Värsta leendet!

Helgen var helt underbart bra! =) älskling var här och jag shoppade en hel del på Lions loppmarknad =) jag behövde en mysig och rolig helg!

Imorgon ska jag tillbaka till IVA för mina första introduceringsdagar sen praktiken och det kommer bli skitkul att vara där igen! Jag hoppas att det går bra! Jag har kanske ett 3:e jobb på gång och nu väntar jag på att de ska ringa!
Allt känns riktigt bra nu och jag fortsätter med min skumma halsduk och snart ska jag sova :)

ha det bra! tjing

Äntligen fredag! =D

Sitter med min stora fleecemorgonrock och lyssnar på Alphabeat, ska snart äta frukost och sen ta en promenad med biffen =)  Det är bara på fredagar som jag alltid vaknar på ett strålande humör och jag njuter verkligen!
Frukosten smakar alltid lite bättre på en fredag och om jag jobbar så får jag fredagsfrukost :) Fredagar är härliga när man vet att man är ledig under helgen! Vi bör fira fredagar mer än vad vi gör!
Sen ska jag in till Södertälje och slösa lite av lönen och efter det bege mig hemåt igen och till jobbet kl 16.15-21.15, dagen kommer att bli toppen!

You came like a thief in the night and stole my heart <3 =) 

Nu kan jag andas ut! =)

Fick in lönen på kontot efter mycket om och men =) jag blir alltid lika nervös när det är något är fel och de på banken vet vem jag är nu :P Men det ordnade sig! Lönen är inte mycket att hurra över men det kunde varit mindre!

Längtar tills fredag och lördag! =) Det ska shoppas lite loppisfynd och sen dra upp till Folkets Park för att se lite bluesband ^^
Nu är det bara att orka fram till fredag och kämpa med gamlingarna på Lugnet! =)




Nothing but my Baby <3

hmm hjälp mig nu..

ska ja byta bakgrund eller behålla den som finns? lite sugen på att ändra till nått kul..

Public Image

 Har varit hemma nu hela veckan utan jobb och det har varit skönt! Jag har varit inne i Södertälje och sen legat och latat mig i soffan med tv:n som sällskap =D det är härligt att känna sig utvilad och liksom redo för jobb. Den 1:a september ska jag till IVA för att jobba där och det känns riktigt kul! Har saknat personalen och all action på avdelningen! Hoppas det kommer upp massa bebisar ^^ Har även tider på Lugnet så jag kommer ha fullt upp i början av september =)

Mest aktuellt just nu är komvux på måndag och onsdag, ska känna efter lite hur det känns och snacka med läraren..jag börjar förstå att jag skulle väntat längre med att sätta mig bakom skolbänken igen. Jag hoppas att jag löser det på nått sätt.
Det är inte så fel att börja jobba som undersköterska och starta sitt liv med jobb och förhoppningsvis pengar till en lägenhet =)

Sen den 30:e är det loppmarknad och det är det roligaste som händer i Nykvarn! =) Kom och fynda!

Nu är det dags för bastu och sen ska jag fortsätta min halsduk =) tjing

scared- Billie The Vision and The Dancers - Passar perfekt ikväll ^^


Det var inte såhär jag hade planerat!

Jag tror att jag har gjort ett misstag, jag ville aldrig att det skulle bli så mycket på en och samma gång men nu måste jag försöka fixa det. Tanken på att räkna matte varje måndag och onsdag fram till den 13 december gör mig nästan illamående, vad tänkte jag igentligen? Att ett mirakel skulle ske och att jag skulle kunna matte B när jag precis klarade av matte A. Det låter dumt men jag är verkligen usel på matte. Sen blir det inte bättre av att om jag inte klarar kursen så får jag inte gå om den! Så nu måste jag fixa alla prov och räkna som en tok varje dag...bara att hitta boken är fan omöjligt!
Jag känner mig lite sur över att jag inte fick gå kursen på Igelsta när jag väl gick där! då hade jag inte tvingat mig själv till komvux!

Jag måste komma på ett sätt att försöka härda ut till december för när jag väl klarat matte B så riktar jag in mig på att plugga vidare till sjuksköterska! Jag ska fixa det!

Det är inte lätt just nu men det blir förhoppningsvis bättre med tiden..


