Du slocknar långsamt

Jag är en person som fäster mig vid folk, snabbt och intensivt, nästan direkt lämnar jag ut mig som en öppen bok. Jag är snäll, för snäll,  glad och framåt och jag hoppas att folk uppskattar det men ibland blir det för intensivt och man ger allt men inser till slut att man inte fick så mycket tillbaka. 
 
 
 
 

Snart sommar ju!

Det är nästan så att man räknar ner dagarna till semestern hägrar och tiden går så fort just nu!
Idag var jag på uppvakningen och det slog mig att jag umgås med mina kollegor nästan varje dag och det är tur att dom är så fina, det är inte varje dag man ser framemot en måndag men på något sätt så lyser de upp dagarna lite även fast man är trött efter helgen. Det vart en rolig helg med vårfest i fredags, shopping i Norrköping i lördags och sen födelsedagsgrillning hos Bea och Amanda igår, så gott och mysigt att hänga på balkongen och bara prata och skratta. 
 
Men sommaren närmar sig och det enda jag har planerat är Bråvalla i juni och det börjar bli dags att fixa med tält, hur kommer jag dit och hem?, vilka kan man hänga med och vad tusan ska man ha med sig? Jag hoppas det blir lika grymt som förra året om inte bättre! Jag vill dansa, sjunga och träffa en massa fina festivalmänniskor. Resten av sommaren har jag ingen aning om, hänger nog hos pappa i huset och busar med barnen, grillar, solar och njuter. Det blir min första sommar i nya lägenheten så man skulle kanske upptäcka Katrineholm lite på egen hand. Jag måste bara få tag på en bil så kan jag åka vart jag vill, närsom! Det blir nog spännande!
 
Förra året i Nykvarn <3
 
 
 
 
 
 
 

Som vanligt

Inte för att jag har letat, jagat eller är riktigt säker på vad jag vill ha men ska det vara så svårt att bara ha någon som man får vara dökör i. Jag vill vara kär, vara sådär nervös inför första dejten och tokhångla ute på dansgolvet som om ingen annan fanns runtomkring. Helst någon med ruffsigt hår, bruna ögon och tuffa tatueringar men man ska kanske inte vara petig. 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0