I´m Indian

Sitter och lyssnar på Timo Räisänen och tar det bara lugnt, har varit nere på stan med gänget här och det var skönt att komma ut i solen :)
Får se vad som händer ikväll men imorgon blir det iaf grillning och trevligt sällskap! :D har ju en partyoutfit med mig så får se hur vädret är imorgon, skulle vara toppen med massa sol och lagom med vind!

Nu ska jag vila en stund, mina tabletter ger mig huvudvärk och dessutom är jag hungrig..har lite godis i väskan men det hjälper inte mot en kurrande mage!

kram

En sväng på stan :)

Jag, Sandra H och Erika käkade grekiskt idag! så himla gott..det vart bulgur med bläckfiskringar och ett kycklingspett :D nu längtar jag till Grekland!
Eftersom mina solglasögon försvann igår så köpte jag ett par nya :P. Hittils har jag lagt över 200 kr på solglasögon i sommar! det känns lite fånigt...

Nu vid halv 7 så åker jag till k-holm :) ska bli kul att resa bort några dagar fast jag skulle verkligen behöva jobba! det börjar bli riktigt tomt med pengar nu..men man får väl njuta medans man är ledig.

Till middag blir det korv med bröd, lyxigt!

Bye

Eurovision Songcontest

Bästa låten just nu är Finlands bidrag Waldo´s People - Lose Control! Så jäkla bra låt!

http://www.youtube.com/watch?v=ybbNQnSPseA
Jag kan inte klippa in youtube klipp! men håll till godo med länken sålänge :)


Allt bara försvinner!

Mina nya solglasögon är spårlöst borta, ett par till skor och sen extra batteriet till min kamera! vart tar alla saker vägen egentligen?! blir lite arg...


Snart Project Runway!

Svininfluensan känns ju rolig

Det larmas hela tiden på nyheterna kring den äckliga svininfluensan, allt fler människor blir sjuka och isoleras för att inte smitta andra. Det närmaste för oss svenskar är att man har hittat smittan i England! Det här känns inte alls bra nu när vi ska till Grekland, jag ska fan köpa med mig desinfektionsmedel! och undvika all slags kött!

Först ormbiten, sen kommer det här! ska man ta det som nå slags varningssignaler om att man borde stanna hemma? :P känns lite så...

Måndag!

Idag har jag varit på Lugnet mellan 7-11, rätt drygt pass då man kan jobba några timmar längre.  Man hinner knappt vakna innan man går hem :P

Imorgon blir det lunch med Erika och förhoppningsvis Elin :) senare på kvällen åker jag till K-holm och stannar där till fredag. Får se vad som händer på Valborg men det blir nog lite party, är så sugen på min smultronlikör som står uppe på rummet, men det får inte bli mkt alkohol då jag käkar antibiotika! :P men det blir en mysig vecka!

På söndag åker jag äntligen till Rhodos! Jag känner mig lite nervös inför flygningen då jag får panik vid start och landning men det ska nog gå bra, annars får jag ta en tablett och sova hela resan :P


Diagnosen är fastställd! jäkla grej på benet..

Jag tog saken i mina egna händer, visade utslaget på benet och 3 medicinläkare plus en narkosläkare klämde och kollade på det,  det var inget ormbett då det var för lång mellanrum mellan blåsorna men det kan vara en allergiskt reaktion på myggbett :P känns lite fånigt men det gör jäkligt ont!
Så nu blir det antibiotika i 10 dagar med 3 tabletter om dagen..får knapra tabletterna över Valborg och lite av Rhodosresan :( men bara jag blir av  med märket så blir jag nöjd.


Annars jobbar jag mellan 7-15 idag och jag var sugen på att träna efter men läkarna sa att jag ska vila i 2-3 dagar och hålla koll på utslaget så det inte blir större.
Känns rätt bra att veta vad det är..

Ha det skönt i solen ni som kan va ute! :)
kram.

