit, skrattat och spänt mina knogar vita och jag måste nog se filmen igen för att verkligen förstå allt.. Men se den för guds skull, annars missar ni en av världens bästa filmer!


 

Nu ska jag sova, godnatt!



Min dag har bara försvunnit..

Imorse vaknade jag pigg och glad, åt frukost och duschade. Jag och Micke hade tänkt att åka till smultronstället och äta glass men det vart inget av det då migränen kom smygande. Nu sitter jag med nack och ryggont som är en av biverkningarna som 1 av 10000 personer kan få, blir inte förvånad då jag alltid får nå speciell biverkning av migränmediciner.  Just nu känns det rätt okej, hittade nya tabletter på apoteket som verkar fungera så jag får nog bunkra.

Ikväll ska vi på bio, det blir sista Harry Potter filmen kl 20.30 och jag hoppas att migränen gått över till dess. Ska ut och äta nått innan så man är beredd på en massa spänning!

Vi tar smultronstället imorgon då vi firar 5 år och 4 månader och jag hoppas att det blir en fin och mysig dag :) <3

Nu ska jag lägga mig i soffan igen och kolla på alla repriser.
Ha en fin dag!
kram

En glass från smultronställets meny :D
Rock´n Roll!



Myser med min nya filt

Jag vart så sugen efter nått färgstarkt efter alla fina bilder igår och hittade en perfekt filt från Åhlens när jag tog en runda på stan :)

Mitt nästa projekt nu när jag känner mig nöjd med köket blir sovrummet, vill ha ett romantisk och färgglatt rum där man kan njuta och vara glad. Funderar på att ta bort den bruna fondtapeten och kanske köpa en nya byrå och sätta upp lite tavlor. Ska kolla runt efter inspiration och drömma mig bort. Kvällen blir lugn, har pluggat teori och det känns som det sitter rätt bra. Har ätit mat och nu väntar jag på allsången, hade hellre velat vara där men tv:n funkar också.


Ha en fin kväll

kram

 




Försöker vända tillbaka dygnet..

Jag har blivit en nattuggla, kan sitta upp till 2-3 utan problem och sen när jag väl lägger mig så är jag klarvaken. Nu har jag varit uppe sen halv8 men känner mest för att gå tillbaka till sängen och sova några timmar till. Måste bryta detta till jag börjar jobba igen! Får hitta på en massa saker för att hålla mig vaken..

Annars vet jag inte vad jag ska hitta på idag, ingen är sugen på att hänga med till Allsången så jag håller mig nog hemma. Kan ta en sväng på stan och kolla runt lite och sen måste jag plugga teori, igår vart jag sömnig bara jag kollade på boken.

Nu ska jag vattna blommorna så jag inte sjunker tillbaka i soffan.
Kram





På onsdag blir det bio :)

Sista Harry Potter filmen har premiär och jag kommer trängas med en massa folk i biografen här i stan, hittade en rolig bild där man ser hur huvudpersonerna Harry, Hermione och Ron vuxit genom filmerna :)




Haha ett riktigt fan med tatuering!


I regnbågens färger

Jag avgudar sidan www.pinterest.com, där hittar man verkligen underbara bilder och man får inspiration om allt mellan himmel&jord. Det är underhållning såhär på kvällskvisten :)

Drömbadkaret!

 

Fint i köksskåpen :)



Kommer ihåg bollarna som man gjorde på dagis! Kan vara fina att hänga upp lite överallt som Montazamis tazzels ^^

 

Vart galet sugen på att färga håret, modigt!

 

 

Nästa party makeup? :D



 

Blir glad av att se allt fint!


Godsaker :)

Det har varit en lugn och skön måndag med lite städning, handlat och en skogspromenad :)
Här kommer två bilder med godsaker som jag har unnat mig ^^


Började med en kalasfrukost med pannkakor, glass, blåbär och jordgubbar. Kanske mer efterätt än frukost men ibland måste man få lyxa till det lite!






Sen vart det en promenad ut till blåbärsskogen och det fanns massor med fina&stora blåbär! Synd att det fanns lika mycket mygg så jag kände mig besegrad efter en stund och nästa gång ska jag klä på mig ordentligt med långbyxor och tjocktröja, en notis till mig själv då mina armar är fulla med myggbett..


