Man har ju världens snällaste kille..

Jag satt och sydde igår och svor över nåljäkeln och skittråden och då skickade han den här till mig :P

Tänk att det redan är Valborg igen!

Månaderna går i superfart och vi är redan i slutet av april! Förra året va det varmt och soligt och vi firade valborg ute hos Lisas föräldrar med grillning och bus med en massa får :)
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, har kött som ligger i marinad i kylskåpet så jag hoppas att vädret fixar så man kan grilla och att solen hälsar på :)
Har varit ledig sen lördags och det känns väldigt skönt att få lite långledigt då jag börjar jobba på onsdag igen. Jobbar bara 2 pass den här veckan och sen är det helg igen.

Hoppas ni får en fin dag :)
Kramar



Klinikdag

Saker börjar kännas lite lättare och jag hoppas att det håller i sig nu ett tag framöver :)
Jag har haft en kanonbra dag idag! Vi började dagen på jobbet där vi snackade lite patientsäkerhet och nya lagar och sen fick vi sitta i grupparbete och diskutera en massa nyttigt. Efter det vart det redovisat och sen åkte vi mot bowlinghallen där vi hade en timmes bowling och efter det bjöds det på tacos! Så roligt att få lite kämparglöd och alla skrattade och hade det trevligt, det är inte ofta man bowlar på arbetstid så det kändes lyxigt att få leka av sig lite efter en tuff vecka!

Nu ska jag samla ihop min sista energi och städa lite sen tar jag helg och jag känner att jag verkligen har kämpat på bra hela veckan så jag klappar mig själv lite på axeln :)

Ha en fin kväll!
Kram



Josefine tog fram kameran och jag kämpade på som tusan! :)

Innerst inne.

Jag vet inte om det är vädret, kylan eller bara ren tristess som gör att inget känns nå vidare roligt. Jag känner mig så trött och orkeslös och visst alla mår så ibland under vissa perioder men nu har jag känt mig låg i 2-3 veckor..
Det är som en ond cirkel, jag vill göra saker, pyssla och fixa men samtidigt vill jag bara ligga i soffan och vila. Jag vill träna mig svettig och utmattad men orkar inte ens byta om till träningskläderna efter jobbet. Samtidigt som jag inte orkar göra det jag vill känner jag mig bara mer stressad och deppigare. När man söker på google så får jag fram depression och man kan undvika det genom att träna, sova bra och äta nyttig mat men vad ska man göra när man knappt orkar laga mat, inte kommer ut efter jobbet och sover oroligt, då blir det svårare..
Jag känner att jag måste vara pigg och glad på jobbet men det är nog där allt går fel, jag har en liten klump i magen på morgonen och den klumpen växer sig större under hela veckan. Jag kan springa mig svettig för att hämta saker, passa upp och vara så snabb som möjligt och när jag sen kommer hem är jag grinig och vill bara sova. Sen på torsdagen eller fredagen inför helgen kommer migränen och jag är hängig hela helgen.

Det svåra med allt är hur jag kan bryta den här cirkeln som bara går runt och runt. Jag vet inte i vilken ände jag ska börja i när allt känns jobbigt men jag håller tummarna och hoppas att det snart går över. Jag behöver kanske sol eller nått.


Skit, skit, skit..

Jag är inte på topp just nu utan allt känns jävligt tråkigt, grått och tröttsamt så jag ska bädda ner mig i soffan och bara deppa ihop så man kanske känner sig gladare snart igen. Tycker lite synd om Micke som måste stå ut med mig men han är verkligen världens bästa som orkar <3


Mina nya idoler!

Heja Morgan med vattenpipan!

Tatuering, loppis och söndagsmys

Helgen har varit intensiv men bra! Har sytt, klappat lamm och tatueringen blir ordentligt smörjd :) Det kommer bli så fint när man kan gå ut med shorts, ballerinaskorna och benen har lite färg!

