Mot Maxi och kräftorna! =)

Det är snart dags för att fixa ihop en kräftskiva och jag tjuvstartar med att handla de röda godsakerna =D
På Maxi har de specialerbjudanden och jag hoppas det finns några paket kvar! :)
Jag och Mari har snackat lite om att ha en kräftskiva den 16 augusti! Det kommer bli riktigt kul! Det är inte bestämt än men vi ska fixa nått iaf! Och jella du får ta det lugnt med kräftorna iår! ^^ Kom ihåg den 16:e augusti! :)

Sen är jag ledig idag och ska handla, sen sitta vid tv:n resten av kvällen, ska även göra hembakad pizza med massa mozzarella! mmm gott gott!

ha det så bra i värmen! =) kramar


Uppe med tuppen!

Det är alldeles för tidigt för att skriva nått vettigt, men ja kände att ja behövde det innan jobbet.
Läste i LT om Norba och demonstrationen som de hade för henne i Södertälje, sen på nästa sida skrev de om en pojke som hade dött utomlands av nå luftrenare..det är sorgligt när barn och ungdomar dör.  De ska ju växa upp och föräldrarna ska se dem börja första dagen i skolan, ta studenten och sen gifta sig. Det måste vara det värsta som finns för en förälder att behöva begrava sitt barn. Verkligen tråkigt att läsa allt som händer och man inser att livet är skört.

Jag drömde sjukaste drömmen inatt, en storm kom över Nykvarn med tornados, blixtrar och en  jordbävning!
Det var en riktigt läskig och verklig dröm när jag sprang ifrån en tornado och gömde mig i en grotta! Det räddade mitt liv men förstörde hela natten för mig..så idag är jag lagom pigg och glad.

Men snart jag ska iväg och jobba och det är rätt kul :) visst det är mycket skitgöra rent bokstavligt :P men någon måste ju göra det! Jag behandlar gamlingarna som jag själv vill bli behandlad när jag hamnar på ett äldreboende, det är ju en klasklar tanke! Sen tycker jag det är rätt kul!

men nu måste ja ut med biffen, han står och knorrar.

 Ha en bra dag! =)



Jag funderar på att hugga av mina fötter!

Varför ska man ha fötter om de hela tiden gör ont? Jag måste banta ner mig 20 kg eller nått om mina fötter ska orka med min kropp :P de gör så fruktansvärt ont just nu! Dagen har inte varit min dag utan jag har kämpat på som en tok!
Men jag trivs på Lugnet, det är det knasiga, jag gillar det jag gör för det känns viktigt :) men att mina fötter inte hänger med gör mig tokig!

Om ja inte hugger av mig fötterna så ska ja se till att mina lilltår försvinner! De enda de gör är att ge mig skavsår!

Nej dags att duscha, jag luktar bajs och desinfektionsmedel ^^ Imorgon blir det en ny dag på Lugnet!

kram godnatt!






Nu äntligen blir det jobb =)

Idag blir det Lugnet mellan 8-16, ska bli skönt att få lite rutiner på dagarna igen och sen i augusti kommer lönen som jag är i desperat behov av!
Både juli och till slutet av augusti blir fattigmånader men jag kommer nog fixa det! Saknar skolan lite då man  träffade alla härliga människor och fick sin lunch serverad i skolan ^^

Nu sitter jag och njuter av Imogen Heap! riktigt skön musik som stillar mitt dåliga morgonhumör =)
Måste få i mig lite vitaminer nu så jag orkar med dagen! 

Ha en bra dag allihop! kram

Kolla in Imogen Heap på youtube! =D


Ett steg mot vuxenvärlden! =)

Jag kom precis hem från banken, jag skulle aktivera mitt nya kort men satt där i 1 1/2 timme :P!
Så nu har ja uppdaterat mina bankkunskaper och fixat mig ett internetkonto och så jag kan göra ärenden via telefonen!
Jag kände mig verkligen liten och dum när den snälla mannen prackade på mig alla erbjudanden! :P Men det var lärorikt och intressant att fixa iordning men räntor, lån och lönebesked :) nu är ja äntligen på G när det gäller banken! man lär sig något nytt varje dag :)

Nu gäller det bara att lära sig alla koder och börja jobba så jag ser att mina pengar växer ^^
Jag har blivit en ny krösus :P



Mot stranden! =)

Jag och Jella ska ligga och lata oss på Hökmossbadet idag! det ska bli skönt!
Jag tänker inte bada! Usch får alltid massa utslag av vattnet  så ligger jag hellre och får lite färg på mina bleka ben och armar :)

Lyssnar på Billie och njuter av den underbara musiken, inget muntrar upp en så mycket som deras mysiga och glada låtar!

