Rapport!

Jag blir skrämd av att läsa hur folk kan bete sig..det finns en hel del sjuka människor i vårt land och förr så behandlade man dem som de förtjänade. Jag vill inte se den här gubben i närheten av mina framtida barn eller några barn överhuvudtaget!

Skriv gärna nån kommentar på den här mannens historia!


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2109221.ab



Kommentarer
Postat av: Frost

Jag måste ändå säga att jag tror på att han inte skulle mörda igen, men jag skulle inte tvivla en sekund på att han skulle ägna sig åt pedofili... Sen är det ju bara en artikel (dessutom ifrån Aftonbladet), så en ordentlig bild av situationen får man ju inte. Men jag undrar varför han inte blir frisk. Det är ju möjligt att det skulle ta längre tid än vad han lever men artikeln gav en känsla av att det inte görs tillräckligt för honom. Bedömningen att han ska vara kvar på rättspsykiatriska litar jag däremot helt på.

2008-03-24 @ 23:10:00
URL: http://cadilliac.blogg.se
Postat av: julia

jo ja tänkte samma sak , att han verkar inte få tillräckligt med hjälp för att man anser att det inte finna något att göra..jo han ska inte komma ut helt, ja tyckte han lät obehaglig!

2008-03-25 @ 00:29:38
Postat av: t00b

Hjärnan är en fantastisk skapelse som vi har alldeles för lite kunskap om. De har försökt med två olika typer av sterilisering för att minska hormonproduktionen, vilket inte hjälpt. Farmaka (medicin) hjälper tydligen inte heller. Terapi har säkert provats under de fem decennier han suttit inspärrad.

Vad mer kan man göra? Finns det ingen bot på tillståndet så kan man ju inte göra annat än att hålla honom inspärrad.

2008-03-25 @ 08:15:43
URL: http://t00b.blogg.se
Postat av: julia

Men det är skrämmande när man inser att det inte finns mer att göra för honom..ja hoppas han aldrig kommer ut utan får vara inspärrad men att man iaf ska testa mer på honom..nått är ju fel och det är tydligt att han inte är helt klar i huvudet.

2008-03-25 @ 12:06:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0