Akuten

Jag har fått nå utslag på benet efter jag var ute igår och fixade i rabatterna. Det var inte större fara med det i morse eller när jag skulle börja jobba men vid 7-8 tiden så blir märket större och större, nu även med två små hål i. Det kliar och underbenet är alldeles svullet. Sjuksköterska på IVA säger att det kan vara ett ormbett! Så jag går ner till akuten för att nå läkare ska kolla på det, jag blir hänvisad till anhörighetsrummet och väntar i 30 min...efter det går jag ut och frågar om någon kan komma och kolla på märket eftersom jag behövs uppe på IVA, då har personalen gått hem!! Då hade nattpersonalen börjat och jag skulle komma tillbaka senare! då var klockan alltså kvart över nio och jag måste upp till avdelningen igen  för att möta upp nattpersonalen...så jäkla värdelöst!
Jag ska ta dem imorgon igen! jag tänker inte gå runt med nå plåster på halva benet på Rhodos eller ännu mindre käka massa penicillin!

Nu ska jag sova..kul start imorgon med ett varigt sår..

Jag har redan tröttnat på att sitta inne :P

Har varit på jobbet nu i 30 min och vill bara ut i solen och sitta nere vid maren med en stor glass, har redan tryckt i mig en twister på vägen hit men ändå :P Vi skulle behöva en balkong här på avdelningen så man kunde sätta sig ute när det är lugnt!
Ut i solen nu!
kram



Härliga lördag!

Idag blir det IVA mellan 13.30-21.45, är lite sugen på att dra ut men att gå upp sen kl 05.00 imorgon efter en utekväll känns inte så lockande när man börjar 07.00!
Jag får tänka på att kunna leva nått i maj sen när lönen blir rätt tunn...ska växla lite cash idag inför resan och det kommer att lämna tomrum på kontot :P

Innan jag åker så ska jag få i mig sushin från igår och sen fixa iordning mig lite.
Hoppas på en lugn kväll ikväll!





 


Man skäms ju när man sitter inne! :P

Ut i solen med er blekfisar! Jag har paus nu från allt städande och fixande, snart ska jag sätta igång med mitt rum!  Det känns alltid så bra att ha ett välstädat rum!
Har fixat på tomten och fått lite färg på den bleka näsan, ikväll blir det lugnt med sushi och nå bra film. Kanske lite godis och suget tar över :P

Nu ska ja börja, rasten är slut!

Kram

trädgårdstomten håller ställningarna ute ^^....



Nu bli det mat

Jag är inte riktigt nöjd med headern, men ska äta lite och fundera hur jag vill ha det :P
Bye

Ny design

Jag håller på och fixar om till en lite mer somrig design, ska bli kul att se vad det blir i slutändan! :)

Äntligen lite värme :)

Det är riktigt vårväder ute, det blåser lagom och solen känns varm ^^
Idag ska jag till sjukhuset och fixa med sommarschemat, jag hoppas att jag får de veckor som jag har skrivit upp att jag kan jobba, det blir då en fullspäckad sommar både på IVA och på några dagar på Lugnet.

Jag är sugen på glass! synd att det inte finns nå glassbar i Södertälje, det skulle vara riktigt nice nere vid Maren när det är såhär fint väder. Det skulle bli succé!

Nu ska jag göra iordning mig =) ha en bra dag i solen!

Ben & Jerry´s skulle inte sitta fel idag!


Hejja Hm!

Jag gillar att handla! speciellt på ställen där allt finns  i samma byggnad och att man inte behöver gå igenom hela affären för att hitta något som man gillar :) Idag var det 10% rabatt för medlemmar och jag tänkte att man kunde ju kolla efter nått kul :P
Hittade ett par söta örhängen och sen..för första gången i mitt liv så ska jag vaxa mig! haha spännande va? det är som färdiga strips som man ska sätta fast på huden och sen bara dra! Måste röjja upp bikinilinjen lite inför Rhodos! haha ;)

