Ett snöklätt Nykvarn

Jag är hos pappa i Nykvarn och myser framför brasan, är så glad att mamma tjatade på pappa att de behövde lite värme i huset för det är otroligt skönt att bädda ner sig i fotöljen med en filt och bara njuta av värmen. 
 
Man är inte van än att pappa är själv i huset, ibland kan man tänka samma tankar som mamma tänkte och nästan höra henne när man börjar bli trött. Det känns skönt att hon fortfarande känns nära. 
Vid 15 ska vi ner till kyrkan för att ha den sista urncermonin och jag vet inte hur det blir men jag hoppas att det blir ett lugn i kroppen som efter begravningen. Min moster och morbror samt mormor kommer dit och sen ska vi fika i huset efteråt och det kommer bli kul att träffa dem igen <3
 
Nu ska jag kolla till lunchen och fortsätta elda i brasan.
Hoppas ni får en fin helg.
Kramar
 

Ett starkt bäcken

Veckan börjar lida mot sitt slut och idag jobbar jag kvällspasset på uppvaket. Det har varit en ganska tung vecka då vi har magsjuka på jobbet och somvanligt känns det som om magen blir en karusell bara av ordet magsjuka men jag håller tummarna att jag slipper. Annars har jag varit väldigt trött och grinig så det ska bli skönt med helg igen.
 
Imorgon är jag ledig och då blir det loppis på Norrgåvorna och sen bio med Micke <3
På lördag smäller det stort när Swedish House Maffia spelar i Friends Arena och det kommer bli grymt!
Det blir kanske inte så mycket vila men det kan man på söndag sen när man är hemma igen. 
 
Nu ska ja dricka mitt te och sen kamma till mig och gå till jobbet. Hoppas på ett lugnt pass. 
 
Ha en fin helg allesammans
Kram
 

Här kommer natten

Jag ser en trend i bloggen att jag skriver mest på söndagar men det känns bra att summera veckan och helgen lite för er som läser. Veckorna går i raketfart somvanligt och helgerna går ännu snabbare men jag har haft en väldigt bra helg med roliga utflykter och träffat fina vänner och familj <3
Bjuder på några bilder från helgen.
 
I fredags träffade jag mina fina tjejer Mari med småflickorna, Anna, Sara och Camilla .Vi fikade på tratten och myste med en liten mini Moa :)
 
 
Igår lördag åkte jag och pappa in till Club Molto i stan för att kolla in Miss Li och det va ett jäkla drag och jag dansade mig svettig! Hon va grym live!
 
 
 
Idag kom brorsan och Marika med ungarna och fikade :)
De båda växer så det knakar och det bästa som finns är när stora killen Zeth kryper upp i ens famn och vill kramas <3
 
 
 
 
Nu sitter jag o pyjamasen och väntar på Solsidan sen blir det en ny vecka med jobb och träning. 
Ha en fin kväll!
Kram
 
 
 
 
 
 

Mår som man förtjänar

Det är söndag igen och jag känner mig lika pigg som en gammal disktrasa..
Vi satt ett gäng hos oss igår och kollade på Så mycket bättre medans drickan flödade. Vi hade det väldigt trevligt och gick sen vidare till Statt där vi dansade oss svettiga. Tack alla för en fin kväll!
 
Men åter till idag, kände lite ångest när jag vaknade och kände att idag får jag hålla mig lugn, hade planerat gympa och en sväng in till gymmet på Friskis men magen säger ifrån så jag håller mig hemma och får ta igen det i veckan sen.
 
Nu har vi handlat och matlådorna är gjorda, resten av kvällen blir det soffläge men först en lång dusch!
 
Ha en fin vecka sen.
Kram
 
 

Söndagsfix

Är sådär hurtig efter 1 1/2 timmes träning på Friskis och sitter nu och äter knäckemackor. Jag har ju skaffat ett nytt träningskort på Friskis&Svettis med både gympa och gym så nu måste jag verkligen pallra mig ner och beta av både muskler och kondition, jag vet att soffan kommer ropa efter mig när jag kommer hem från jobbet men jag vill iaf försöka göra några pass i veckan. Jag har inga planer på att det ska bli en träningsblogg då jag själv känner mig så mycket latare när jag läser andras så jag ska försöka att inte tjata om det. 
 
Kan ju erkänna att mitt mål just nu med att träna är att låren ska få lite mellanrum mellan varandra så det inte gör ont att gå i strumpbyxor en hel dag, charmigt va! ^^
 
 
 

RSS 2.0