Snart är det ju vinter igen.

Jag kan bara instämma med att tiden går fort när man har roligt och under 3 veckors semester så har jag hunnit med en hel del. Kanske att man skulle tagit en riktig slapparvecka men det är svårt när man vill träffa folk, göra saker som man inte hinner med när man jobbar eller bara gör något spontant för att man orkar. 
Sommaren kommer aldrig kännas som när man var liten, man levde verkligen på badstranden, åt glass tills magen sa ifrån och man var ute dygnet runt. Jag har inte ens haft en riktig sommarnatt, när man sitter och bara njuter av värmen och har en öppen eld att titta in i men sommaren är inte helt slut för att semestern är det. Vi har ju en månad kvar ungefär och man skulle kanske maxa den, göra allt som man inte gjort. 
 
Imorgon börjar jag jobba igen och det känns okej. Man får nog gå in med en inställning att man har haft semester och att det tar tid att komma in i tempot igen. Jag hoppas att det blir lagom med operationer och att man håller sig fokuserad och tar en dag i taget. Hösten kommer och då måste man ha lite extra energi. Jag hoppas att semesterveckan i september till Kreta med Jonas blir en skön paus och att man kan ladda inför vintern. 
 
Nu ska jag packa upp alla väskor från olika turer och fixa med tvätt. Vardagen är tillbaka med rutiner och matlådor men det är väl så det är. Det roliga tar alltid slut men man får se framemot helgerna igen då man får göra roliga saker eller bara vila. Så skönt att jag lagt in lediga helger på schemat för annars skulle man bli lite knäpp.
Till er om går på semester nu, njut och ta några dagar till att bara göra ingenting! Hoppas ni får sol och värme och kanske en sommarnatt med en öppen eld och nakenbad. 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0