Sara får hjälpa mig, hon gillar att greja med sånt :P

Nu ska jag ta ut Biffskrutten
Bye


Bästa måndagen på länge

Jag behöver inte säga mer <3
Nu känns det riktigt bra, sådär glädjefnatt..ska ta en promenad snart och bara tänka tillbaka på allt mysigt.
Det är skönt att släppa allt tjafs och bara längta till nästa gång vi ses, det blir nog valborg :)

Ha en bra måndag!

kram

 Kill Hannah- Lips Like Morphine



Iva

Idag är det lugnt, jag har fortfarande inte haft nå patient fast klockan är över 18.
Jag har hunnit äta, tömt diskmaskinen 2 gånger, kollat skåpen och fyllt på lite..just nu kollar jag tatueringar, och mitt sug efter att gadda mig ökar varje gång jag kollar!  Hittade ett fint kort idag som kom från en patient, det var 4 fjärilar på och jag gick direkt och kopierade :P

Magen kurrar igen och snart ska jag nog lägga mig i massagestolen! japp vi har en! :D så skönt!



Tear it up

Idag blir det IVA från 13.30-21-45, har inte varit där på ett tag men det ska bli kul att komma tillbaka.
Ska också lämna in lite lappar om tider i sommar och får väl se hur fullt det blir med jobb.

Annars känns det väl sådär...
Jag trodde inte att man kunde bete sig såhär löjligt och på dagisnivå,
allt jag bad om var att höra sanningen, men när det blir som det blir så behöver jag inte fundera mer.

You caught me by surprise and stole my only pride
Get on boy I'll take you for a ride
You caught me by surprise

Nu blir det frukost!


Robinsson!

Kollar på tv just nu och det är förstås Robinsson, (nej jag har inget bättre för mig en lördagskväll :P)
Handledarutbildningen gick bra och vi vart godkända så nu ska jag bara få iväg papprerna så är det fritt fram att börja köra ordentligt :)
Jag hittade min bikini idag! en liten svart sak ;) handlade även ett par shorts och ett par "harem byxor" fast inte såna stora utan en mindre modell, skönt till de kyliga nätterna på Rhodos sen! haha vad jag tjatar! men snart snart snart!

Valpen åkte ut ur Robinsson, det behövde han! såg ut att komma från ett koncentrationsläger stackarn!


Handledarutbildning och på jakt efter en bikini!

Nu kl 10 ska jag och pappa på handledarutbildning :) ska bli intressant att se vad det innebär! ska sitta på körskolan i 3 timmar så jag hoppas det är nödvändigt! tråkigt att inte kunna sova ut ordentligt idag bara..
Det gick bra i sthlm igår, hittade shortsen som jag kollat på och 3 linnen från Gina Tricot :)  Det enda som fattas nu är en bikini och kanske en tunn jacka..jag kommer vara så fattig innan lönen kommer och den går väl rakt ner till resekassan :P så maj blir en kämpig månad!

Här är kläderna iaf, fotat med kameran! :D köpte ju en likadan som jag hade innan ^^
Trevlig kille som sålde den :)




Ha en fin dag! kram

Jag är så hurtig!

Tog en promenad med stavarna idag :) det var riktigt skönt att  ta i från tårna upp till armarna..har ju latat mig några dagar då jag varit förkyld eller hos Micke så nu var det dags att komma igång igen!
Det får bli en 30 min promenad med stavarna nu varje dag fram till Rhodos :) då behöver man inte skämmas på stranden bland alla snygga grekiska kvinnor ^^


Nu blir det Criminal Minds!

kram

när jag har köpt min kamera så kommer det andra bilder!
Jag lovar! ^^


Heja Rhodos!

Idag betalade vi resan så nu är den bokad! :D imorgon ska jag till sthlm och träffa Jennifer samt köpa en kamera :P
Kanske inte säkrast att köpa begagnad men när man inte hittar nån annan så får det funka..känns lite som att man ska på blinddejt eller nått :P Men det är det förstås inte! utan bara en enkel affär! haha det lät ju bra det me..men jag älskar min snubbe så jag är inte sugen på nå dejtande <3 

I sthlm ska jag hitta ett par fina shorts, en tunn jacka som man kan ha på kvällarna i Grekland och sen en bikini! Kommer säkert hitta 1000 grejer men det har jag inte råd med just nu..

