Peppen - Elsa Billgren

Nu sitter jag invirad i handduken och målar naglarna, om en timme ska jag och Micke hämta upp Elena för att sen hitta nå bra ställe att äta på, är så sugen på en rejäl köttbit med beasås!
Annars har jag haft en lugn dag, börjar nog varva ner inför kommande semesterveckor och det är bara att hålla tummarna att vädret sköter sig. Jag har varit och handlat, fixat lite inför kalaset imorgon för älskling och sen har jag köpt böcker och suttit på balkongen med nya favoriten Hallon Mojito på box!  Ska nog beställa en till så man har.
 
Ikväll ska vi sitta hos oss, dricka lite drinkar och bara njuta av lördagen, dansgolvet på statt lockar men vi får se hur kvällen artar sig. 
 
Nu ska jag klä på mig och sen vänta på babe. 
Hoppas ni får en fin kväll!
Kram
 
 

Say Hello to my little friend!

 
Jag firar min semester med  en ny telefon!
Samsung Galaxy S2 =)

Whoho! Nu kan semestern börja!

 

Nu börjar det närma sig!

Jag ska snart gå till jobbet för ett kvällspass på UVA och jag hoppas kvällen går bra :)
Imorgon jobbar jag mitt sista pass innan semestern och det gör mig både nervös och sprallig, 4 veckors semester känns verkligen behövligt men samtidigt gillar jag rutiner, jag avgudar mina kollegor och det kommer kännas lite tomt att inte få träffa dem varje dag och snacka och skratta så man får ont i magen. Det är verkligen tur att jag jobbar med nått jag verkligen tycker om och har de bästa kollegorna!
 
De få planer jag har är att fira Micke som fyller 25 den 2:a juli och sen måste jag till Nykvarn för att mysa med en underbar liten bebistjej :)
 
Sen får man se hur veckorna blir, Göteborg och Allsång på Skansen är med på agendan iaf!
 
Nu ska jag fixa ihop matlådan och sen platta luggen.
Ha en fin dag!
Kram
 

Gyllene Tider

 
 
Gyllene Tider Parkliv på 7:an gör min midsommardag! :)

Dagens första stopp blir Bråten :)


Midsommarafton :)

Jag vaknade för en timme sen och kände mig ovanligt pigg så jag började städa undan lite i köket och plockade fram dagens kläder. Vädergudarna verkar vara med oss idag så det ska vi fira med fina klänningar och blommor i håret :)

Midsommar har alltid känts lite speciell, när man va liten va det godisregn och ponnyridning i Folkets Park och sen när man kom in i tonåren så hade man sin första ordentliga fylla. Nu känner jag sug efter små grodorna, midsommarstång och en massa god mat. Det är väl lite vuxenpoäng.

Min dag kommer börja med en mysig frukost och sen ska jag packa en picnickväska med fika för att sen bege mig ut till Bråten för att hälsa på Lisa och hennes familj.
Där blir det fika, lekar och lotteri och  traditionellt midsommarfirande :)

Senare idag åker jag och Micke ut till några bekanta till honom för att grilla, leka och fortsätta att fira. Jag hoppas myggen håller sig borta och att det blir en härlig kväll!

Hoppas ni alla får en härlig helg med underbar mat och trevligt sällskap. Nu känns det som att sommaren är på ingång! Massa kramar!



4 dagar kvar med jobb


Världens bästa söndag!!!!!

Min bror ringde och berättade precis att jag har blivit faster igen!!!!! :D
TILL EN FLICKA!!! HELT OTROLIGT VAD GLAD MAN KAN BLI!
NU VILL JAG ÅKA DIT OCH KRAMA EN ALLDELES NY LITEN TJEJ SOM KOMMER VARA DEN FINASTE I HELA VÄRDLEN!


Sommaren är kort, det mesta regnar bort!

Det kan vara lite mysigt med regn, om man har bäddat ner sig i soffan med en film eller en bra bok men när man har sett alla filmer och läst ut några böcker vad ska man göra då? Det har regnat hela helgen nu och jag går snart under av tristess! Det är nästan så att man hellre är på jobbet där man gör mer nytta än att sitta hemma i morgonrocken framför tv:n. Det hör inte till vanligheterna att jag gnäller över att inte ha nått att göra!

Jag får väl städa lite och sen har vi tvättstuga. Så exotiskt..





Skönt med helg nu då!

Vi har varit utan bil nu ett tag men nu är den lagad och jag hoppas att den inte bråkar mer med mig utan sköter sig och tar mig dit jag vill. Jag kan inget om bilar och det gör mig ännu mer frustrerad när den inte funkar men nu håller vi tummarna! Tog en liten rallytur ut mot skogen och den kändes fin.

Det är fredag och jag tar helg nu efter ett pass på UVA och mina muffins gjorde susen, nästa gång ska jag göra med blåbär :)

Kvällen blir lugn och imorgon blir det kanske en tur till Norrköping för att kolla in rean och bara strosa runt. Efter det ska jag försöka rensa ut lägenheten på lite saker man kan sälja och sen vila.

Ha en härlig kväll!
Kram



Sol, sol sol!

Jag hoppas att jag inte är den enda som känner en aningens panik när hela juni månad regnar bort men jag håller alla mina tummar och tår att det ska vara slut på regn nu och att hela juli månad blir varm och att vädergudarna tar igen alla förlorade soltimmar! Om 3 veckor har jag semester och jag ser framemot att ta dagarna som dom kommer, få in egna rutiner och kanske ta en tripp nånstans.

Snart ska jag gå till jobbet för ett kvällspass på UVA och jobbar sen tors-fre och på lördag vill jag åka nånstans, kanske Norrköping och kolla runt efter en 50-60 talsklänning och äta glass nånstans.

Ha en fin dag.
Kram


Härliga minnen

Nu i studenttider så blir man lite sentimental och tänker tillbaka på när man själv tog studenten. Kommer ihåg känslan när man vaknade på morgonen och var både nervös, skräckslagen och så jäkla glad att man äntligen skulle fira sina sista timmar som student! Jag hoppas att jag nångång börjar plugga igen, det va roliga tider och man träffade många nya vänner :)












RSS 2.0