En riktigt seg söndag!

Först är det ju sommartid nu och av nån anledning så vaknade jag kl 03.00 inatt och ställde om klockan :P
Kunde inte somna om heller då jag drömde massa sjuka drömmar om smittor och att jag fortfarande var på jobbet..passet igår slutade inge vidare! fick stå med ett bäcken med diarre och vänta på att få en remiss till ett prov..höll på att svimma i stanken men jag lyckades stå ut! Nu får jag säkert en släng av magsjuka igen..oyeah!

Nu är jag sömnig i ögonen och har ont i huvudet, ska försöka sova lite innan jobbet, vill helst ligga i sängen hela dagen men då får man inga pengar inte, det känns bra att ha ett mål med att spara! och det är till att köpa en bil och ha råd med körlektioner :)
Pappas bil är lagad så vilken dag somhelst nu ska jag nog ta en testrunda! spännande! :)


Mando Diao håller mig vaken!
Fattar fortfarande inte varför det inte funkar att fixa in youtubeklipp! värdelöst!

Men håll till godo med länken :)

http://www.youtube.com/watch?v=A9rLqHBaxBg


kramar

Det va längesen!

Rökte vattenpipa hos Mari och Jerry! himla gott och precis vid fönstret så man kände sig som i nå romantisk komedi eller nått, det enda som fattades va killen som man är så kär i!  Det var väldigt kul att vara där med massa människor och bara ta det lugnt, kollade i nå bok med sexnoveller och sen lyssnade på bra musik! en bra fredagskväll :)
Nu sitter jag hemma och väntar på att bli trött, vattenpipan gör mig lite hyper så jag är rätt pigg nu!

Imorgon ska ja va på IVA, det blir kul :)

kram o godnatt

Fryser ju!

Det är kallt, inne som ute..det blåser och våren känns långt borta :(
Idag har jag tränat och det är alltid skönt! sen tog jag 3 min i solariet..nästa gång får det bli 5 min, känner att det börjar närma sig ett beroende! men jag känner mig så otroligt pigg och nöjd efter att jag har solat..som ett glädjerus! ^^
Ikväll jobbar jag på Lugnet och sen ska jag gå förbi Mari, tar med mig min rom och cola, det kan man unna sig när det är fredag :)

Lyssnar på kings of leon och föreställer mig på hultan, det är sommar och jag är söt i min prickiga klänning.....kan inte värmen komma snart!?

aja, nu ska ja äta lite keso och frukt, mums, kram

såhär innan jag lägger mig..

Lyssnar på musik och snackar med jennifer och micke, jag ska inte skriva att jennifer är världens snällaste för det är hon inte :P! men den bruden har skön humor kan ja lova!
Micke är söt, fast han har rakat av sig håret <3

godnatt

En tur till Moraberg, spännande!

Åkte till Onoff idag för att kolla en ny kamera..då min är helt trasig :(
Kollade på en nyare modell men den kändes stor och plastig..jag kommer nog aldrig hitta en kamera som slår min förra. Men det som är tråkigt är att det finns inte att köpa nånstans! får väl kolla på blocket om någon säljer en likadan. Känns inte lika säkert som att köpa en ny..men men sen gick jag till Rusta och köpte lite grejer, sen var det dags att åka tillbaka till Södertälje, det var spännande att åka därute i området, det händer inte varje dag :)

Skönt när det är sol ute! =)

Nu ska ja laga mat, ha det bra! kram

Idag blir det våfflor och den vanliga magvärken efteråt :)

Först måste jag köpa ny våffelsmet, i vårt skafferi lever tyvärr massa äckliga skalbaggar som inte vill ut i snön..så rent hygieniskt så kan det behövas ny smet :) Sen vill jag ha ett nytt våffeljärn men det känns lite onödigt när man bara gör våfflor 1 gång om året :P  det vore kul med ett dubbeljärn! Får se vad de har nere på ICA.
Imorgon får jag lön :) ska bli himla skönt då jag har 100 kr kvar på kontot..