Lyssnar på Soko, rätt cool tjej från Frankrike...
http://www.youtube.com/watch?v=25AsfkriHQc


 Nu ska jag kolla in ginas hemsida efter lite grejer :)
Kram

Efter en seg tågresa..

så är jag hemma i Nykvarn igen, var rätt mysigt att åka bort 2 nätter..Har träffat Jonna&Simon, Rille och Jesper :) och förstås raringen <3 vi käkade god mat på stan och jag handlade en superfin blommig väska som jag nu har ett antal av och ett fint skärp, allt för 20 kr på överskottsmarknaden och magasinet :D börjar bli duktig på att fynda!

Igår så ringde mamma och sa att en resa till Rhodos är bokad! det är en födelsedagspresent från min mormor då jag fyller år den 5:emaj :D vi ska åka den 3:e så det blir en vecka med sol och bad! Underbart! Häftigt att fira 20 år utomlands men jag kommer sakna alla härliga människor här hemma!

Missar Camilla som fyller 20..det känns tråkigt men vi får fira lite sen när jag är hemma! Lova alla partyfolks!

Nu ska jag greja med mobilen, den ska till uddevalla för lagning! lite sjukt att om de inte lagar den så får man punga ut 500 kr för att få tillbaka den :P

Ha det fint allesammans!
kram




monopol och popcorn

sitter med micke, jonna, simon och jesper hemma hos simon, det går rätt hett till när micke verkar leda :P som värsta bankdirektörn! har annars ont i huvudet och känner för att sova :P
ska se om ja hinner kolla nått på desperate housewifes! det är ju dubbla avsnitt ikväll! :)

ha det bra allesammans, kramar

En tur till k-holm :)

Nu är jag ledig fram tills på söndag, rätt skönt när man har varit däckad hela helgen pga förkylning fast jag behöver nog jobba mer än vad jag behöver vila. Men man får ta tillfället i akt och ta en tripp.
På Lugnet är det full rulle..glömde min rast igår och idag slängde jag i mig lunchen! Nu är jag helt slut och ska väl ta en snabbdusch så jag blir av med lite jobbsmuts :P kanske äta nått, det kurrar i magen på mig..

Vi hörs :)

kram


visst kan man önska sig en tatuering i födelsedagspresent!

sen ett par fina vinglas, presentkort på skor och kläder, en ny kamera, en mobil, nya speglar till rummet, nå bra bok, örhängen och armband och en sminkkurs skulle vara kul!....haha det blev en hel del, skönt när man har nått 20 års gränsen men synd att man fortfarande ser rätt liten ut :P

liten flicka blir stor!





23 dagar kvar till 20 års dagen =)

Nu gäller det bara att komma på hur det ska firas! Den första helgen i maj känns lite tidigt, men den andra helgen så ska andra personer firas och då blir det mycket, den helgen är fullspäckad med andra planer..så hur ska jag då fira?
Vill någon komma med förslag?  Sen är det inge vidare att fylla år på en tisdag men sånt kan jag tyvärr inte bestämma över...det blir ett antal vardagar som man fyller år på framöver.

Men men, jag ska nog klura ut nått.
Snart ska vi grilla med farmor och min farbror, det blir korv med bröd och potatissallad..mm gott!

Ikväll är jag på Lugnet, hoppas att de är friska så jag inte blir sjuk igen, förkylningen börjar äntligen släppa.

Ha en fin dag, kram

Lovely Butterflies

Märker man att jag är sugen på att fixa en tatuering?