Bären kommer bli perfekta till en paj! :)



 

Nu blir det Johan Falk och ostkrokar :)

Ha en härlig kväll!

kram


Vilken tuff helg!

Jag trodde aldrig att jag skulle hamna på en raggarfestival med bilar, bärs och brudar men jag hamnade i Västerås och det va himla trevligt! Mycket folk, fina bilar överallt och man vart lite sugen på att skaffa en egen cruiser! Fredagen va jobbig med migrän men på lördagen var jag på fötter igen och det vart marknad, crusing och massor med mat&dricka :)

Delade tält med Jenn&Lisa, vi alla levde rövare under sovtimmarna så jag måste nog ta igen 2 förlorade nätter, inte lätt med 3 brudar i ett tält ;)

Kvällen nu blir lugn, ska packa upp och planera veckan som kommer, sista semesterveckan dessutom! Känns lite ledsamt men jag ska fylla den med en massa roliga händelser så jag är lagom slö sen när det vankas jobb ^^


Fler bilder kommer på facebook, kika på alla fina bilar!



Barnsligt gott!

 

Min största last i livet är godis och ibland kan ja få dagar som ja verkligen är sugen på en speciell sort!

Idag hittade jag Banana Skids i vårt gottis skåp och jag hade glömt bort hur goda dom är! :D


Om några timmar är man på väg till Västerås :)

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 17 så jag kan kila ner till tvättstugan, raringen kommer även hem så då ska vi nog laga ihop lite mat. Det har varit en seg dag pga migrän som jag har kämpat emot men nu börjar det kännas bättre efter 3olika tabletter, 2 timmars vila och en kall handduk på huvudet, så typiskt att man ska få det nu när man ska iväg och allt..
Jag&Jenn och Lisa ska iväg på Power Meet i Västerås, det blir första gången för mig och det känns lite spännande!
Vi ska kolla på en massa bilar, gå på marknad och tälta, det ska bli kul att se hur vi klarar att sova alla 3 i ett tält när alla håller på med nått på nätterna, jag snackar så det kan ju bli underhållande!
Jag hoppas att vädret blir kanon, det ska bli sol och rätt varmt och regn sen lagom på söndagen när vi ska bege oss hemåt igen.

Nu ska jag kolla över packningen lite. Ha en trevlig helg allesammans!
kram



Hemma igen


 

Vi är tillbaka på torra land efter kryssningen till Tallin och just nu känner jag mig lite seg efter dagens äventyr så det blir en bättre update när jag känner mig piggare.

Jag och Micke ute på däcket <3


Söndagsfilmen

Vädret är grått och kallt så jag passar på att kolla på film. Har precis kollat klart på Julie&Julia och den bör man se! Himla mysig och rolig om man gillar matlagning och kärlek.

Nu vankas det grill och magen börjar kurra, sen blir det nog fler filmer :).
kram



Fredag 1 juli

En sommarmånad har passerat och nu återstår det juli och augusti, hittills känns det okej med väder och så men jag börjar få lite smått panik över tanken att snart börja jobba igen, mina sista två veckor måste tas till vara, varje minut och varje sekund..
Idag har jag haft en kanondag, träffat mina härliga tjejer för fika, läst tidningar och ätit jordgubbar. Dagens bästa var nog filmerna hos Sandra, mer snack är filmer men det blir så varje gång, en massa snack om kärlek, killar och lite mer kärlek. Vad skulle livet vara utan kärlek? lycklig som olycklig..
Känner mig lite sentimental, sådär lagom mysig och lugn och Nykvarn känns fortfarande som hemma. Mamma som tjatar och pappa som sitter och mumlar framför tv:n. Som det alltid är :)

Nu ska jag gå och sova, imorgon ska jag köra och sy mina stolsdynor. Det kan bli spännande!
Ha en härlig kväll allesammans och bara för att sprida lite kärlek så uppmanar jag er att krama någon eller något, bara ös ut kärlek!

Tack&Godnatt


RSS 2.0