Sista januari!

Man kan nästan känna av våren nu när vi börjar närma oss vårmånaderna, hoppas att februari går lika fort som januari :)

Lite sen uppdatering men jag har haft en riktig kalashelg! Jobbade på fredagen och sen hade jag lite spamys hemma i badrummet på kvällen och på lördagen åkte jag till Norrköping för att ladda upp inför kalas och vi var hos Jenn&Jesper! Vi firade med drinkar och mer drinkar och sen begav vi oss till Statt där vi dansade oss svettiga, jäklar va kul det va! På söndagen mådde jag skit men jag ångrade inte en sekund av kvällen innan, jo kanske den sista shotten... Det tog mig hela dagen att må bra igen och sen var man redo för en ny jobbvecka.

Idag jobbar jag kvällspasset och det va riktigt skönt med sovmorgon. Somnade runt 21 igårkväll och vaknade kl 08 idag så 11 timmars sömn gjorde nog susen :)

Jobbar sen ons-tors med utbildningsdag på fredag och efter det går jag och mina grymma kollegor till Harrys för att äta och mingla lite med varandra. Ser redan framemot det!
Imorgon sitter jag på Norrgåvorna som har öppnat igen i församlingshuset på Norr och jag hoppas att dom har fyllt på med en massa roliga saker. Egentligen borde jag hålla i pengarna för den 21:a februari hoppar jag och Jenn på bussen till Ullared :D Det kommer bli en riktig shoppingtur med en fullbokad buss och 7 timmars shopping!

Nu ska jag platta till luggen.
Ha en fin dag!
Kram



Nu blir det kalas!


Annars händer det inte så mycket..


Måndagsbarn

Dagen har varit lång och tuff så snart ska jag gå och sova för att sen jobba kvällspasset imorgon.
Min helg va mysig med hundar och bebisar, känner av Zeths snorbaciller nu men jag hoppas att jag inte blir sjuk då jag ska jobba hela veckan.

Jag ser framemot helgen då vi ska fira Jenn och gå ut och dansa oss svettiga, det va längesen!
Tittar redan nu på olika drinkar som kan förgylla kvällen! En riktig paraplydrink skulle vara roligt :)

Annars händer det inte så mycket, ville träna idag men kände mig lite sänkt men på onsdag blir det Fuego igen och det kommer bli grymt.

Nu ska jag släpa mig till sängen.
Tack&Godnatt!
Kram





Södertälje&Nykvarn

Runt halv 1 idag åker jag till Södertälje för att träffa Sandra och kolla runt lite :)
Vi har inte träffats på år och dar känns det som och det kommer inte bli bättre av att hon flyr landet flera månader sen för att plugga så nu ska vi kramas hela dagen :)
Åker sen in till Nykvarn där vi ska fira mamma som fyller nästa helg men då blir det ont om tid till att åka dit och sen ska jag bara vila. Imorgon blir det att träffa Mari och jag hoppas att jag får se hur dom har det i huset och pussa lite på Wilma :)

Nu blir det frukost och sen packa väskan.
Ha en härlig helg
Kram





Haha några sköna gamla bilder

Lyckorus!

Jag har haft en riktigt bra dag idag! På jobbet gick det som en dans utan en massa strul och det är skönt när man kan gå hem med lite energi kvar i kroppen :)
Efter jobbet plockade ja lite i lägenheten och sen vart det en mini powernap som var svår att komma ur när jag skulle iväg sen till Friskis för ett pass Fuego!

Som förra gången var det fullt i hallen och alla va taggade till att skaka loss och det gjorde vi verkligen! Fick en  rejäl adrenalinkick när man skulle trumma och jag trummade för kung och fosterland, kommer vara lagom mör i armar, rumpa och rygg imorgon sen, men så skönt!

Nu har jag duschat och ska snart föna håret och sen sova, kör ett pass till imorgon sen är jag ledig fre-sön. Jag åker till Södertälje&Nykvarn på fredag för att krama tjejerna och fira mamma :)

Ha en soft kväll
Kramar

På menyn

Tomatsoppa med pasta och pannkakor :)

Man blir lite gladare


från Pinterest

På dagens agenda

Frukost, städa, laga ihop matlådor, träna och tvätta och sen göra sig redo för en ny jobbvecka är mina planer för idag. Låter väl spännande och exotiskt :)
Har haft ännu en lugn helg framför tv:n men nästa helg ska jag till Nykvarn för att träffa Sandra och fira mamma som fyller år så då blir det lite mer livat.

Jobbar sen mån-tors och jag ska försöka avrunda dagspassen med ett pass på Friskis, det är skönt att börja komma igång igen.

Ha en riktigt skön söndag nu!
Kram



5 år & 10 månader

Firas med en mysig frukost och hångel hela dagen <3

Vår vs snöstorm

Hämtade mitt paket igår från H&M och fick lite vårkänsla i magen men den krossades idag när en snöstorm tog över hela Katrineholm. Är så trött nu på kyla och en grå himmel..
Idag har jag inte direkt lust med nått så jag ska nog lägga mig i soffan och läsa nya Sofies Mode som jag hittade när jag handlade och dricka lite kaffe. Orken kommer kanske senare men det är ju fredag så jag har hela helgen på mig att fixa och dona.

Vårfina bäddsett, kuddvar till kuddarna i vardagsrummet och ett par glittriga solglasögon :)

Inge bra start på dagen..

Att man kan bli så jävla arg av att bli väckt, allt jag ville ha va en skön start på morgonen när man väl är ledig men nej jag vaknade fly förbannad och rensade handfatet istället som har varit igenproppat..
Men jag ska gå tillbaka till sängen och se om man kan starta om dagen..