Rally vid Allmnäs :P

Jag har varit ute med pappa och kört idag! så kul när man kommer igång men jag tycker det är klurigt när man ska koppla :P sen går det ju så fort! va uppe i 60 km och kände att nu dör jag haha!
Men jag ska fixa det! kände värsta glädjen när jag fick till kopplingen och gasade på utan att hela bilen studsade fram!

Nu ska jag äta påskmat! :)


snart snart! :P


Hatar när saker går sönder!

Först min kamera, sen våran tv nere i vardagsrummet och nu min mobil! vafan händer med sakerna?
Min påslagningsknapp på mobilen vägrar att funka fast den sitter där den ska och inget har hänt med mobilen!
Blir så jäkla ledsen..jag har ingen lust att både fixa en ny kamera och en ny mobil! mobilen har jag inte ens haft 1 år!!!
=(

nu blir det scones till frukost, lite lyx när det är påskafton...

kram

vilken morgon!

jag åkte mot jobbet..snoret rann som på en kran och jag kände vafan gör jag uppe..jag bytte om till arbetskläderna och plötsligt kände jag hur jag får blodsmak i munnen! Kollade mig i spegeln och ser hur det nästintill forsar blod ur näsan på mig :P tog en pappershandduk och gick sen upp till avdelningen...där såg de hur jag blödde och stoppade upp massa blodstillande vadd i näsan :P  jag sa att jag har feber och är snorig..då skickade de hem mig :P
Hoppas att dagen blir lugn då de är en man kort!

Så nu sitter jag med vadd i näsan och nästäppa..ser för jäkla rolig ut :P helt uppsvälld runt näsan!
Hoppas ni mår bättre denna långa fredag.

kram


gullig bild :P


Man kunde ju varit piggare..

Sitter och nyser, har knappt sovit inatt av att jag har haft feber och ändå ska jag in till sjukan och jobba..lite sent nu att ringa och sjukanmäla mig, men om det fortsätter såhär så får jag åka hem sen...
Jäkla Lugnet, det är därifrån alla bacillerna kommer..
Ha en bra långfredag!

kram

lite sugen på den högra bilden...


det knackar på dörren! :D

Det är skärtorsdag och dagen då massa påskkärringar plingar på och vill ha godis :)
Jag kommer själv ihåg hur det var att klä ut sig, klippa och måla fina glad påskkort! så mysigt och jag blir så glad varje år när det knackar på dörren :)  2 små söta kärringar stod ute på trappen..de hälsade även på Biffen! då är man modig! De fick massa godis och jag fick ett fint kort :)

Nu ska jag leta rätt på nå kort där jag själv va påskkärring, det kan bli spännande! så ska ni få se ^^

Glad Påsk på er alla! :)

Vilket underbart väder..eller inte!

Efter en orolig natt utan sömn och med massa sjuka drömmar så hoppades jag på en  solig och mysig morgon, men när jag kikade ut under gardinerna så suckade jag högt! Det ligger nå slags dimma över hela Nykvarn :( det är kallt och sådär äckligt fuktigt ute så när jag hämtade tidningen vart jag helt klibbig och kände mig blöt.
Som om luften inte hade nå syre!

Jag ska fixa en videokamera som spelar in mig när jag sover! det kan bli värsta bra tv! tv400 är säkert intresserade eller  tv4 plus, de brukar ha rätt taskiga program :P

Annars är jag på Lugnet idag, härligt med OB när det är skärtorsdag :)
Nu måste jag kila ut i dimman, ha en bra dag allesammans!

kram

Lite ångest!

Jag har ett problem, ett rätt fånigt problem men det får mig att må dåligt...jag kan nog själv sätta diagnosen shopoholic!
Jag handlar massa saker, inte alltid nödvändiga men när jag står i en affär och hittar massa saker så får jag nå slags rus i kroppen. Jag känner mig glad och full med energi, sen efteråt när jag har handlat så sjunker humöret och jag känner mig väldigt trött!

Jag måste sluta med det här, men hur ska man klara det när man känner att man behöver så mycket saker?
Finns det nå stödlinje som man kan ringa till? :P


Ullared-Borås-Göteborg!

