Det är Mors Dag idag <3

Det kommer alltid finnas dagar då man tänker lite mer på allt som har hänt och man hamnar i obalans när dessa dagar närmar sig och nattens timmar blir så otroligt långa. Idag är det Mors dag och när jag vaknade i morse så vaknade klumpen i magen och jag kände mig ensamast i hela världen. 
Jag är hemma hos pappa och allt i huset påminner om mamma men jag skulle inte vilja vara någon annanstans utan jag vill se allt och påminnas om mamma och tänka på allt fint som hon har ordnat i trädgården och alla småsaker som hon tyckte om. Mamma finns överallt och när man kommer till huset så känns det lugnt i kroppen, som om man kan andas lättare och man känner sig trygg så jag tror att mamma alltid kommer finnas i huset som en frisk vind. Hon skulle älska hur pappa och min moster sköter trädgården och se hur allt börjar växa fram. Trädgården var mammas plats på jorden och vi alla försöker hålla den fin för mammas skull. 
 
Vi ska fira mors dag idag för vi har flera fina mödrar i sällskapet, min moster som är en klippa, min mormor som är den finaste mormorn man kan hitta och sen Marika som är en så fin mamma till mina brorsbarn och Emma som kommer bli en otroligt fin mamma till hösten <3
Jag önskar att jag kunde ge mamma världens kram och säga att jag älskar henne över allt och att jag vet hur tufft hon har haft. Ge henne styrka och säga att det ordnar sig och säga förlåt för alla gånger jag har skrikit till henne eller bråkat om allt som en tonåring kan bråka om. Att jag lämnade henne när jag själv inte orkade se hur dåligt hon mådde. 
 
Jag vet att alla har olika relationer till sin mamma, min var absolut inte den bästa men innerst inne så vill jag vara lika stark och kärleksfull som hon var under allt tuffa och hårda som hon kunde ta fram. Jag kan lova er att min mamma var en kämpe! Hon kämpade för oss barn som var rätt odrägliga och för en barndom som skulle vara full av äventyr och kärlek, det var inte så roligt med 4 ungar som bråkade, ett stort hus att ta hand om, ett jobb som var otroligt tufft och vardagen i allmänhet. 
 
Jag vill bara säga det att oavsett hur ni känner för er mamma så har ni bara en, en som gav er världen och alltid, alltid ser ert bästa före deras. Man kan hata sin mamma och skrika åt henne de fulaste orden men hon finns alltid med er och vill se er lyckliga. Jag har inte min kvar men nu efter allt så inser jag hur mycket jag verkligen älskade henne och hur mycket jag saknar henne. Så jag vill att ni ger er mamma världens kram eller bara ringer henne idag och säger att hon är den finaste mamma ni vet och att ni älskar henne precis som hon är. Tänk på henne idag och våga tänka hur ert liv skulle se ut utan henne nästa mors dag. 
 
 
Älskade mamma vi tänker på dig idag och hoppas att du ser ner på oss och ser hur mycket vi saknar dig <3
 

Hemma igen

Det är skönt att vara hemma igen! <3
Resan hem från Alanya tog 12 timmar och jag känner mig helt slut och det finns nog lite solsting kvar i kroppen efter all sol och värme. Men det var en underbar vecka som verkligen behövdes! 
 
Det blir en lugn kväll ikväll då jag helst vill ligga i soffan med godisskålen framme och bara landa. Igår hade jag sjögung i hela kroppen då vi spenderade hela onsdagen på en båt där vi solade och badade längst klippkanten i Alanya. 
 
Bjuder på några härliga bilder.
Ha en fin kväll!
 
 
 
 

Bara timmar kvar

Tills vi sitter på planet och lyfter mot Turkiet och Alanya där vi ska bo på Gunes Beach Hotel och bara njuta!! Jag känner mig lite nervös inför att flyga då jag inte gillar att starta eller landa men allt där mellan är helt okej. Jag har fjärilar i magen och vill bara komma på plats och slappna av. Vi åker tåg till Sthlm och sen Arlanda Express och sen ska vi kolla runt och handla taxfree medans vi väntar på att checka in. 
 
Nu ska jag packa det sista och sen kolla en extra gång ( 10:e gången jag kollar bagaget ) och sen bär det av! Ha det toppen!
Kramar
 
 
 

RSS 2.0