På fredag vill jag ut! har bytt pass på lördagen så jag börjar 13.30 istället för kl 07.00 bara för att jag vill ut och dricka drinkar och dansa..vill klä ut mig till hippie men ingen verkar vara med på den idén :P

Nu ska jag ut med Biffen, sen blir det våfflor! mmm

ha det bra!
kram


Nu kom vintern tillbaka :(

Det känns som att snön aldrig kommer att försvinna!  Jag var så sugen på att köpa massa fina vårkläder sen när lönen kommer men som det ser ut nu så får man väl behålla vinterkängorna och vinterjackan framme ett tag till :(

Jobbar på IVA ikväll och missar då mitt favorit program  Project Runway..hoppas det finns någon snäll arbetskamrat som kör hem mig så jag slipper att sitta på bussen och gäspa.


Längtar bara lite till sommaren! men först vill jag ha vår :)





Ha en toppendag allesammans! :)
kram

Tunga steg och dreggel på kudden..

Vaknade vid 04.00 inatt/imorse och kunde inte somna om, satte mig här vid datorn och jag fick lite sällskap av Micke :)
Dagen har varit rätt lugn på IVA! inge stress och inge jobbiga patienter men ändå ligger jag helt utslagen på soffan och försöker komma ut ur min trötthetsdimma, lyckades dreggla lite och hittade en godissvamp precis vid munnen..måste väl försökt stoppa i mig socker men inte ens orkat med det :P

Snart blir det Robinsson och det ska firas med chokladmousse!

Ja juste! var på HM en sväng efter jobbet oxå..provade ut en snygg look men det vart inge succe, det va ju så snyggt på tjejen i reklamen! Men jag har en hel mage ivägen..det är sånt här som gör det extra gott med chokladmousse! :P 
 
Lyssnar på Håkan Hellström, det är en tanig grabb det!

kram



Jag blev godkänd på "sugkursen" haha

Japp, jag klarade både det teoretiska och det praktiska provet! så nu får jag vara ensam på salarna och ha patientens liv i mina händer! hehe kanske inte så dramatiskt, men det känns väldigt bra att nu delegering på just sugteknik, det är svårare än det ser ut..sen har man ju en levande människa att hålla koll på och inte på ett platshuvud som jag fick öva på :P

Efter jobbet tränade jag, så skönt..måste komma igång ordentligt, det är så lätt att tappa takten när man jobbar och åker iväg över helgerna som man är ledig på. Sen kom Jella och hämtade mig, alltid lika trevligt! och med bilen förstås! :D Vi åkte till Ella för att mysa med Jum-Jum och  vi fikade med kaffe och glass :)

Nu ska jag ta en promenad, är sugen på godis..det är ju fredag!  sen ska jag läsa lite körteori! det har blivit rätt spännande nu!  Måste nog tacka Jella för att det är hon som får mig att känna mig så körsugen!

Ha en mysig fredagskväll :)


Om jag inte jobbade hela helgen så skulle jag ta en sväng ut! är så dans och drinksugen!
Jella och jag är heta på Halloweenmaskerad!



Idag ska jag lära mig sugteknik ;)

haha, det är inte som det låter..eller jo på ett sätt , men på ett sjukhussätt!
Ska gå från kl 09.00-13.00 på IVA för att lära mig både teoretiskt och praktiskt hur man använder sugsystem på ex patienter som ligger i resp, det samlas mycket slem och äckel i deras kroppar när de ligger länge så jag ska äntligen få tillåtelse att använda sugarna! Det måste man kunna när man arbetar på IVA.
Hoppas det finns någon som jag kan öva på idag! haha usch det här låter ju snuskigt!

Ha en bra fredag allesammans!

kramar



Det va längesen!

Nu har jag läst lite i körkortsboken,  det är svårare än jag trodde att förstå hur man ska köra..vill hellre sitta i bilen på engång och då lära mig allt :P Men jag vet att det inte går..

Det va så längesen jag pluggade nått, så efter 30 min är mina ögon trötta och jag hänger inte med i texten..måste få i mig socker så jag kan läsa lite till :)

Snart  blir det Criminal Minds!