Ett hjärta av guld

Veckans sista jobbpass är gjort och nu tar jag helg!
Det var en rolig dag idag med en massa skratt, intressanta operationer och härliga kollegor som dansade till Abba när klockan närmade sig 17 :)
Efter jobbet tänkte jag träna med såg i tidningen att Pingstkyrkans second hand öppnat igen så jag kände större sug att gå upp dit än att träna så jag tog en iskall promenad och det va nästan fullt med folk som ville fynda..

Jag hittade lite småsaker som vanligt men jag hittade även nått speciellt..
Det va några år sen som min äldsta släkting Kaisi dog i Finland och jag kommer ihåg att jag var liten och på begravningen sjöngs det en massa finska psalmer och prästen pratade men jag förstod inget förutom att jag va väldigt ledsen. Hon var en lite speciell tant som kom och hälsade på oss hemma hos mamma och pappa och bjöd alltid på finska karameller.

När jag stod och rotade bland gamla ramar så hittade jag en bild som liknade Kaisi nästan på pricken! Fick en rysning när jag såg den och på baksidan står det "1820 Faster Edla"  Den fick följa med mig hem men jag vet inte om jag vågar sätta upp den..


"Ändstation" till badrummet :)

Jag hittade även ett halsband ( som om jag inte redan har 100) men för 10 kr tyckte jag att det va fint och jag vill baka nått gott ihelgen och kan då använda min nya form :)






Man kan ju låtsas att det är äkta guld ^^

Fuego!

Mina ben och min rygg värker redan efter Fuegopasset på Friskis! Jag förstår att folk blir lite lyriska när de dansar och man känner knappt av kroppen förens efteråt då man har skakat loss en timme :)
Först var jag inte ett dugg sugen på att lämna soffan efter jobbet men jag slet mig och traskade ner och det känns jäkligt skönt nu..

För övrigt har det varit en bra dag, med lite manfall på jobbet så får man jobba lite mer och snabbare men man är ju ung och hurtig, iaf nån timme på morgonen ^^

Jobbar veckans sista pass imorgon och sen får jag se vad helgen har att erbjuda, blir nått pass på Friskis och jag hoppas att det blir sol så kanske man kan pyssla nere vid garaget,vill måla mina ramar och "hjorthuvudet" :)

Snart ska jag krypa ner under täcket, håret ska torkas och just nu ser jag ut som " Den där Mary" med luggen.

Kram
Godnatt



Mot Norrland!


När jag va liten så åkte vi på campingsemestrar uppåt i landet och det vart bärplockning och stora sjöar att bada i så när jag såg på jägarna kom alla dom minnena upp igen.
Jag måste tillbaka nångång igen, hyra en stuga och bara gå ut i skogen och plocka blåbär, vilken lycka!
Hoppas bara att man inte stöter på en Jari eller en Torsten..
Men vilken spänning! Jag satt som på nålar när vi kollade på 2:an, om ni inte har sett den så se den!

Nytt till sovrummet

Jag har letat i alla Åhlensbutiker som finns nära Kholm men inte hittat ett enda "hjorthuvud". Men jag ger mig inte så lätt utan tänkte att man skulle kunna göra ett eget :)





Det ska bli spännande att se hur det blir :)

Jag gillar söndagar

Solen skiner och jag går fortfarande runt i morgonrocken, den ultimata starten på en ny dag :)
Jag har haft en väldigt lugn helg med filmer, god mat, lite shopping och plock i lägenheten. Julen är utstädad och jag kollar efter lite vårinspiration. Väntar på ett paket från H&M med fina bäddsett och nya kuddar :)

Senare idag ska jag köra ett puls/bas pass på Friskis med Kerstin och sen ska jag laga ihop matlådor för veckan som kommer. Jobbar kvällspasset imorgon och sen mellan 7.15-17 tis-tors. Vardagsrutinerna tar över livet ibland men med träningen på friskis känner man sig kanske lite mer pigg och fräsch.

Snart ska jag byta om och sen ta en promenad i solen.
Ha en härlig dag!
Kram


Lite mer färg

Ville ha nått nytt på designen och tycker det vart fint :)

Loppissugen

Nu börjar lägenheten bli tom på julsaker och det känns skönt med lite tomma ytor. Jag ska lite närmre våren sen försöka samla ihop saker som man inte använt och kolla efter nå loppis där man kan stå och sälja. Samtidigt som jag vill bli av med saker så vill jag ha nya saker att fylla ut med :)

Längtar till våren/sommaren då man kan ta bilen och åka runt på en massa loppisar och mysiga butiker och fynda! Man skulle planera in en roadtrip runt i Sverige och bli en riktig loppisloppa :)




Skönt med fredag igen :)

Jag som hade tänkt vakna i en nybäddad säng vaknade istället i soffan med en massa tvätt omkring mig men vad gör det när man är ledig :)
Det har varit en tuff vecka, har varit inne på operation och fast man har varit där snart 1 år så finns det mycket som fortfarande inte sitter till 100% men jag kämpar på! Jag jobbar nog med världens bästa gäng där alla är hjälpsamma och ser efter mig lite..

Nu är jag ledig fre-sön och jobbar sen kväll på måndag så nu ihelgen ska jag bara ta det lugnt! Julen ska städas ut men först måste tvätten plockas bort och sen vill jag nog gå ner på stan och kolla runt lite.

Snart blir det frukost och sen får man starta dagen.

Ha en bra dag :)
Kram



2011 va ett fint år :)


1:januari 2012!


RSS 2.0