Nu måste ja kila och fixa iordning mig :) ha en bra dag! kram

Till Jella för en dunderkväll =D

Jella fyller 19 år imorgon och det ska vi absolut fira =) först ska vi till henne och sen blir det utgång!
Kul att komma ut lite nu efter 1 veckas förkylning och isolering under täcket ^^
Funderar bara på vad jag ska ha på mig, ja har massa kläder men inget som verkar vettigt att ha på sig när man ska ut :P men det brukar ordna sig!

Hoppas kvällen blir grymt rolig! =)


Jäkla getingar som invaderar mina hallon!

Jag var ute i min trädgård för att plocka ihop lite bär till en paj senare ikväll och man njuter av solen och att trädgården är så fin, sen plötsligt känner man att något sitter på ens arm och surrar som en tok. jag trodde att det var en liten fluga eller nått men sen kommer värsta brännande smärtan! Jäkla geting!! Jag som är så barnslig får värsta paniken och tappar hallonen och springer in för att hälla vatten på märket :P Kan man aldrig få vara ifred från alla insekter på sommaren?

Min värsta sommarplåga när det gäller insekter är fästingar! Det är nog de äckligaste som finns! Speciellt när de har suttit ett tag och blivit stora och gråa!! Jag lider med alla som nångång har haft en blodsugande skitfästing på sig!!

Här har ni de äckliga monstrena! :O Kolla alltid era kroppar efter fästingar om ni har varit ute i högt gräs eller i skogen!
Man kan bli dödsjuk av en fästing!


Den fästing som sätter sig på mig får en snabb och smärtsam död!

Byebye!

Gå iväg din hostande mupp!!

Jag är riktigt sjuk just nu =( känns så jäkla onödigt och jag vill bli av med min wisky-kol-röst som tar all min energi att få fram..sen allt slemm, ni vill inte veta vad jag spottade upp för några dagar sen!! usch! en katt med sin hårboll skulle fnysa åt mig :O

jag vill bli bra! jag vill kunna vända på mig i sängen utan att hosta upp magsäcken och sen få bort de röda såret på min näsa från allt snytande!

Sen för att göra allt värre så fryser de ut en hemma..jag blev kallad en hostande mupp när vi satt vid matbordet av min lillebror! Han fick mig att känna mig som värsta pestsmittad men jag hotade honom om att,  om han inte va tyst så skulle ja slemma ner hans kudde ^^ gulligt! Jag är sugen på godis men det är ingen som orkar köpa och jag vill inte sätta min fot utanför mitt mysiga täcke just nu!

Om 10 min börjar Project Runway och det tillsammans med Sex and the city blir dagens andra höjdpunkt! Den första var självklart lunchen med brudarna plus Jerry och småkidsen! Det va härligt att träffa er alla igen! Ingen sjukdom kan stoppa mig från att träffa er ^^


kram och godnatt =)

bild kommer imorgon! ^^


HEMMA IGEN FRÅN SKOGEN!! =) ARVIKAFESTIVALEN 08

Jäklar vilken vecka! det går inte att beskriva hur festivalen har varit för det har alltid varit på topp!! BANDEN, MATEN OCH FOLKET! HELT UNDERBART!
fan man är lite sliten efter en veckas festande, lera och flottig mat! Men jag lever!

nu har ja åkt på en dunder förkylning och ska kurera mig lite! Kika gärna in min
bilddagbok där där jag ska lägga upp massa sköna bilder, det kommer ta lite tid men det kommer gott folk! =)



RSS 2.0