Betala för något som är trasigt? nee...

Jag vet, det är mode men jag tvekar starkt på att sätta på mig ett par trasiga jeans! vart jag än kollade idag på stan så fanns det snygga jeans men med massa hål och trådar..
Nu låter jag som en osexig nucka, det kan vara snyggt om man har en trashig look, men varför inte bara köpa ett par gamla secondhand jeans, klippa och använda sandpapper..så voila! ser ut som nya! Att betala över 1000 lappen för ett par moderna  trasiga jeans känns lite fånigt.

berätta vad ni tycker om trasiga jeans!..

Nu ska jag även fixa glasögon, domen har fallit och jag behöver glasögon!
Nu kan ja inte längre komma undan ett liv med bågar..om jag inte börja gräva i ögonen med linser, det är läskigt!



Idag ska jag vara effektiv!

Jag är ledig idag :) rätt skönt när man kan vara ledig på en vardag och göra lite ärenden...först ska man väl klä på sig, morgonrocken är annars rätt mysigt att strosa runt i en hel dag..men jag ska in till stan med Sara och fixa lite grejer :)
Först ska hon klippa sig, medans hon sitter hos frisören tänkte jag boka tid för en synundersökning! Nu ska jag börja fixa allt för övningskörning och tillståndet att få köra :) har snackat med min bror och jag får låna hans bil till att övningsköra med! det va himla snällt och oväntat! Efter det ska vi nog äta nått gott :) brukar bli Nancys med kyckling och fetaostwrap! så gott!  Sen blir det en tur till arbetsförmedlingen, måste kolla upp lite A-kassa och lite jobbfrågor..funderar på att söka sommarjobb på BB!  det kan vara kul att se om man får komma dit några dagar :)

Ikväll blir det en mini-spa-kväll :) ska ta ett fotbad, fixa nå fräscha ansiktsmasker och sen naglarna :)
Criminal Minds är på tv och man skulle kanske popa lite popcorn! Låter ju helmysigt!

Nu ska ja fixa mig, ha en bra dag :)

kram


Nämen!

Här ser ni! Våren har kommit :)
Nu får all snö smälta så blommorna kan komma fram ^^






Så mysigt med sol! :)

Jag ler med hela ansiktet! solen lyser och man kan känna lite värme..så härligt när man kan vara ute utan att frysa sönder eller halka omkring :) Jag lyssnar även på en underbar låt!
Beyonce med Halo -  
http://www.youtube.com/watch?v=pxlD2DdK9V4  den är så bra!

Funderar på att ta en promenad med Biffen innan solen försvinner :)
Dagen har hittills varit sådär bra..roligt att jobba med Sandra! vi är så grymma på att jobba ihop :) det går fort oxå! Vi slår resten av styrkan!

Ha en toppenbra dag i solen! :)

kramar


Under my Umbrella

Det regnar! det va längesen,,jag blir så glad över att det inte snöar, det hade varit tråkigt att vakna upp till en slask-halk-äckel-sörja!  Nu får jag använda mitt fina paraply som jag fick i julas :) 
Annars är jag på uppvaket idag, jag skulle själv behöva ligga och sova några timmar till..då det va lite ensamt inatt, jag får alltid så svårt att sova när jag har sovit med älsklingen en helg..och sen när man är  ensam så ligger man och vrider och vänder sig..

Just nu i hörlurarna..Alphabeat - What is happening

Ha en mysig dag i regnet!

kram


Nu ska ni få höra :)

Helgen vart bra! jag var rädd och nervös inför helgen då jag skulle reda ut lite grejer...jag gjorde det, eller mer skrek och grät, en massa tårar och mascara på täcket men det blev löst..man kan knappt tro att det skulle hända igen men det är samma historia som förut...nå jäkla dumbrud som ska komma och koka ihop massa lögner för att hon inte har nå roligare liv..nästa gång det händer ska jag sätta bruden på plats!