Japp! det blir kanske en roadtrip med Sara, Jella och Johanna i slutet av maj!
Massa shopping och trevligt sällskap =)
Perfekt att göra innan alla börjar jobba sen i sommar! 





Designen är under ombyggnad!

Håller på och fixar lite, så nu ser det rörigt ut! Men imorgon är jag ledig och kan sitta hur länge jag vill och fixa!
Plus att jag ska träna och sen köpa USB till datorn...ska spara all min musik och alla bilder om nu datorn kraschar igen!

Nu ska jag in till stan och jobba på UVA =) Ska bli kul!


3 partybrudar! =)


Hemma efter en toppenhelg :)

Helgen vart kanon! vi käkade ute i fredags och efter det  söp vi till hos Jesper :)
Vid halv 10 åkte vi till San Marino men stannade först vid lilla krog, vi va ute så tidigt men sen kom det folk!
Många drinkar och en öl senare gick vi glada till San marino för att kolla in kareoken och Micke <3
Så kul att festa med gänget i k-holm o såklart Jennifer och Jonna :)
Nästa gång får det bli kryssning! Då tjejer ska vi dansa!

Jag får tyvärr inte in mina mobilbilder på datorn! :( men snart så fixar jag det på nått sätt!

Nu ska jag se Parlamentet!

Kramar

ska fixa ihop en toast och sen bär det av mot Eskilstuna och K-holm :)

Är lite seg just nu, måste piggna till innan kvällen då det blir utgång och förhoppningsvis massa dans, ska bli kul att träffa alla igen :)

Ha en bra helg allesammans! och gå ut i solen medans den är framme! det ska iaf jag göra! :D

KRAM


snart blir det dags för första doppet! ^^


skorna!

Kunde inte kopiera bilden eller spara den från Din Sko hemsida men här är dom! :)


Sol vid Maren och nya skor! :)

Först var jag och Sandra F och tränade, kul med sällskap! körde rätt hårt nu innan helgen då jag åker till k-holm och inte kan träna som vanligt :) får träna på andra sätt! ^^
Efter träningen träffade vi upp Elin vid HM och där shoppade jag lite grejer, usch jag har börjat slösa massa pengar!
Vi gick sen och köpte macka på Nancys och sen satte vi oss vid Maren, kändes lite för tidigt men det var varmt och solen kom fram! Kändes som en mysig sommardag :) Efter mackorna tog vi en runda i stan och kollade på allt möjligt, jag hittade ett par tjusiga skor på Din sko som jag ska ha imorgon när jag drar ut med Jennifer och Jonna, ska bli kul!

Dagen har varit sådär helmysig! nu är jag hungrig och ska väl röra ihop nå middag :)

Har föresten fått färg i ansiktet! det bränns lite lätt om kinderna, underbart!

kram


Jäkla skitblogg,  kan inte ens få in en bild på skorna! dumt..men här är iaf Maren! :)



Nu är jag tillbaka!

Vår andra dator är på lagning så jag får sitta vid brorsans dator..det är inte det lättaste när han jämt sitter här förutom när han är i skolan,då får jag ta min chans!

Nu är jag ledig ett bra tag framöver, vill ju jobba men när man inte får tider så blir det klurigt, jag får väl njuta av ledigheten medans den varar. Skönt att det är fint väder ute oxå :) ska ta ut hunden på en promenad snart. Biffen har föresten ett sår i tassen så han går på penicillin just nu, hoppas han blir bra snart!

På fredag åker jag till Micke efter mycket om och men..just nu är det svårt att matcha så att vi båda har tid, men jag åker iaf dit och hoppas på en bra helg :) <3 

Träningen går toppen! har även solat lite så jag känner mig pigg och fräsch :) är sugen på att åka utomlands och bättra på färgen lite! får se om mormor hänger på! då behöver jag inte betala hela resan och det är ju nice!

Nu ska jag kila ut med Biffen, ha en bra dag allesammans! 

kram


RSS 2.0