Nu börjar man känna hösten =)

Igår var jag på lunch med Sandra,Sandra F ,Vally och Erika :D det va så kul att se er igen! Jag saknar folk från OP3,och Elin nu är det dags att träffas snart..saknar dig massor! Kollade även in höstmodet som jag avgudar, på Indiska så skrek kläderna mitt namn och jag längtar tills lönen kommer in på kontot, inte många dagar kvar nu!

Sen ska jag klippa mig, har nog en perfekt frisyr i tanken men det gäller bara att hitta någon som har en sån så jag kan visa exakt hur jag vill ha det..det ska vara sådär busigt men snyggt och perfekt till höstens alla mössor och jackor.  Juste, ja ska även börja sticka en egen halsduk och mössa till hösten/Vintern, det kan vara en utmaning! men jag hoppas att kunskaperna från syslöjden är kvar nånstans!

Nu blir det frukost! Ha en fin dag allihop =)

Brudarna från op3 =D


Grattis!

Det är de vänsterhäntas dag idag :) så jag får snabbt gratulera Jella som är den enda jag vet som är vänsterhänt ^^
Kul att man uppmärksammar en sån sak, då kanske man ska ha en dag för alla som har strl 39 i skor =) då skulle jag äta tårta!  Jag tänker på ett Simpson avsnitt där han grannen öppnar en affär för vänsterhänta, där fanns det allt möjligt från osthyvlar till muggar! Jag får maila till Ikea och se om de nappar på iden!

Sen ikväll blir det Project Runway men först en lång promenad för jag vräkte pizza till middag!

tjing allesammans



Det blir liksom aldrig riktigt bra..

Det är mycket på gång just nu, det går bra på lugnet och jag ska försöka knipa så många tider som möjligt nu under hösten. Jag kommer behöva varenda öre! Jag börjar känna mig smått nervös inför hösten.... Sen ska jag dra mig till IVA och fixa allt där, saker har alltid kommit ivägen när ja väl har bestämt att ja ska dit...sen är jag bara trött, jag behöver tid till att vila och för att liksom ladda upp igen och det vill ja gärna göra på mitt egna sätt och på mina vilkor. Om man säger en sak så är det så det är, jag orkar inte göra saker som kräver att jag ska stressa upp mig eller att jag ska snacka med folk om allt möjligt. Vill jag inte så vill jag inte och man får nog ta det som det är... jag måste få göra saker som ja själv vill för annars blir det bara tråkigt och folk blir irriterade. Så jag har börjat att säga ifrån, om man reagerar på ett dåligt sätt och blir arg eller grinig så får jag ta det, men de människor som jag umgås med är bättre än så och kan försöka förstå istället för att bli sura.
Det här känns bara som en svår period och det kommer säkert gå över, men jag kan inte göra alla nöjda och det har jag inte heller lust med.

=D

Idag är jag ledig och det känns riktigt skönt, man kan kanske inte vila upp sig till 100% på en dag men jag ska iaf försöka! :) Det blir en tur in till Södertälje och sen en mysig lunch med Erika, Jessica och Sandra =D har verkligen saknat dom! Sen en snabbis in på arbetsförmedlingen och sen shoppa lite nya underkläder ;) älskling kommer på fredag och då vill man vara fin^^ funderar på att färga håret..får se om ja hittar nå kul färg :)

Dagen kommer att bli toppen! =D

kram

Mina tjejer! =D


så är det ibland!

Jag har kommit på en hel del nytt om mig själv under några veckor nu...

För det första är jag superkänslig för stress och andra påfrestningar av alla slag :P Det tackar jag Lugnet för!
Sen har jag nog inte kollat på mig själv ordentligt i spegeln för jag ser ut som en tjock zombie! Dags att börja träna bort valkarna!! Tillochmed mina slappjeans sitter lite tajtare i midjan :( det är ju sorgligt!

För det 3:e så är ja sjukt trött på att vara hemma, jag måste iväg under en längre tid bara för att få uppleva något nytt!
Livet som vuxen känns knepigt..imorgon ska jag förbi Arbetsförmedlningen men jag vet knappt vad ja ska säga och göra, har de nå slags ingång för nybörjare så man får en kurs i hur allt funkar med jobbsökande och sånt?

sen rent allmänt är jag nog tokig, behöver nått nytt och fräscht! Jag behöver ett projekt! funderar på att börja sticka nått kul...synd bara att man är usel på att sticka! Men något som stimulerar lite...

Just nu för övrigt så sliter jag på Lugnet för att sen shoppa bort all lön! :)




RSS 2.0