Tack Jella,  Sara och Elin för att ni är så söta mot mig! Det är tur att ni håller koll och stöttar mig när saker blir kluriga...

ja juste! jag funderar på att skaffa en tatuering! :D nu har suget kommit till mig när de flesta i umgängeskretsen är tatuerade! ska bli spännande att fixa nått eget!


Härligt med fredagen den 13..

Som jag känner just nu så kommer den här dagen bli hemsk..
Men det är väl bättre att ta allt skit på engång istället för att dra ut på det...en rätt dålig tajming när den här helgen skulle bli den bästa, men jag tänker inte ignorera det här.
Sara jag hör av mig idag om hur det går..jag har kanske missuppfattat allt, men min magkänsla säger nått annat..

Att åka tåg på en otursdag känns inte heller nå bra..är inte så vidskeplig men jag känner mig rädd och nervös, både för tågresan och för vad som kan hända ihelgen..
Är fortfarande förkyld, men med lite alvedon så kan ja nog hålla mig på fötter.
Nu ska jag göra iordning mig och ladda mobilen


hejhej

Sara en kall natt med vattenpipa <3



När snoret bara rinner :(

Jag är förkyld,  efter en tung dag igår så kände jag mig helt sänkt..fick halsbränna efter sushin och nudlarna sen var det bara att sova. Drömde massa sjuka grejer som att jag var kvar på jobbet,  att jag sov på jobbet när det kom patienter och att jag sprang ute i skogen..det måste varit febern som slog till!

Nu sitter jag och lyssnar på The Knife, funderar på en massa saker som gör mig arg, ledsen och förvirrad..
Jag vill skrika och bråka men det är inte det bästa sättet att snacka om saker...men jag kommer inte på hur jag annars ska berätta. Får se hur helgen blir, bara det att jag just nu sitter och väntar på att få besked hur det blir känns tråkigt.

Mamma vill att jag ska stanna hemma och kolla på melodifestivalen, med tanke om hur helgen kan bli så känns det nästan lockande att stanna hemma med päronen och äta popcorn med EMD på tv:n.

jag skulle laddat upp en fin bild, men programmet vill inte fungera...jäkla dag! :(

Sluta skjut på varandra!

Jag har inte suttit vid datorn under dagen och missat en hel del..det värsta är nog att en man i Tyskland gått in på sin gamla skola och och skjutit folk! vafan en gång till?  Hur kommer man på tanken att man ska skjuta ihjäl människor, speciellt i en skola?  det är riktigt otäckt och det värsta är nog att mördaren tillslut sätter pistolen mot sig själv och trycker av..vad har man fått ut av det? att andra ska få följa med i döden? att man fått uppmärksamhet men fegar ut i sista sekund?  Det är ett sånt slöseri på liv och jag känner mig arg och ledsen över att människor kan ta såna rättigheter..

Till de som funderar i samma banor, kryp tillbaka till mörkret och håll er där! Om ni vill avsluta ert liv så gör det i ensamhet, ni förtjänar inte att ha människor omkring er!


Min älskade TV!

Jag avgudar att kolla på tv..idag och imorgon är de bästa tv kvällarna :)

Nu blir det project runway, sen sex in the city..imorgon blir det desperate housewifes!

Yeah!


Det kändes inge vidare att sova ensam inatt..


Vilken rolig helg! :D

Jag har  myst med älsklingen, dansat, ätit kinamat med trevligt sällskap, har träffat massa roligt folk, sjungit, druckigt mängder med vin och cider, lekt med en kattunge och lyckas förstöra både min plattång och min kamera....de 2 sistnämnda tillhör inte roligheterna :( nu får ja kolla efter en ny!

