2012 går mot sitt slut

Vaknade för en halvtimme sen och har smygit runt i huset och packat mina sista saker. Jag har varit hos pappa nu sen förra fredagen och har hunnit med en hel del. Först julen som gick bra trots allt, va lite orolig att det skulle bli en ledsam stämning men vi hade det mysigt med min moster, morbror och mormor.Det har varit massor med mat och jag har ätit alldeles för mycket julgodis! Jag har även hunnit träffa Zeth&Iza ordentligt några dagar och varit lite barnvakt och igår firade vi Zeth som fyller 2 år idag. Det har blivit turer till Södertälje för att träffa mina fina tjejer och höjdpunkten va helt klart Body World på Tom Tits med Sara. Min vecka här har verkligen varit behövlig, känner att det är jobbigt att vara så långt borta från huset, pappa och minnena av mamma så nu har jag lite mer energi och lust till att komma hem till Kholm igen. Jag har inte varit så rolig de senaste veckorna hemma..
 
Medans alla rusar mot nyårsafton och löften om ett nytt bättre år så känner jag mig avtrubbad och inte alls så peppad till att fira in en nytt år. Tiden går så himla fort och med ett nytt år så kommer mammas födelsedag och årsdagen som man måste gå igenom och jag känner redan nu hur jag vill snabbspola fram till att pappa fyller 60 i februari och att jag och Micke ska till Turkiet i maj då jag fyller 24,  jag ser framemot sol, värme och tid tillsammans  <3
 
Man får ta en dag i taget, först ska man beta av nyårsafton med allt vad det innebär och sen kan man gå tillbaka till sina vanliga dagar och låta tiden gå. Nästa måndag börjar jobbet igen och jag har en veckas semester kvar. Tar kanske en tur till Norrköping och tittar runt och sen träna.
 
Nu ska jag äta frukost och sen ta en sista titt innan pappa kör in mig till tåget. Vi ska till Mickes föräldrar när jag är tillbaka och fira hans lillebror som fyller år och sen ska jag hem och lägga mig i badet. 
Hoppas ni får en fin dag.
 
Kramar
 
 

Juldagen hos brorsbarnen <3

 
 
 
 Julklapparna vart uppskattade :) <3

Lite sött också

 
 
 
 
 
http://pinterest.com/

Räknar ner dagarna

Om 2 dagar har jag jullov, det va väl runt 4-5 år sen som man hade ett lov senast men iår tänker jag unna mig långledigt över jul och nyår och på torsdag jobbar jag sista dagen innan vi bommar igen och rusar mot ledighet precis som vid sommarlovet. Om jag fick välja hur tiden skulle gå så skulle jag snabbspola över juldagarna och sen sakta ner farten i mellandagarna så man verkligen kan varva ner och njuta. Jag ska verkligen försöka ta det lugnt och ladda upp ny energi inför ett nytt och förhoppningsvis bättre år. 2012 har varit det värsta året i mitt liv...
 
Jag kan inte beskriva allt med ord men jag känner mig lite ur balans och det kommer och går..
Vissa dagar mår man bra och känner sig glad medans som idag så känns allt så tråkigt, tungt och man vill helst gömma sig under täcker och inte vakna upp förens man känner sig som sig själv igen.
 
Nu på fredag åker jag till pappa och vi ska göra huset redo för julen och handla en massa mat. Julafton firas sen med pappa, bröderna och mormor och på juldagen får jag kramas med Iza&Zeth. Sen får jag se hur länge jag blir kvar, helst vill jag ligga i pappas fotölj och värmas upp av braskaminen och titta på repriser. 
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan och äta julgodis. Ha en fin kväll.
Kram
 

Måndag igen då

Sitter med en kopp cappuccino och försöker bli av med en begynnande migrän. Jag brukar somna som en stock på söndagskvällarna men inatt sov jag väldigt oroligt och jag drömde mardrömmar från när jag va liten och jag vaknade av att jag skakade som ett asplöv så jag känner mig lite mossig idag..
 
Helgen gick fort men det va en rolig helg! 2 dagar med god mat, härliga människor och massor med vin! Det är kanske därför ja känner mig mossig! ^^
 
Den här veckan jobbar jag mån-fre och dagarna brukar gå fort så det blir helg snart igen.  Åker kanske till Sthlm på min årliga julrunda som jag alltid ångrar när jag är på plats men det hör julen till att åka upp och trängas med tusen andra julshoppare som letar i sista minuten men som tur är behöver jag inte köpa så mycket julklappar iår då jag bara handlar åt småbarnen, det kan ju hända att man hittar lite saker till sig själv också :)
 
Nu ska jag kila till jobbet för ett kvällspass.
Ha en fin dag! Solen skiner här!
Kram
 

Lördag med loppis och tacos

Mår lite som jag förtjänar efter gårdagen men det börjar ordna upp sig och vid kl 18 ska vi fira en vän till Micke som fyller år och det bjuds på tacobuffe, perfekt en lördagskväll som denna :)
Annars händer det inte så mycket, imorgon blir det kalas igen och jag ska försöka baka nå gott till julen och sen ta en långpromenad eller en tur till gymmet beroende på vädret. Gillar när det är sol och snö! Nu ska jag städa undan lite och sen göra mig iordning, håret ser ut som hos ett penntroll och man känner sig lagom pigg ^^
 
Hoppas ni får en bra kväll och helg!
Kram
 

Julfest med kollegorna!

 
 
Det va längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår när vi hade julfest med jobbet. Julbord, julsånger, sångtävling, en massa vin och fina kollegor slår det mesta! :)
Tack alla fina! 
Kram
 
 

Livet före döden

Igår hade vi urnsättning på Turinge kyrkogård och trots snön och hårda vindar så vart det fint. Vi träffades i kapellet innan och prästen läste några dikter innan pappa tog urnan och vi gick ut till askgravlunden. Känslorna va inte lika intensiva som vid begravningen men jag känner att när det handlar om mamma så är det ett öppet sår som ligger och skaver när man börjar tänka och känna. Bli inte ledsna om ni pratar med mig och jag blir ledsen för det kan jag inte stå emot, jag vill gärna prata men man får välja sina stunder så man orkar. 
 
Jag vaknade idag med ett lugn i kroppen och tillochmed snön känns fin. Jag ska snart träffa min fina Mari och handla till julgodisbak och kvällens middag och det ska bli så mysigt att åka ut till deras fina hus och träffa nykentjejerna igen och sen få mysa med småtöserna <3
 
Ha en fin lördag!
Kram
 
 
 

RSS 2.0