Bra start på helgen :)

Pinterest.com


Bröllopsklockor

Nej jag ska inte gifta mig men jag hade en konstig dröm inatt! Jag drömde att jag skulle gifta mig, det kom som en överasskning och jag fick världens panik när jag inte hade klänning, ringar, sexiga underkläder och allt sånt som man kan behöva. I drömmen sprang jag runt och letade efter nått att ha på sig och jag hade absolut inget planerat! När jag sen vaknade va ja snurrig och andfådd så jag måste verkligen levt mig in i drömmen..
Det känns lagom tryggt att man redan nu börjar få panik över ett framtida bröllop haha!

Snart ska jag göra iordning mig för ett kvällspass på UVA, det är veckans sista jobbpass och sen får man se vad helgen har att erbjuda :)

Ha en fin dag och hoppas att solen kommer fram ordentligt snart!
Kram



Tvhelg

Real Steel & Alcatraz!

Fasters favorit!

Inte den nyaste bilden men han är verkligen en charmknutte och han kommer bli en perfekt storebror :)
<3

Kan inte solen och värmen komma snart?

Så jag får använda mina tuffa jeansshorts som jag har pysslat med några helger nu :)





Måndag 9:e april

Påskhelgen börjar lida mot sitt slut och jag har haft en bra och lugn helg. Åkte till Södertälje i fredags men snöstormen förstörde mitt shoppinghumör så jag åkte mot Nykvarn där jag la mig i soffan och somnade som en stock. Senare på kvällen träffade jag Sandra för lite mat och snack, så mysigt att hålla sig inne och äta en massa godis när snön fortfarande virvlade ner men där lyckades jag nästan somna i deras soffa så jag åkte hemåt och sov lite till, jag blir alltid lite seg hemma hos mamma&pappa ^^
I lördags vilade vi alla och påskmaten vart grekiskt då ingen orkade göra iordning nått speciellt och jag tackar aldrig nej till grekiskt! Vi kollade på film och sen somnade vi alla tidigt.
Men igår var vi lite piggare så jag och pappa åkte upp till Vårberg för att kolla in den stora loppisen som har blivit populär och det tog oss en halvtimme att hitta men tillslut kom vi in och det va fullt med grejer, från golv till tak och det var massor med folk! Jag blir som ett litet barn på loppisar så det kliade rejält i mina fingrar efter fynd :)
Vi gick några timmar och jag hittade en superfin klänning, en tunika, armband och en härlig väska, som vanligt ^^
När vi kände oss nöjda så gick vi upp och åt glass i SKHLM gallerian och åkte sen vidare hem till Nykvarn igen.

Man vart inte bara lite trött efter loppisrundan så vi vilade en stund när vi kom hem och sen ringde min bror och sa att Zeth varken pruttat eller kräkts på hela dagen så jag skyndade mig dit för att mysa lite :D
Zeth vart såå glad när jag kom så han måste känna igen sin faster iaf lite och den ungen får mig att känna ren lycka!Jag längtar tills sommaren då jag ska bli gudmor till en liten flicka! ^^

Efter en massa mys och bus så satte jag mig på tåget hemåt till älsklingen som väntade och hela kvällen låg vi i soffan och kollade på film <3


Några bilder med påskris pyntat av mig och min väska som är lite charmig :)









Glad Påsk :)

Har precis ätit lite frukost och ska snart packa väskan och göra mig iordning för att sen hoppa på tåget till Södertälje och Nykvarn :)
Det blir nog en lugn helg med god mat och sen måste jag få träffa Zeth och mysa lite med honom, tänk att man kan sakna en unge så mycket! Lite trist att vädret ska bli så dåligt nu ihelgen, man önskade ju sig lite sol när man väl är ledig och kan vara utomhus men man får väl pyssla med nått annat inne. Åker nog hem på söndag och sen på måndag är jag ledig och ska bara vara hemma och ta det lugnt, känns lyxigt att jobba 3 dagar sen nästa vecka :)

Hoppas ni alla får en fin påskhelg med godis och mat! Så hörs vi snart igen :)
Kramar

Sockerchock

Jag har bakat, sytt och grejat med jeansshorts nu och förra helgen och haft det väldigt bra

RSS 2.0