Nu sitter jag och halvkollar på Beck, snart ska jag sova för imorgon är jag på uppvaket! spännande

Ha en bra kväll allesammans :) 


  kramar



Shopping :D

Det är nog på gränsen att jag är shoppingberoende! Åkte in vid 11 för att vara tidigt ute, det är skönt när det inte är så mycket folk så man kan kolla runt i lugn och ro!  Sen hände det, så fort jag hoppade av bussen fick jag värsta energin i kroppen och jag sprang nästan ner till bankomaten för att ta ut pengar..sen började det, jag gick runt och plockade på mig grejer!! kollade inte vad nått kostade utan bara roffade åt mig saker, gick till kassan och sen vidare till nästa affär  :)
Hittade alla hygiengrejer på 10 min sen vart det 2 tröjor, bh+trosa, mer trosor, från HM, ett par ljusa jeans från secondhandaffären, de satt otroligt bra! :D, ett par leggings från veramoda och sen en fin väska från accent :D Det var en riktigt skön känsla att bara ta sånt som man vill ha och sen fortsätta shoppa med ett leende på läpparna :P

Det låter ju tokigt! :P men det konstigaste var nog när jag hade handlat allt så försvann den glada känslan och jag kände mig rätt nöjd med allt jag köpt..så jag tog första bussen hem och nu väntar jobb på Lugnet mellan 16.15-21.00 sen åker jag till K-holm :)

Nu ska jag ut med hunden!

kramar


Ha! jag lyckades tillslut :D

Jag fixade en ny header! kul när man äntligen kan det! Tack Camilla för hjälpen ^^
Ska fixa så allt matchar lite bättre..sen kommer det bli jäkligt fint!  Så roligt!

Imorgon åker jag till K-holm, en dag tidigare än planerat men det blir toppen! :)

Jag känner mig så duktig! ^^

Jag har kämpat på bra dessa 3 dagar, först uppvaket som jag trodde skulle bli ett helvete! usch va nervös jag var innan. de som känner mig vet hur jag alltid lyckas stressa upp mig över nya saker :P så jag är stolt över mig själv att de 2 dagarna gick så bra! Sen idag på Lugnet så var vi bara 3 när vi brukar vara 4 ( vi går 2 och 2 när vi tar upp gamlingarna ) så idag fick jag och min kollega slita som dårar för att hinna med allt och alla! Men dagen gick bra och jag är inte så trött som jag trodde att jag skulle vara nu efter jobbet :)  Imorgon blir det kvällspass...funderar på att ta en sväng till stan  innan och kolla efter lite nya underkläder, det är alltid hett med lite nytt!

Ikväll ska jag ta en långpromenad, sen bara slappa :)

Ha det bra allesammans!   

kram





Lite kontrast mot den vita snön

Efter jobbet idag ska jag sola :)  jag försvinner mot snön eftersom jag är så blek! vill se fräsch och snygg ut.
Sen blir det kanske party ihelgen så då passar det perfekt med lite skimmer!
Det var inte kul att kolla ut genom fönstret idag! usch för snön....

Nu ska jag snart kila men först  måste jag fixa nå slags frisyr i morgonruffset..
 
Ha en bra dag! :)

Manhattan - Kings of Leon
http://www.youtube.com/watch?v=t9utC3l3mhY


Jag hoppas på en härligt vecka!

Imorgon och på tisdag jobbar jag på uppvaket, för första gången är jag ensam undersköterska där inne fast jag är uppbackad med 2 sjuksköterskor så det ska nog gå bra! Jag är lite nervös..om det nu skulle bli kaos så vet jag inte riktigt hur jag skulle reagera..sen är jag inte riktigt världsbäst på att sätta katetrar och det är bra om man gör det snabbt och smärtfritt :P

Jag ska dessutom kolla på en lägenhet imorgon! Vet inte hur jag ska göra, ska verkligen fundera om det är rätt tid eller om man ska vänta....

På onsdag och torsdag jobbar jag på Lugnet :) det är skönt när man kan blanda lite jobb, lugnet känns som semester efter några dagar på IVA men sen kan Lugnet vara för jäkla trist en längre tid så jag blir glad när jag får lite action på IVA!

Sen på fredag blir det kanske en tripp till K-holm :)

Ja juste!  Jag har även kollat på bilar!  jag kan behöva en fungerande bil för att kunna börja övningsköra, och jag har nog hittat min drömbil! ^^
Hyundai I10!


Ha det så bra!
kramar



RSS 2.0