En mysig dag

Jag fällde nästan några tårar idag när jag va på jobbet och kollade på prinsessdopet, dom kallar mig rojalist på avdelningen men det är något med kungahuset som gör mig lite stolt över vårt land och allt är så fint som dom ordnar. Det känns mäktigt att få se bröllop och dop som kommer att skrivas in i historieböckerna :)



Idag flyger Jesus till himlen och Norge firar Nationaldag :)

Det är KristiHimmelfärdsdag idag och jag är långledig från jobbet, 4 dagar är lyxigt! :)
Sitter fortfarande i pyjamasen och njuter av att ha lägenheten för mig själv då Micke är i Finspång och leker med sin bil. Det är så skönt när man kan gå runt och göra precis vad man vill när man vill.

Förra helgen gjorde vi Helsingfors på 40 timmar och kryssningen va toppen :)
Vi åkte ett gäng och shoppade, drack drinkar, åt en massa mat och dansade oss svettiga på båten och det var skönt att komma iväg lite från vardagen :)
Mådde som man förtjänade dagen efter men det var skönt att komma iland och soffan gungade rätt skapligt de två första dagarna men det var det värt! Tror bestämt att jag börjar bli lite sjösjuk så nästa kryssning får vänta ett tag!

Nu ihelgen kommer Johannes&Natta från Finspång och det blir bilträff och kanske en tur till Vingåker för lite marknad och delicatobutiken är ett måste! Annars blir det nog en lugn helg och jag hoppas att det blir fint väder.

Nu ska jag klä på mig och kolla om Pingstkyrkans second hand är öppen idag, det vore kul med en liten loppisrunda.

Ha en fin dag!
Kram
Kolla in bilderna från kryssningen på facebook :)



Valborg. Födelsedag, Bilköp & Kalas


Redhead

Tack Jennifer  som hjälpte mig med att färga håret rött igen, det vart himla fint! :)

Kalashelg

Måste börja med att skriva tack så mycket alla ni fina som gjorde min helg riktigt fin och rolig! :)
Efter en tuff vecka på jobbet behövde jag göra saker som drar upp humöret och det va alldeles för länge sen jag skrattade ända nerifrån magen. Så tack alla som känner sig träffade <3
Har lite bilder men jag bjuder på dem i veckan sen för nu ska jag göra mig redo för att gå och sova, är helt slut efter helgens ståhej :)

Ha det fint!
Godnatt




23 bast liksom!

Nu sitter jag och fixar det sista inför trippen till Norrköping och jag känner mig glad och harmonisk :)
Jag och älskling ska åka och göra stan och sen vill ja hitta en mysig grekresturang och bara njuta av dagen! Varje gång jag fyller år så får man lite fjärilar i magen, som när man va liten och kom ner till frukosten där det fanns blommor och presenter och alla gratulerade en hela dagen. Såna traditioner vill ja ha till mina barn sen :)

Nu ska vi kila så ha en fin dag allesammans
Kramar



Miljöombyte

Tänk att man vaknade halv6 på sin lediga dag, kroppen är väl på högvarv efter en tuff vecka. Just nu sitter jag och fixar med ny musik på mobilen och kameran laddar, vid kl 09.00 sätter jag mig på tåget mot Nykvarn där jag ska hälsa på mamma&pappa och min brorsson över dagen och jag hoppas på lite födelsedagsfika :)
Det blir även en tur ut till min fina Mari som ska grilla och jag vill träffa hennes söta Wilma och busa med Enzo! Bebisar och hundar kommer bli grymt!

Imorgon fyller jag 23 och jag hoppas på en härlig dag i Norrköping med mat och shopping tillsammans med Micke <3

Ha en fin dag
Kram




Snart så! :)


RSS 2.0